Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
Ahojte baby som tu nova tiez sa snazilkujeme uz od januara a zatial nic :( mozem sa k vam pridat len neviem ako sa to robi 🙂 ci staci len napisat prispevok?
@salo ahojky, tak to este raz oficialne blahozelam 🙂 nech vsetko dopadne stastne a tak ako ma 😵 ja som dnes rano robila test, bol negativny, tak uz tomu vobec nechapem...takze to vidim tak ze si ms pride opat niekedy na 45 den ako mala vo zvyku 😠 a to je este aj na priznaky skoro....ooooooooo a tak som sa tesila ze sa mi cyklus upravil...tak to neviem ale teraz musim tu alchemilku pit do konca zivota, aby som mala ms pravidelny 😲 tak sa drzteeee 😉
@popilka Je tu v pohode,dost teplo,slnko svieti..boli sme na par mensich turach ale kedze ja nie som moc velky turista tak ma zmohla svalovica a uz chodime len tak po okoli na prechazky,vcera sme boli za kamaratom v Spisskej novej vsi..takze celkom fajn,len ma dost bolieva hlava a nechcem sa pre istotu dopovat liekmi proti bolesti,tak to potichu trpim..Tak snad nam tie mrchy nepridu 😉
@sandra86 @popilka @ciusinka @ja1985 @zuzu1104 @majaon ahoj slovenské snažilky 🙂 Našla jsem si tuto slovenskou diskuzi, protože na české mám hodně známých. Poradíte mi? Meškám už 5. den, ale čárka mi přijde dost slabá ☹ Vidíte něco vy na mých testech? Musím podotknout, že je to focené jen telefonem a na něm to je vidět víc.. Prosím o vaše názory 🙂
@sandra86 ahoj,doki mi povedal,ze musim pockat ci pride MS,vag sono mi nerobil,len kontrolny onkoster...no ved vydrzim,o tyzden mam dostat...mas aj prsia zvacsene,alebo citlive?lebo ja zatial vobec...
@janul_iii ahojky,no myslim,ze tam ta druha je,len ak si este len na zaciatku,tak stmavne neskor,tak drzim paste :D
@popilka Ja planujem testovat ked tak az v pondelok najskor,ak este budu meskat..lebo mam doma jeden ten clearblue digitalny test co bol dost drahy a nechcem nim mrhat zbytocne 😀inac je mi tak vselijako,chodim stale cikat,v noci som sa zobudila ze mi treba a rano som sa zase o siestej zobudila na to,ze mi treba..Mam take pocity hlavne vecer,ze mi je na vracanie..ale tak mozno si to aj nahovaram,bohvie ☹
A ty ako?mas nejake priznaky ze by mala prist mrcha?
@salo to je ultrazvuk?
@popilka no a dnes asi aj zacali kramy...hm...sice bez bolesti ruzovy vytok....ach jaj
Ahojte snažilky, tak idem prispieť s mojou dnešnou skúsenosťou. Ja som z toho úplne mimo, teraz som si urobila test a to po šiestich dňoch, čo mi mešká menštruácia a vyšiel negatívny, neviem ako ďalej. Je možné, aby to test nezachytil, je ešte skoro? Alebo ja už fakt neviem, som z toho nesmierne nešťastná :(
babyyyy ja som to šla skontrolovať po 10 minútach ten test a je tam duuuuuch, taký slabučky, ale je, skúsim sa otestovať ešte o dva dni ráno a potom to už aj odfotím
Ahojte 🙂 tak aj ja sa pridám... my sa snažíme od novembra 2012 a stále nič ☹ už sme z toho zúfalí... bola som aj u gynekologa a som ok. aj menštruaciu mám pravidelne... môj dokonca povedal že pôjde aj on k lekárovi...tak počkáme ešte a potom uvidíme...

@majaon som teda hrozne zvedava co sa z toho vykluje. drzim aj tebe palce 🙂 dnes ma pobolieva len podbrusko a obcas ten pocit na vracanie...ale ked som sa bola odreagovat na bycikel, tak som to ani nepocitovala