Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@ejuska2586 taka bolestiva dosla, ci co?
@zuzanita123 Hej, hrozna. Mam pocit, ze ma roztrhne... A hrozne krvacam.
Zenyyyy ste tu?? Je tu este taka kt nedosla mrcha???? A co ide testovat pomaly???? 😊
@zofinka88 tak mne uz tehotenstvo dnes potvrdil lekar z krvi...tak testovat uz nemusim..len kedze mam doma dve baby neviem ci sa mam smiat alebo plakat 😕
@janamatejkova jeeeej, tak to ti gratulujeeem 🙂 ono to mozno pre reba teraz je taky hokej v hlave ale za chviiku sa urcite budes tesit.. ved babatko je predsa bozi dar a urcite si vas nevybralo preto aby vam bolo pritazou 😉 drzim palce aby bolo najblizsich 9 mesiacov bez problemovych 😉
@janamatejkova Gratulujem. Ja cakam na koniec mrchy a budeme snazilkovat znovu...
Ja som mala vcera dostat a este nic zatial, test som si vcera robila ale negativny tak neviem ,,, uvidim, este pockam do konca tyzdna ci pride a ak nie skusim zas testovat...
@mimibb Tíško gratulujem... 😉
Dievčatá dnes som bola u doktorky, posledné dva cykly som mala ms len 2-3 dni. Urobila mi sono, boli tam malé folikulky, nasadila mi clostilbegyt 2x denne. Mám to na 5 dní, tak som zvedavá
@jajoda Ja som tiez mala teraz od nedele a od vcera uz nic. Cize 3 dni a veeeeelmi intenzivna. Tak snad to bude ok.
@ejuska2586 ja som práveže mala úplne slabú, takmer nič. A už som to tak mala druhý cyklus, tak som radšej išla k dokt.
@jajoda Tak snáď lieky zaberú.
Ja mam dostat mrchu v nedelu. Tak chcem skusit zajtra otestovat co to poviem 😀 ale je mi zle hocikedy a mam silny vytok. Tak uvidime co aako 🙂
@zofinka88 Držím palce.
@ejuska2586 dakujem 🙂
@janamatejkova a kolky den cyklu si ked ti uz dr z krvi potvrdil
Tehu? Inak gratulujem 🙂 my ak sa nam zadari tak tiez budeme
Mat 3 bejbo 🙂 ale zaciatky som mala tiez mylne ci to zvladneme a tak
@mimibb dufam ze najblizsie budes mat dve kalajnice jak oci 😀 tesim sa a potichu gratulujem 🙂 ja som s malou otehotnela v UK a tiez som prvy ultrazvuk absolvovala az v 12 tt.. dovtedy ziadne vysetrenia.. tusom ze oni robia iba tri ultrazvuky za tych 9 mesiacov.. teraz ked sa nam podari, tiez sa asi nebudem ponahlat so sonom..
@zofinka88 ja netusim ako sa to rata..menzes som mala 5.septembra a 18.septembra sme skusili dvakrat a odvtedy sme nemali sex..takze sa to vtedy muselo podarit...a teraz v sobotu som mala test pozitivny a vcera rano mi lekar vzal krv a poslal na rozbor a pooede som mala vysledky...
@mimibb jeeeej gratulka, máš aj nejaké tehu príznaky ?
Zeny ja som choraa. Od vecera ma boli hrdlooo dutinyy 😩
Ahojte dievčatá tak ani nám sa to nepodarilo v septembri tak sa to presúva na október :D

@zuzanita123 Joooj, závidím. Ja sa 2.tý deň trápim. Aleže hrozne... Už nech je to za mnou 😉