Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@zuzanka9999 @kikaneu ďakujem babuľky, určite sa tu sem tam ukážem, teraz idem vyvenčiť psíka a pozreť si telku
@fifitko25 no tak to objednam aj ja ked mrcha zas dojde a uz zacnem testovat 😉
@purina12345 dobre mojka len pekne oddychuj, my tu vzdy budeme pre teba 🙂
@purina12345 ahoj mojka ked som si to precitala az mi bolo do placu Drzkaj sa
@purina12345 veru tak, kedykoľvek 😉 pekný večer vrámci možností moja 😉
@kandee1201 no ked si vezmes, že mamatest som kupovala v lekárni za 4 Eura a boli dva kusy v krabicke.... Tiež som si povedala, že nebudem testovat aby som nebola zas smutná, ale veľmi túžim po dvoch ciarockach na teste......😉
@fifitko25 aj my sme dnes dojedali,čo som ešte v sobotu varila 🙂 no už obed na zajtra mm do práce a ja až mám čo papať,keď prídem z praxe,takže dnes to bolo pečené kurča,ale tak,že som si nakrájala zemiaky do misy z janského skla,dala som tam mrazenú zeleninku(brokolica,karfiol,mrkva),dala bylinky,posolila,premiešala a na to dala naporcované kurča 🙂 a ešte som toastiky robila na raňajky a mm si dal aj teraz večer a piekla som jablkový koláčik 😉
@fifitko25 Zuzi, co berieme tu macu, mam pocit ze mm aj ja sme viac ziadostivejsi 😅 myslis si ze maca pomoze spermoskam? ci je to len o sexe?
@purina12345 ahoj mojka ,, som rada že ťa tu mame a mojka neboj sa niesi sama sme tu s tebou 😉 a ja beriem tiež duphaston a čo nemam ho brať ´..bože baby nestrašte ma
@lucecita lasko urob si ovu test zaručeny prostriedok 😉
@vardzikova to kazda tehu uziva ten duphaston?
@chorucka neviem či každa tehu žena .. ale ved ked mi to dal doky tak to mi ma logicky pomôcť nie? teraz som v streseeeee 😠
@vardzikova nemám ovu testy a ani ich nechcem...momentálne sme na to s mm veľmi dobre, tak asi vsadíme na kvantitu ako kvalitu...
@vardzikova to je dobre že ho užívaš a pekne odpočívaj, buď kľudná, jedine kebyže máš čerstvú krv bež radšej na pohotovosť, hnedá je stará krv, tak zatiaľ papa
@l_e_n_o_c_k_a aj ja som rada že som v poriadku a hlavne že moja fazuľka je v poriadku riadne ma to vystrašilo
@lucecita mojka ty si origo čočo brunetka 😀 😀 😀 😀 ja som fičala na ovu testoch ved vieš že ja som NEMERALA 😀 😀 😀 😀 😀 a to som bola známa uplne všade 😉 no čo lasko spalnička poskladana?

@purina12345 no to asi nie, lebo ma bolel asi tri týždne v kuse..alebo práve preto bolel, že zmizol...ja neviem...ale teraz ma asi tak 4 dni nebolí, ani neviem, nejak som si to nevšímala...až teraz, keď ma začal bolieť ten pravý...uvidíme čo mi povie gyndoš na ultrazvuku...