icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

kikaneu
9. nov 2011

@purina12345 no, my sme teda dvojka 🙂))

rybicka3
9. nov 2011

@edmi no ja som este len 6DPO, takze zatial ani nie, dnes trosku citlive prsia, resp.bolestive bradavky a bolenie v podbrusku,ale to mna boli hocikedy, resp. kazdy cyklus po ovulacii, takze neviem a co ty?

eri28
9. nov 2011

baby bolo mi s vami dnes super idem spat zo slonikmi skoro zajtra do prace
ten moj to zabil uvaril tak spitlave jedlo,afrika man, ze zjem mini a zaludok ma dost spiplave stahuje aj hlad, ze tolko nezjem, ale mimi ked bude, aj jeho jedla mu musia chutit ni nie a mne skoro zhorela huba, idem si dat chleba, lebo skapem od hladu na africkej strave 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

moj fb bol odstaveny na druhu kolaj, a ja ze to je droga, ale toto je vedsia 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dobru noc

roka84
9. nov 2011

idem aj ja off... majte sa krásne a píšeme zajtra čo nové 😉

purina12345
9. nov 2011

@eri28 píšeš tu dlhšie ale nevyznám sa v tvojom cykle lebo mám pocit že nejak sa mení a keď niečo napíšem tak to myslím úprimne a nie len tak zo žartu 😝

eri28
9. nov 2011

zacinam nat vychytane potravy po ktorych mam krce musli a mlieko zle pre mna , plesnivy syr, a zrazu potrebujem vela masa, ludia a co je to to co riesi m

eri28
9. nov 2011

@purina12345 okej to je jednoduche nie je to zart vo svojom cykle sa nevyznam ani ja, nemam pravidelny a teplotu meriam len dva dni 36, 7 dva dni po sebe
22 az 26 dnovy ako sa mu chce 😀 😀 😀 😀

eri28
9. nov 2011

sorry babi na dnes dobru noc, moj ma kontroluje a uz skaredo pozera, ze este nespim 😉 😀

jorgie
9. nov 2011

@kikaneu @roka84 babulky, moc vam drzim palce na sobotnajsie testovanie. Dufam, ze si tam obidve najdete krasne // 🙂 my ideme na styri dni na chatu tak dufam, ze ked sa sem v pondelok mrknem tak tu budeme mat nove tehulky
ostatnym snazilkam prajem uspesne snazilkovanie!

zuzanka9999
10. nov 2011

@carie32 a test si si robila? ci sa nepodarilo nahodou? uz dlho ti meska, nie?

zuzanka9999
10. nov 2011

@zabka88 aha, bo som citala ze to musim vzdy po prebudení rano, najhorsie by to bolo cez vikend bo vtedy si rada pospim kedze cely tyzden do roboty vstavam.

eri28
10. nov 2011

dobre ranko a plodne ranko ovulkam 😀 😀 😀 😀 😀 😀

eri28
10. nov 2011

ja mam dalsi krasny priznak 10 dni pre mrchou krasne naliate a bolestive prsia, a od vcera vecer som si nasla naprsiach strie dost vyditelne , to to je u mna prvy krat v zivote, vedcinou byva par dni pred tupa bolest, ale toto je o niecom uplne inom 😀 😀 😀 😀 😀
baby testujte ja som zvedava na vase ciarky 😀 😀 😀 😀

carie32
10. nov 2011

@zuzanka9999 nie nemešká mi to dlho, oproti ostaným cyklom, teraz mešká asi tak 4 dni. tak ešte počkám asi týždeň a potom testnem.a ty ako? už si začala s meraním teploty?

delideli
10. nov 2011

tiez zelam dobre plodne a ak sa najde niekto na testovanie tak aj dvojciarkove ranko 🙂
my sme dnes mali v spalni nejaku zimu,tak mi (snad od toho) klesla teplota o 1 stupienok..od vcera som sa rozhodla nosit tmave nohavicky,aby som videla,ci a kolko mam toho tehotenskeho bieleho hlienu 🙂
inak ziadne dalsie priznaky ☹ , aj ked mozno mam lepsi cuch 🙂 a snivalo sa mi, ze sa mi odo dneska zacnu objavovat dalsie, tak som zvedava.. 🙂
a moj grafik na dnes : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2

edmi
10. nov 2011

@rybicka3 ja som 10 DPO,ja chodim casto na zachod,mam oslabene nohy,picha ma v podbrusku, bolia ma prsia ale bradavky nic, a mam nafuknute prucho tak hadam nieco z toho bude a nebude to plany poplach,lebo aj ja som si uz velakrat myslela ze som tehu a nebola som tak hadam to uz vinde

gelinka75
10. nov 2011

@edmi ahoj, ja mam podobne priznaky..stvu ma tie nohy, niekedy sa mi uplne klepu, ale to moze byt aj z nervov 😀 som 11 DPO

edmi
10. nov 2011

@gelinka75 ahoj a kedy mas dostat MS ja v stredu,a dufam ze nedorazi

yvi83
10. nov 2011

@delideli ja len na margo tych ciernych nohaviciek...ja som pocula ze ked chce byt zena tehu, tak nema nosit tmave spodne pradlo 😨 ....najlepsie je cervene a potom vsetky jej odtiene 😉 aj biele moze byt, ze to priaznivo vplyva na cinnost pohlavnych organov 😅 lepsie sa prekrvuju

gelinka75
10. nov 2011

@edmi ja az v nedelu alebo pondelok :D casu este dost

edmi
10. nov 2011

@gelinka75 ja sa uz neviem dockat ci dorazi alebo nie,kolko sa uz snazite

gelinka75
10. nov 2011

@edmi my len prvy mesiac 😅 takze ma este caka dlha cesta...a tiez cakam ci dorazi alebo nie 🙂 keby tak trpezlivost predavali tak si hned kupim 😀 😀

edmi
10. nov 2011

@gelinka75 ja uz dlksie 11 mesiacov,jaj aj ja by som si kupila hned aby som vydrzala zase musim ist na wc hrozneee,kazdu hodinu tam chodim ako na klavir🙂)

gelinka75
10. nov 2011

@edmi ja chodim na wc dost aj z toho, ze vela pijem, aj z nervozity, takze to nemozem brat ako priznak 🙂

edmi
10. nov 2011

@gelinka75 uz som zacala aj ja vela pit keby nahodou som bola ale,uz predtym som dost chodila tak neviem ale ja dufam ze to je priznak lebo som to mala raz ked som bola tehu ale neskoncilo sa to dobre

edmi
10. nov 2011

@gelinka75 prave som si bola kupit femibion 800 lebo som myslela ze mam ale nemala som kedze som ich vsetky vijedla predtym ako som si myslela ze mozem byt tehu🙂

gelinka75
10. nov 2011

@edmi ja si davam kys. listovu a vitamin E a rozmyslam ze ci neposobia na sliznicu maternice a z toho citim tie bolesti ako pred mrchou ☹

edmi
10. nov 2011

@gelinka75 fuha to veru neviem a kolko stoji ta kys.listova

barushkaaam
10. nov 2011

@edmi http://www.mojalekaren.sk/kyselina-listova/
mozno ti ten odkaz pomoze 🙂