icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

mata_ba
28. jan 2012

@vardzikova ti chlapi su fakt jak udereni ☹ a vysvetlila..ale sak ako on ku mne,tak ja k nemu..ja si na hlavu srat nenecham..

vardzikova
28. jan 2012

@mata_ba no tak to určite .. ked bude chcieť sex tak povedž že teraz sa tebe nechce 😎

mata_ba
28. jan 2012

@delideli drzim paste,aby ste pekne rastli dalej 🙂 urcite to je bojovnik 😉 drzte sa..
A co sa mm tyka,nemam slov.. ☹ vacne z extremu do extremu..

mata_ba
28. jan 2012

@vardzikova presne to aj spravim..a tri vecery za sebou!ako on..

mel84
28. jan 2012

@mata_ba moja, ak mozem poradit....chlapi su jednoduche stvorenia a niekedy su totalne zmatani a nerozumeju nasmu svetu, takze na nich treba vzdy opatrne...ja si myslim, ze tvoj mm Ta ma neskutocne rad a doniesol by ti aj modre z neba....podla mna strasne tuzi po babatku a chce najma to, aby si bola stastna...lenze to babatko nepride kedy my chceme, resp si to naplanujeme...tak vidi, ze parkrat sa to nepodarilo, tak sa toho boji, ze co ked to zase nevyjde a ty budes z toho smutna...ved vidis,ze sa snazil, ze ti povedal, ze si urobite pekny vecer, ale tak nedalo sa mu asi....ja by som mu vobec nezatazovala hlavu ovulaciou, snazenim a podobnymi vecami....ono to neni jednoduche, ale inak sa ten vztah posunie na zlu kolaj a to urcite nechces....

mel84
28. jan 2012

@delideli ufff, tak sa opatruj!!! verim, ze vsetko bude OK 😉

mel84
28. jan 2012

@vardzikova 150eciek?? tak im to uz prepina, pridu s niecim novym tak nasadia ceny, ze dovi, o 5 rokov to bude stat o patinu menej....ja popozeram asi niekde na nete, potom ked to bude aktualne 😉

spula22
28. jan 2012

@delideli mojka tak pekne oddychuj a neboj vsetko bude dobre 🙂

spula22
28. jan 2012

@vardzikova caff cicka 🙂 uz si krasna najkrajsia? 😀 tak s tym sladkym sme na tom rovnako-ani ja velmi ee a to som sladke zboznovala a este parky neznesiem,dokonca ani tu vonu 😝

elebe
28. jan 2012

@mata_ba ahoj....moc na koníka nechodím už teraz,ale chcem ti povedať že aj my sme mali tento istý problém...môj drahý si zo začiatku myslel že raz si vrzne a budeme v tom....a tiež sa nechcel na just milovať keď som mala plodné dni. pochopil to až o nejaké 3-4 mesiace že to asi bude tak ako hovorím ja. dovtedy sa furt zdúval a hgundral že ja mu nebudem rozkazovať že kedy budeme a kedy nie. a teraz? zahlásim že...zlatko máme plodné dni....a za chvílu naklusá do spálne osprchovaný a skáče do postele 😀 😀 muži sú čudní a trvá im to dlhšie ako nám niečo takéto pochopiť....ale neboj to ho prejde,ako aj toho môjho 😉 ja som potom zvolila taktiku že, milovali sme sa vtedy keď on chcel a keď mi došla mrcha tak sa pýtal ako je to možné a potom som mu to vysvetlovala že preto lebo ma nepočúva a konečne mu to potom zaplo 😅 teraz sa už aj sám opýta že aká je teplota a kedy máme ťuťu-muťu dni 😀 😀

spula22
28. jan 2012

@eri28 ja tam ducha vidim 🙂

kikaneu
28. jan 2012

@gelinka75 pekne sa držíš, pekne.... 🙂 držím palce, nech mrcha nechodí 🙂

kikaneu
28. jan 2012

ahojte 🙂 ja mám dnes skvelú náladu, konečne mi teplota stúpla a mám pocit, že sa jej nechcelo kvôli ATB čo som brala, ale včera ráno som zjedla poslednú a hurá 🙂 http://www.fertilityfriend.com/home/389913

vavenecka
28. jan 2012

@mata_ba ahoj kočka...ach jaj,na tých chlapov proste nie je spoľahnutie...viem si predstaviť to sklamanie 😒 a verím,že sa tešíš,že kamaráti budú mať bábo,ale zas stále to zabolí,že ty nie 😨 ale neboj,ono sa podarí,keď budeš najmenej čakať 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vardzikova no cau mojka, vcera som ta tu cakala a teba nikde 😎 co si mala na praci?

anlady
autor
28. jan 2012

@vardzikova no moja asi to nevyšlo.Druhý test bol negatívny :(

fifitko25
28. jan 2012

@delideli Dúfam že ste Ok..... Pekne oddychuj a hladkaj bruško 😉

lucecita
28. jan 2012

@vardzikova ahoooj, no asik pôjdem, uvidím ako to dopadne...dneska musím čo to prečítať o tom na nete...bola som na krčnom a keďže som už tri týždne zahuhňaná, tak mi pozrela aj noštek a povedala mi, že mám vybočenú prepážku...

fifitko25
28. jan 2012

@mata_ba ja budem isto prvorodicka po 30tke a tu som 😀 nebuď smutná, tebe Ešte netikaju bio hodiny 🙂 netlac na mm , lebo to potom nepojde... Poznám z vlastnej skúsenosti 😉

kikaneu
28. jan 2012

@fifitko25 ahoj 🙂 no ako sa dnes máš?

lucecita
28. jan 2012

bré ránko...tak mne posunulo ovulku na iný deň http://www.fertilityfriend.com/home/38cf56
@kikaneu no konečne si stúpla, takže nie si pokazená 😀
@gelinka75 a ty mojka nie si tehu náhodou? šak máš krásny graf 😉 😉

kikaneu
28. jan 2012

@lucecita bré ráno moja 🙂 my sme tento mesiac riadne prípady, tebe posúva a mne bohvie, na ktorý deň určí 🙂 ja som tento cyklus nelogická nejaká 🙂 bude mať program na FF so mnou ešte problém 🙂 no ja si aj tak myslím, že bola na 17DC, len tie ATB zabránili výstupu teploty

lucecita
28. jan 2012

@kikaneu to teda sme...ale aspoň nie sme pokazené 😀 😀 😀 aj so mnou mám chudák problém, lebo teraz som úplne mimo...keď si dám miesto egg hlienu na 14DC creamy, tak mi posunie ovu na 10 DC a je neprerušovaná čiara...to je ten hlien, čo som ti písala, že ráno aj doobeda bol egg a potom sa zmenil na krémový až do večera...tak neviem čo mám dať...poraď mi

fifitko25
28. jan 2012

@kikaneu ahoj, vyspala som sa do ruzova 🙂 idem trochu upratat byt, musím urobit hodnotenia do prace ☹ a poobede chceme ísť do nemocnice pozrieť Čo nove ☹ mm je stále akýsi chorý, Akurát ked idu plodne dni... Cele na figu ☹

kikaneu
28. jan 2012

@lucecita fúha, a v ten deň ste mali sexík? ak hej, a počas egg hlienu, tak by som dala egg...ale inak neviem....a keď budeš mať ovu na 10 DC, tak ako vyzerá snažilkovanie? 🙂 ja neviem, ja som z toho už blbá 😝

kikaneu
28. jan 2012

@fifitko25 ja už mám upratané 🙂 chvalabohu, som bola dnes šikovná 🙂 a čo mu je?

fifitko25
28. jan 2012

@kikaneu asi chrípka alebo vycerpanie, má teplotu a bolí ho hlava ☹

kikaneu
28. jan 2012

@fifitko25 tak ho nadopuj čajom a paralenom, nech mu to čím skôr prejde 😉

lucecita
28. jan 2012

@kikaneu veď, že aj ja som z toho blbá...na 10DC je krémový hlienik a sexík bol...na 14DC bol egg tiež sexík, tak som z toho úplne, ale že úplne mimo 😠 ale ovu mi vyznačilo na 13DC krémový hlienik a sexík bol tiež...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pomoooooooc 😀

kikaneu
28. jan 2012

@lucecita och joj 🙂 máš to riadne domotané....a nechaj tak, ako je...veď to je jedno, nie? hlavne, že ovu bola aj sexík bol 🙂 a možno aj dve čiarky budú 🙂