icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

ja1985
9. máj 2013

@janul_iii ja to tam tiez vidim 🙂 drzim palce aby ciarky silneli 🙂

zuzu1104
9. máj 2013

@salo dík moja, sa teším ako blška 🙂 urobím si o dva dni ešte a budúci týždeň zavolám gyndíkovi 🙂

ja1985
9. máj 2013

@salo no podla mojho nazoru, podla bolesti vajecnikov mohla byt ovu cca ten 15. den...ale vravim, ja si to nijako nepotvrdzujem, nijakymi ovu testami, len co si ja myslim, ze je to asi ovu.... a to si myslim ze by test uz ukazal...a co sa tyka pravidelnosti ms, tak ako som pisala posledne tri mesiace som mala pravidelny 29. den, dokonca posledny mesiac 27. den...ale to som pila alchemilku...a tento mesiac nie, takze urcite bude to meskanie z toho....som zla sama na seba ze som si do toho pokafrala 😠 ale co uzzz, budem uz len cakat kedy dorazi a potom si nasadim alchemilku do konca zivota 😀

salo
9. máj 2013

@ja1985 tak ti drzim palce, a keby nieco tak sa urcite ozvi🙂

siska765
9. máj 2013

@zuzu1104 niektorym babam ukazal test pozitivny az po dvoch tyzdnoch meskania mne v den ocakavanej vecer strasne slabu az skoro neviditelnu potom o dva dni uz rano som testovala a bola normalne okom viditelnejsia a teraz sa idem zajtra co bude 5 dni od meskania tak uz by mala byt ceelkom kvalitnejsia,neboj kazda sme ina jednej vraj ukazal test az ked bola v 8tt

zuzu1104
9. máj 2013

@siska765 vďaka🙂 hádam to tak bude 🙂

siska765
9. máj 2013

@zuzu1104 drzim vsetky palce aj tie manzelove aby to dopadlo s dvoma // 😉

ceresnicka1990
10. máj 2013

No a ja od dnes zacinam pit alchimilku 🙂tak dufajme,ze to bude stastny mesiac

zuzu1104
10. máj 2013

@siska765 srdečná vďaka 🙂 si milá 🙂

popilka
10. máj 2013

@ciusinka Ten clearblue je, myslim, ten najlepsi, tak som zvedava, ako ti to vyjde 😉 Budem drzat palce. Bola by sranda, keby sa nam to obom podarilo 😀 Ja sa citim, ako chora. Furt mi je teplo, dnes aj nejak divne od zaludka a na wc som tiez kazdu chvilu. No uvidime. Hadam to bude tehu. Ja som si povedala, ze nebudem minat peniaze na test, ved v stredu sa dozviem 😎 😎

@zuzu1104 Tesim sa s tebou, ze tam bol ten dusik, aj ked po dlhsej dobe. Urcite to zopakuj za par dni a verim, ze bude silnejsi. Mne uz tiez meska, tak mozno sa stretneme v spolocnom termine 😀

@ceresnicka1990 Tak to ma mrzi. Ale zacni pit tu alchemilku, ale len do ovulky. A pisala si, ze mas aj ten Inofolic. Budes si davat aj ten? Uvidis, ze to vyjde 😉

zuzu1104
10. máj 2013

@popilka srdečná vďaka 🙂 testík určite zopakujem, držím palce, aby sa to aj vám podarilo 🙂, no a potom sa budeme vytešovať v ďalšej spoločnej téme s určeným termínom 🙂 daj potom vedieť

ceresnicka1990
10. máj 2013

@popilka no inofolik este nemam kupeny,ale uz sa na tom pracuje...jj chcem si dat aj ten 🙂

sandra86
10. máj 2013

@majaon uz som to nevydrzala a dnes som si robila testik a /. inac vcera vecer ma straaasne bolela hlava a bolo mi na vracanie, ale chvalabohu som to ustala 😀 je to asi este skoro, ale som zvedava co sa z toho vyvinie no

majaon
10. máj 2013

@sandra86 ahojky,no podla mna to mas este velmi skoro na test,teda neviem ake su rozne testy,mozno za par dni ti ukaze //,ja radsej tak skoro nebudem testovat,viem ze budem straaasne sklamana ked vyjde negativny...ale nadej zomiera posledna,no nie? 😉

a gratulujem ktorym sa to podarilo,otatnym drzim palce,paste a vsetko co sa da 😀

sandra86
10. máj 2013

@majaon tiez je podla mna asi skoro, ale nedalo sa odolat :D

ciusinka
10. máj 2013

@popilka No ten clearblue kupoval manzel minuly mesiac,to je tak ked posles chlapa po test a kupi to najdrahsie co maju 😀 no ved uvidime,drzim ti palce nech mrcha dalej meska a nech ani nepride 😉

janul_iii
10. máj 2013

přidávám dnešní test a myslím, že trošku zesílil 😕

siska765
10. máj 2013

@janul_iii jj krasne su uz aj ja som dnes robila a su tmavsie

siska765
10. máj 2013

@janul_iii aj my sa cca od marca no skoro od polky februara snazime

janul_iii
10. máj 2013

@siska765 máš krásné proužky 😉 A kolik jsi DC? To já musím teda říct, že jestli to vyšlo, tak to bylo na poprvé

siska765
10. máj 2013

@janul_iii uz ani neviem ze kolky den cyklu presne lebo ja nemam pravidelnu MS ale cca tipujem 2 tyzdne po oplodneni , 5.den dnes co mi meska MS

siska765
10. máj 2013

@janul_iii a jasne ze ti to vyslo ved to je uplne vidno mala by si biely pasik ako sneh

majaon
10. máj 2013

@janul_iii
@siska765 baby tak vam to prajem 🙂

zuzu1104
10. máj 2013

@janul_iii
@siska765 kočky to sú krááásne fotky, ešte raz blahoželám 🙂 aj mne sa hádam cez víkend podarí pridať moju fotečku s čiarkami 🙂

ciusinka
11. máj 2013

@jankaferancova
@popilka Ahojte babulky,tak hlasim navrat domov a so mnou bohuzial dorazila aj mrcha ☹☹☹ je mi uplne najhorsie ako mi len moze byt ☹ na tu laparoskopiu uz teraz ale nepojdem,ma uz byt dost teplo a nechcem riskovat operaciu v teple..takze az po lete..Ked tak dovtedy mozno aspon manzel pojde na vysetrenie a uvidime,co bude dalej,ale momentalne som uplne prepadla depresii ☹☹☹

popilka
11. máj 2013

@siska765 Gratulujem 😉 😉 Super testik. To bude prve? Mne tiez meska. Dnes asi 3. den, tak uvidime. V stredu idem na preventivku k dr, tak hadam tam nieco uvidi 😀

popilka
11. máj 2013

@ciusinka Jooooooj, to mi je moc luto ☹ ☹ Mrcha hnusna mrchoidna. Ale nevesaj hlavu. Uvidis, nebude to take zle. Hlavne treba mysliet pozitivne. Zadari sa dalsi raz. A preco nechces ist na tu laparku, ked je teplo? Ale mas pravdu, aspon mm by mohol ist na tie vysetrenia, nech vies, ze aj on je ok 😉

jankaferancova
11. máj 2013

@ciusinka moja zlata,tak to mi je mooooooc luto ☹ 😒 a preco nie v lete???hm?vies co zlatinko,nevesaj hlavu,este nie je nic stratene!drzim mooooc mooooc palce a uvidis,pride to,ked to budes najmenej ocakavat!myslim na teba!

ciusinka
12. máj 2013

@popilka
@jankaferancova No lekar povedal,ze bud sa to urobi teraz co najskor,co mi ale hovoril pred dvomi tyzdnami,alebo potom az po lete..Ono vo vseobecnosti nie je moc dobre robit operacie v lete..Tak radsej pockam tak do septembra,dovtedy absolvuje aspon manzel vysetrenie a uvidime,ako dopadnu jeho vysledky..

Je mi stale do placu ked na to myslim ☹ tolko ludi co ani dieta nechcu ho zrazu cakaju a my sa ho asi ani nedockame ☹

ceresnicka1990
12. máj 2013

@popilka no a moja mrcha? zacala vo stvrtok, uplne slabo,ani by som o nej nevedela, len na zachode som zistila...a nieje ani silna...len take spinenie...tak ja uz neviem,..uplne ma to vykolajilo...taku slabu menstruaciu som este nemala....