icon

Prvosnažilky ozvite sa

anlady
17. okt 2011

Ahojte nájdu sa tu aj nejaké prvosnažilky? My začíname teraz na zimu a čo vy?

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@anlady ovulacia sa isto vyvovat, najlepsie je porozpravat sa s dokim... myslim, ze nic nieje stratene 😉

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a počkaj počkaj,to bola k čomu správa?...jaaj,už mi došlo,tí kamaráti krstili...ja som zabudla 😖 no to ti verím,ale neboj,o pár mesiacov tam budeš ty stáť 😉

annie6
29. jan 2012

@amexa a my pre istotu pocas plodnych tiez kazdy den :D a nam to zda sa vyslo 😎 takze treba stale ked je chut si myslim 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka no len aby... ☹
uz si napapkana? drahý sa uz dovalil domov? 😀

vavenecka
29. jan 2012

@annie6 moja a aj si brala nejaké vitamíniky a podobne?

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a neboj,ver tomu a bude to 😉 aj ja verím,takže sa to isto splní 🙂 jasaan,už som papala si pred pol hoďkou a polovička zatiaľ v nedohľadne 😠 asi ešte obeduje u maminky 😠 😠

kikaneu
29. jan 2012

@lucecita aj môj ma volal na prechádzku pred cvhíľou, a ja by som taaak rada išla, no nejdem, tiež neriskujem....a vonku je tak krásne, joj

fifitko25
29. jan 2012

@anlady ovulácia sa dá vyvolať pregnylom 😉

zuzanka9999
29. jan 2012

@amexa no moze byt, ale ma vytocila mierne. pretoze uz zaciname mat pocit s polovickou ze sa nam to nepodari tak skoro.

amexa
29. jan 2012

@zuzanka9999 a take klasiky ako kyselinu listovu, sledovanie ovulacie a take ine srandy mas uz za sebou,ze?

kikaneu
29. jan 2012

@zuzanka9999 možno si mohla zaklamať, že už to bude tento mesiac rok, čo sa snažíte, veď doktorka by na to neprišla.....a ty by si bola pokojnejšia

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka to myslis vazne, ze este nedosiel?

ja som brala do kostola mamku, a potom som ju zavolala na obed... bo je sama, oco isiel ku starkej na Oravu jej robit troska spolocnost... tak sme sa napapkali, nahadzali riad do umyvacky a mamka je teraz pri sestre a ja pojdem asi na lyže

lucecita
29. jan 2012

@kikaneu veď to, že aj ja by som šla...aspoň by ma mráz poriadne vyštípal ma lícach a taká polhodinová prechádzka by mi bodla, ale neriskujem...zajtra idem na sociálku zaniesť papier s maródkou, tak sa aspoň prejdem...a dnes budete len oddychovať či čo idete robiť? a ozik, akosi ho včera vyhnala pod sprchu? 😀 😀

vardzikova
29. jan 2012

@lucecita čau draha a prečo si v noci nespala?

vardzikova
29. jan 2012

@kandee1201 lasko ale nema ťa kôli čomu bolieť srdce v Mobelixe nieje nič extra 😀 😀 😀 😀

merry_v
29. jan 2012

Chcela som ísť na prechádzku, ale teraz nemám chuť na nič! urobila som si test a tak veľmi ma sklamal ☹ 😢

vardzikova
29. jan 2012

no čaute cicinky moje ... 😀

vavenecka
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a hej hej,tak on spal tak do 10tej minimálne,na omšu išiel na štvrť na 12,potom ešte jedol,tak teoreticky už môže byť na ceste 😀 to je fajn,že ste takto s ňou a aj sestru pozrie 🙂 tak sa potom dobre povoz a až ti z hlávky vyfúka starosti z otehu 😉

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vardzikova ahoj lasko 😀 oddychujes, co mas dnes na plane?

kikaneu
29. jan 2012

@lucecita aj mne, ale tak už do stredy nejak vydržím, hlásia nám tu mrazy nad mínus 20, tak to bude "radosť chodiť do práce" v takej kose 😝 vypla som notebook a začala pozerať kráľovstvo nebeské, tak mu ťuklo, že toto sme predsa pozerať nechceli (sme to videli už asi 4x) tak išiel dobrovoľne a aj sa ponáhľal 😉 nič nejdeme robiť, riad sme dali poobede do myčky a spravili sme si kávu, pozeráme nejakú rozprávku, že Princezná s veľkými nohami..... 🙂

lucecita
29. jan 2012

@vardzikova neviem mojka, neviem čo to zasa bolo za noc 😠 😠 😠 ale keď som prepínala programy, tak na TA3 boli také tety čo sa bočkávali 😀 😀 😀 😀 😀 ale hneď som to prepla a pozerala markízu únos nejakého vlaku a potom kobru11 😅 😅 😅

vavenecka
29. jan 2012

@lucecita na TA3 bývajú také tety? 😀 😀

kikaneu
29. jan 2012

@merry_v a aký si si robila? tehotenský? ktorý DC respektíve DPO....a už ti meškala mrcha?

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vavenecka takze mas prehlad co robil 😀 moj sa mi este dnes neozval, asi ma moc práce 🙄 pojdem hadam kuk do Jasnej, troska vyvetrat lyze... i ked sa mi samej moc nechce, ale nechcem kvasit doma 😉

vardzikova
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a ahoj lasko 🙂 oddychujem akurat sme sa naobedovali 😉 a dnes by sme chceli isť aspon na menšiu prechadzku lebo doma sa mi nechce byť. a ty čo lasko čitam že sa pojdeš lyžovať? 🙂

lucecita
29. jan 2012

@kikaneu na ČT1, žeee? už to aj ja kukám 😀 😀 😀 šak v tej bedni nič nie je 😠 aj ja som počula o tých mrazoch, tak uvidíme či to bude pravda alebo zasa len tá ich "úžasná" predpoveď 😀

lucecita
29. jan 2012

@vavenecka neviem, len som to zbadala a hneď prepla...ale boli tam 😀 😀 😀 😀

l_e_n_o_c_k_a
29. jan 2012

@vardzikova a co si fajnô varila? hej isla by som sa trochen polyzovat, ale co ked mi dojde kontrola 😀 esteze mam bratrancov lekarov, mám zabezpečené aliby 😎

vardzikova
29. jan 2012

@lucecita mooooja ty take pozeraš ? ja sa radšej venujem manželikovy ale teraz to nejde ..bože už som nesexovala štyri tyždne waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 jooj bože a tak to potrebujem .. a čo lasko budeš dnes robiť?

fifitko25
29. jan 2012

@l_e_n_o_c_k_a vezmi ma so sebou na lyžeeeeeeeeeeeeeeee 😝 😝