icon

Snažíe sa v tejto situácii o druhé dieťa?

25. feb 2022

Ahoj chcela by som sa len opytat ci sa snazit o druhe dieta v tejto situacii alebo radsej pockat? Ako ste na tom vy pokusate sa?

Strana
z2
autor
25. feb 2022

@tianna myslim si ze ak by sa nieco zomlelo tak to bude do par mesiacov a utekala by som este tehotna😏

autor
25. feb 2022

@nana8989 gratulujem 😊 aj ja pevne dufam ze to nebude dlho trvat 😔

tianna
25. feb 2022

No veď to tiež nie je veľmi vabna predstava.. 😖 ale zas napríklad moja babička mala môjho krstného počas 2. svetovej vojny, teda rozhodnúť sa musíš sama. Ja ju za to veľmi obdivujem, pretože ja osobne by som do toho určite plánovane v takých podmienkach nešla.

autor
25. feb 2022
basska_b
25. feb 2022

My sa snazime 🙋‍♀️ a som rozhodnuta sa po otehotneni odstrihnut od vsetkych negativnych sprav. V novembri minuleho roku som to neurobila a podla mna to prispelo k tomu, ze babatku v 9+0 prestalo bit srdiecko. Nejako bolo, nejako bude

mackove
25. feb 2022

Za seba - pracujeme/pracovali sme na tom. Odkladame od včera na lepšiu situáciu .... tehotná a s tehotenskymi hormonmi by som to asi psichycky nezvladla ...toto nie je Covid , toto je vojna ....

kiki68
26. feb 2022

Vtedy uz nemas ten luxus cakat. Ja skor uvazujem, proste nie som si ista, co bude. Nie ze budem musiet kdesi utekat s bruskom, ked hentomu onemu Iljicovi hrabne v bedni. Naozaj dufam, ze to chlapec vzda a pojde het. Len moje prve konecne uspesne tehu bol aj zaciatok corony. Takze uz z toho som mala stresy. Teraz si hovorim, konecne bude klud a kde sme zase…

laurita285
26. feb 2022

Nešla, nie kvôli vojne ale kvôli tomu, že nevieme aké ceny nás čakajú v blízkej budúcnosti a nevieme či si dalšie dieťa môžeme dovoliť.. nemám záujem nakoťovať deti a potom živoriť, radšej si počkáme ako sa situácia vyvinie

zuzubb007
26. feb 2022

Isla by som do toho este dnes, keby clovek myslel na to co sa moze stat prepne mu, ako vravis uz teraz je to velky vekovy rozdiel, neodkladala by som to ani o mesiac z toho mozu byt nakoniec aj roky aj nic

akvi
26. feb 2022

Úplne ta chápem, ja už síce nie som v situácii, kedy by som premýšľala o dieťati, ale poznám vo svojom okolí dosť ľudí, čo sa rozhodli nemať žiadne deti. Je to veľmi smutné. Celé tieto dva roky boli naozaj náročné a niektorí ľudia stratili akoby nádej a vieru a nechcú do tohto sveta priviesť deti. Je to možno veľmi pesimistické zmýšľanie, ale pochopiteľné.

Strana
z2