Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@zuzika18 tiež som mala podobné príznaky, vôbec sa nepodobali tým, ktorými sa ohlasuje ms, ale psychika je sviňa - mnoho vecí vysvetlí inak, ako v realite sú. Na druhú stranu, príroda vie, čo robí...ak má byť mimi, bude. A ak nie, príp. ak sa niečo nepodarí hneď v začiatku, je lepšie, ak všetko odíde s ms. Ale určite daj vedieť, ako dopadol mamatest, joj, prajem Ti koľajničky!!!
Čawte .🙂 hlasi sa zakladateľka témy :D heh teši ma že nas je tu čoraz viac prvým tehulkam s testami veľmi gratulujem, a Vam ostatnym ktora prisla mrška nezufajte ale tešte sa aspon s toho že nieste na "vážkach" a môžete po nej znovu snažilkovat,Ved este nieje všetkym dnom koniec.. Ja očkavam mršku od včera zatial nič,ani len naznak ale už to chcem mat za sebou, tato neistota a hlavne nervozita ma vytača 😖 test nejdem robit som ich robila niekoľko a vždy len jedna čiarka,tak sa kaslem nato ale pred 2 týžd,som musela ist na sono po tom kolapse a gynda mi sama pov,že to skor vyzerá na menzes tak už len čakat len keby chcela prist nech ma takto nenaťahuje :( najhoršie je to čakanie, aj kamoške ted meškali skoro 9dní (co nezvyknú)a nič a už teda bola na 80% ista a nakoniec dojde mrcha to nechcem take :/
A k tym "priznakom" je to vsetko o psyxike kedže jedno babulo doma mam baby poradimm vam pred tym než som skutočne otehotnela som bola tehotna "akože"každy mesiac tehu podla tych priznakov doma som mala viac testov ako rožkov .D a ked som sa nato vykasala nič na sebe nebadala tak jup a som otehotnela 😀 viem lahko sa vraví ale netreba sa tak sledovat a kontrolovat aj ked viem že tužba je silna čarodejka 😵 nebojte baby v teme pokračujeme a možno na jar ked aj vtačiky počvirikaju sa nam bude lepsie plodiť 🙂 držte sa
@tahivka Uplne s tebou súhlasím.Radšej by som ak by tam bol nejaký problem nech to príroda zariadi sama hned v začiatkoch. Ale ved čo má príst príde. Ak nevyjde teraz, vyjde možno o mesiac. Ved to snaženie je predsa na tom to najkrajšie 🙂 Dakujem Ti za podporu a dám určte vediet 🙂
Ahojte dievcata, my sa snazime od marca minuleho roku, no zatial sme stale dvaja. No chcela som sa opytat, neviem, ci som tu spravne, ale pre tie, co uz maju babatka, merali ste si predtym BT? Pretoze teraz to mam nejako zvlastne. Po ovulacii som bola styri dni s teplotou hore a 5 DPO mi teplota uplne klesla az pod uroven ovulacnych teplot. Teraz som 7 DPO a teplota stupa, ale len po desatinkach. Dakujem velmi pekne a vsetkym drzim prsty 🙂
Baby tak haluuuz :D :D :D ja som si dnes kupila lady tester mikroskop na ovulaciu,,,,boze ja som sisina, to je taka haluz ja sa musim rehotat, si tu skusam ci mam papradie ci co tam ma byt na to vidiet :D :D :D boze na stare kolena mi zacalo hrabat :D :D :D
este ma napadlo, ked je zena tehula, tak tie ovu testy ukazuju stale ovu? alebo uz neukazuju ovu? som z toho jelenica :D :D :D
Ahojte snazilky.tak ako? Uz mate niektora vysledok snazenia?mne mrcha meska druhy den,zatial som netestovala.uvidim,co dalej a pripadne testnem.drzim vsetkym palce.
ja som sa rozhodla, ze test uz nekupim kym mi nebude meskat menzes aspon tyzden. Ked mam doma test, tak ma to laka...
Ahojte..my sa síce snažilkujeme už od leta ale až teraz mi mešká MS, mala som dostať v nedeľu a zatiaľ po nej ani stopy, brucho ma bolí už dlhšie akokeby som ju mala dostať a stále nič, prsia ma na dotyk bolia...uvidíme..myslíte že si už mám kúpiť testík?nie je ešte skoro?
@patusha282 kupit si ho uz mozes, len ci nieco ukaze 🙂
@simonne1 veď toho sa bojím či nie je ešte skoro...keď bude dnes otvorená lekáreň tak pôjdem kúpiť, dúfam že nebudem opäť sklamaná... 😒
@bokroska ahojky tak sme na tom podobne tiež meška 2dni :/ a hlavne mam strašne citlive take napetie v prsníkoch cítim kedže som bola tehu pred 4 rokmi vsetko ako bolo na začiatku si nespominam!
Kupila som si teda dalsí test skusila som teraz pepino (v DM) ale sa smejem lebo je tam nap,že ukaže už 2 dni od oplodnenia :D ha hlavne ked vajičko sa uhniezduje dlhsie nevadí no :D
@patusha282 držim palce ked testnes daj vediet, ale od nedele tak to už bude týžden to už skus 😅
@kuko7 caw cicus no ako kedy mas dostat? a co to tu pises že paprade(to je co? co to znamena)? 😵
@katkaks ahoj tak ta vitam ja ti žial k merani BT neporadím nikdy som nemerala ale co viem je tu toho kopu a ked požiadas baby aj prispevkom tak ti pomožu. ja mam doma len digit,.teplomer lebo ortutovy sa nam rozbyl a nemala by som nervy nannho na ten digi lebo raz ukaže tak a raz tak . takže nanho by som sa asi nemohla spolahnuť,!ale držím palce.
@gerci90 no skúsim si ešte dnes urobiť testík a hneď sa ozvem 🙂)
NO DIEVCENCE MNE MESKALA 3 MESIACE ZE HURA SOM TEHOTNA DOKTOR MA VYPISAL NA PN V ROBOTE MI NEPREDLZILI ZMLUVU A PRISLA SOM NA SONO DO BOJNIC A DOKTOR MI HOVORI CO TU ROBIM ZE VED SOM PRAZDNA NIC VO MNE NENI MNE HNED SLZY.PRISLA SOM O ROBOTU A ANI NEHOTNA SOM NEBOLA TO SA MI STALO 7 ROKOV DO ZADU.POTOM TO AZ VYSLO MESKALA MI 4 MESIACE A AZ POTOM SOM ISLA A BOLA NAOZAJ TEHOTNA MAM 6 ROCNU DCERKU KAROLINKU A TERAZ CAKAME DRUHE KONCIM 2 MESIAC. 🙂
Ahojte babule,takze kupila som si test ni a zajtra rano idem skusat konecne.Zajtra uz bude 13 den co mi meska mrcha.Mala prist 17.3. ale zatial ani naznak ze by mala prist.Mavam krve v podbrusku take mierne,priatel mi uz dva krat povedal ze mam nejak vacsie prsia 🙂 Cez ttyzden ako som bola v praci tak ma tak strasne pichlo v podbrusku, ze ako somsedela tak ma normalne prehlo od bolesti ale hned to aj preslo a neviem co to malo znamenat. A vcera mi bolo tak hrozne zle ze este aj mufiny mi smrdeli.Takze rano testujem a dam vediet.Drzim vam palce 😉
krááááááááááááááásne koľajničky!
@tahivka no veď po skoro ročnom snažení 🙂)
@patusha282 krasa blahozelam

@simonne ...presne ako ja všetky možné príznaky som citila a nakonie dnes došla ms.....nechápem, toto som ešte nemala...