icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

vavenecka
23. jan 2012

@vardzikova ďakujeeem 🙂 a ja ti prajem,až bejbinko pekne v brušku rastie,ako má 😉

kikaneu
23. jan 2012

@anait ahoj, mne sa tak prejavuje ovu....nie vždy, ale občas áno, pichavé bolesti v oblasti pravého vaječníka (na ľavej strane ma tak nikdy nebolelo) raz som s tým bola na pohotovosti s podozrením na slepé črevo, ale doktor prehmatal brucho a povedal, že bolestivá ovulácia

mata_ba
23. jan 2012

@chorucka no ved som mu napisala mail,tak uvidim,co a vobec ci napise..

azzura
23. jan 2012

@kikaneu no,ved to aj ja tvrdim,že kebyže vieme termin počatia, bol by lahsí život 😒

bugynka
23. jan 2012

@chorucka to mas pravdu , ale pred tym som to tak nikdy nemala ... aj som sa tesila ze by to mohli byt priznaky mimca, ale uz mi zacina hrabat s toho snazilkovania , budem sa musiet nejak zamestnant nech na to tak nemyslim ☹

mata_ba
23. jan 2012

@azzura no moc sa nesmej..to by bola sranda,co? 🙂

lucecita
23. jan 2012

Ahojte bambuľky....čo ste tu všetko popísali za tých pár hodín, čo som tu nebola? @vardzikova zhrnieš mi to? 😀 😀 😀 už viem čo bude variť stredu asik...čínske rezance s kuracím mäsom...práve som dopozerala ako sa to robí a nie je to ťažké 😉
ináč na kontrolu idem piatok, ten zápal v hrdle je stále, zasa mi brala výter.....

bugynka
23. jan 2012

@vardzikova dakujem , takže možem zacat pit ked sa ta mrcha , mrchata rozbehne 😒

kikaneu
23. jan 2012

@azzura veru...ja to tento mesiac beriem tak športovo 🙂 ale manžela musím stále upozorňovať, že nevyrábame bábätko 😉

anait
23. jan 2012

@vardzikova tak ti ja moja milá neviem povedať, lebo som si kúpila tie ovu rapiclear a minule som ich všetky 5 dní po sebe, ale to bolo 8DC aaž 12DC, pričom 8DC bola druhá čiarka slabučká, 9DC silnejšia, 10DC boli obidve takmer rovnako hrubé a 11DC už nebolo nič a 12 tiež nič... takže ja nechápem, či vôbec nejaká ovulácia bola či čo a ten vaječník ma bolel včera, lenže už nemám testy, tak som na nervy z toho ... no nič, každopádne sex neuškodí 😀

kikaneu
23. jan 2012

@lucecita jáj moja, už si tu? tak to nemáš dobre....nezaberajú lieky či čo sa robí, že stále máš zápal?

chorucka
23. jan 2012

@mata_ba komu si pisala mail?nieco mi asi uslo 😀 Dobre ze si spomenula mail Musim mojej tajnej laske poslat mail ma dnes neniny

anait
23. jan 2012

@kikaneu a ty mávaš kedy ovu?

chorucka
23. jan 2012

@lucecita ahoj zlatko ja mam tiez ATB a ak mi nezaberu tak mandle pojdu von 😒

vardzikova
23. jan 2012

@lucecita mooooojka ty si neskutočna 😀 😀 😀 😀 takže bacil ta nie a nie opustiť asi mu je u teba dobre 😠 ale tebe to vyhovuje aspon si domka nie? mojka chcela som sa opytať to čo si platim DNP kedbyže som brala pn tak by mi vyšla viac už aj teraz alebo si najprv musim zaplatiť tych 26 tyždnov?

kikaneu
23. jan 2012

@anait mávala som tak 14-16 DC, no odkedy meriam BT, tak mi vyšlo 18DC, 14DC, 18 DC 🙂 a dnes som 16 DC a výstup teploty ešte nebol 🙂 takže tak sa mi to trochu rozhádzalo, neviem prečo

chorucka
23. jan 2012

@bugynka ja niekedy pred mrchou spinim aj dva dni a niekedy nic

vardzikova
23. jan 2012

@bugynka ano až vtedy 😉 pre istotu

anait
23. jan 2012

@kikaneu jéééj a ja som myslela, že ju už mám za sebou, ale evidentne nie... takže dnes musíme ísť na vec 😎

vardzikova
23. jan 2012

@anait presne tak sexovať možeš tak či tak pre istotu 😀

anait
23. jan 2012

@kikaneu to si pamätám koľkáty DC si, lebo sme narovnako 😝

fifitko25
23. jan 2012

@mata_ba
@chorucka ja som dnes 6 DC, bojujeme spolu 😀

@vavenecka tak ty budeš predsa len tehu? 😉

kikaneu
23. jan 2012

@chorucka
@lucecita a čo máte za bacily? streptokoky či stafilokoky? mne teraz výter nerobili, ale v lete som mala ten istý problém, ale už neviem, ktoré z tých dvoch to vtedy boli.....a mne na krčnom povedali už pred 5 rokmi, že si mám dať vybrať mandle...som nechápala, že prečo,....ssom s nimi nemala žiadne problémy....ale tak asi na tom niečo bude

chorucka
23. jan 2012

BABULKY opustam vas ale vecer mrknem trosku co nove Paaaa

anait
23. jan 2012

@vardzikova no a ako odborníčka mi čo povieš na tie testové výsledky?

kikaneu
23. jan 2012

@anait sexík nikdy nie je na škodu ;) a teplotu nemeriaš?

vardzikova
23. jan 2012

@anait no ako odbornička 😀 😀 😀 😀 mojka ked si mala // tak to znamena že ovulka už bola ale nechapem prečo ta picha vajko .. uuu 😖 😖 😖

anait
23. jan 2012

@kikaneu nie, pretože nikdy nespím 3 hodiny v kuse, lebo malého odúčam od plienok od nového roku a v kuse sa budím, či nie je pocikaný (síce už dávno nebol, ale budím sa furt) a navyše ma ešte sopel, tak ma furt zobudí, že vreckovku a vysmrkať alebo chrápe, no otrasné...tak som usúdila, že nemá zmysel teraz

lucecita
23. jan 2012

@kikaneu akosi nezaberajú...ja neviem čo sa ma to tak dlho drží... 😠 😠
@chorucka juuuuuj, a kedy ideš na kontrolu?
@vardzikova drží sa ma ako kliešť, ale tak čo, aspoň si ešte pobudnem doma...to neviem, či ti budú vyplácať, ale podľa mňa nie, to by si musela mať zaplatených tých 270 dní a to ty nemáš

anait
23. jan 2012

@vardzikova no tak to teda rozhodne sme dve, čo to nechápeme...