Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@lusinda1989 super super super gratulujem 🙂
@lusinda1989 no ved som ti to vravela mica 🙂 ty si bola jasny pripad, gratulujem a tesim sa
@fifitko25 moc sa teším moja, tak si budeme spolu ako septembrovky 😉
@lusinda1989 ta co uz. ideme sa snazit dalej 🙂 ale co to no vidis vravela som z eti to vyjde. a vidis. supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer blahozelam vam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@lusinda1989 to ti verim, ani ja by som neverila tomu. ale si moja tehu. cakas babo jupiiiiiiiii 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@anett6212 dakujem zlatiiicko 🙂
@lusinda1989 jéééj, ďalšia septembrovka 🙂 gratulujeeeem a prajem príjemné tehu
@lusinda1989 nemas zac 🙂 joj som rada. to je perfektna sprava. a uz si to niekomu povedala doma? 🙂
@veron_dorusincova podla mna to mas brat..i kamoska to berie..i ked jej to este nezabralo..tak tiez rozmysla ze to vysadi a necha na prirodu lebo je uz z toho troska mimo a smutna ☹
@lusinda1989 gratulujem moja a drzim palce 😝
@lusinda1989 gratulujem, tesim sa s tebou 🙂
@lusinda1989 grarulujeeeeeeeeeem 🙂 dufam,ze aj mne sa to potvrdi..len musim este pockat..
@fifitko25 @vardzikova kde su fotecky? 😉 Tesila som sa na ne!
@fifitko25 vidis, dnes uz ukazal test v stanovenom case, vsak? Gratulujem! 🙂
@spula22 ahoj dnes som znova testla a zasa neativny, takze uz urcite nebudem kupovat tehu test bo som ich minula 7. pondelok volam doktorke nech mi da vyvolavacku.
@lusinda1989 gartulujeeeeeem moc moc.)
Ahojte baby, este len druhý mesiac meriam BT. Potrebovala by som radu. Myslíte, že dnes mam ovulku? Poobede skúsim este ovu test, ale myslite, že podla grafu by mohla byť dnes? akosi sa este v tom nevyznám. Dakujem za radu 😉 http://www.womenzone.cz/app/calendar/calendar.aspx
Inač blahoželám tehuľkám. Stále vás tu čítam a veľmi ste ma potešili a dali chuť do snažilkovania 😀
a
@purina12345 Ďakujem moja 🙂 Ešte stále tomu nemôžem uveriť....

@luciok som u našich tak to bude komplikovane lebo to Ešte nevedia ale niečo vymyslim 🙂