Snažilkovanie po mimomaternicovom tehotenstve
Mala som mim.maternicove teh.museli my vybrat lavy vajcovod.10tyzdni.teraz neviem kedy sa mozme zacat snazit znovu nakolko mi doktor povedal ze po mesiaci ked bude vsetko poriadku a klesne hcg hormonna nulu .stretla sa niektora z vas stakym pripadom?poradte
@zabka75 joj toto keby som mala na to odpoved rada by som mti ju povedala ale ja sama si kladiem tuto otazku sama pre seba kde som spravila chybu alebo komu som ublizi ked sme takto skusane ,,,viem ze su na svete strasnejsie veci ale aj toto boli a strasne ,,,neboj ja verim ze sa na teba usmeje stastie kazda mame pravo byt stasna nie ??
heh moja no to mas pravdu ,,,ked ja sa bojim dako drzat hlavke ze ze to bude,,a potom to sklamenie ale samozrrejme ze kutiku duse verim silno ,,,prosim o to male prekvapenie,,,a teraz si uz mala mesiaciky ??
Dobrý deň. Ja by som sa chcela spýtať na názor. Pred 4 mesiacmi som mala mmt, ktoré som v 6 týždni spontánne potratila . Pravidelne som chodila na krv až kým hcg nebolo na nule. Nepodstúpila som teda žiadnu operáciu ani laparoskopiu. Teraz chceme mať znova bábo. Avšak bojím sa keďže mi nechali oba vajcovody aby sa nezopakovala situácia. Nikto z lekárov mi totiž nebol schopný a ani ochotný vysvetliť, čoho sa mám a nemám báť v budúcnosti. Druhá vec je že sa nám zatiaľ nedarí... Prosím viete mi nejako poradiť? Ďakujem

@mina1834 musíme myslieť pozitívne, iným si viac nepomôžeme a verím, že to prispeje k dobrému koncu a to čoskoro 😉
@zabka75 tak to mi je strašne ľúto, je to hrozná a nekonečná smola ☹ Nechápem ako to môže byť v prírode tak nedokonale vymyslené, že ten plod dokáže zablúdiť či sa nedostať do maternice...tak už nech ti čo najskôr pomôžu a ponúknu konečne nejaké dobré riešenie, drž sa