icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
29. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a keď zrušíš pred zaplatením 270 dní, tak nemáš na peniaze nárok, to je pravda....kedy si si to začala platiť?

kikaneu
29. dec 2011

@zuzanka9999 ja dúfam, že ďalší cyklus bude až o 9 mesiacov...no uvidíme, necháme sa prekvapiť 😉

purina12345
29. dec 2011

@lucecita no krásne 🙂 tak ak zajtra nezosilnie do 36 hodín sa vydá vajko na vandrovku 😉
@kikaneu 🙂 moja, ja som včera robila pizzu, pre mňa samozrejme bez bazalky a oregana 🙂

fifitko25
29. dec 2011

@lucecita super tiež chcem na 12Dc mat take kolajnice 😀 mne sa uz dnes urobil duch, som 11 DC a cely den ma popichavaju vajecniky 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. dec 2011

@kikaneu 18. marca... zajtra tam pojdem a mam im povedat, ze chcem zrusit DNP?

kikaneu
29. dec 2011

@purina12345 aha, jasné, ty teraz nemôžeš bylinky 🙂 tak, tak, správne 🙂 ja som robila jednu slovenskú s kyslou smotanou, kyslou kapustou, klobáskou, slaninkou a cibuľou a jednu s paradajkovým základom s bylinkami, salámou, kukuricou a syrom....obe boli skvelé 🙂

lucecita
29. dec 2011

@purina12345 čiže "musíme" aj dneska aj zajtra? 😀 😀 😀 alebo kedy aby boli potvorky nabudené?
@fifitko25 budeš, neboooooj...mňa práveže vaječníky už ani nebolia a neviem či je to dobre alebo zle 😠

kikaneu
29. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a no 270 dní máš, ak si si už zaplatila aj za december....ak nie, tak ešte zaplať a potom choď podať odhlášku....hej, keď takto povieš, tak oni pochopia...

purina12345
29. dec 2011

@kikaneu mmmmh tak to také super slovenké, manžel by sa zalizoval až po uši 🙂 ja som robila s morčacou a bravčovou šunkou na to som dala paradajky, papriku, kukuričku, šampiony a syr, snažím sa jesť v malých dávkach a hlavne nie mastné lebo tá moja záha, už som vypila pohár mlieka a trochu uľavilo, dnes som robila rizoto a čítala som že aj cibuľa to spôsobuje a dala som jej tam hodne 😒

kikaneu
29. dec 2011

@lucecita a mňa ešte stále pravý popicháva....už som z neho na nervy 😠

fifitko25
29. dec 2011

@lucecita veď ja ani neviem, či ma bolia kvôli ovu, alebo či mi nebodaj nerastie nejaká cysta šialená 😠 nikdy som totiž ovu bolesti nemala

kikaneu
29. dec 2011

@purina12345 hm, tak to musíš naštudovať a vyhýbať sa takým potravinám, čo ti to zhoršujú....ale hlavne, že aspoň to mlieko trochu pomohlo 🙂 som rada
aj môj sa zalizoval 🙂 je to u nás doma najobľúbenejšia pizza 🙂 ale aj tvoja znie dobre 🙂
a zajtra robíme s mamou pirohy a ako dezert na silvestrovskú noc tiramisu 🙂 tak sa teším

l_e_n_o_c_k_a
29. dec 2011

@kikaneu 270 dni mi uplynulo 13. decembra 🙂 platila som 8 den v mesiaci, tak hadam je v tom zaratany aj december, ci? teraz mi napadlo, ta pani na socialke mi povedala, ze sa odhlasovat nemusim, ze ked to aj tak od 01.02.2012 rusia... uz si pripadam ako uplny debil

purina12345
29. dec 2011

@lucecita môžte aj dnes a pozajtra, alebo ak sa obávaš tak aj dnes a zajtra 😉

lucecita
29. dec 2011

@kikaneu @l_e_n_o_c_k_a baby, ja už mám tiež dávnejšie zaplatených 270 dní a nie som tehu, čiže mi to prepadne a peniaze mi nevrátia? prečo sa ideš odhlasovať?

kikaneu
29. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a nie, nemáš, platíš si to mesiac po zadu, čiže 8.12. si zaplatila za november, takže ešte 8.1. zaplať za december a ak už nechceš platiť za jaunár, tak to musíš do konca decembra odhlásiť 🙂 je to komplikované
inak mala pani pravdu, odhlasovať nemusíš, oni ti to potom zrušia automaticky, ale budeš musieť za január ešte zaplatiť....

kikaneu
29. dec 2011

@lucecita a ešte platíš ďalej alebo si to už odhlásila?

lucecita
29. dec 2011

@purina12345 "skúsime" dnes a uvidíme čo zajtra, nejdeme do práce ani jeden tak možno sa dačo zbúcha 😀 😀 😀 😀 a ty sa nám dneska ako cítiš? už máš nejaké príznaky? zvláštne chute a podobne?

lucecita
29. dec 2011

@kikaneu platím ďalej a neviem či je to chyba alebo nie...platím si to už od 2.2.2011

l_e_n_o_c_k_a
29. dec 2011

@kikaneu juuuj, dakujem ti za info... ja to asi radsej zaplatim a do socialky radsej ani nepachnem :( aku sumu si platis ty?

purina12345
29. dec 2011

@lucecita tak uvidíš ak aj dnes nič nebude tak kľudne môžete zajtra do toho hupnúť 🙂
tak ja len s tou záhou mám ťažkosti ale ináč ok, sem tam zabolí bruško a bolia prsia na dotyk, zajtra sa chystám robiť digitálny clear blue test, tak dúfam že bude správny výsledok

gelinka75
29. dec 2011

@purina12345 a preco nemozes bylinky? 🙂 @kikaneu

spula22
29. dec 2011

@mmarianka ahoj a vitaj.drzim palce 😀

kikaneu
29. dec 2011

@lucecita ja od 14.2. 🙂 skoro rovnako, už to doplatím ešte aj za január a od konca januára mi plynie 8 mesačná ochranná lehota na materskú, takže možno v januári zistím, že bude bábo a ešte to využijem, no aj tak sa chystám ísť na maródku od pondelka, nech sa mi aspoň niečo vráti, lebo s tým tehotenstvom je to riadne neisté 😉

kikaneu
29. dec 2011

@l_e_n_o_c_k_a 22 eur 🙂 a ty?

kikaneu
29. dec 2011

@gelinka75 tehotné ženy nemôžu bylinky 🙂

spula22
29. dec 2011

@purina12345 citala si niekde ze bazalka a oregano skodia? ako sa inak mate? potom cakam na vysledok clearblue 😀

lucecita
29. dec 2011

@kikaneu no ja takisto radšej na t materskú, takže si to môžem naďalej platiť....a keď to má zaniknúť od 1.2. tak potom to budeme ďalej platiť, alebo už nemusíme?
@purina12345 tak ja ale dúfam, že dneska konečne dačo bude 😕 😀 😀, takže teba trápi záha, no pekne! preč s ňou....a držím palčeky na clear blue a potom chceme dôkaz 😝 😝

purina12345
29. dec 2011

@spula22 tak ja po starom, stále len tá záha otravuje a ty čo? ako tvoja nevoľnosť?
tu máš link na tie bylinky http://www.fertility.sk/sk_SK/special/search/po...