icon

Snažilkovanie po mimomaternicovom tehotenstve

mina183
23. sep 2012

Mala som mim.maternicove teh.museli my vybrat lavy vajcovod.10tyzdni.teraz neviem kedy sa mozme zacat snazit znovu nakolko mi doktor povedal ze po mesiaci ked bude vsetko poriadku a klesne hcg hormonna nulu .stretla sa niektora z vas stakym pripadom?poradte

Strana
z2
franica
19. nov 2012

@mina1834 musíme myslieť pozitívne, iným si viac nepomôžeme a verím, že to prispeje k dobrému koncu a to čoskoro 😉
@zabka75 tak to mi je strašne ľúto, je to hrozná a nekonečná smola ☹ Nechápem ako to môže byť v prírode tak nedokonale vymyslené, že ten plod dokáže zablúdiť či sa nedostať do maternice...tak už nech ti čo najskôr pomôžu a ponúknu konečne nejaké dobré riešenie, drž sa

zabka75
19. nov 2012

@franica Dakujem moja aj ja si kladiem tu otazku uz davno ale na nic som neprisla.Uz sa chcem vratit len do realu a zacat fungovat normalne.... ☹ ☹ ☹

mina1834
19. nov 2012

@zabka75 joj toto keby som mala na to odpoved rada by som mti ju povedala ale ja sama si kladiem tuto otazku sama pre seba kde som spravila chybu alebo komu som ublizi ked sme takto skusane ,,,viem ze su na svete strasnejsie veci ale aj toto boli a strasne ,,,neboj ja verim ze sa na teba usmeje stastie kazda mame pravo byt stasna nie ??

mina1834
19. nov 2012

@franica to musime mysliet ,,a ja verim ,,,silno verim ,,, 🙂

franica
19. nov 2012

@mina1834 ja taktiež, určite to tak bude...len aby to nepotrvalo príliš dlho...čo tak max. do Vianoc 😉

mina1834
19. nov 2012

@franica no to by bol ten najkrajsi darcek ,,,,ale ja osobne si myslim ze u nas sa to nestane ,,neverim ,,,heh ale tebe drzim psteky a mozno to tam obiavite kolajnicky ako darcek 🙂

franica
20. nov 2012

@mina1834 joj nesranduj, že sa to nestane- kľudne sa to stať môže- o čo je tento mesiac horší ako napr. ten nasledujúci? 🙂 Ja verím všetkým mesiacom a plodným dňom..nikdy nevieš ktorý práve vypáli 😉

mina1834
20. nov 2012

heh moja no to mas pravdu ,,,ked ja sa bojim dako drzat hlavke ze ze to bude,,a potom to sklamenie ale samozrrejme ze kutiku duse verim silno ,,,prosim o to male prekvapenie,,,a teraz si uz mala mesiaciky ??

zuzka6432
27. jún 2017

Dobrý deň. Ja by som sa chcela spýtať na názor. Pred 4 mesiacmi som mala mmt, ktoré som v 6 týždni spontánne potratila . Pravidelne som chodila na krv až kým hcg nebolo na nule. Nepodstúpila som teda žiadnu operáciu ani laparoskopiu. Teraz chceme mať znova bábo. Avšak bojím sa keďže mi nechali oba vajcovody aby sa nezopakovala situácia. Nikto z lekárov mi totiž nebol schopný a ani ochotný vysvetliť, čoho sa mám a nemám báť v budúcnosti. Druhá vec je že sa nám zatiaľ nedarí... Prosím viete mi nejako poradiť? Ďakujem

Strana
z2