Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
čaute babyyyyyy....no čo, ktorá ráno testuje aby sme mohli gratulkovať k // ????
@gelinka75 bodaj by sa z nej fakt vykľulo dačo iné a ešte k tomu cikám a cikám 😀 😀 😀 som musela zo spovede utekať domov, bo som skoro pustila a najhoršie to bolo kúštik od domu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@purina12345 a ty ako moja?
@eri28 Ďakujem, je toho už dosť, ale stále menej, ako niektoré dievčatá, s ktorými som sa bavila, či už v čakárni, alebo aj tu na MK. Som rada, že plodík odišiel tak skoro, keď to tak malo byť, a nie že sa to stalo v nejakom vyššom štádiu, ale ver mi, že som si myslela, že som vnútorne silnejšia a .... nie som. Hocikedy ma chytí neskutočný smútok a depresia z tej situácie a nieje mi vtedy do smiechu. K tomu mám kamarátku tehulku a ked mi rozpráva a ukazuje snímok z USG, tka mi nieje všetko jedno. Teším sa samozrejme s ňou, ale vnútri to trochu bolí .... Snád sa teda to IVF podarí. 🙂
@delideli noooo máš krásny grafík, držím silno palce, tak to s tým pálením bradaviek znie zaujímavo. 😉 tak sa mi ozvy prosím zajtra ako pokračuješ s meraní
@lucecita tak to tu nejako v práci prežívam, veľmi premýšľam nad tým že skončím s rakúskom a pokúsim sa nájsť niečo na slovensku a budeme mať aj väčšiu príležitosť na snažilkovanie
@carie a ty čo moja? ako si na tom s mrchou?
@purina12345 : zajtra a pozajtra asi nebudem merat, lebo u nas bude spat pocetna navsteva a nechcem ich zobudit budikom a naslednym pobehovanim po byte (musim hned na wecko, potom umyvam teplomer a tak🙂) uz o 5tej..tak vikend budem musiet vynechat..ale v pondelok som spat a dufam,ze progestern sa bude drzat a ak by to este troska poskocilo nebudem sa hnevat..🙂 tie bradavky ma dost potesili,ale potom akoby utal..nie a nie palit znovu 🙂 nevadi, nadej zomiera posledna..🙂
dufam,ze sa ti podari najst aj nieco u nas doma, aby boli cim skor 2 ciarocky 🙂
@delideli ďakujem, tak teda budem na teba myslieť a daj o sebe vedieť, ty maš pevné nervy, ja by som to nevydžala aby som sa neodmerala v tak rozhodujúce dni a budeš skúšať len tak ráno keď sa prebudíš?
@purina12345 tak tu je grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/354c87 ziadne extremy nahoru alebo nadolu 😒
dnes ma boli od rana podbrusko ale to mna bolelo uz aj pred tym a nikdy z toho nic nebolo 😠 ale nevzdavam to, nadej umiera posledna 😉
drzim palce aby si sa spravne rozhodla, asi to nebude lahke
@rybicka3 nič neboj nemusíš mať nejaké extrémy aby to bol tehu grafík, tak zatiaľ si 8DPO tak máš ešte pred sebou pár dní, je to ťažké toto čakanie, že? Ja som tiež najskôr s každého pichnutia robila príznak ale už si to radšej nevším lebo o to väčšie je sklamanie, každá to inak prežíva. ale tvoja ms je nekonečná Ja som mala tiež toto nekonečné blbé špinenie ale do 8DCa ako užívam gynex tak to prestalo ale ty si písala že máš ok dlžku cyklu tak ak by prišla mrcha skús nasadiť tie Femi kvapky, tak čakám na ďalšie správy o tom ako tvoj grafík pokračuje, držím silno paľúšky
a ďakujem moc za podporu, veru tú budem teraz moc potrebovať 😒
@purina12345 : vies co,ani neviem, minule som to totiz skusila dva dni po sebe a jeden den som mala rozdiel po hodine 0.1 st., druhy den az 0.3 stupna (to mi vyskocila teplota o 6tej az na 37.4- takze neviem,ci by som sa v tom zorientovala..aj ked,skusit mozem a aspon orientacne odhadnem(?)..
@delideli no jasné skús, ono približne v ranných hodínácho do 10,00 stúpa teplotka o 0,1°C tak len tak pre zvedavosť môžeš zmerať a môžeš aj označiť do grafu s hodinou ktorou si zmerala a ono ti to vyzačí s bielou guličkou 😉
Baby ako citite ze mate ovulku?
oooooooooo,drzim palce🙂) ja by som mala zajtra ovulowat ,nevies aky ma byt krcok pocas ovulky nevies??
@madzik ďakujem 🙂
fúha, ja toto všetko riešim len prvý mesiac, ale zdá sa mi, že otvorený...skús preštudovať toto: http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...

@purina12345 : ahoj 🙂 zatial takto : http://www.fertilityfriend.com/home/3886e2 ..teplotka sa driz bez vacsich zmien , za ten vcerajsi pokles zrejme moze, ze sme mali v spalni chaldnejsie nez obvykle,aj som sa na to zobudila..kupila som si konecne ten citlivejsi tehu test do 10 mIU/ml, ale pockanim s nim este do buduceho tyzdna..priznaky ziadne valne nepozoruje..trocha viac toho bieleho hlienu, rano som po zobudeni mala pocas merania take palenie v bradavkach,ale do 5 min. zmizlo..snazim sa este verit, ale uvidime..🙂 a ty sa mas ako?