icon

Sex naplno

14. jún 2022

Ahojte
S priateľom sme si odjakživa dávali pozor a chránili sa, keďže sme deti nechceli. Teraz je to buď alebo. Ak náhodou tak sa nič nedeje no snažiť sa ešte nechceme. No radi by sme vyskúšali aký je pocit “spraviť sa do” . Kedy to odporúčate? Prvé menštruačné dni? Alebo ako?

Strana
z2
babovka2321
14. jún 2022

Posledny tyzden pred menstruaciou je s najvyssou pravdepodobnostou neplodny. Ale istotu nemas nikdy, ak si nesledujes ovulaciu.

jarmila2010
14. jún 2022

hned po ms alebo tesne pred ...

anjelicek26
14. jún 2022

Ved si kup ovulacne testy, odsleduj ovulaciu (tri dni po pozitivnom ovulacnom teste sa chranit) a potom do konca cyklu mozete naplno...

aknamorka22
14. jún 2022

No takto sme my prišli k prvému. Že, za tri dni mám dostať MS, to som už určite neplodna, nič sa nemôže stať. To "nič" má už tri roky 🙂 predtým sa mi to nikdy nestalo, že by sa mi posunula ovulácia a skoro o dva týždne. Beriem to ako osud 🙂 teoreticky má žena ovuláciu na 14 deň svojho cyklu. Vajíčko je oplodnenia schopné 24h, spermie prežijú v tele 2-3 dní. Takže cca 5 dní okolo ovulácie si dávať pozor. Potom si už neplodna. Ale pokiaľ si to nesledujes tak nevieš kedy máš ovulaciu a kedy sa chrániť. Takže treba počítať so všetkým 🙂

anjelicek26
14. jún 2022

@aknamorka22 presne, my tretieho dva dni pred terminom MS 😂 Ale ovulaciu som vtedy nesledovala, nastupila do novej prace, mega stres, cele sa to posunulo...ale tie ovulacne su spolahlive, ked ovulacia uz prebehla, dalsia nebude, az MS...

keduska
14. jún 2022

@babovka2321 ja som otehotnela tyzden pred menstruaciou 😁

shallimar
14. jún 2022

Ja mám dvoch synov, obaja počatí hneď po MS, tak hneď po ms neodporúčam

elis248
14. jún 2022

@keduska ja tiež nejako tak. Vtedy sme deti plánovali, ja som si myslela, že už je neskoro, že to už nestíhame a ono sa to podarilo. A druhý krát tiež.

vevesh
14. jún 2022

@anjelicek26 vies o tom, ze aj silny orgasmus vie vyvolat uvolnenie vajicka, teda ovulaciu..cize kludne moze mat zena aj 2 za cyklus (ano, nie vzdy, ale stava sa....)

soldi
14. jún 2022

najistejsie je to po ovulacii. pokial vsak netusis kedy ovulaciu mas a dieta mat nechces, tak radsej neskusat 🙂
po menstruacii by som to vobec neriskovala, to mas pred plodnymi dnami a mrsky spermie si vedia pockat na vajicko celkom slusnu dobu, pokial su priaznive podmienky 🙂

syslik81
14. jún 2022

ved ked je to bud alebo tak chodte stale naplno a mas klud ... ti moze byt jedno

autor
14. jún 2022

My sme uvažovali , že počas menštruacie. Viem, pre niekoho je to nechutné a teraz vôbec nejde o to. Len o to, či je to počas toho bezpečné, kým ešte žena krvácá?

oliviakatka
14. jún 2022

Použi lokálnu jednorazovú antikoncepciu - pharmatex čapíky 🤌

ivangeline
14. jún 2022

Nie je to bezpecne ani pocas ms. :D Naj je po ms. Ale ak chces mat istotu,potrebujes si sledovat svoje dni. Dlzku cyklu,hlien,teplota..

zojanka
14. jún 2022

A máš pravidelný cyklus? Ak máš pravidelný a nieje dáky extra dlhý tak kľudne týždeň pred menzes. Tam je veľmi maličká šanca že by si otehotnela a ak aj náhodou tak vravíš že ste s tým ok.

sszuzu8
14. jún 2022

Ja osobne ten pocit nemám rada keď sa partner do mňa spraví 😂🤦‍♀️ neviem co je na tom také wauuu. Ak ide len o to neriskovala by som ak vyložene to dieťatko nechcete

autor
14. jún 2022

@sszuzu8 sto ľudí sto chutí

anjelicek26
14. jún 2022

Ved ako pisem, kupis ovulacne testy, odsledujes ovulaciu - teda tri dni po ovulacnom teste nijaky nechraneny sex 😂 A potom mozete naplno... @vevesh ta teoria spontannej druhej ovulacie vzhladom na tempo dozrievania vajicka mi nejako nevychadza 😂

kiki68
14. jún 2022

@jarmila2010 hned po ms som ja otehotnela, a to Ovu bola checknuta Gyn presne ten cyklus. Den po ms som ostala tehu. Takze toto neodporucam.

janickacrazy
14. jún 2022

možno tak posledný den menštruácie, ked už máš úplne slabú, respektíve skoro nič, vtedy je to ok alebo hned, ked skončí. Moja sestra otehotnela 2 dni pred menzes, tiež si myslela, že vtedy sa nedá, ale asi sa jej to nejak posunulo alebo čo.

jaskolka
14. jún 2022

Tak teoreticky hocikedy sa môže stať, že budeš mať "plodné dni". Pokiaľ nevies presne odsledovať ovuláciu, tak skúsiť testy, alebo proste "to risknut" keď píšeš, že aj tak vy sa nič nedialo, keby sa aj podarilo bábätko.
Co sa týka toho pocitu, že "spraviť sa do" za mňa to nie je nejaký extra rozdiel, ja to ani nevnímam, či manžel ide naplno, alebo si dával niekedy kondóm.

54tinka54
14. jún 2022

Buď odsledovať ovu pomocou ovulačných testov alebo použiť pharmatex lokálnu antikoncepciu. Inak sa môže podariť hocikedy 😀

enusamt
14. jún 2022

@sszuzu8 u mna takisto.. zena je rada, ze nemusi nosit vlozky mimo ms a nie este kvoli otravnemu vytekaniu 😄

jarmila2010
14. jún 2022

@kiki68 urcite su vynimky,ale ja som zacala brat HAK v 24.r a pred tym som,uz sexualne zila niekolko rokov a mne to takto vychadzalo...a teda,vtedy(pred 25r) nebolo slychat o ovulacnych testoch 😀 ale urcite je bude spolahlivejsie pouzittu spominane ovulacne testy...aj ked autorka by pripadne otehotnenie nebrala,ako tragediu..podla toho,co pise
@jaskolka mne kondom pocitovo maximalne prekaza a mame to rovnako aj s mojim muzom...

jarmila2010
14. jún 2022

ja som pri sexe neznasala prerusovanu suloz..ja ho mam rada prezit naplno a dokonca😂
@sszuzu8

autor
14. jún 2022

A tie ovulačné testy..kým nebudem mať pozit.zatiaľ nie, však? Keďže sa môže stať, že dnes negat.zajtra už pozit.

svetlonos
14. jún 2022

Niekedy lekar odporuca prave pocas menstruacie, ked sa dlho snazi zena otehotniet a nedari sa 😁 A teraz si vyber.

gionella
14. jún 2022

@shallimar ja tiež tak dva dni po MS 😂

sszuzu8
14. jún 2022

@enusamt presne 😃 mala som dosť keď sme sa snažili o mimco. Fuj. A tieklo to aj na ďalší deň z ničoho nič 😐

sszuzu8
14. jún 2022

@jarmila2010 mne vadí ze to vyteká a nevyjde to naraz a navyše mi to smrdí 😃😂 prerušovane fungujem stále a paci sa mi to 💞🥰

Strana
z2