Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@ejuska2586 dakujem za tie grafy, mas pravdu kazdy je iny... a preco teraz beries duphaston? Mne na gynde povedal ze nevidi dovod preco by som tento mesiac nemala byt tehu, ze vajicko odislo a cysta co ostala po nom mala dostatocnu velost a styk bol naplanovany spravne, ze ak pride mrcha tak zacneme riesit preco a bavili sme sa aj o laparke 😑, joooj dufam ze sme tehu !
@zuzanita123 No, nechcem Ťa strašiť - ja som to tak mala minulý mesiac a aj tak nič... Duphaston uý beriem 4tý mesiac - vraj posledný. Ak to nevíde, skúsim ten Inositol, či čo to je... A keď sa nepodarí do konca roka, skočím späť na gyndu, nech mi urobí ten hormonálny profil.
@zuzanita123 no ono pri 2 zdravych ludoch a spravne nacasovanom styku je sanca otehotnenia v 1 cykle cca 15-20%...to by asi nebolo tolko snaziliek, keby stacilo spravne nacasovanie😊 V kazdom pripade vsak drzim palce nech vam to vyjde!! 😊
Mne by mal robit horm.prof. na dalsi mesiac, preco chces cakat do konca roka?A aj tak, treba pekne a vela odychovat teraz nech sa pekne uhniezdi 😊
@cammille jj ale verit mozem 😉
@zuzanita123 jasne!😊 Len som chcela povedat, ze ak to tento mesiac nevyjde, este to nemusi znamenat, ze nieco nie je ok😊
@zuzanita123 No, teraz muzicek aj tak nebude doma, az v decembri, tak chcem skusit ten jeden mesiac uzivat tie vitaminiky, ze co to spravi... A ked to potom v decembri nevijde, aspon viem, ze musim is lekara kuknut
@ejuska2586 aha, jasne to da logiku 😊
@cammille jj sak ja viem, len vies 2 krat tehotna a predsa bezdetna, po 30tke uz mam nerv ....
@zuzanita123 joj to ma mrzi😕 Zrejme teda nemas problem otehotniet...aj ti zistovali pripadny problem , preco dochadza k potratom? Verim ze vam to uz teraz vyjde do konca!
V prvom pripade (1.trimester) spontalny, 2 pripade v 21.tyzdni vyvolany z dovodu najvyssieho stupna razstepu chrbtice na to beriem vysoku davku kysel.listovej. Do tretice vsetko dobre sa hovori..
@zuzanita123 ach to mi je velmi luto😔...verim, ze uz teraz bude vsetko ako ma byt!
@renimac hehe važne?No to je pruser ale však hadam pomože 😊😂
No zenusky, ja mam dnes prvy den cyklu, tak koncom oktobra ideme znova na to ;)
@zuzanita123 Dobré ránko. Dnes som 4DC a teplota mi kleslana 36,6. Nie je to divné?
@zuzanita123 4DPO nie 4DC
@zuzanita123 Takto to vyzerá dnes. Normálne mám zmiešané pocity - nikdy mi neklesla teplota tak skoro 😒
@ejuska2586 možno to je uhniezdenie ak zajtra opať stúpne
@jajoda Tiež si myslím, že by to mohlo byť. Len či nie je skoro 4tý deň... Zvykne byť 5-7, nie?
@ejuska2586 uvidíš podľa zajtrajšej teploty, ak pôjde hore, bude to dobré znamenie 🙂
@ejuska2586 ahoj, no je to zvlastne ale ked zajtra stupne opat hore tak si na dobrej ceste😊 a to ze si len 4dpo nevadi nikdy nevies ci k oplodneniu nedoslo skor ako si myslis, drzim palce aby si zajtra bola zasa hore
@zuzanita123 No dúfam.... Ty ako dnes?
@zuzanita123 To vyzerá fajn. Len nech ďalej stúpa, alebo sa aspoň drží hore...
@zuzanita123 ahoj, mozem sa opytat na davku kyseliny listovej? Aj ja mam zvysenu. Beriem inofolic 2x denne (tam mam 400) a plus este femibion a tam je tiez 400. Tak dokopy 800. Doporucenu som mala 1000 tak snad je toto momentane dost. A drzim palce samozrejme 😉
@sipka99 ahoj, v Inofolicu a v femibion su Microgramy pokial viem a ja beriem 10 Miligramov, ale tu mam na lekarsky predpis.
@zuzanita123 prosim mozem vediet ako sa to vola co mas na predpis. Vdaka
@sipka99 , preco potrebujes vyssiu davku?
@ejuska2586 Ahoj, tak ako? Stupla si hore?

@suesue1983 toto je inac volavka 😉 ale mozno pomoze aj ona 🙂