Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@fifitko25 mne zasa veľmi nie .. ale čo už čo preto neurobim... 😀
@lucecita eeeeejha .. 😉 😉 svokrovci 😝 ja som najradšej ked ich nevidim 😀 potom pridaj foto aby sme to videli aj my
@purina12345 : to prave neviem,lebo som sa velmi nesledovala,kedze aj tak nebol ani cas ani priestor na snazenie,ale zdalo sa mi ,ze po egg hliene,bol par dni este vodnaty..inak tie ovu bolesti mavam dost typicke aj silne, tak preto ma to zmiatlo,ze boli naraz s tym egg hlienom a teplota nic..tak uvidime kedy pride MS,podla toho si to budem moct plus minus vyratat spatne, kedze som citala,ze lutealna faza byva viac menej konstantna..
ja lezim tiez minimalne pol hodku 😀 ale nevykladam si pod zadok nic, len sa obraciam z jednej strany na druhu, aj na brucho 😀 😀
@vardzikova čo mám pridať, foto svokrovcov? 😀 😀 😀 prídu si po darček od Ježiška...aj tak podľa mňa nebudú dlho... 😅 😅 😅
@lucecita nieeeee len to nieeeeeeee 😀 😀 😀 😀 počuvaj ta choroba ti akosi prerasta cez hlavičku 😀 😀 😀 foto testiku moja 😉
@gelinka75 a na bruchu je to lepšie ked ležiš ?
ahojte 🙂 keď ste v práci veľa píšete 🙂 môj graf takto pokračuje, onačil mi ovu: http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@gelinka75 : to vyskusam 🙂 ja som zvykla lezat na chrbte s podlozenym zadkom a potom som si po 3 mesiacoch spomenula,ze mam maternicu ohnutu opacne nez je normalne a dozvedela som sa,ze musim lezat opacne..keby som sa bola vrtela uz predtym mohla som mat mozno pekne brusko a nie z vianocnych kolacov ako ho mam teraz..inak mala som doma co robit,aby si nemyslela,ze som tehu,lebo na to vyzeram- pupok -krasny 4. -5.mesiac 🙂
ako tak citam, tak zistujem ze pocat dieta a vystihnut ten spravny okamich je hrozne zlozite 😒 😒 😒 😒 😒 😒 😒
@vardzikova tak tu ti posielam link kde sa dá stiahnúť ten dokument, na ulož to neni
http://www.divxturka.net/documentaries/112523-p...
@purina12345 vďaka, lebo som to hľadala cez google a našlo mi toho požehnane veľa 🙂
hmmm, ale nejde to
@kikaneu neni začo, treba si všetky tie linky posťahovať a potom to pôjde
@fifitko25 @vardzikova ja si robím prču, viem že ovu testu 😀 😀 😀 depka ustupuje a vrátila sa stará dobrá Lucinka....ďakujem @purina12345 za nedepku 😉
@azzura : tak,tak ja ja mam ten dojem..bohuzial doteraz som si myslela pravy opak..ved kolkorat,ked sa zadari nechcene,tak dotycni tvrdia,ze to bolo len jedno "posmyknutie"..ten rozmnozovaci system je pekne zakerny,ked clovek chce nejde to,ked nechce,tak je to tam,ani nevie ako.. 😠 😠
jaj baby myslime pozitivne aj ked je to nemozne niekedy 😎
@purina12345 ahoj, to som spravila. Prvý deň sa mi tam v pohode vyznačil, no tie ďalšie mi už nejdú, píše mi tam nejaký blud... :( neviem sa pohnúť, a ani neviem ako ti to vysvetlím....keby som ti poslala môj nick aj s heslom, že by si mi to tam kukla prosím ? 🙂

@purina12345 dakujem poviem dnes mm aby mi to stiahol a budeme mať čo pozerať 😀