Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@petinka83 Zlepsuje cervikalny hlien.
@petinka83 Tak neviem. Moja je uplne ina. A aj lekar ma upozornil, ze to bude ine teraz.
@ejuska2586 Tak ja netusim, ci to je ono, moze a nemusí byt. Súdim len podla meskania. Skusim ten grepovy, dakujem.
@ejuska2586 Ako pokracujete?
@petinka83 No, po potrate sa spustila normalne mrcha a teraz, nejakym zazrakom, mám ovulaciu. Co som vobec necakala, ze sa objavi. Muz je pracovne prec, ale akurat dnes budeme spolu, tak ak bude moznost, pokusime sa. Ale velke nadeje tomu nedavam, predsa len som len 2 tyzdne po potrate. Necham sa prekvapit. A ak nie, dalsi mesiac, dalsie skusanie...
@ejuska2586 To myslis to biochem. tehu, co si pisala aj tu o tom? Ze test ukazal a mrcha predsa potom prisla? To este ani nie je vlastne potrat, ci sa mylim? Mnohe o tom nevedia, mozno aj ja som to tak mala minuly mesiac. A aj ti meskala mrcha, ci prisla nacas? No tak drzim palce, po takomto dacom ovulacia teda zvykne nenabehnut niekolko cyklov? Som zvedava ako to bude u mna. Mne ovu test ani minuly mesiac neukazal uplne silnu ciarku, potom mi meskala ms 10 dni, tak v tomto cykle uz vobec neviem, co mam od ovu cakat. Testujem, zatial nic....
@petinka83 No, ja som nemala biochemicke, ale spontanny potrat. A po nom nie vzdy nabehne ovu. Po biochemickom zvykne normalne nabehnut ovulacia.
@ejuska2586 A v kolkom tt si bola?
@petinka83 V piatom.
@ejuska2586 Tak uz len skusat dalej ✊✊✊
@petinka83 Dakujem. Snazime sa...
Ahojte baby tak po troch mesiacoch snaženia zase nič....už som z toho zúfala..pri prvej dcére som do mesiaca otehotnela...gynekológ mi povedal že mám všetko v poriadku že nevidí problém....snažíme sa stále...ale už ma to prestáva baviť...o tehotenských testoch ani nevypravam a sekla som s nimi lebo toľko peňazí som do nich vrazila a dnes som začala špiniť i keď mne menštruácia vdy príde bez spinenia ...Mala dôjsť zajtra ale dnes to spinenie takže zrejme aj dôjde😥
Baby nedavala sem nejaká baba gel na ulahčenie pre spermie že to maju v DM drogerie neviem to najst.
@miselar Spinenie v case ocakavanej menstruacie moze byt uhniezdovanie. Nesmie vsak trvat viac ako 2 dni.
@ejuska2586 tak snáď ti to vyjde a tíško gratulujem u mňa to spinenie prešlo a dostavila sa ms... 😣
@miselar To ma mrzí. Snáď v ďalšom cykle.
@ejuska2586 Drzim palce ✊✊✊
@petinka83 Ďakujem.
@ejuska2586
Držím palce a všetky...nech ti to už vyjde. 🙂
@martinkaf Ďakujem moja. Snáď hej.
@ejuska2586 Gratulujeeem❤
@suesue1983 Ďakujem
nie bolo to niečo ine. Dakujem už som to našla. 😘
neviem ako sa to vola nejaky nemecky názov to ma a je to drahe 18€.
@ejuska2586 držím silno silno palce a ta bublinka nech sa silno drží maternice 🙂
@smejko18 Dufam, ze bude.

@ejuska2586 A ta ms zhruba ako inokedy, mozno menej krvacam, len viac pocitujem PMS..prsia, mravcenie v tele atd.