Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@ejuska2586 ano ja som mala biely husty, poviem svoj pripad,,, v utorok som ich mala dostat nic,, test negativny, v piatok mi to nedalo vytok stale, predtym som to nemavala tak som si urobila test a uz bol pozitivny 🙂 drzim palce
@ikaja Joj, bodaj by. Ale ak aj nie, nevadi, pojdeme dalej...
@ejuska2586 netreba sa vzdavat... 😉
@ikaja Nevzdávam sa, ale ani si nechcem robiť veľké nádeje, aby som potom nebola sklamaná...
@ejuska2586 veru tak,,, ja som si tiez davala nadeje, a ked mi test ukazoval v den mrchy negativny som bola trocha sklamana,, ale dalo si to na seba pockat a o 3 dni bol pozitivny..nam sa podarilo na prvy sup z coho som bola potom stastna neskutocne,, len nech je vsetko v poriadku ,, 2.11. idem k doktorovi uz sa moc tesim ,,,
@ikaja Držím palce... 😉
@ejuska2586 dakujem, drzim tiez, vsetkym co sa snazia 🙂
@ejuska2586 drzim palce 😊
@zofinka88 Ďakujem
baby, ja som zažila taký šok. ...trochu som to prehnala s námahou aj s nervami. ..lebo moja staršia dcéra je taký malý hitler. ..a včera ráno kukám. ..výtok do hneda. ...hneď ma poty obliali. ..v hlave bielo. ..poobliekala som decka, pobalila a hádke 120km k starým rodičom a ja za dr. ..chvála Bohu je všetko ok, dr nechápala odkiaľ to mohlo byť, lebo, že mám všetko čisté, žiadna stopa po krvi. ...a teda srdiečko bije ako zvon a sme v 6tt a 3dni....takže môj pôvodný plán- objednať sa k dr až budúci týždeň sa takto v rýchlosti zmenil. ..termín máme na 13.6. tak snáď pôjde všetko ako po masle. ..
@martinkaf Joooj, gratulujem a teším sa s Tebou 🙂
@martinkaf super po 4mesiacoch snaženia. Kiež by som mohla aj ja sem tak skoro dat pozit test no my po vyše dvoch rokoch snaženia nič. Gratulujem
Ďakujem baby...čoskoro sa aj vy podelite o radosť...nestrácajte nádej...
@ejuska2586 ej ale dnesja uz mokro aj mne, bielo_priesvitny hustejsi hlien, zaujimave...
Ahojte snažilky 🙂 Skušame znovu, 29teho má dôjsť mrcha. Tak už len čakať. Snáď nedojde.
@zuzanita123 No som zvedava, co s nami bude...
No ja som jasna, 11dpo a teplota 36.61. Tak hadam o mesiac.
@zuzanita123 Joooj. To ma mrzi. Ja sa zatial drzim na 36,9, ale este som len 8DPO.
@ejuska2586 Ahoj, tak ako to ide? Ja som uz dnes nemerala som 13dpo a uz citim ze mrcha pride kazdu chvilku.
@zuzanita123 Fuuu, ani sama neviem. Prsia mám citlivé, podbruško pichá každú chvíľku a kríže ma bolia teda riadne. Ale robila som včera test a zatiaľ negatívny. Teplota sa drží relatívne hore. Na jednej strane stále dúfam, na druhej sa obávam, že to zas nevyšlo a tieto "príznaky" sú len z toho Duphastonu, čo beriem. Veď uvidím, v piatok by mala prísť mrcha... Držím palce, aby Ti neprišla...
Jaaaj zeny tieto cakacky. Ja som teraz 9DC, koncom tyzdna mozeme opat oplodnovat ;)
baby, pite prve dva tyzdne, od menzesu, alchemilkovy caj, moj zaruceny tip ako sa to moze podarit, odskusane na mne samej ;) drzim palce
@sipka99 o grepovom dzuse som teda zatial nepocula 🙂 ale aslchemilku som pila od prveho dna menzesu cca dva tyzdne (netusim ci a kedy mam ovulaciu 🙂 Tusim iba jednu salku rano (nechcela som sa nim zase "predavkovat" - ale na krabicke caju je vzdy davkovanie pisane, eiktore su na 0,25dc a neiktore na 0,5l. Mne osobne sa z toho caju aj hlava potom tocila. A potom uz zvysok mesiaca zase nepit ;) drzim palce

@cammille Ďakujem. Tak už len vydržať, či príde, alebo nepríde mrcha... Ale to je ešte jeden celý týždeň.