Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
Ahojte bambuľky....čo ste tu všetko popísali za tých pár hodín, čo som tu nebola? @vardzikova zhrnieš mi to? 😀 😀 😀 už viem čo bude variť stredu asik...čínske rezance s kuracím mäsom...práve som dopozerala ako sa to robí a nie je to ťažké 😉
ináč na kontrolu idem piatok, ten zápal v hrdle je stále, zasa mi brala výter.....
@vardzikova dakujem , takže možem zacat pit ked sa ta mrcha , mrchata rozbehne 😒
@vardzikova tak ti ja moja milá neviem povedať, lebo som si kúpila tie ovu rapiclear a minule som ich všetky 5 dní po sebe, ale to bolo 8DC aaž 12DC, pričom 8DC bola druhá čiarka slabučká, 9DC silnejšia, 10DC boli obidve takmer rovnako hrubé a 11DC už nebolo nič a 12 tiež nič... takže ja nechápem, či vôbec nejaká ovulácia bola či čo a ten vaječník ma bolel včera, lenže už nemám testy, tak som na nervy z toho ... no nič, každopádne sex neuškodí 😀
@lucecita mooooojka ty si neskutočna 😀 😀 😀 😀 takže bacil ta nie a nie opustiť asi mu je u teba dobre 😠 ale tebe to vyhovuje aspon si domka nie? mojka chcela som sa opytať to čo si platim DNP kedbyže som brala pn tak by mi vyšla viac už aj teraz alebo si najprv musim zaplatiť tych 26 tyždnov?
@bugynka ano až vtedy 😉 pre istotu
@anait presne tak sexovať možeš tak či tak pre istotu 😀
@chorucka
@lucecita a čo máte za bacily? streptokoky či stafilokoky? mne teraz výter nerobili, ale v lete som mala ten istý problém, ale už neviem, ktoré z tých dvoch to vtedy boli.....a mne na krčnom povedali už pred 5 rokmi, že si mám dať vybrať mandle...som nechápala, že prečo,....ssom s nimi nemala žiadne problémy....ale tak asi na tom niečo bude
BABULKY opustam vas ale vecer mrknem trosku co nove Paaaa
@vardzikova no a ako odborníčka mi čo povieš na tie testové výsledky?
@anait no ako odbornička 😀 😀 😀 😀 mojka ked si mala // tak to znamena že ovulka už bola ale nechapem prečo ta picha vajko .. uuu 😖 😖 😖
@kikaneu nie, pretože nikdy nespím 3 hodiny v kuse, lebo malého odúčam od plienok od nového roku a v kuse sa budím, či nie je pocikaný (síce už dávno nebol, ale budím sa furt) a navyše ma ešte sopel, tak ma furt zobudí, že vreckovku a vysmrkať alebo chrápe, no otrasné...tak som usúdila, že nemá zmysel teraz
@kikaneu akosi nezaberajú...ja neviem čo sa ma to tak dlho drží... 😠 😠
@chorucka juuuuuj, a kedy ideš na kontrolu?
@vardzikova drží sa ma ako kliešť, ale tak čo, aspoň si ešte pobudnem doma...to neviem, či ti budú vyplácať, ale podľa mňa nie, to by si musela mať zaplatených tých 270 dní a to ty nemáš
@vardzikova no tak to teda rozhodne sme dve, čo to nechápeme...

@vardzikova ďakujeeem 🙂 a ja ti prajem,až bejbinko pekne v brušku rastie,ako má 😉