Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@mata_ba no tak to určite .. ked bude chcieť sex tak povedž že teraz sa tebe nechce 😎
@vardzikova presne to aj spravim..a tri vecery za sebou!ako on..
@mata_ba moja, ak mozem poradit....chlapi su jednoduche stvorenia a niekedy su totalne zmatani a nerozumeju nasmu svetu, takze na nich treba vzdy opatrne...ja si myslim, ze tvoj mm Ta ma neskutocne rad a doniesol by ti aj modre z neba....podla mna strasne tuzi po babatku a chce najma to, aby si bola stastna...lenze to babatko nepride kedy my chceme, resp si to naplanujeme...tak vidi, ze parkrat sa to nepodarilo, tak sa toho boji, ze co ked to zase nevyjde a ty budes z toho smutna...ved vidis,ze sa snazil, ze ti povedal, ze si urobite pekny vecer, ale tak nedalo sa mu asi....ja by som mu vobec nezatazovala hlavu ovulaciou, snazenim a podobnymi vecami....ono to neni jednoduche, ale inak sa ten vztah posunie na zlu kolaj a to urcite nechces....
@vardzikova 150eciek?? tak im to uz prepina, pridu s niecim novym tak nasadia ceny, ze dovi, o 5 rokov to bude stat o patinu menej....ja popozeram asi niekde na nete, potom ked to bude aktualne 😉
@vardzikova caff cicka 🙂 uz si krasna najkrajsia? 😀 tak s tym sladkym sme na tom rovnako-ani ja velmi ee a to som sladke zboznovala a este parky neznesiem,dokonca ani tu vonu 😝
@mata_ba ahoj....moc na koníka nechodím už teraz,ale chcem ti povedať že aj my sme mali tento istý problém...môj drahý si zo začiatku myslel že raz si vrzne a budeme v tom....a tiež sa nechcel na just milovať keď som mala plodné dni. pochopil to až o nejaké 3-4 mesiace že to asi bude tak ako hovorím ja. dovtedy sa furt zdúval a hgundral že ja mu nebudem rozkazovať že kedy budeme a kedy nie. a teraz? zahlásim že...zlatko máme plodné dni....a za chvílu naklusá do spálne osprchovaný a skáče do postele 😀 😀 muži sú čudní a trvá im to dlhšie ako nám niečo takéto pochopiť....ale neboj to ho prejde,ako aj toho môjho 😉 ja som potom zvolila taktiku že, milovali sme sa vtedy keď on chcel a keď mi došla mrcha tak sa pýtal ako je to možné a potom som mu to vysvetlovala že preto lebo ma nepočúva a konečne mu to potom zaplo 😅 teraz sa už aj sám opýta že aká je teplota a kedy máme ťuťu-muťu dni 😀 😀
ahojte 🙂 ja mám dnes skvelú náladu, konečne mi teplota stúpla a mám pocit, že sa jej nechcelo kvôli ATB čo som brala, ale včera ráno som zjedla poslednú a hurá 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913
@vardzikova no cau mojka, vcera som ta tu cakala a teba nikde 😎 co si mala na praci?
@vardzikova no moja asi to nevyšlo.Druhý test bol negatívny :(
@vardzikova ahoooj, no asik pôjdem, uvidím ako to dopadne...dneska musím čo to prečítať o tom na nete...bola som na krčnom a keďže som už tri týždne zahuhňaná, tak mi pozrela aj noštek a povedala mi, že mám vybočenú prepážku...
bré ránko...tak mne posunulo ovulku na iný deň http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu no konečne si stúpla, takže nie si pokazená 😀
@gelinka75 a ty mojka nie si tehu náhodou? šak máš krásny graf 😉 😉
@kikaneu to teda sme...ale aspoň nie sme pokazené 😀 😀 😀 aj so mnou mám chudák problém, lebo teraz som úplne mimo...keď si dám miesto egg hlienu na 14DC creamy, tak mi posunie ovu na 10 DC a je neprerušovaná čiara...to je ten hlien, čo som ti písala, že ráno aj doobeda bol egg a potom sa zmenil na krémový až do večera...tak neviem čo mám dať...poraď mi

@vardzikova ti chlapi su fakt jak udereni ☹ a vysvetlila..ale sak ako on ku mne,tak ja k nemu..ja si na hlavu srat nenecham..