icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

lucecita
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a so sestrou mi je to ľúto, nech sa dá čo najskôr dokopy 😉 😉 ja by som si tiež dala vínko alebo niečo, ale beriem antibiotiká, tak to nepripadá do úvahy 😠 😠

kikaneu
28. jan 2012

@lucecita čaau, čo ty tu o takom čase? 🙂

lucecita
28. jan 2012

Babyyyy, ste si vedomé, že už len 18 strán a máme tu 1000? tak zajtra toto magické číslo určite padne a budeme oslavovať 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@lucecita dakujem moja, dufam, ze coskoro bude fit 😉

lucecita
28. jan 2012

@kikaneu ahoooooj, mangelko ide s kámošmi behať, tak sa idem s vami rozkecať 😀

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no veru radšej červené ako jacka 😀 😀 od októbra,aj to len tak nepravidelne...až tento mesiac som sa tak viac pozorovala,no nakoniec nič...inak mám pocit,že moju maternicu veľmi neteší,keď sledujem krčok,akoby sa naschvál uzatvárala a potom dlho mrcha nechodí...tak som si povedala,že žiadne hmatanie nebude a uvidíme,čo tento cyklus 😠

lucecita
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a jasnéééé, bude a nech neplače...to sa zrastie, šak je veľká baba, nie? 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@lucecita velka teda je má 188 cm 😀 😀😀

vavenecka
28. jan 2012

@lucecita no ak sa akčne rozpíšeme,tak možno padne už dnes...a keď padne,treba si niečo želať 😀 😀

lucecita
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no vidíííííš, šak píšem, že už je veľká 😀 😀 😀
@vavenecka ak príde @vardzikova, tak určite 😀 😀 😀 tá to vie vždy roztočiť 😅 😅 😅 😅 tak poďme spamovať 😀 😀 😀

kikaneu
28. jan 2012

@lucecita tak ja neviem svojho vyhnať do sprchy a odmietat popíjať víno so smraďochom 🙂 tak čakám, kedy sa mu uráči osprchovať 🙂 lenivec jeden

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka juuuj ked ja ti vinko dako nemusim, radsej daco tvrdšô 😀 ale ak by malo pomoct, nedbam 😀 my od marca, takze zachvilku to bude rok 😒 nam vysiel zly spermiogram, 99,5% abnormalnych ☹

vavenecka
28. jan 2012

@lucecita hej hej,všimla som si,že tá keď sa objaví,tak sa tu strany množia a množia 😀 a šak čo,treba,len kto to má potom všetko čítať aby bol v obraze? 😀 😀 btw,ty si priamo z PU?lebo ja som tam bývala od 7 rokov až kým som na výšku nešla 🙂

lucecita
28. jan 2012

@kikaneu no pekne s týmito chlapmi...tá sprcha ich neláka 😀 😀 😀 aký film idete kukať?

bubacik5
28. jan 2012

@palculienka2011 super tak sa ti to blizi, ja tam mam iba ducha zatial.....dufam, ze sa mi tiez coskoro ukaze ovulka 😀 😀

lucecita
28. jan 2012

@vavenecka áno, priamo už 27, o chvíľu 28 rokov 😀 😀 😀 kde si bývala? ja s našimi pred cintorínom a teraz za gorazdovou školou s manželom 😉 čakám, že sa tu herečka každú chvíľku objaví, to tu bude potom vietor 😀

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a no ja zas to tvrde nie veľmi...ale keď som bola mladšia,tak mi bolo jedno 😀 😀 ach jaj,no ja sa tiež obávam,čo môj mm,bo má ulceróznu kolitídu a berie na to lieky a má tam aj jeden hormonálny,tak neviem,či mu to aj na spermoše nejako nevplýva...ale zatiaľ sa budeme pokúšať a ak sa nezadarí čo ja viem,do mája,tak by sme išli na také hlbšie vyšetrenie...a okrem toho swiss-u mu ešte niečo dali na ne?

vavenecka
28. jan 2012

@lucecita no ja na moravskej,takže tiež pri cintoríne...nie sme susedy? 😀 😀 a na gorazdku som chodila do školy 🙂

kikaneu
28. jan 2012

@lucecita ani neviem, manžel má nejaké na USB, vravel, že komédiu, ale pochybujem, že sa k tomu dostaneme.....lebo ja sa pri filme potrebujem k nemu pritúliť, ale teraz smrdí....no hrôza 🙂

mel84
28. jan 2012

ahojte kocky, som prisla len tak na kuk, ze co nove 😝

mel84
28. jan 2012

@lucecita jeeeej aj ty si 84ka?🙂 najlepsi rocnik, ne? 😉

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@vavenecka ta diagnoza znie desivo... ja by som sa na tvojom mieste objednala, aspon by ste boli mudrejsi... netreba cakat, to viem z vlastnejs skusenosti... okrem toho swissu mu doporucili tribulus a carnitargin, a vitaminy centrum

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@mel84 dovolim si oponovat, najlepsi rocnik je 86 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

mel84
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ja mam brata 86tku,takze dajme tomu ze druhy najlepsi 😝

kikaneu
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a súhlasím 🙂

vavenecka
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a neviem,zatiaľ to nechceme nejako siliť a keď to stále nepôjde,tak budeme vedieť,že je niekde chyba...vyskúšame teraz tú macu a femigard,tak sa uvidí...inak ako vidím,tak so spermošami má strašne veľa mužov problém...ach tento uponáhľaný svet plný elektrosmogu...kedysi sa na ženu muž len pozrel a už bola ťarchavá 😀 😀 😀

mel84
28. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a inak k tomu spermiogramu, co si pisala...ked sa Vam podarilo mat babatko, tak to nemoze byt az tak zle nie? 😒 nerozumiem tomu celkom..

lucecita
28. jan 2012

@vavenecka ja umriem 😀 😀 😀 😀 kde na moravskej? v tom veľkom účku pri tržnici alebo v tom dvojitom šesťposchodovom a osemposchodovom smerom k cintorínu?
@kikaneu no tak to sa veru ani ja nepritúlim keď smrdí, ani pusu mu nechcem dať, mňa z takého smradu strašne naťahuje 😅 😅
@mel84 jasnééééé, len a len ten najlepší 😉 ja som apríl a ty?

mel84
28. jan 2012

@lucecita august 🙂

l_e_n_o_c_k_a
28. jan 2012

@mel84 vies, manzel ma spermie abnormalne, tzn, ze nemaju taky tvar, aky by mali mat... nemusi to znamenat, ze by som nemohla otehotniet... ale tiez to moze byt tak, ze by bolo mimi postihnute 😒