icon

Skúsime to v septembri 2016

ejuska2586
13. sep 2016

Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.

ejuska2586
autor
28. sep 2016

@zuzanita123 http://inofolic.sk/zakladne-informacie Máš tam aj dávkovanie aj info. Ten Combi vyzerá lepšie... 😉

ejuska2586
autor
28. sep 2016

@zuzanita123
Otázka:

Dobrý deň chcela by som sa opytat cim je Inofolic combi odlišny od inofoliku v sackovej forme.Myslim v zlozeny a podobne.Dakujem.

Odpoveď:

Dobrý deň, Inofolic obsahuje myo-inozitol a kyselinu listovú. Je vhodný pre ženy, ktoré plánujú rodičovstvo pretože, myo-inozitol pôsobí ako druhý posol pre FSH(folikulostimulačný hormón) a ovplyvňuje rast folikulov, dozrievanie a kvalitu oocytov (vajíčok). Denné užívanie je 2 sáčky denne. Inofolic Combi navyše obsahuje d-chiro inozitol, ktorý ovplyvňuje aj metabolizmus tukov (obsahuje aj myo-inozitol a kyselinu listovú ako Inofolic). Inozitoly (myo-inozitol a D-chiroinozitol) v Inofolicu Combi sa nachádzajú vo fyziologickom pomere 40:1 (MI:DCI). Tento pomer umožňuje zlepšiť obnovu glukózovej a lipidovej dysbalancie u žien, ktoré majú nadváhu, PCOS, metabolický syndróm. Preto kombinovaná terapia MI/DCI (myo-inozitol/ D-chiroinozitol) je schopná obnoviť hormonálne a metabolické parametre u žien s nadváhou a PCOS rýchlejšie ako terapia samotným MI (myo-inozitol). Ďalšou inováciou je, že Inofolic Combi je vo forme mäkkých želatínových kapsúl a zvyšuje tak biologickú dostupnosť oboch inozitolov. Dávkovanie je 2 kapsuly denne. Inofolic Combi je tak vhodný najmä pre ženy s BMI nad 25, plánujúce rodičovstvo, pre ženy s BMI nad 30 s metabolickým syndrómom alebo PCOS na úpravu cyklu. Inofolic je vhodný pre ženy s BMI pod 25, ženy mladšie ako 35 rokov, pre ženy na úpravu cyklu (anovulačné cykly). S pozdravom PharmDr. Michaela Lichá

ejuska2586
autor
28. sep 2016

Čiže z tohoto mi vychádza, že nám stačí ten klasický, keďže nemáme PCOS, metabolický syndróm ani nijakú extrémnu nadváhu (teda aspoň ja nie - som macatej postavy, ale nie "tlstá").

zuzanita123
28. sep 2016

@ejuska2586 jej dakujem, mas pravdu obycajny staci ....aj ked pri brani 2 krat denne bude financne narocny

ejuska2586
autor
28. sep 2016

@zuzanita123 Na veľa miestach čítam, že stačí 1 denne.

darinka294
28. sep 2016

@zuzanita123 Dá sa kúpiť na internete aj čistý inozitol + k tomu čistá kyselina listová a vyjde ťa to lacnejšie.

boredka
28. sep 2016

@zuzanita123 ja beriem dva stale, ale podla mna najdolezitejsie je to od zaciatku MS do ovu. Videla som na nete aj take balenie 60 vrecusok - ja si to kupujem kedze je finacne asi najvyhodnejsie.

ejuska2586
autor
28. sep 2016

@darinka294 A kde? Aky? Pozerala som na nete a nenasla som nic, len ten Inofolic. Poradíš, prosím? 😉

darinka294
28. sep 2016

@ejuska2586 Na stránke myprotein.sk majú inositol určite: http://www.myprotein.sk/elysium.search?autocomp... Možno aj inde nájdeš lacnejšie. A kyselinu listovú to vieš, hocikde v lekárni 😉

butterfly333
28. sep 2016

@ejuska2586 jasom tiež kupila čistý inozitol 100ks asi 14e aj s poštou 1tabl500mg čiže ked to chceš aby to bolo gramáž ako inofolic 2sáčky čo je 4g tak toho inozitolu musíš zobrat denne 8ks.

zuzanita123
28. sep 2016

@darinka294 uz som nadtym premyslala ci by to nebolo lepsie kupit , len ten inositol. Idem googlit...

zuzanita123
28. sep 2016

@ejuska2586 http://www.swanson.sk/p/249/inositol to je asi najlepsie co som nasla

zuzanita123
28. sep 2016

@zuzanita123 to to je este lepsie ale len v pripade ze to ma kto preposlat z uk http://m.ebay.co.uk/itm/Inositol-1000mg-180-2-x...

ejuska2586
autor
28. sep 2016

@zuzanita123 Hej, vyzera to dobre. Tak pockam, ci pride mrcha a potom asi objednam nieco.

mimibb
29. sep 2016

Baby ja mam stale len duchov na teste ☹ a to som myslela, ze dnes 12dpo bude ciarka silnejsia ako v 10dpo....takze kaslem na to...ak nepride mrch v sobotu, tak testujem ....skor uz nie...nema to vyznam

ejuska2586
autor
29. sep 2016

@mimibb Počkaj do terminu MS. Niektorým stúpa HCG pomalšie...

cammille
29. sep 2016

@mimibb ou do kelu, to ma mrzi, ten prvy vyzeral tak nadejne😕

mimibb
29. sep 2016

@cammille
@ejuska2586
No ved uvidim, ci z toho este vobec daco bude, ale velke nadeje si nerobim...

mimibb
29. sep 2016

@cammille
@ejuska2586 .... baby, nedalo mi to...spravila som dalsi test....tak rano bol skoro biely a teraz cez obed ruzova ciarocka...bud som ja divna, alebo tie testy...(volnym okom je ciarka ruzovejsia).... je pravda, ze v noci som dost pila (i ked na wc som nebola) ale toto by ma nenapadlo....

cammille
29. sep 2016

@mimibb ja som vzdy poobede a vecer mala silnejsie testy ako rano😊
A co je to za znacku? Skus lady max alebo pepino, tie pekne silneju😊

zofinka88
29. sep 2016

@mimibb podla mna to tam jeeeee 🙂 vidim ze mas tiez dve deticky. Ako sa citis ze budete mat tretie babo? My sa tiez snazime ale niekedy mam zmiesane pocity ze 3 dieta fuuu 🙂 inak sa budem velmi tesit ked to vyjde

mimibb
29. sep 2016

@cammille znacku netusim...som ich kupovala tu na mk aj s ovulacnymi testami v jednom baliku... 😀 ale teda skocim po pepino... 🙂

@zofinka88 nooo dlho som mala myslienku na 3detuse, ale realne som sa toho obavala, najmä ked okolie strasilo-3su vela a bla bla bla...potom som mala stavy, ze chcem chlapca...kedze mame 2dievcatka a to mi prisiel byt velmi slaby dovod na tretie dietatko...az teraz som sa odhodlala s tym, nech je co ma byt hlavne nech je zdravucke...akosi citim, ze ho potrebujem...mozno je to aj tym, ze sme obaja s muzom z troch deti, pride nam to byt take normalne...a strasne sa nan tesime 🙂 obavy mam akurat z toho, ako prijme dalsieho surodenca starsia...to je taky nas silny individualista, ale zvladneme, prekoname vsetko...lebo chceme 🙂 nech sa vam co najskor zadariiiii 🙂

cammille
29. sep 2016

@mimibb
@zofinka88 tri deticky su super a uplne v pohode zvladnutelne😊 Mozno prve mesiace su narocnejsie, ale vsetko sa da zvladnut😊 je to krasny pocit - vidiet ich spolu sa hrat, usmievat sa, stale nam je veselo😊
@mimibb verim ze si najdes krasnu ciarocku😊

zofinka88
29. sep 2016

@mimibb dakujemm dufam, ze ano 🙂 aj citis uz dake tehu priznaky?

@cammille uz sa neviem dockat 🙂

mimibb
30. sep 2016

@cammille Ďakujem pekne 🙂

cammille
30. sep 2016

@mimibb ako? Testovala si dnes? 😊

ejuska2586
autor
30. sep 2016

@mimibb Tiez som zvedava...

motylik0258