icon

Skúsime to v septembri 2016

ejuska2586
13. sep 2016

Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.

ejuska2586
autor
21. okt 2016

@cammille Ďakujem. Tak už len vydržať, či príde, alebo nepríde mrcha... Ale to je ešte jeden celý týždeň.

ikaja
21. okt 2016

@ejuska2586 ano ja som mala biely husty, poviem svoj pripad,,, v utorok som ich mala dostat nic,, test negativny, v piatok mi to nedalo vytok stale, predtym som to nemavala tak som si urobila test a uz bol pozitivny 🙂 drzim palce

ejuska2586
autor
21. okt 2016

@ikaja Joj, bodaj by. Ale ak aj nie, nevadi, pojdeme dalej...

ikaja
21. okt 2016

@ejuska2586 netreba sa vzdavat... 😉

ejuska2586
autor
21. okt 2016

@ikaja Nevzdávam sa, ale ani si nechcem robiť veľké nádeje, aby som potom nebola sklamaná...

ikaja
21. okt 2016

@ejuska2586 veru tak,,, ja som si tiez davala nadeje, a ked mi test ukazoval v den mrchy negativny som bola trocha sklamana,, ale dalo si to na seba pockat a o 3 dni bol pozitivny..nam sa podarilo na prvy sup z coho som bola potom stastna neskutocne,, len nech je vsetko v poriadku ,, 2.11. idem k doktorovi uz sa moc tesim ,,,

ejuska2586
autor
21. okt 2016

@ikaja Držím palce... 😉

ikaja
21. okt 2016

@ejuska2586 dakujem, drzim tiez, vsetkym co sa snazia 🙂

zofinka88
21. okt 2016

@ejuska2586 drzim palce 😊

ejuska2586
autor
21. okt 2016

@zofinka88 Ďakujem

mimibb
21. okt 2016

baby, ja som zažila taký šok. ...trochu som to prehnala s námahou aj s nervami. ..lebo moja staršia dcéra je taký malý hitler. ..a včera ráno kukám. ..výtok do hneda. ...hneď ma poty obliali. ..v hlave bielo. ..poobliekala som decka, pobalila a hádke 120km k starým rodičom a ja za dr. ..chvála Bohu je všetko ok, dr nechápala odkiaľ to mohlo byť, lebo, že mám všetko čisté, žiadna stopa po krvi. ...a teda srdiečko bije ako zvon a sme v 6tt a 3dni....takže môj pôvodný plán- objednať sa k dr až budúci týždeň sa takto v rýchlosti zmenil. ..termín máme na 13.6. tak snáď pôjde všetko ako po masle. ..

martinkaf
21. okt 2016

Ahojte žienky...chcem sa s vami podeliť o radosť po snaženia sa po 4 mesiacoch...test bol pozitívny už po 4 dní meškania...ešte si to musíme potvrdiť u lekárky 😀 príkladam aj foto...

ejuska2586
autor
21. okt 2016

@martinkaf Joooj, gratulujem a teším sa s Tebou 🙂

butterfly333
21. okt 2016

@martinkaf super po 4mesiacoch snaženia. Kiež by som mohla aj ja sem tak skoro dat pozit test no my po vyše dvoch rokoch snaženia nič. Gratulujem

martinkaf
21. okt 2016

Ďakujem baby...čoskoro sa aj vy podelite o radosť...nestrácajte nádej...

zuzanita123
21. okt 2016

@ejuska2586 ej ale dnesja uz mokro aj mne, bielo_priesvitny hustejsi hlien, zaujimave...

motylik0258
21. okt 2016

Ahojte snažilky 🙂 Skušame znovu, 29teho má dôjsť mrcha. Tak už len čakať. Snáď nedojde.

ejuska2586
autor
21. okt 2016

@zuzanita123 No som zvedava, co s nami bude...

zuzanita123
22. okt 2016

No ja som jasna, 11dpo a teplota 36.61. Tak hadam o mesiac.

ejuska2586
autor
22. okt 2016

@zuzanita123 Joooj. To ma mrzi. Ja sa zatial drzim na 36,9, ale este som len 8DPO.

zuzanita123
24. okt 2016

@ejuska2586 Ahoj, tak ako to ide? Ja som uz dnes nemerala som 13dpo a uz citim ze mrcha pride kazdu chvilku.

ejuska2586
autor
24. okt 2016

@zuzanita123 Fuuu, ani sama neviem. Prsia mám citlivé, podbruško pichá každú chvíľku a kríže ma bolia teda riadne. Ale robila som včera test a zatiaľ negatívny. Teplota sa drží relatívne hore. Na jednej strane stále dúfam, na druhej sa obávam, že to zas nevyšlo a tieto "príznaky" sú len z toho Duphastonu, čo beriem. Veď uvidím, v piatok by mala prísť mrcha... Držím palce, aby Ti neprišla...

tinacks
25. okt 2016

Jaaaj zeny tieto cakacky. Ja som teraz 9DC, koncom tyzdna mozeme opat oplodnovat ;)

shia
26. okt 2016

baby, pite prve dva tyzdne, od menzesu, alchemilkovy caj, moj zaruceny tip ako sa to moze podarit, odskusane na mne samej ;) drzim palce

renimac
26. okt 2016

@shia to by som za tie tri roky bola tehotná už 3x 😉. Alchemilka je fajn, ale zaručený recept neexistuje 😉.

shia
26. okt 2016

@renimac ved jasne, na kazdu funguje ine, na mna nejeden krat toto, preto davam ako tip ;) a nesledovat sa a nestresovat sa grafmi a tabulkami ;) ale len moja rada, chapem ze "topiaci sa aj slamky chyta", snazim sa len poradit podla vlastnej skusenosti ;) drzim palce

renimac
26. okt 2016

@shia súhlasím. Ale po 3 rokoch by sa sledovala každá 😂. To zas moja skúsenosť 😉. Hlavne nech to babám vyjde.

sipka99
26. okt 2016

@shia ahoj, presne na toto sa stelujem aj ja 😊 cize od 1DC do ovulacie a potom dost? A ake davkovanie prosim ta? Chcem aj grepovy dzus nasadit len tiez zatial neviem ako presne sa uziva 😊

shia
26. okt 2016

@sipka99 o grepovom dzuse som teda zatial nepocula 🙂 ale aslchemilku som pila od prveho dna menzesu cca dva tyzdne (netusim ci a kedy mam ovulaciu 🙂 Tusim iba jednu salku rano (nechcela som sa nim zase "predavkovat" - ale na krabicke caju je vzdy davkovanie pisane, eiktore su na 0,25dc a neiktore na 0,5l. Mne osobne sa z toho caju aj hlava potom tocila. A potom uz zvysok mesiaca zase nepit ;) drzim palce

sipka99
26. okt 2016

@shia dakujem krasne 😊