Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@purina12345 tak ja celkom v pohode .dnes mi bolo zasa trochen blbo 🙂.nasla som aj ja nejaku stranku 🙂 somti aj ja tam dala link 🙂.tak zahu posli do niekam a bude 🙂
@kikaneu ja plnu sumu 49 aj dak drobne
@spula22 už som trochu popozerala a hneď som sa dočítala že cesnak spôsobuje pálenie záhy, no fajne, dnes som ho dala do polievky a aj do rizota, no čuduj sa svete Tak dúfam že výsledok bude stále pozitívny, sme tam ma pochytí obava, neviem ako to vydržím do 9.1. kým pôjdem ku doktorovi 😕
@l_e_n_o_c_k_a mne sa to zdalo veľa, tak som si dala 22 a mňa až tak netrápi, že to prepadne, no čo už....ale manžela ide z toho rozdrapiť 😀
Ahojte, plánujem otehotneit v 2012, mám si začat platit dobrovolne poistenie už v Januári alebo až po 1.februári? Čo myslíte?
@purina12345 neboj urcite bude 🙂,. hlavne sa nestresuj🙂.no to je pravda s tym cesnakom a ja ho taaaaaaaak milujem ☹
@purina12345 moja, tie koľajnice už nevymaže len tak hocičo a už vôbec nie cesnak 😀 😉
baby, ja mam uz 9 den mrchu, a strasne silnu, nestiham behat na wc. vyskusala som vsetky mozne dostupne pripravky aby som ju stlmila, no nedari sa... ja mavam mrchu najviac 4 dni a velmi slabu a teraz totok, som zufala ☹ a k doktorovi ist nechcem, lebo ten mi pichne injekciu proti krvacaniu a potom sa mrchy tri mesiace nedockam. co mam robit?
@l_e_n_o_c_k_a fú, to je nepríjemné ☹ z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať len jedno: choď k dokimu.... toto sa mi stalo asi pred rokom a pol, mala som mrchu 14 dní a už mi tiekla jasná červená krv, nie tá škaredá odpadová..... na vyšetrení mi zistili polyp - výrastok na maternici, ktorý spôsoboval krvácanie.... doki mi dal injekciu a nejaké lieky, polyp sa stiahol - úplne zmizol a viac sa neukázal... mrcha mi prišla po dobratí tých liekov od doktora v pohode a aj odvtedy chodí pravidelne a v pohode.... nechcem ťa strašiť, ale nenechaj to zájsť do krajnosti.....
no 100 € ani náhodou si nemôžem dovoliť.A kedy ak sa poistím v januári by som mala otehotniet aby mi to neprepadlo?Do 8 mesiacov?
@kikaneu no mna to velmi trapi, ale co, dam sa na marodku a oni to vyplatia, nenecham im ani cent, potvoram hnusnym 😝
@l_e_n_o_c_k_a preco zrusit?
@l_e_n_o_c_k_a fúúúha, riadne dlho....ale netuším, čo zmierňuje a zastavuje mrchu...a prišla ti presne či meškala?
@kikaneu meskala potvora, uz som myslela, ze som v tom a prisla prívalová vlna 🤐
@l_e_n_o_c_k_a tak ja som tam zaplatila niečo cez 250 eur, čo nie je zas až také hrozné....a možno sa podaril vianočný zázrak...no uvidíme
@l_e_n_o_c_k_a radšej by som šla k doktorovi....aby si niečo nezanedbala
@kikaneu joooj, velmi vam to prajem, keby sa aj nam podaril niekedy v tychto dnoch, tak by som mala pekne prekvapko na narodeniny,,, ale skor si nerobim nadeje :(
No a teme snažíme sa 2 cyklus.1.cyklus som si bola na 100% istá že tehu,potom 3 dňová viroza-silný menzes-sklamanie.Tentokrát som si robila ovu testy.mám pravidelný 30 dňový cyklus krásna čiarka na 15 den-len som myslelaže to je ovulácia a teraz čítam že až den po ukázaní na teste.No snažili sme sa len ten 15 den,držte palce.Inak vytlačila som si z netu ten lunárny kalendár a vyšlo mi na 24 ako den na oplodnenie a to mi ukázal aj ovu test
@kikaneu asi budem musiet ist, pockam do pondelka a uvidim... aj tak mi treba ist na folikulometriu, takze navsteve sa nevyhnem
@kikaneu no ja chcem ostať doma ak ma doki pošle na tú laparoskopiu...budem mu po Novom roku volať ohľadom výsledkov z biopsie prsníka, tak sa s ním dohodnem aj na kontrole poškodeného ľavoboku...ale ja verím, že ostanem tehu, však sú Vianoce a to je čas zázrakov a splnených prianí 😵
@l_e_n_o_c_k_a ďakujem, aj ja vám držím palce....ja všetkým doprajem 🙂 nech sa to tu rozrastá ;)
tak, tak, treba ísť....aj ja idem 2.1. 🙂 odniesť výsledky z ultrazvuku prsníkov
no to by nebolo taliansko keby oregano a bazalka skodili 😀 😉
ahojte! Pridám sa k Vám, ak mozem. Dnes som 1 DC 😠 ☹ 😢 !

@lucecita nie, potom už nie, automaticky nám to zanikne od 1.2.....len to už by sme mali byť tehu, aby sme stihli tú ochrannú lehotu.....ak nie, tak do 7.2. ešte môžeme ísť na PN, aby sa nám aspoň nejaké peniažky vrátili