Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@popilka si dr? Alebo sestricka? 🙂 Dakujem ti, budem ti verit🙂 prave som prisla od dr.a ta ma tiez upokojila, ze kolko zien berie vselico kym este nevedia, ze su tehu a nic sa nestane a ze entizol sa dava aj v prvom trimestri ked si to zdr.stav vyzaduje... No ale tu ,, anovulaciu,, mi nevedela vysvetlit 😲 Hovorila, ze po ovu je nausg.vidno to prasknute vajko a volnu tekutinu a ja som tam nemala nic😲 asi som pocala z ducha svateho 🙂 No a na kontrolu za 2 tyz. To by uz malo bit srdiecko, zatial tam mam len 4 mm dutinku, lebo je to skoro. Uz len verit, ze vsetko dobre dopadne....
@jankaferancova Je to strasne, ze vam to vyslo akurat takto, to je zakon schvalnosti, ale naozaj nie je nic stratene 😉 Budem drzat palce. A potom pride muzik zas tak za 5 tyzdnov. Mam kamosku, ta ma tiez manzela takto prec, vidia sa raz za 2 mesiace a tiez sa snazia o druhe... je to na palicu. Som rada, ze mam toho svojho furt "po ruke" 😀
@popilka dakujem ti 😉 no teraz by mal ist na 3 tyzdne,no zasa pride v nevhodnu dobu,ale moze sa stat,ze ostanu o tyzden dlhsie a to by veru sedelo 😉 😀 no je to o palicu,ako pises,ale zasa treba verit,ved nemusim otehotniet prave cez ovulku 😉
Ahojte žienky, tak mne už mešká 4 deň a je mi poriadne nevoľno a mám taký hnedastý výtok, takže už som si skoro na 90% istá, že som tehotná, dnes mi má manžel kúpiť test, tak uvidíme ako to dopadne, ak bude pozitívny, tak sa hneď ohlásim môjmu gynekológovi, aby mi zobrali krv. Chcem sa spýtať či aj vás pobolievalo v podbrušku ako pred menštruáciou a boli ste tehotné?
@slniecko2551 už je bábätko krásne vidieť, blahoželám 🙂
@ceresnicka1990 a usg ti robili?
@slniecko2551 supeeeeer, gratulujem. Len tak dalej, nech pekne rastie 😉
@ceresnicka1990 moja, to mi je luto. Je to naozaj divne... Dufam, ze aspon o tyzden pride dr s nejakym riesenim
@slniecko2551 jeeeej moja,to je prekrasna foto!drzkajte sa!
@ceresnicka1990 😒 veru divne 😒
ahojte, pridavam sa k teme, tiez sa snazime o 2. babo od marca a zatial nic. od mozneho uspesneho pokusu je 8 dni a uz 5. den ma pobolieva podbrusko, mam akoby nafuknute brucho a dnes cely den v ustach hnusny pocit akoby na vracanie 🙂 uvidime co z toho bude...
este aj castejsie mocenie nez inokedy a tocenie hlavy 🙂
Babule, ja uz som asi prisla na to, preco som si myslela, ze nemam ovu. Normalne mavam totiz pichanie vo vajecnikoch a aj hlien. A teraz to bola hotova Sahara. Ani naznak. A prisla som na, ze to mohli sposobit lieky, co beriem na alergiu. Zacala som niekedy v marci, presne to sedi 😀 😀 😀 Tak sa vytesujem, ze mozno to nebude take zle 😎
@popilka ahojky,este sme v tatrach,az do soboty,zajtra ma prist mrcha,zatial ziadne nejake priznaky,resp.mam take zvacsene prsia a taky cudny pocit v nich,obcas ma picha v podbrusku,ale to su vsetko veci co mozu znacit aj mrchu aj tehotenstvo..tak uvidime,ci sa mrcha dostavi..a vy ako pokracujete so snazenim?

@popilka 😒 😒
jaaaj moja,tak mrcha sa zdrzi do nejakeho stvrtku-piatku a potom zalahnem s mm do postele a vyleziem az v pondelok rano,ked pojde do roboty 😉 inak to je ina smola,vsak? 🙂 chlap pride po 5 tyzdnoch domov a zena mrchu dostane,hned v ten den ako pride 😠 ale zasa vidim to aj z tej lepsej stranky,ze stihneme mozno ovulku,ak je to o tych spermiach teda pravda 😀
a torta?paradna mnam mnam,este nam ostal kusocek 😉