icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vardzikova
29. dec 2011

@purina12345 dakujem poviem dnes mm aby mi to stiahol a budeme mať čo pozerať 😀

vardzikova
29. dec 2011

@fifitko25 mne zasa veľmi nie .. ale čo už čo preto neurobim... 😀

vardzikova
29. dec 2011

@lucecita eeeeejha .. 😉 😉 svokrovci 😝 ja som najradšej ked ich nevidim 😀 potom pridaj foto aby sme to videli aj my

delideli
29. dec 2011

@purina12345 : to prave neviem,lebo som sa velmi nesledovala,kedze aj tak nebol ani cas ani priestor na snazenie,ale zdalo sa mi ,ze po egg hliene,bol par dni este vodnaty..inak tie ovu bolesti mavam dost typicke aj silne, tak preto ma to zmiatlo,ze boli naraz s tym egg hlienom a teplota nic..tak uvidime kedy pride MS,podla toho si to budem moct plus minus vyratat spatne, kedze som citala,ze lutealna faza byva viac menej konstantna..

gelinka75
29. dec 2011

ja lezim tiez minimalne pol hodku 😀 ale nevykladam si pod zadok nic, len sa obraciam z jednej strany na druhu, aj na brucho 😀 😀

lucecita
29. dec 2011

@vardzikova čo mám pridať, foto svokrovcov? 😀 😀 😀 prídu si po darček od Ježiška...aj tak podľa mňa nebudú dlho... 😅 😅 😅

fifitko25
29. dec 2011

@lucecita 😀 😀 foto svokrovcov.... už dlho som sa nepobavila tak dobre 😀 😀 😀 skvelá hláška 😎

vardzikova
29. dec 2011

@lucecita nieeeee len to nieeeeeeee 😀 😀 😀 😀 počuvaj ta choroba ti akosi prerasta cez hlavičku 😀 😀 😀 foto testiku moja 😉

vardzikova
29. dec 2011

@gelinka75 a na bruchu je to lepšie ked ležiš ?

kikaneu
29. dec 2011

ahojte 🙂 keď ste v práci veľa píšete 🙂 môj graf takto pokračuje, onačil mi ovu: http://www.fertilityfriend.com/home/389913

delideli
29. dec 2011

@gelinka75 : to vyskusam 🙂 ja som zvykla lezat na chrbte s podlozenym zadkom a potom som si po 3 mesiacoch spomenula,ze mam maternicu ohnutu opacne nez je normalne a dozvedela som sa,ze musim lezat opacne..keby som sa bola vrtela uz predtym mohla som mat mozno pekne brusko a nie z vianocnych kolacov ako ho mam teraz..inak mala som doma co robit,aby si nemyslela,ze som tehu,lebo na to vyzeram- pupok -krasny 4. -5.mesiac 🙂

azzura
29. dec 2011

ako tak citam, tak zistujem ze pocat dieta a vystihnut ten spravny okamich je hrozne zlozite 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒

purina12345
29. dec 2011

@vardzikova tak tu ti posielam link kde sa dá stiahnúť ten dokument, na ulož to neni
http://www.divxturka.net/documentaries/112523-p...

kikaneu
29. dec 2011

@purina12345 vďaka, lebo som to hľadala cez google a našlo mi toho požehnane veľa 🙂
hmmm, ale nejde to

purina12345
29. dec 2011

@kikaneu neni začo, treba si všetky tie linky posťahovať a potom to pôjde

lucecita
29. dec 2011

@fifitko25 @vardzikova ja si robím prču, viem že ovu testu 😀 😀 😀 depka ustupuje a vrátila sa stará dobrá Lucinka....ďakujem @purina12345 za nedepku 😉

lucecita
29. dec 2011

@kikaneu pekný graf, drž sa hore hore a zasa len hore čo najdlhšieeee 😉

kikaneu
29. dec 2011

@lucecita ďakujem 🙂 hovorila som si po poslednej mrche, že už po vyznačení ovu nebudem merať, ale asi budem, nedá mi to 🙂

delideli
29. dec 2011

@azzura : tak,tak ja ja mam ten dojem..bohuzial doteraz som si myslela pravy opak..ved kolkorat,ked sa zadari nechcene,tak dotycni tvrdia,ze to bolo len jedno "posmyknutie"..ten rozmnozovaci system je pekne zakerny,ked clovek chce nejde to,ked nechce,tak je to tam,ani nevie ako.. 😠 😠

lucecita
29. dec 2011

@kikaneu tak len meraj....ja už mám meranie BT ako samozrejmosť každé ráno 😀

azzura
29. dec 2011

@delideli hmmm, ma to zacina srat. Proste robime aj nemozne a nakoniec aj tak je to na prd ☹ . Vsak je to horsie ako matematicke vypočty 😒

gelinka75
29. dec 2011

@kikaneu krasa, tipujem ta na novu tehulku 😵 😵

lucecita
29. dec 2011

@azzura @delideli presne presne, delideli to vystihla...zákon schválnosti existuje v tom najnevhodnejšom momente!

gelinka75
29. dec 2011

@delideli vcera som si precitala v inej teme, ze "to si si len 2x vrzla a si tehotna?" som sa rehotala az

gelinka75
29. dec 2011

jaj baby myslime pozitivne aj ked je to nemozne niekedy 😎

kikaneu
29. dec 2011

@lucecita aj ja, zvykla som si 🙂 len na Nový rok asi vynechám, nebude sa mi chcieť kvôli tomu vstávať a ešte ani doma nebudeme 🙂

kikaneu
29. dec 2011

@gelinka75 vďaka moja, len si myslím, že je to ešte skoro vôbec o tom uvažovať, nechcem byť zas sklamaná....inak mama prišla v utorok z návštev a zas nič, len tá je tehotná, hentá je tehotná.....nerobí mi to dobre asi..... ☹

natalinda88
29. dec 2011

@purina12345 ahoj, to som spravila. Prvý deň sa mi tam v pohode vyznačil, no tie ďalšie mi už nejdú, píše mi tam nejaký blud... :( neviem sa pohnúť, a ani neviem ako ti to vysvetlím....keby som ti poslala môj nick aj s heslom, že by si mi to tam kukla prosím ? 🙂

azzura
29. dec 2011

@lucecita @delideli a možno keby sme to tak neriesili, a nerozpitvavali tak by sa nam zadarilo. Vsak tu pol hodinu riesime hlieniky, krcky, teploty ako a kedy sexovat, ved uz je to na psychiatriu, aspon u mna 😒 . Niejaka cipuska, ide na diskoteku, tak ju chlap opre a sup je tuhu 😠

lucecita
29. dec 2011

@gelinka75 ja myslím tento cyklus pozitívne!!! 😵 😵 😵 😵 😵