icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

sandra86
8. máj 2013

@majaon som teda hrozne zvedava co sa z toho vykluje. drzim aj tebe palce 🙂 dnes ma pobolieva len podbrusko a obcas ten pocit na vracanie...ale ked som sa bola odreagovat na bycikel, tak som to ani nepocitovala

lilinka26
8. máj 2013

Ahojte baby som tu nova tiez sa snazilkujeme uz od januara a zatial nic :( mozem sa k vam pridat len neviem ako sa to robi 🙂 ci staci len napisat prispevok?

majaon
8. máj 2013

@lilinka26 ahoj,myslim,ze staci pridat prispevok,tak si tu vsetky drzime palce navzajom,nech cim skor tehulkujeme 🙂
@sandra86 no ja idem zajtra ku gyndovi,ale neviem ci by bolo vidiet na sone nejaku zmenu v maternici,uvidim,za opytanie nic nedam 😉 tak zatiiiim...

zuzu1104
9. máj 2013

@lilinka26 ahoj aj ja Ťa tu vítam 🙂 ja som tu tiež v podstate nová prispievam sem asi dva týždne 🙂

ja1985
9. máj 2013

@salo ahojky, tak to este raz oficialne blahozelam 🙂 nech vsetko dopadne stastne a tak ako ma 😵 ja som dnes rano robila test, bol negativny, tak uz tomu vobec nechapem...takze to vidim tak ze si ms pride opat niekedy na 45 den ako mala vo zvyku 😠 a to je este aj na priznaky skoro....ooooooooo a tak som sa tesila ze sa mi cyklus upravil...tak to neviem ale teraz musim tu alchemilku pit do konca zivota, aby som mala ms pravidelny 😲 tak sa drzteeee 😉

ciusinka
9. máj 2013

@popilka Je tu v pohode,dost teplo,slnko svieti..boli sme na par mensich turach ale kedze ja nie som moc velky turista tak ma zmohla svalovica a uz chodime len tak po okoli na prechazky,vcera sme boli za kamaratom v Spisskej novej vsi..takze celkom fajn,len ma dost bolieva hlava a nechcem sa pre istotu dopovat liekmi proti bolesti,tak to potichu trpim..Tak snad nam tie mrchy nepridu 😉

popilka
9. máj 2013

@ciusinka Hadam nepridu 😉 Mna dnes strasne boli chrbat a uz tu u mna bolo dnes asi 6 tehuliek... Aj planujes testovat? Ja si asi pockam na buduci tyzden. V stredu ide k dr na preventivku.

popilka
9. máj 2013

@zuzu1104 Tak ako dopadol testik? Nezabudol zase mm? To su ti chlapi 😎

sandra86
9. máj 2013

@majaon tak daj potom vediet co ti povedal. ja mozno dnes kupim test alebo zajtra a uvidim ci sa mi potvrdi moj 6 zmysel 😀 dnes som ani ranajky nedojedla, ma naplo hned som ich nechala tak 🙂

salo
9. máj 2013

@ja1985 dakujem, dufam, ze naozaj vsetko dobre dopadne🙂 A tebe zvykne ms meskavat? A vies kedy si mohla mat asi ovu? Mozno je este stale nadej🙂 Skusi urobit test zase za par dni alebo zajdi k dokimu...

janul_iii
9. máj 2013

@sandra86 @popilka @ciusinka @ja1985 @zuzu1104 @majaon ahoj slovenské snažilky 🙂 Našla jsem si tuto slovenskou diskuzi, protože na české mám hodně známých. Poradíte mi? Meškám už 5. den, ale čárka mi přijde dost slabá ☹ Vidíte něco vy na mých testech? Musím podotknout, že je to focené jen telefonem a na něm to je vidět víc.. Prosím o vaše názory 🙂

sandra86
9. máj 2013

@janul_iii no ja tam nejakeho "ducha" vidim 😉 asi na tom poslednom to vidiet najlepsie. tak gratulujem 🙂 skus si este urobit o par dni

popilka
9. máj 2013

@janul_iii ja tam tiez vidim ducha. Skus testnut este raz za par dni a budes vidiet, ci ciarka silnie. Drzim paste, aby bola silnejsie 😉 😉

janul_iii
9. máj 2013

@popilka @sandra86 moc děkuji. Doufám, že bude sílit.. Přijde mi to teda dost slabé 😒 Ale zase si říkám, že tolik testů by mi falešnou čárku přeci neukázalo, mám doma ještě 2- ty tu nejsou vyfocené..

majaon
9. máj 2013

@sandra86 ahoj,doki mi povedal,ze musim pockat ci pride MS,vag sono mi nerobil,len kontrolny onkoster...no ved vydrzim,o tyzden mam dostat...mas aj prsia zvacsene,alebo citlive?lebo ja zatial vobec...

@janul_iii ahojky,no myslim,ze tam ta druha je,len ak si este len na zaciatku,tak stmavne neskor,tak drzim paste :D

ciusinka
9. máj 2013

@popilka Ja planujem testovat ked tak az v pondelok najskor,ak este budu meskat..lebo mam doma jeden ten clearblue digitalny test co bol dost drahy a nechcem nim mrhat zbytocne 😀inac je mi tak vselijako,chodim stale cikat,v noci som sa zobudila ze mi treba a rano som sa zase o siestej zobudila na to,ze mi treba..Mam take pocity hlavne vecer,ze mi je na vracanie..ale tak mozno si to aj nahovaram,bohvie ☹

A ty ako?mas nejake priznaky ze by mala prist mrcha?

ciusinka
9. máj 2013

@janul_iii ja tam vidim ducha,hlavne na tych dvoch spodnych 😉

ceresnicka1990
9. máj 2013

@salo to je ultrazvuk?

ceresnicka1990
9. máj 2013

@popilka no a dnes asi aj zacali kramy...hm...sice bez bolesti ruzovy vytok....ach jaj

zuzu1104
9. máj 2013

Ahojte snažilky, tak idem prispieť s mojou dnešnou skúsenosťou. Ja som z toho úplne mimo, teraz som si urobila test a to po šiestich dňoch, čo mi mešká menštruácia a vyšiel negatívny, neviem ako ďalej. Je možné, aby to test nezachytil, je ešte skoro? Alebo ja už fakt neviem, som z toho nesmierne nešťastná :(

zuzu1104
9. máj 2013

@popilka ahoj, dopadol negatívne, nechápem to :(

zuzu1104
9. máj 2013

babyyyy ja som to šla skontrolovať po 10 minútach ten test a je tam duuuuuch, taký slabučky, ale je, skúsim sa otestovať ešte o dva dni ráno a potom to už aj odfotím

sandra86
9. máj 2013

@majaon inac ani ja nie, ale bradavky zacinam mat trochu citlive 😒 dostat by som mala az o dva tyzdne, ale neviem, lebo mi to chodi nepravidelne. naposledy som mala len 25 DC...

zuzu1104
9. máj 2013

@janul_iii aj ja tam toho ducha vidím, blahoželám. Aj ja som si dnes našla ducha na paličke 🙂

janul_iii
9. máj 2013

@zuzu1104 i já tobě tiše gratuluji a přeji ať sílí 😉 @majaon děkuji 🙂

nikol1014
9. máj 2013

Ahojte 🙂 tak aj ja sa pridám... my sa snažíme od novembra 2012 a stále nič ☹ už sme z toho zúfalí... bola som aj u gynekologa a som ok. aj menštruaciu mám pravidelne... môj dokonca povedal že pôjde aj on k lekárovi...tak počkáme ešte a potom uvidíme...

zuzu1104
9. máj 2013

@janul_iii ďakujem 🙂

salo
9. máj 2013

@janul_iii je to tam🙂

salo
9. máj 2013

@zuzu1104 ahoj, mne sa stalo to iste...spravila som si test a vysiel negativny, tak som ho hodila do kosa a asi po 2 hod. Neviem co ma to napadlo som sa sla na neho znova pozriet a bola tam slaba ciarka. Urobila som si ho zase na 2 den a bola tam zase🙂 takze gratulujem si tehu🙂

janul_iii
9. máj 2013

@salo 🙂 jsem ráda, že to tam všechny vidíte 😅