Slabá druhá čiarka na ovulačnom teste
ahojte babenky, neradi by sme prepásli šancu tak si idem po radu 🙂 dnes prvýkrát vidím na ovu teste druhú čiarku. Nie, nie je výrazná ako kontrolná čiarka a preto neviem čo teraz? testíkovať ďalej a keď budú aspoň rovnako výrazné tak sa pokúšať o babuliatko, alebo ako? brala som clostilbegyt od 3 do 5 dňa. čítala som veľa diskusii na modrom koníkovi no neviem sa s toho vysomáriť :( prosím neodcudzujte ma za to, že tomu nerozumiem

@misella1288 ahoj a o akú radu ide? lebo som necpochopila načo sa pýtaš? ovu testy nie su spolahlivé na 100% ak mávaš cykly 32-34 tak ovulaciu si na 14 den ťažko mohla mat kedže lutealna faza -to je po ovulacii trva od 10-15 dni a ty neudávaš kolko ju maš to musiš mat odsledovane meranim bazalnej teploty aspon cca 3 mesiace...
a 13 mm folikul je malo folikul podotýkam nie vajičok! praská od 18mm aj to by si mala mat znova potvrdene sonom či prebehla ovu a či je pritomná volna tekutina-ta je po ovu
a či sa ti zadarilo teda vam uvidíš...a gynekologa zmen ak ti nevie poradit zakladné veci je to idiot
@maminka1986 ahoj.no chcela som vediet ci je mozne ze by bola ovulacia pri tak dlhom cykle tak skoro ako tvrdil gynekolog.a ze ci je mozne ze pri ovulke test neukazuje druhu ciarkcku silnu.na to si mi odpovedala. Ja si tiez myslim ze ovulka nemohla byt a na 14 den mi on povedal ze bola a nie ze bude.je to debil. Gynekolog tvrdil ze velkost vajicka je 13mm a ze sa uz nezväčší že to nie je možné. Ja viem že folikul by malo mat 20mm.ja som uplne nestastna z toho gyndosa ze ma takto odpísal.ja sa moc nevyznam v tychto veciach kedze sa len zaciname pokusat o babatko.preto ti dakujem za info 😊 si zlatá. Ja si nemeram teplotu a preco si ju mam ako merat az tri mesiace? Gynekologa urcite vymením.
@lauritka ahoj moja, no ja som nemohla vtedy testovať,lebo som bola v práci :( takže si myslím, že som ju prešvihla...a je možné, že hned ako prebehla, tak zbledol test ze tam az skoro nic nebolo? alebo ze by som ju nemala vôbec? ak ráno bola slabá a večer tiež, a na druhy den na obed uz ziadna?
@misella1288 skus kombinovat testiky meranim BT, to ti jasne ukaze, ze ovulka prebehla..
testik by mal vyjst pozitivne, aspon obidve ciarky SKORO rovnake. pred ovulaciu prudko stupa LH hormon, ktory je potrebny na prasknutie folikulu..
@maminka1986 to myslela tak, ze si mas tri mesacia , cize tri cykly odledovat ovulaciu meranim BT .. aby si videla ci fungujes v poriadku.
@wewitta nemas foto ?? boli aspon skoro rovnake ?? ono ovulacia aj tak neprebehne v den najsilenjsieho testu ale az do 48 hodin.. test zachycuje len vrchol LH pred ovulkou, aby to clovek nepresvihol 😉
pridavam ilustracne foto
@lauritka mám,toto je posledný kedy mi ukázalo čiarku, to bolo večer a na druhý deň už biely test...fotila som hned ešte nebol úplne suchý, na druhy den uz nebolo nič,tak nerozumiem, či teda bola,len som ju nestihla, :/
áno áno to už som si naštudovala 🙂 že nie je v den // ciarok ale az do 1-2dni od pozitivneho testu... Dufam ze je sanca,ze ked sme sa snazili aj 2 dni pred ovu 🙂 lebo pocas sme to nestihli, uvidime...je to len prvy mesiac,s ovu testami tak nemozem cakat zazraky..:/ dakujem za foto🙂 ..toto je ten posledny test kedy sa mi ukazala ciarka a potom uz ziadna
@lauritka - ráno bola takáto, cez obed som bola preč, nemohla som testovať a večer tiež takáto, - na druhy den nič, * je mozne ze cez obed boli uplne silne ciarky a do večera zbledli,.az sa na druhy den uplne vytratili? alebo ze by nepraskol, a nebola vobec....:/ hmmm tieto nase tela su ale zahada...
začnem aj s BT 🙂 aby som to mohla porovnať,dakujem 🙂🙂
dnes som 17 dc hlien pozorujem 🙂 tahavy a priesvitny bol presne v tie dni kedy čiarka bola,ale stále slabá a na druhy deň uz hutnejší a biely...to fakt?🙂 ja som nikdy nemala viac ako 28 dni..🙂 ja som bola furt v tom ze mávam ovulku veľmi skoro, a pritom je to teda zhruba 12 až 13 dc, asi, 🙂 uvidíme v buducom mesiaci🙂 a predtym si ju mávala na koľký deň?🙂
@misella1288 no aj ja som mala takeho debila 🙂 ale som ho zmenila verim ti anija som nevyznal ale za necele 4 roky snaženia asi viem toho viac ako doktor :P alebo teda viem toho viac ako mnohe ženy čo sa snažia neprajem to nikomu žiadnej tak dlho sa snažit a vedet tolko info lebo je to aj nie dobre :(
uvadza sa že tri mesiace sa ma meratBT aby si vedela či máš pravidelne ovulaciu mne to aj lekár povedal...každý mesiac pri mojom PCO som mala ovulaciu inokedy...po pol roku merania a marneho snaženia ma to omrzelo :P
držimpalce a doktor zmen!
@lauritka ano uvadza sa merat BT minimalne 3 mes či máš pravideelne ovulaciu neilen jeden mesiac predsa
@maminka1986 ano ano, presne.. odsledovat zopar cyklov
@lauritka tak veru 🙂 i ked je to o nervy mna to viac stresovalo ako tešilo... no čo už už mam za tým a ani nechcem nato spommínať :/
@maminka1986 tak hlavne ze to uz vyslo a uzivas si tehu 😉 ja uz v podstate sa tiez nejak nezatazujem meranim, len tento cyklus bol taky cudny, ja urobim testy, zmeriam jednu, dve teploty ci fakt prebehla.. a potom uz len sporadicky.
@maminka1986 zmenim urcite ano. Verim ti ze po tolkom snazení a citania vies toho dost. Dakujem za info 😉 drzim palceky nech je babatko zdrave a vsetko prebehne rychlo a nech sa uz vytešujes. 😊😉 ak mi pride ms tak si bud.mesiac zacnem robit testy.len zle je ze ja som skoro cely den v praci.robit si ich mozem len rano a vecer.co ak tie dve palicky takto neuvidim 😕 mam inak od soboty tlaky v podbrusku a sem tam pichanie jemne vpravo vlavo. Uz dva krat sa mi stalo ze som sa dost nahlas rozplakala od tej sobotu. Nie som blazon podotýkam 😀 Neviem co sa so mnou deje. Mam dostat ms tak cca 5.10.tak uvidim ci sa dostavi. Ovulka ak bola tak si myslim ze mohla byt min.stredu lebo do utorku mi test dve palicky ukazoval hoci tu druhu slabu.cela som z toho zmetená.😁 dam vediet ako som dopadla.
@wewitta ahoj mne takto test tiez ukazal na 17den aj 18ty den. Na 19ty uz cisto len jedna ciarka. Teraz mam po tyzdni ak teda bola ovulka bolesti v podbrusí.uvidim ci pride ms. Tebe drzim palce nech by to vyslo.
@misella1288 ahoj, vážne? jej nie som sama 🙂 lebo ja som testovala 1x v živote pomocou ovu testou,doposial som len hádala podla hlienu a bolesti, kedy asi je, ...tak ma to prekvapilo ze hned zmizla...ja som dnes 4DPO, asi 🙂 podľa toho, čo si myslím...som zvedavá ako sa budem cítiť o pár dní ..aj ja tebe drzim palce nech to vyjde a nech ms nedorazi 🙂) bodaj by to vyslo🙂
@wewitta ďakujem 😊 dam ti vediet ako som dopadla. Ja som druhy krat robila ovul.test.predtym som neriesilanovulku.sexovali sme hoci kedy.ale kedze uz mame po svadbe tak sme sa do toho pustili a tak som zacala testovat 😊som zvedava.bodaj by nam to vyšlo 😉😊
@wewitta ahoj.ni menzes som este nedostala. Bola som u doktora pred ocakavanim menzesu lebo som mala bolesti v podbrusi a robil mi gyn.sono.tehotna som nebola. To bol cca 26den. Potom sme aj nadalej s manzelom skusali menzes som mala pravidelne 3mes. Tearz som 43den cyklu a menzes nikde. Test neg.robila som si ho dvakrat vecer. Priznaky nemam. Neviem ci by sa mohlo zadarit aj mimo ovulacie alebo co mi je???😕 priznaky ziadne..
@misella1288 ahooj,ako sa máš prišiel ti už potom MS?
ja som tento mesiac zasa v pomykove,nechápem tomu ...začala som testovať na 10 DC najprv nič,potom až na 12 DC ked som cítila hlien a pichanie v podbrušku,úplne jemnučka čiarka,na dalsi den takisto,úplne slabá, na dalsi den takisto a na ten dalsi uz ziadna, dalsi mesiac po sebe,je mozne ze som nemala vobec ovulku? BT merat ešte nechcem, rano na to vobec nemam cas :( a ked mam poobednu nebolo by to v ten isty cas,nechcem do toho padnut a pozorovat sa,ale nerozumiem, ešte ani raz som nemala úplne silné dve čiarky na ovu teste,...vždy len slabučké a čakám čakám kedy nastanú konečne dve // aby som vedela kedy je, a oni nič, slabé a potom zmiznú -:(
@lauritka
No neviem.ťažko takto vedieť pokiaľ nemerias, jediné by sa dá potvrdiť, či prebieha
baby moze byt ze den po ovulacii je ovu test negat . ?
Ahojte, pripajam sa s mojou skusenostou s ovu testami. Testovala som sa asi tri mesiace, a nikdy som nemala testovaciu ciarku silnejsiu ako kontrolnú a predsa z toho bolo tehotenstvo a rovno s dvojickami. Bohuzial skončilo uz v 5tom mesiaci. Len vas chcem upokojit, ze i v pripade, ked vase testovacie ciarky niesu take silne, ako vidite pri inych babach, mozte kludne ovulovat a uspesne pocat. Mozno len patrite k tym, ktorym ta hlafina az tak nevyskoci. Teraz testujem opat a dufame, ze sa nam opat postasti, bol by to ten najkrajsi darcek pod stromcek ;)
@1lulu1988
Ano je to mozne, ze den po ovulacii je test negativny. Pretoze hladina lh rychlo klesla.
@lauritka tak ja aj meriam bazalku aj robím testy ale testy včera a predverom boli také že čiarky boli skoro rovnaké tak som chcela že dnes bude už celkom silná a dnes žiadna teplota išla tak v utorok 36,5 streda 36,6 a dnes 36,7 som z toho jeleň neviem si to teraz vysvetliť že čo sa udialo vlastné ☹

Ahojte baby! 😊 chcem sa Vas spytat na vas nazor. Mavam cyklus 34.32 dnovy. Ovulacne testy som si zacala robit minuly mesiac kedy som mala ovulku na 18ty den.neskusali sme lebo som mala zapal moc.ciest tak sme s manzelom pockali. 5.9.som dostala menzes.aby som vedela presne kedy bude teraz v sept. ovulka zasla som ku gyndosovi kt.mi urobil na 14den cyklu sono. Povedal mi ze ovulka bude a potom ze uz bola ze vajicko ma 13mm. Bola som mimo z toho co mi povedal. Aj tak som si robila po navsteve u neho ovul.testy lebo som tomu co povedal neverila. No ciarocka bola na 15.16.17.18 den len slabunka.bolesti som ale mala v podbrusku skoro ako pri menzese.na 19den uz ziadna ciarka druha na teste nebola. Som zmetena.vyskusali sme,no ci sa zadarilo neviem.problem je ze manzel je cely tyzden prec tak preto tie testy si chcem robit aby som vedela kedy bude a ci ma prist domov.😀 Gynekolog mi moc neporadil.uz k nemu ani nepojdem.prosim o radu info. Dakujem vam 😊😉