icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

uankab
11. jún 2013

@zuzu1104 , to mi je velmi luto 😔 ... neviem ako daleko si bola, ale ja som bola v 8tt ked sme stratili babatko a tiez som kyret nemala... telo sa s tym samo vysporiadalo.. zacala si uz krvacat, ci este nie? u mna to bola ako silnejsi menzes s kuskami zrazenin a trvalo to dlhsie...
@ciusinka , ja sa pridavam.. akurat som bola na zachode a zacinam spinit co nevesti nic dobre u mna ☹ ☹ ☹

majaon
11. jún 2013

@ceresnicka1990 ahojky,nie neberiem ho kazdy den,len tych par dni som ho brala od 1DC po ovulku a teraz iba kyselinku,a vyzera to tak,ze ho uz nebudem potrebovat - rano som testla a co nevidiiiim - duch 😕 este je straaaasne slabulinky,ale je tam,zobrala som aj kolegynkam ukazat a videli aj ony,takze o par dni dam kontrolny test a hadam bude silniet carocka 🙂
@popilka ahoj,ano bol tam dusik,len sa este radsej tesim tak potichu,k dokimu pojdem asi o tyzden 🙂 🙂

majaon
11. jún 2013

@zuzu1104 je mi to fakt luto,ja som si tiez tym presla,ale vsetko preboli a znovu budes stastna,vela vela sil ti prajem...

zuzu1104
11. jún 2013

@uankab @majaon dík kočky,
No tak som asi v siedmom alebo ôsmom týždni a ešte nekrvácam, ale dnes mám trošku silnejšie bolesti, tiež by som viac prijala prirodzený potrat ako kyret

ceresnicka1990
11. jún 2013

@majaon jezis to je super..a to ti meska? tak drzim prsty velmi velmi nech sa aspon tebe postasti🙂 ako dlho sa snazite?

majaon
11. jún 2013

@ceresnicka1990 dakujem ti...no vlastne mi este nemeska,naposledy som mala mrchu 13.5.,a ked neprisla vcera,ani dnes a este k tomu tie priznaky - unava,prsa,tak som skusila testnut...my sme sa zacali snazit len v aprili,pravdupovediac necakala som,ze nam to vyjde tak rychlo,ale kyselinu som uzivala asi od februara,potom ten inofolic a asi to pomohlo,uz len dufat,ze bude vsetko ok ...budem aj tebe drzat paste,aby si uz dalsiu mrchu nedostala 😉 takisto aj vsetkym ostatnym snazilkam...

sandra86
11. jún 2013

@majaon super, drzala som palce aby ti to vyslo 🙂 gratulujem

ciusinka
12. jún 2013

@popilka
@jankaferancova Dakujem vam babulky za povzbudive slova. Vcera bol uplne hrozny den ☹ Najprv mne prisla mrcha a potom mi ta moja najlepsia kamaratka napisala sms, ze jej babatko nezije 😢 😢 😢 Ono vlastne asi ani nikdy nezilo, neviem, ci ide o to zamlcane tehotenstvo alebo co to..Lebo uz minuly pondelok ked sme sa stretli mi povedala, ze ked bola na ultrazvuku, tak ze nebolo este vidno srdiecko a ze lekar bol nejaky znepokojeny, ale oni ani nevedeli, kedy sa im presne zadarilo, lebo kamoska netusi, kedy mava ovulku, lebo mava nepravidelne cykly od 26 do 34 dni..Ale stale sme dufali, ze sa im teda zadarilo v ten neskorsi termin a preto este srdiecko nevidno..Ale minuly tyzden zacala aj trochu krvacat, tak bezala k lekarovi, ten jej nasadil duphaston a mala prist vcera na ultrazvuk a ze to uz sa musi rozhodnut, ze uz tam srdiecko proste musi byt..Vsetci sme verili, ze tam bude, dufala som, ze ked to nevyslo mne, tak jej to urcite musi vyjst a bude vsetko v pohode a nakoniec toto 😢 😢 ked mi poslala tu sms, tak mi slzy vyhrkli do oci a som si poplakala, chudatko moje 😢 je to strasne, tak velmi mi to je luto ☹ teraz este nevie ani co dalej, dnes ide na Kramare na vysetrenie, tak jej povedia, co bude dalej..No proste uplny hrozny den vcera ☹

popilka
12. jún 2013

@ciusinka Jaaaj, je mi luto tej kamosky. To je asi fakt to najhorsie, co moze byt, ked cakas, nevies na com si a potom ti povedia, ze bohuzial srdiecko nebije, dietatko nezije. Az mam zimomriavky ☹ Ale treba to brat tak, ze mozno bolo babatko chore, nebolo dost silne, a tak to priroda sama takto zariadila. A je fakt lepsie, ze takto na zaciatku, ako keby to bolo vo vyssom stadiu. No drzim paste, aby sa z toho cim skor dostala a mozno si uz potom aj planovane spravia druhe.
A ty musis tiez mysliet pozitivne 😉 Nevesaj hlavu, ze mrcha hnusna dosla. Uvidis, zadari sa, ked to nebudes cakat a bude to v tom najlepsom case 😉

popilka
12. jún 2013

@majaon Super, gratulujem. Urcite testni znova za nejake 3 dni a urcite bude ciarka silnejsia 😉 Mozes potom aj hodit foto, nech sa pokukame 😀

ciusinka
12. jún 2013

@popilka No ved presne, ja si to ani neviem predstavit, zit v takej neistote tyzden, ze ci bude srdiecko alebo nebude a co bude potom ☹ je to strasne ☹ najhorsie je, ze som sa s takym niecim osobne este nikdy nestretla a neviem presne, co by som mala urobit, napisala som jej, ze stojim pri nej a ked bude cokolvek potrebovat, nech mi da vediet, len neviem ani ci bude chciet niekoho teraz vidiet alebo co ☹ snazila som sa ju aj utesit, tak ved uvidime, vsetko asi len cas vylieci ☹

No a my uvidime, teraz by mi mala ovulka vyjst akurat ked budeme na dovolenke v Chorvatsku aj s kamaratmi, tak bud to vyjde tam, alebo uz asi nikdy a uz aj prestanem riesit ovulaciu a podobne veci, lebo uz ma to fakt nebavi..Som z toho uz unavena, psychicky vycerpana a pomaly na nic ine ani nemyslim..

uankab
12. jún 2013

@ciusinka , je mi velmi tuto tej kamosky.. v poslednom case sa taketo veci viac a viac stavaju a nechapem preco 😢
mne sa presne to iste stalo a ten tyzden co sme cakali bol hrozny.. a ordiel som sa dozvedela presne na moje narodeniny... bohuzial nie je vela co mozes pre nu spravit, chce to len cas..

som predsvedcena ze na dovolenke sa podari, musi !!!

ciusinka
12. jún 2013

@uankab No ved ja som mala narodeniny v pondelok a vcera sa nam toto vsetko udialo ☹ uplne strasne ☹ a to sme si este minuly tyzden hovorili, ze toto bude nas stastny tyzden, mne nedorazi mrcha a najdem si dve ciarky na teste a ona uvidi na ultrazvuku srdiecko ☹ a nakoniec nie ze moja mrcha dorazila, este aj jej toto povedali 😢

Dufam, ze sa nam tam zadari..predsalen menej stresu, nejaky ten alkohol v krvi, teplo, more, snad nam to pomoze..

A ty ako, mrcha uz vypukla?

uankab
12. jún 2013

@ciusinka , jaj to mi je luto, .. moj manzel ma narodky o tyzden a dufala som ze mu pripravim prekvapko... no ale ziadne nebude :( kedy sa rozbehne neviem, ale uz spinim, takze je to urcite pase tento mesiac.. idem objednat inofolic a uvidim ci zazracne pomoze 🙂
kedy idete do chorvatska a kde?

ciusinka
12. jún 2013

@uankab Ideme 26.6. vecer, teda na noc, do Podgory..Ja som bola v Chorvatsku len raz, takze ani neviem, kde ta Podgora je 🙂 ideme cela partia, 7 ludi, tak aspon na par dni vypnem..

Vy planujete nejaku dovolenku?

uankab
12. jún 2013

@ciusinka , my sme na dovolenke boli v aprili, cez leto neplanujeme nic, zaciatkom septembra chceme prist na tyzden domov... uvidime ake bude tu leto, lebo zatial je mizerne !.. dnes mame 15 stupnov a prsi, hlava ma boli a nic sa mi nechce ☹ ... a to tu mame auditorov a ja neviem co skor. potrebujem 2 reporty dnes poslat, a este som sa k nim poriadne nedostala...

majaon
12. jún 2013

@sandra86
@popilka dakujem baby 😉 este otestujem v piatok,ak sa mi to podari,hodim foto - ja sa v takych veciach nevyznam,ale drahy pomoze 😀 uz som aj dokimu volala,tak o tyzden idem na sono,som zvedava,mozno nejaku bodocku uvidim 🙂

fidela86
12. jún 2013

@majaon blahozelaaam ! 🙂 a drzim palce na piatok, aky si si to definitivne potvrdila 🙂
U mna aktualne taky stresovy a vynervovany tyzden, ze ziaden zarak na dalsi tyzden ani neocakavam...Zas na 1x aby sa nam podarilo, to by bol veru zazrak tak ci onak ;)Baby drzte sa a hlavne klud a pohoda za kazdych okolnosti (tak, ako to len pojde, samozrejme 🙂 )

majaon
12. jún 2013

@fidela86 ahoj,dakujem...ja som tiez necakala,ze sa nam to hned podari,ale urobila som vsetko pre to aby hej - kyselinu,inofolic,prstovu metodu,nohy hore, sex skoro kazdy den...a podarilo sa 🙂

fidela86
12. jún 2013

@majaon A vam sa to ako skoro podarilo?
Co sa nas tyka, uvidime, ale kazdy den, ako pises, sa v nasom pripade neda, nakolko manzel je ostatne pomerne casto na sluzobnych cestach,,,ale snad casom to "trafime" prave v ten spravny cas ;)

duda223
12. jún 2013

baby ktory DC sa uz oplati testnut,aby uz test mohol nieco ukazat.Nevydrzim!

majaon
13. jún 2013

@fidela86 ahojky,no my sme zacali od aprila a prvy cyklus to nevyslo,lebo som sa akurat cez ovulku liecila zo zapalu,dalsi cyklus uz bol uspesny 🙂 uz len nech je vsetko ok a budem spokojna...a neboj,tebe to tiez vyjde,len tomu treba trosku dopomoct ako som ti uz pisala,ty nieco beries?

eninka27
13. jún 2013

Ahojte 🙂 Pridávam sa k vám, snažilkám , nesnažíme sa síce dlho, ale keĎ vidím okolo mňa všetky tie šťastné maminky, tak ja taaak moc túžim po drobčekovi 🙂

fidela86
13. jún 2013

@majaon tak vam to teda super vyslo 🙂 Nie, zatial neberiem nic, vseobecne sa zdravo stravujem, ale do buducna nad niecim mozno aj porozmyslam...

ciusinka
14. jún 2013

Ahojte babulky,takze aby toho nebolo malo,vcera som si zlomila nohu..5 tyzdnov v sadre,musim si kazdy den pichat injekciu proti zrazaniu krvi a kym si to picham,nemozem otehotniet..Takze nie ze v chorvatsku babo nesplodime,ja tam budem s nohou v sadre..A vcera akurat mojej najlepsej kamaratke robili kyret..No ja fakt neviem,co sa nam este moze tento tyzden stat..

uankab
14. jún 2013

@ciusinka , jaaaj to mi je velmi luto, ked sa dari tak sa dari ☹ .. akurat som na teba dnes myslela, ja som si vcera objednala inositol a uvidime ci pomoze... mrcha sa este stale uplne nerozbehla, este ze spinim uz od utorka 😠

uankab
14. jún 2013

Inak nechapem preco doma stale robia kyret v takom skorom stadiu tehotenstsva 😠 ved telo sa s tym vie samo vysporiadat... ved to je obrovnsky zasah do organizmu a este vacsi na psychiku.. tu v UK nedavaju ziadne lieky na udrzanie tehotenstva, lebo ak je nieco zle, tak ziadne lieky nepomozu.. a cistenie naozaj robia vtedy, ak je to vo vyssom stadiu, resp. ked je to nevyhnutne..

fidela86
14. jún 2013

Baby chcem sa opytat, (ako nova snazilka a zaroven prvosnazilka som neskusena a nenastudovana pokial ide o veci, ktore vy uz mate davno v malicku, tak sa pytam rovno tuna): neviem, ci sa mi to zda, ale niekde na fore runa alebo niekde inde som citala nieco ohlaodm vytoku/hliene po ovulacia resp. v suvislosti s uhniezdovanim vajicka...je to nejako takto priblizne albo co blizsie mi k tomu viete povedat? vopred velmi pekne dakujem

majaon
14. jún 2013

moje testiky 🙂

majaon
15. jún 2013

@fidela86 co som ja citala,tak je plodny hlien cez ovulku - ten by mal byt ako surove bielko a niekolko dni po ovulke,cize asi pri uhniezdovani moze,ale aj nemusi byt taky ruzovy ,alebo slabohnedy vytok - ja som nic take nemala,len cez tie plodne dni som si odsledovala ten bielkovy hlien,asi tolko ti mozem o tom napisat 🙂