Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@nelinkabublinka urcite tomu nechaj volny priebeh a uvidis,ze sa zadari 😉 nic tym nepokazis,ak si kupis nejake vitaminy pre obdobie planovania tehotenstva,napr.Calibrum baby plan,ale na trhu je ich straaaasne vela,niekedy postaci aj samotna kys.listova,no mnohe zeny neuzivaju nic a otehotneju bez akychkolvek problemov a mnohe ani nevedia kedy sa to stalo 😉 kedze manzel chodi tak na dlhsie do prace,tak uz len sa "trafit" na ten spravny cas 😉 moj manzel tiez pracuje v zahranici,sice nie tak dlho ako tvoj,ale mame to o to tazsie,takze vari sa nam podari a budeme tehulky 😉
No mne pride za 5 dni,ovulka by mala zacat uz cez vikend,neviem,dufam,ze to stihneme 😉 Mc mam mat okolo 10.aprila,tak som zvedava.bude to urcite zlozitejsie ako si si predstavovala,ale tak moze sa stat,ze uz teraz sa zadarilo,co Vam naozaj velmi prajem!som zvedava,potom tu chcem vidiet foto s dvoma // 😉 mozno maju tí nasi chlapi take "paradne" spermie,ked dlho,dlho nic 😀 no nie?staci raz a mozno z toho bude male babuliatko 😉
Ahojte babenky,tak mne stale neprisla mrcha...uz je to dnes 9 den.Ide ma porazit lebo som este do utorku v praci a nemozem si spravit ani test lebo ho nemam a nemam kde kupit.To je daco strasne.Pod bruskom ma boli,prsia ma bolia,krize(to neviem ci neni z prace alebo z coho).Stale mam pocit,ze uz mam dostat mrchu a nic.Dokonca som objavila ze mam aj biely vytok...tak uz neviem co si mysliet.Asi ma porazi,kym pridem domov z toho nic nevedenia. 😖 😀
baby ale nemusism sa obavat ked nemam ziadny vytok fakt nemam nikdy, nepicha ma v podbruchu ani nemavam bolestive prsia atd? nemusim sa bat ze nie som plodna?
@slniecko2551 ako to mozes vydrzat! mi nehovor ze nemas ziadnu lekaren pobliz? 🙂 ten biely vytok ma daco znamenat?
baby.... bolia ma prsia.... ale riadne... už od včera... :( pre mňa v podstate niečo nové... pred mrchou ani počas ma nebolievajú.. nemávam takto citlivé bradavky.. :( iba raz sa mi to stalo, ale v menšej miere... a to pred prvou mrchou po vysadení HAK.. :( mala by som byť cca 23dc....
@slniecko2551 vydrž... a vlastne ozaj tam niekde nemáš lekáreň? 🙂
Bohuzial fakt nemam,musim pockat az domkov....keby mam uz by som ho davno kupila 🙂
@slniecko2551 jeeej podla mna si tehulka 😉
@xaxana88 mna strasne boleli prsia ked som otehotnela 🙂
@selecta22 nie podla mna urcite nie,je vela zien,ktore ovulaciu vobec necitia.ale kludne mozes ist k svojmu lekarovi/lekarke a cez UZ uvidi ci ovulacia prebieha,alebo nie.povedz mu aky mas problem a urcite ta neposle domov 😉 alebo je tu este dalsia moznost ovulacne testy,aj to baby pouzivaju,ked nevedia,kedy maju plodne dni.drzim palce
@nelinkabublinka joj bodaj by som ju tu dala....hm,ale ty das urcite skor ako ja 😉
@jankaferancova uvidíme.. :D podám potom info... ale potešila by som sa.. 🙂
Ahojte dievcata, Mam na predaj ovulacne testy za 0,5 euro/kus. Ak mate zaujem ozvite sa. Momentalne sa snazime aj my, ale ja viem do hodiny kedy mam ovu, takze ich nepotrebujem.
@jankaferancova juuj bodajby Jani🙂
Ahojte baby aj ja sa pridam.My snazilkujeme uz od konca januara a zatial nic.Teraz som mala dostat mrsku- 17.3. ale zatial nic a ani tomu nic nenasvedcuje okrm toho ze sen tam boli podbrusko,tak uvidime 🙂
konečne skupinka, kde sa môžem pridať aj ja :D aj keď...my snažilkujeme už od apríla 2012, v decembri úspešne, ale v cca 6tt bolo po radosti 😒 Chceli sme si dať niekoľko mesiacov pauzu, ale keď mi doky hneď na prvej kontrole povedal, že moja folikulka je už nastúpená, neodolala som :D A tak teraz čakám na mrchu, ktorá mala prísť pred 5-mi dňami, no stále nič...V podstate by som mohla byť najhappy žienka na svete, len keby mi tie stupídne testy nevychádzali negatívne 😠 Srandou je, že doky i p. Jonáš mi predpovedali ten istý deň, kedy TO MALO VYJSŤ, lenže Bobimu sa v ten deň príliš makať nechcelo, takže to napravil až na druhé ráno :D Tak uvidíme, čo ten jednodenný posun prinesie 😝
caute baby, nadabila som na tuto stranku,kde zeny pisali svoje prve priznaky, mozno to poznate, ja len,ak by vas to zaujimalo
ahojte, pridam sa aj ja... snazime sa od januara 2013... teraz mi 2 dni meska menzes. zajtra rano (ak nepride dovtedy a dufam, ze nepride) sa chystam si spravit test.... drzte palce...
@nelinkabublinka zaujímavá stránka 😉
ahojte, ja sa cely mesiac prvy krat testujem ovu testami, ale asi som ani ovu nemala, aj ked raz sa mi ta ciarka zdala trochu tmavsia ako bezne, ale nie tak ako kontrolna, to bolo 27DC potom som uz nemala dalsie testy az o dva dni, a to uz bola zase uplne svetla. tak neviem, bud to bolo akurat vtedy ked som netestovala, alebo to nebolo vobec :( cyklus mam dost nepravidelny, niekedy aj 40 dni a viac. tak som zvedava, ci z toho tentokrat nieco bude. Ak sa to ani tento mesiac nepodari, idem uz k dokimu, ved co ak sa snazime uplne zbytocne, ked ani ovu nemam :(
baby a vy ste ako na tom , mate uz niektora //? drzim palce vsetkym 🙂
@bimba01 tak drzim palce 🙂
joj, jak mňa vie tá mrcha nas...ť 😠 Keď už sa mieni dovaliť, tak nech láskavo aspoň príde načas a nenaťahuje ma jak gumu na trenírkach 😒 cítim sa ako gašparko...už ide! nejde 😖 ...ide! nejdeee! 😒
@nelinkabublinka ze jeden zo symptonov : UPCHATY NOS! ajajaa v tychto symptonoch si najde kazda nieco svoje : D
baby ktore pred menzesom mavate nejake vyrazky, ked ste otehotneli objavili sa alebo ne?
@selecta22 :D :D :D no tak to nema chybu :D :D :D az tak podrobne som to necitala 🙂

@kuko7 tak to je na dobrej ceste 😉 😉 😉