Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
baby bolo mi s vami dnes super idem spat zo slonikmi skoro zajtra do prace
ten moj to zabil uvaril tak spitlave jedlo,afrika man, ze zjem mini a zaludok ma dost spiplave stahuje aj hlad, ze tolko nezjem, ale mimi ked bude, aj jeho jedla mu musia chutit ni nie a mne skoro zhorela huba, idem si dat chleba, lebo skapem od hladu na africkej strave 😀 😀 😀 😀 😀
moj fb bol odstaveny na druhu kolaj, a ja ze to je droga, ale toto je vedsia 😀 😀 😀 😀 😀 😀
dobru noc
idem aj ja off... majte sa krásne a píšeme zajtra čo nové 😉
@eri28 píšeš tu dlhšie ale nevyznám sa v tvojom cykle lebo mám pocit že nejak sa mení a keď niečo napíšem tak to myslím úprimne a nie len tak zo žartu 😝
zacinam nat vychytane potravy po ktorych mam krce musli a mlieko zle pre mna , plesnivy syr, a zrazu potrebujem vela masa, ludia a co je to to co riesi m
@purina12345 okej to je jednoduche nie je to zart vo svojom cykle sa nevyznam ani ja, nemam pravidelny a teplotu meriam len dva dni 36, 7 dva dni po sebe
22 az 26 dnovy ako sa mu chce 😀 😀 😀 😀
sorry babi na dnes dobru noc, moj ma kontroluje a uz skaredo pozera, ze este nespim 😉 😀
@carie32 a test si si robila? ci sa nepodarilo nahodou? uz dlho ti meska, nie?
@zabka88 aha, bo som citala ze to musim vzdy po prebudení rano, najhorsie by to bolo cez vikend bo vtedy si rada pospim kedze cely tyzden do roboty vstavam.
dobre ranko a plodne ranko ovulkam 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ja mam dalsi krasny priznak 10 dni pre mrchou krasne naliate a bolestive prsia, a od vcera vecer som si nasla naprsiach strie dost vyditelne , to to je u mna prvy krat v zivote, vedcinou byva par dni pred tupa bolest, ale toto je o niecom uplne inom 😀 😀 😀 😀 😀
baby testujte ja som zvedava na vase ciarky 😀 😀 😀 😀
@zuzanka9999 nie nemešká mi to dlho, oproti ostaným cyklom, teraz mešká asi tak 4 dni. tak ešte počkám asi týždeň a potom testnem.a ty ako? už si začala s meraním teploty?
tiez zelam dobre plodne a ak sa najde niekto na testovanie tak aj dvojciarkove ranko 🙂
my sme dnes mali v spalni nejaku zimu,tak mi (snad od toho) klesla teplota o 1 stupienok..od vcera som sa rozhodla nosit tmave nohavicky,aby som videla,ci a kolko mam toho tehotenskeho bieleho hlienu 🙂
inak ziadne dalsie priznaky ☹ , aj ked mozno mam lepsi cuch 🙂 a snivalo sa mi, ze sa mi odo dneska zacnu objavovat dalsie, tak som zvedava.. 🙂
a moj grafik na dnes : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2
@rybicka3 ja som 10 DPO,ja chodim casto na zachod,mam oslabene nohy,picha ma v podbrusku, bolia ma prsia ale bradavky nic, a mam nafuknute prucho tak hadam nieco z toho bude a nebude to plany poplach,lebo aj ja som si uz velakrat myslela ze som tehu a nebola som tak hadam to uz vinde
@edmi http://www.mojalekaren.sk/kyselina-listova/
mozno ti ten odkaz pomoze 🙂

@purina12345 no, my sme teda dvojka 🙂))