Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@ejuska2586 ano ja som mala biely husty, poviem svoj pripad,,, v utorok som ich mala dostat nic,, test negativny, v piatok mi to nedalo vytok stale, predtym som to nemavala tak som si urobila test a uz bol pozitivny 🙂 drzim palce
@ikaja Nevzdávam sa, ale ani si nechcem robiť veľké nádeje, aby som potom nebola sklamaná...
@ejuska2586 veru tak,,, ja som si tiez davala nadeje, a ked mi test ukazoval v den mrchy negativny som bola trocha sklamana,, ale dalo si to na seba pockat a o 3 dni bol pozitivny..nam sa podarilo na prvy sup z coho som bola potom stastna neskutocne,, len nech je vsetko v poriadku ,, 2.11. idem k doktorovi uz sa moc tesim ,,,
baby, ja som zažila taký šok. ...trochu som to prehnala s námahou aj s nervami. ..lebo moja staršia dcéra je taký malý hitler. ..a včera ráno kukám. ..výtok do hneda. ...hneď ma poty obliali. ..v hlave bielo. ..poobliekala som decka, pobalila a hádke 120km k starým rodičom a ja za dr. ..chvála Bohu je všetko ok, dr nechápala odkiaľ to mohlo byť, lebo, že mám všetko čisté, žiadna stopa po krvi. ...a teda srdiečko bije ako zvon a sme v 6tt a 3dni....takže môj pôvodný plán- objednať sa k dr až budúci týždeň sa takto v rýchlosti zmenil. ..termín máme na 13.6. tak snáď pôjde všetko ako po masle. ..
@martinkaf super po 4mesiacoch snaženia. Kiež by som mohla aj ja sem tak skoro dat pozit test no my po vyše dvoch rokoch snaženia nič. Gratulujem
@ejuska2586 ej ale dnesja uz mokro aj mne, bielo_priesvitny hustejsi hlien, zaujimave...
Ahojte snažilky 🙂 Skušame znovu, 29teho má dôjsť mrcha. Tak už len čakať. Snáď nedojde.
@zuzanita123 Joooj. To ma mrzi. Ja sa zatial drzim na 36,9, ale este som len 8DPO.
@ejuska2586 Ahoj, tak ako to ide? Ja som uz dnes nemerala som 13dpo a uz citim ze mrcha pride kazdu chvilku.
@zuzanita123 Fuuu, ani sama neviem. Prsia mám citlivé, podbruško pichá každú chvíľku a kríže ma bolia teda riadne. Ale robila som včera test a zatiaľ negatívny. Teplota sa drží relatívne hore. Na jednej strane stále dúfam, na druhej sa obávam, že to zas nevyšlo a tieto "príznaky" sú len z toho Duphastonu, čo beriem. Veď uvidím, v piatok by mala prísť mrcha... Držím palce, aby Ti neprišla...
Jaaaj zeny tieto cakacky. Ja som teraz 9DC, koncom tyzdna mozeme opat oplodnovat ;)
baby, pite prve dva tyzdne, od menzesu, alchemilkovy caj, moj zaruceny tip ako sa to moze podarit, odskusane na mne samej ;) drzim palce
@sipka99 o grepovom dzuse som teda zatial nepocula 🙂 ale aslchemilku som pila od prveho dna menzesu cca dva tyzdne (netusim ci a kedy mam ovulaciu 🙂 Tusim iba jednu salku rano (nechcela som sa nim zase "predavkovat" - ale na krabicke caju je vzdy davkovanie pisane, eiktore su na 0,25dc a neiktore na 0,5l. Mne osobne sa z toho caju aj hlava potom tocila. A potom uz zvysok mesiaca zase nepit ;) drzim palce

@cammille Ďakujem. Tak už len vydržať, či príde, alebo nepríde mrcha... Ale to je ešte jeden celý týždeň.