icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

jankaferancova
6. máj 2013

@popilka 😒 😒
jaaaj moja,tak mrcha sa zdrzi do nejakeho stvrtku-piatku a potom zalahnem s mm do postele a vyleziem az v pondelok rano,ked pojde do roboty 😉 inak to je ina smola,vsak? 🙂 chlap pride po 5 tyzdnoch domov a zena mrchu dostane,hned v ten den ako pride 😠 ale zasa vidim to aj z tej lepsej stranky,ze stihneme mozno ovulku,ak je to o tych spermiach teda pravda 😀
a torta?paradna mnam mnam,este nam ostal kusocek 😉

popilka
6. máj 2013

@salo Ale ved tie bunky su uplne izolovane od celeho tela, maju svoj "svet" Vobec nic z toho, co mas v tele sa k nim nedostava. Dostane, az ked sa uhnizdi a vznikne placenta. Cez nu sa to tam vsetko dostava. Naozaj mi mozes verit, trosku sa v tom orientujem 😉

salo
6. máj 2013

@popilka si dr? Alebo sestricka? 🙂 Dakujem ti, budem ti verit🙂 prave som prisla od dr.a ta ma tiez upokojila, ze kolko zien berie vselico kym este nevedia, ze su tehu a nic sa nestane a ze entizol sa dava aj v prvom trimestri ked si to zdr.stav vyzaduje... No ale tu ,, anovulaciu,, mi nevedela vysvetlit 😲 Hovorila, ze po ovu je nausg.vidno to prasknute vajko a volnu tekutinu a ja som tam nemala nic😲 asi som pocala z ducha svateho 🙂 No a na kontrolu za 2 tyz. To by uz malo bit srdiecko, zatial tam mam len 4 mm dutinku, lebo je to skoro. Uz len verit, ze vsetko dobre dopadne....

popilka
6. máj 2013

@salo Urcite bude 😉 A gratulujem k potvrdenemu tehu. Ono naozaj sa stavaju take veci, co su medzi nebom a zemou... Nevysvetlitelne. Proste to tak malo byt. A som lekarnicka 🙂 Tak sa drz, nech vsetko dobre pokracuje

popilka
6. máj 2013

@jankaferancova Je to strasne, ze vam to vyslo akurat takto, to je zakon schvalnosti, ale naozaj nie je nic stratene 😉 Budem drzat palce. A potom pride muzik zas tak za 5 tyzdnov. Mam kamosku, ta ma tiez manzela takto prec, vidia sa raz za 2 mesiace a tiez sa snazia o druhe... je to na palicu. Som rada, ze mam toho svojho furt "po ruke" 😀

salo
6. máj 2013

@popilka Dakujem pekne, aj ja ti prajem, aby si si co najskor nasla // na testiku🙂

jankaferancova
6. máj 2013

@popilka dakujem ti 😉 no teraz by mal ist na 3 tyzdne,no zasa pride v nevhodnu dobu,ale moze sa stat,ze ostanu o tyzden dlhsie a to by veru sedelo 😉 😀 no je to o palicu,ako pises,ale zasa treba verit,ved nemusim otehotniet prave cez ovulku 😉

ceresnicka1990
7. máj 2013

@popilka
@salo no mne test na HCG vysiel negativny, tak neviem...ak nedostanem men. do dalsieho tyzdna stredy, tak mam znova prist na kontrolu....tak uvidime..ja uz fakt svoje telo nechapem

slniecko2551
7. máj 2013

Ahojte babenky,tak uz som v 12 t a chcem vam ukazat moju prvu fotecku....moooc sa tesim a chcem sa s vami o to podelit 😉 😵

zuzu1104
7. máj 2013

Ahojte žienky, tak mne už mešká 4 deň a je mi poriadne nevoľno a mám taký hnedastý výtok, takže už som si skoro na 90% istá, že som tehotná, dnes mi má manžel kúpiť test, tak uvidíme ako to dopadne, ak bude pozitívny, tak sa hneď ohlásim môjmu gynekológovi, aby mi zobrali krv. Chcem sa spýtať či aj vás pobolievalo v podbrušku ako pred menštruáciou a boli ste tehotné?
@slniecko2551 už je bábätko krásne vidieť, blahoželám 🙂

salo
7. máj 2013

@zuzu1104 ano, aj mna stale boli brusko ako pred ms a som v 5 tt a aj ten vytok som mala ako ty🙂 Drzim pace.

salo
7. máj 2013

@ceresnicka1990 a usg ti robili?

popilka
7. máj 2013

@zuzu1104 ja si tiez myslim, ze to bude tehu. Potom daj vediet, ako ti vysiel test. Drzim paste 😉

popilka
7. máj 2013

@slniecko2551 supeeeeer, gratulujem. Len tak dalej, nech pekne rastie 😉

popilka
7. máj 2013

@ceresnicka1990 moja, to mi je luto. Je to naozaj divne... Dufam, ze aspon o tyzden pride dr s nejakym riesenim

jankaferancova
7. máj 2013

@slniecko2551 jeeeej moja,to je prekrasna foto!drzkajte sa!

jankaferancova
7. máj 2013

@ceresnicka1990 😒 veru divne 😒

ja1985
7. máj 2013

@salo ahoj tak ako si na tom??? bolesti krizov odisli? a nejake ine bolesti resp. priznaky...ja nic, ani ms, ani krize uz nebolia, obcas vajecniky, resp. iba pravy, uz ani bolesti v podbrusku ako pred ms nemam...tak neviem 😠

zuzu1104
7. máj 2013

@salo ďakujem za odpoveď, snáď to bude tak, ako hovoríš, bola by som fakt šťastná 🙂

zuzu1104
7. máj 2013

@popilka ďakujem 🙂 určite sa ozvem, dnes mi manžel test nekúpil, zabudol, veď čo si budeme hovoriť proste je to chlap 🙂 takže asi až vo štvrtok sa ku mne test dovalí, potom napíšem

sandra86
7. máj 2013

ahojte, pridavam sa k teme, tiez sa snazime o 2. babo od marca a zatial nic. od mozneho uspesneho pokusu je 8 dni a uz 5. den ma pobolieva podbrusko, mam akoby nafuknute brucho a dnes cely den v ustach hnusny pocit akoby na vracanie 🙂 uvidime co z toho bude...

sandra86
7. máj 2013

este aj castejsie mocenie nez inokedy a tocenie hlavy 🙂

zuzu1104
7. máj 2013

@sandra86 držím palce, aby to vyšlo 🙂

salo
7. máj 2013

@ja1985 ahoj, no som na tom tak, ze uz to mam potvrdene aj o dr🙂 bola som vcera na usg. Krize uz nebolia, len brucho. A co test? Nerobila si si?

sandra86
8. máj 2013

@zuzu1104 dakujem, snad sa podari 😉

majaon
8. máj 2013

@sandra86 ahojky,ja mam podobne pocity ako ty,a dnes som 8 den po nasom snazilkovani,tak drzim paste aby nam to vyslo 😉

popilka
8. máj 2013

Babule, ja uz som asi prisla na to, preco som si myslela, ze nemam ovu. Normalne mavam totiz pichanie vo vajecnikoch a aj hlien. A teraz to bola hotova Sahara. Ani naznak. A prisla som na, ze to mohli sposobit lieky, co beriem na alergiu. Zacala som niekedy v marci, presne to sedi 😀 😀 😀 Tak sa vytesujem, ze mozno to nebude take zle 😎

popilka
8. máj 2013

@ciusinka Ako moja? Uzili ste si Tatry? Mas nejake priznaky mrchy alebo tehu? Som asi moc zvedava 😉

ciusinka
8. máj 2013

@popilka ahojky,este sme v tatrach,az do soboty,zajtra ma prist mrcha,zatial ziadne nejake priznaky,resp.mam take zvacsene prsia a taky cudny pocit v nich,obcas ma picha v podbrusku,ale to su vsetko veci co mozu znacit aj mrchu aj tehotenstvo..tak uvidime,ci sa mrcha dostavi..a vy ako pokracujete so snazenim?

popilka
8. máj 2013

@ciusinka No ja vlastne tiez cakam na mrchu. Mala dojst dnes alebo zajtra. Zatial nic. No uvidime... 😉 A mate teda riadne dlhy oddych. To je fajn. A ako tam je? Aj ste boli na nejakych turach?