Prvosnažilky ozvite sa
Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?
@franzziska ahoj moja, nie som personalista, moja pozícia je supervízor 😉 dávam pozor na kvalitu výstupov z môjho oddelenia a robím milión štatistík 😠 😀
@vavenecka mala si aj za mna prosit 😀 mi to mame troska inak, som evanjelicka... ale prosit budem aj tak... a dnes to tam bude nadlho, susedovci budu krstit cez kostol... 😖 najradsej by som bola v ich koži 😅
ja len ze 10 strán do 1000 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@fifitko25 tie plany na vecer...perfektne povedane 😠 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak raz za čas to človek aj potrebuje 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@l_e_n_o_c_k_a ano ano,všimla som siiii 😀 keď nás je tu teraz toľko,tú 1000ku dáme raz dva 😠
@vardzikova čau drahá, ako? ja som zasa nespala a kukala telku v noci 😠
@vavenecka no len na mna pekne pockajte kym sa dovalim s kostolícka 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak to neviem,či ti môžem sľúbiť...ešte by som to nedodržala a potom by mi tá dnešná spoveď bola naprd 😠 ale ak sa poponáhľame,tak to možno aj do 11tej dáme 😉
peknú nedeľu vám prajem 🙂 graf mi označil ovu, no ja si aj tak myslím, že bola na 17 DC http://www.fertilityfriend.com/home/389913 a vy sa ako máte? ja som tu len na skok, prídem neskôr, idem trošku pomôcť mamke s varením obeda 🙂 majte sa zatiaľ ;)
@vavenecka ☹ tak ja idem, pa ☹
@l_e_n_o_c_k_a neboj Leni, počkáme na teba s tou tisíckou 😀 teraz sa bude modliť a variť, takže kým prídeš, moc sa to tu nepohne 😉
@fifitko25 šak čo sa budeme 😀
@l_e_n_o_c_k_a tak papik a neboj,myslím,že sa tej 1000 zúčastníš,veď kočky majú tiež robotu,takže stíhaš 😉
@fifitko25 ty ho vies rozoznat??? ja nie 😢
@l_e_n_o_c_k_a ja neviem,ale tiež som sa zlakla.
@franzziska no vidím na gaťkách 😀 keď je taký bielkový, ako vaječný bielok, vtedy je najlepší 😉 musíš skúsiť medzi prstami 😉
Baby kam ste sa stratili? Vsetky cakate na 1000 ale co ak je to posledna a viac uz stranok nemaju 😀 Tolkoto stran este asi nemaju zapisane nikde 😀
Dobre ranko sa praje..
dobre ránko sa praje 🙂))))

@fifitko25 no páni,tak to máš čo robiť...nezávidím 🙄 ja dnes len na mm počkám,poobede na pizzu s kamarátmi,taký poho dník 🙂