icon

Skúsime to v septembri 2016

ejuska2586
13. sep 2016

Ahojte,
rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre tie, ktorým nám to v predchádzajúcich mesiacoch nevyšlo. Dúfam, že sa nás tu zopár pozbiera a ak sa zadarí otehotnieť, budeme sa spoločne podporovať až do úspešného konca. Veľmi sa na Vás teším.

zuzanita123
27. sep 2016

@ejuska2586 Ahoj, tak ako? Ja dnes krurych 36.72 cize zajtra mrcha ak nie este dnes. Som uplne rozcarovana, neako som tento mesiac verila viac ako inokedy 😑

miselar
27. sep 2016

Baby nerozumiem tým teplotám nemôžete mibto bližšie vysvetliť??Nikdy som sa tak nekontroloval ďakujem ;)

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@zuzanita123 No, mne je od vcera zle jak psovi-prsia, brucho, hlava sa mi toci. Ale test je snehobiely. Takze asi PMS. Teplota sa zatial drzi na 36,9. Tak ale kym nepride mrcha, stale je nadej- prenas obe...

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@miselar Merias si kazde rano predtym, ako vstanes z postele v ustach, konecniku, alebo v posve. Do ovulacie sa teploty drzia nizsie, 1 den po ovulacii prudko klesnu a potom stupaju. Klesat zacinaju asi 1-2 pred menzesom.

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@miselar Prihodim graf s vysvetlenim, ked pridem k PC.

zuzanita123
27. sep 2016

@ejuska2586 hmm mne uz asi nic tento mesiac nepomoze, do poslednej chvile som sa drzala hore a to je take metuce ze az zlost!no co uz, ty mas este par dni tak ti drzim palce nech neklesne

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@zuzanita123 Ďakujem. ale bojím sa, že z toho nič nebude...

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@miselar Ahoj. Posielam svoj graf. Keď pozrieš, pred ovuláciou sa mi teploty držali na úrovni medzi 36,1 až 36,4. Ovuláciu som mala od piatka 16.09. rána do soboty rána (tam vidíš pokles teploty na 36,3) a potom sa už drží dlhšie. Všeobecne platí, že ak máš po takomto poklese 3 teploty vyššie, ako boli doterajšie, tak ovulácia prebehla v deň toho poklesu. Teraz som 23 deň cyklu, 10 dní po ovulácii. Otázkou je, či mi zajtra - pozajtra začne teplota klesať a ja v piatok-sobotu dostanem mrchu, alebo či ostane hore a som tehotná. To je asi tak stručne opísané, ako to funguje... Keby si náhodou niečomu nerozumela, kľudne sa ozvi... 😉

miselar
27. sep 2016

Baby tak čo myslíte...úplne slabá ciarka vyzerá to ako ryha tak neviem ..keď som na to pozerala tak to vypadalo ako priesvitná ciarka ...

miselar
27. sep 2016

@ejuska2586 aha no už to trošku chápem ďakujem ti ;)

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@miselar Podľa mňa pekný dušík. Koľký deň cyklu si?

miselar
27. sep 2016

No ja som mala dostať včera mrchu snažili sme sa 15 teho a 13 teho som mala ovu...neviem to ja podľa tých cykov ja som laik😂

ikaja
27. sep 2016

Ahojte, pridavam sa k Vam, zacali sme sa snazit o babatko,,, poslednu MS som mala 6.9. kedy je najlepsie si urobit prvy test ?? Dakujem a zaroven drzim palceky snazilkam 🙂

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@ikaja Ahoj, vitaj. Ja som mala poslednu mrchu od 5teho a test mám zatial negatívny. Tak je este asi skoro.

ikaja
27. sep 2016

@ejuska2586 dakujem, ja som tiez skusala vcera len ako pises tiez negativny... asi si pockam do utorka ci pridu,, cyklus mavam pravidelny tak uvidim,,, ale // ciarky by moc potesili 🙂

n1colette
27. sep 2016

@ikaja tak sme na tom datumovo rovnako.. posledna MS tiez 6-ho
Ja chcem testovat najskor az 3-ho okt., cize v pondelok 🙂

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@ikaja Tiež som na tom podobne, neviem, na čom som a už by som chcela bedieť. Snáď sa dozvieme čoskoro...

ikaja
27. sep 2016

@n1colette jej super, drzim palceky 🙂 ten cas sa neskutocne vlecie ,, beries aj nejake vitaminy ?? ja som si kupila Femibion,, doktor mi odporucil Inofolic

cammille
27. sep 2016

@miselar mne to pride ako pretlaceny kanalik...ale ktovie, mozno zajtra bude uz ozajstna druha ciarka😊

miselar
27. sep 2016

@cammille neviem čo znamená pretlačený kanálik ale ráno testujeme znova 😂

n1colette
27. sep 2016

@ikaja okrem kyseliny listovej neberiem nic ine. Teraz je prvy mesiac, co sa snazime, tak uvidim, ako to pojde.. ak by sa nam to do pol roka nepodarilo, urcite zajdem za lekarom, nech mi nieco poradi. Zatial to nechavam na prirodu :P

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@n1colette My sa snažíme 2hý mesiac a lekár mi poradil, že ak sa to teraz nepodarí, nech skúsim Inofolic.

ikaja
27. sep 2016

@n1colette aj my sa snazime prvy mesiac ,, tento Femibion obsahuje kyselinu listovu, su na planovane tehotenstvo plus mozu sa brat do 12 tt.

n1colette
27. sep 2016

@ejuska2586
@ikaja
diky baby za info 🙂 urcite to budem riesit, lebo babatko chceme velmi 🙂

ikaja
27. sep 2016

@ejuska2586 mne tiez poradil, ze co ma pacietky, ktore si toto nasadili tak mu prisli buduci mesiac tehotne,, poradil to aj pre partnera 🙂 no uvidime nechame sa prekvapit 🙂

ejuska2586
autor
27. sep 2016

Baby, asi ma šľahne. Kúpila som si taký mix orieškov a hrozienok, dala som si pár kúskov a hneď som ich aj vyvrátila. Pritom orechy milujem... Chcela by som veriť, že je to tým, že som tehu, ale test bol negatívny. ☹

mimibb
27. sep 2016

@ejuska2586 neboooooj test ma v tomto case plne pravo byt este negativny 🙂

n1colette
27. sep 2016

@ejuska2586 ked som bola tehu (skoncilo to sice neuspesne, MA v 9tt), tak 10 DPO som mala snehobiely test, i ked citila som, vedela som, ze som tehu... proste zenska intuicia a priznaky typu: zvacsene a bolestive prsia, zimnica, prechladnutie, palenie zahy a neskutocna unava...tak som si povedala, ze si spravim test az po meskani MS... a veru tak aj bolo, MS neprisla, a den na to test s //
Ozaj nemusi byt este nic stratene ;) skus pockat, nestresovat.. vyzera to nadejne ;)

ejuska2586
autor
27. sep 2016

Ďakujem baby... Uvidíme. V sobotu by mala prísť mrcha, tak som zvedavá, či sa jej uráči. Ale dúfam, že nie...

ejuska2586
autor
27. sep 2016

@zuzanita123 Ahoj, ty ako? Prišla mrška, či nie? Stále dúfam, že ti nepríde, že tá teplota len trošku poskočila...