Skúsime to v septembri 2016
Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.
@ejuska2586 😁 wau super, tesim sa. Ja stojim na 36.82 a zacinam mat pocit ze mrcha pride skor tento mesiac, aspon sa tak citim
@ejuska2586 vcera som citala ze niekedy ovulacny ukase skor ako tt, tak som skusila s ranneho mocu ale nic.
@ejuska2586 ano 8dpo je este velmi skoro, to len velmi vynimocne testik ukaze😊 Mne ale uz vzdy ukazal slabu druhu ciarku na 9dpo😊 Budem drzat palce!😊
Ďakujem. Počkám do toho utorka, to už budem 10dpo.
Myslite ze ak ovulka prisla o 3 dni skor ako obycajne aj mrcha moze prist skor? Dnes som 11dc a mrcha ma dojst az 3tieho podla kalendara. Moze byt ta Lutealna faza tak dlha?
@zuzanita123 sorry 11dpo nie dc
@zuzanita123 LF je max do 16dpo ak bola ovu skor aj ms pride skor. Aku mavaš LF??
ahojte nasla som tuto temu a celkom sa mi hodi 🙂 tento mesiac sme sa konecne rozhodli pracovat na druhom babatku mame uz doma dcerku ma dva a pol roka a chceme aby mala surodenca prve nam trvalo 6 mesiacov tak som zvedava ako nam pojde druhe 🙂 drzim Vam palce dievcata
@eliss19 Vitej. Drzime palce.
Ženy, zas mám kyselinu. Asi ma šľahne. Nikdy nemávam a tento týždeň už 3tí krát.
@butterfly333 14 dnovu normalne
@ejuska2586 mam chut napisat " gratulujem" a ze nemas tehu priznaky 😉
@zuzanita123 taku mam aj ja a vzdy na 15dpo už pride ms. Tak ak nebudeš tehu tak na 15dpo pride ms. Ja to tak mam vzdy už vyše 2roky čo sa snažíme.
@butterfly333 dik budem hlasit !
@zuzanita123 Kiez by. Ale kyselina moze byt z hoci coho...
Baby kedy môžem skúsiť si spraviť test? 15 teho sme sa snažili dnes je to desať dní myslíte že by som mohla skúsiť si spraviť test??
@miselar po 10 dnoch podla mna kludne.
@miselar ja myslim ze uz mozes niekomu este aj skvor ukáže držím palce 🙂
@ejuska2586
@babymaminka no idem vyskúšať lebo mi to nedá pokoj ozvem sa ako som dopadla ;) ďakujem kočky
@miselar netrpezlivo čakám a dúfam v pozitivny vysledok 🙂
No dievčatá happyend sa nekoná...test zatiaľ negatívny ,možno je ešte priskoro prsia má bolia dva dni včera má aj brucho pobolievalo dnes zatiaľ neboli...zajtra by som mala dostať mrchu tak uvidíme...Nevzdávame sa hlavne ;)
Ahojte žienky, tak idem sem k vám aj ja. Mám 14 - mesačnú dcérku a radi by sme mali aj druhé bábätko. Žiaľ, opäť to u mňa vyzerá na anovulačné cykly, takže skúsim od 1DC brať Inofolic.
@miselar kym nepríde mrcha vzdy je nadej 🙂
@babymaminka no dúfam uvidíme ;)
holky, drzim vam palce! u nas nic, tri testy negativne a mrcha prisla :/
Mne 1 den mešká ms 🙂 Teplota 37.10 No maličká nádej tam je 🙂 Uvidíme zajtra ako bude teplota
@zuzanita123 Ahoj, ty ako dnes?
ahojte baby neviem co sa deje poslednu mrchu som mala 9.9. a dnes som zacala rano mat ruzovy vytok mate daku skusenost? vdaka

@cammille Dnes rano som skusala, ale asibolo moc skoro. Bol negativny. Asi skusim zas v utorok rano.