icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

jankaferancova
20. sep 2013

@fidela86 tak presne moja,s nadejou,ze to je jeden z poslednych cyklov!inak ja som otehotnela na rady lekara co sa tyka polohy pri milovani,ja mam maternicu moc vzadu a vraj krcok dost vysoko a spermie sa nie vzdy a v kazdej polohe dostanu ku krcku ked je to tak.napr.aj to moze byt jedna z pricin,preco to nejde.Neboj sa vy dvaja ste urcite ok,drzim palceky moc moc moc 😉

nelinkabublinka
20. sep 2013

@fidela86
@jankaferancova
@uankab

Tak pekny a pohodovy vikend baby, ktore mate pravy cas, nech sa zadari, ktore dufate, nech vam to vyjde a my ostatne, budeme pekne relaxovat, nech sme v klidecku 🙂 tak sa drze 🙂

jankaferancova
21. sep 2013

@zuzu1104
@nelinkabublinka
@uankab
@fidela86
@ceresnicka1900
@ciusinka
Babulky moje,dnesny testik,ciarka silnie 😉

zuzu1104
21. sep 2013

@jankaferancova paráááda, fakt sa veľmi teším 🙂
Ja som testovala včera na 12DPO, ale test bol biely, dnes už netestujem, počkám na zajtra či mrcha príde a ak nepríde, tak počkám ešte asi dva dni a až potom budem testovať.

zuzu1104
21. sep 2013

@jankaferancova Jani a akú ste teda polohu praktizovali, lebo aj ja mám maternicu otočenú do zadu, stalo sa to asi po prvom pôrode

jankaferancova
21. sep 2013

@zuzu1104 no tak u teba este nie je nic stratene,som zvedava a budem na teba mysliet a drzat silno palce! 😉
No taku,ze ja som musela lezat na bruchu a mm bol na mne 🙂 mne to bolo velmi smiesne,ked to dr.vravel,ako to mame robit,ukazoval mi to na rukach a vysvetloval princip,ze sa vraj spermie lahsie dostanu ku krcku,lebo ten je ovela vyssie ako ked je maternica otocena normalne.a potom odporucal este lezat chvilu na bruchu,tym sa vraj pomoze spermiam tiez rychlejsie docestovat tam kam maju.My sme stale tak a pomohlo 😉 tak bodaj by aj tebe moja!ked nie teraz tak nabuduci cyklus to skusajte len tak 😉

zuzu1104
21. sep 2013

@jankaferancova ďakujemeeee, ja fakt moja dúfam, že žiadny budúci cyklus už nebude 🙂, ale tak nechcem si nič namýšľať, uvidíme zajtra či mrchula dorazí alebo nie.
My sme praktizovali polohu od zadu, ale normálnu, nie v ľahu, tá v ľahu je zložitá, tú sme mali radi, keď sme boli ešte mladí a pekní 😀 a aj som si chvíľočku poležala na brušku, ale fakt asi len 5 min, lebo už sa malý valil po schodoch hore, bol u mojich rodičov ráno na návštevu, tak som sa musela rýchlo poobliekať. 🙂
No tak uvidíme či sme zamiesili, mám fakt kopec príznakov, ale tie môžu byť aj predmenštruačné až na tú hroznú únavu, čo pociťujem. Vkuse by som spala. A hlavne je pre mňa zaujímavé to, že pred menzesom by som aj vraždila kvôli čokoláde a teraz k nej mám doslova odpor a chutí mi veľmi kyslé. Som z toho všetkého magooor.
Aj ty už pociťuješ nejaké príznaky?

jankaferancova
21. sep 2013

@zuzu1104 no veru je zlozita 😀 museli sme robit,co doktor nakazal 😀 😉 moja ja ti prajem,aby toto bol prave ten uspesny cyklus,bodaj by sa tie // predsa len objavili na tom teste,ked budes testovat.
No ja som veru ospala,presne tak ako pises ty,tazoba na zaludku,nechutenstvo a veru sladke som milovala a teraz po tom nejako netuzim,co by som zrala stale a co som nemala nejak extra rada pred tym je plesnivy syr alebo Hermelin.musim mat kazdy den 😀 pri cestovani autom mi pride zle...inak nevraciam,len mam pocit,ze to vsetko vyjde von,ale neda sa a este jedna vec zaaaapcha...
Silno drzim palce,nech je z teba tehulka!

zuzu1104
21. sep 2013

@jankaferancova Jani, ale na plesňové syry pozor!!! tie by sa v tehotenstve jesť vôbec nemali
a ďakujem za prianičko🙂 Ja som si dnes všimla, že tiež som mala takú miernu zápchu, to väčšinou nemávam, ja mávam normálnu stolicu, tak sa teda hádam zadarilo. 🙂 a ešte aj to, že mi hrooozne smrdí chladnička 🙂
Aké by bolo super, keby nám to obo vyšlo na rovnako, 🙂 veľmi by som sa tomu tešila. Obe sme prišli o bábätká skoro v rovnaký čas, tak by v rovnaký čas mohli prísť nové, silné a zdravé bábätká 🙂

jankaferancova
21. sep 2013

@zuzu1104 fakt?tak to som nevedela,dakujem za tvoje upozornenie!Bolo by to velmi pekne,keby sa aj Vam zadarilo,ano mame skoro rovnaky osud,ale teraz je uz cas presne ako pises na to,aby sme mohli priviest na svet silne a zdrave babatka 😉

zuzu1104
21. sep 2013

@jankaferancova áno, pozri si to na nete, aspoň pokiaľ ja viem, tak tehotné by nemali plesňové syry a ani bryndzu.
Aj ty máš na prsiach také vystúpené žily a žilky na prsných dvorcoch? Lebo ja mám celé prsia nimi posiate. A mám obrovské prsné dvorce.
Zatiaľ nemám vôbec pocity na mrchu, tak uvidíme, čo zajtra bude, či príde, či nie.
Ty sa ako cítiš? Zajtra ideš k lekárovi?

gerci90
autor
21. sep 2013

Čawte žienky tak ste sa mi tu rozrastli od marca, tehulkam gratulujem a snažilkám držim palce... JA SOM ZAKLADATELKA TEMY 🙂 a kedže v marci nam zdravotne problemi prekazili snažilkovať, viac som neprispievala do temy,ale vždy vas povinne čitala.. Dneska vam píšem lebo mam par dni po Menzese tak reku skusime ked nas štastie neprialo v marci aj september je pekny mesiac 🙂 😀

jankaferancova
21. sep 2013

@zuzu1104 no prsia sa mi veru zvacsili,aj zily,presne tak ako ked som kojila som ich mala take "zilnate" 🙂 aj mm si to vsimol,ze su nejake plnsie 😉 zily mam vsade.K lekarovi pojdem v pondelok,zoberu krv,urobia sono,ozvem sa potom co ako,verim ze s pozitivnymi spravami.Citim sa kadejako,sem tam ma aj zaboli v podbrusku...musim teda postudovat co mozem a co nie 😉

jankaferancova
21. sep 2013

@gerci90 jasne moja,ja si ta pamatam 🙂 Tak vela stastia,nech sa podari,budem drzat palce!

zuzu1104
21. sep 2013

@jankaferancova nooo som zvedavá, ako bude u lekára, myslím na teba! 🙂

jankaferancova
21. sep 2013

@zuzu1104 Dakujem,si zlata!Inak u teba to vyzera riadne super,nech sa mrcha mrchata neopovazi prist!

zuzu1104
22. sep 2013

@jankaferancova dík moja 🙂 zatiaľ nepociťujem, žeby mala prísť

nelinkabublinka
22. sep 2013

@jankaferancova jani paraaada!!! V pondelok, hned ako prides od lekara tak daj vediet!!! 🙂
@zuzu1104 Moc drzim palce, aby si co najskor pridala fotku s minimalne tak silnou ciarkou, ako janka 🙂
@gerci90 vitaj spat 🙂

ciusinka
23. sep 2013

@jankaferancova Super Jani, tesim sa s tebou, tak daj vediet, ako si dopadla u lekara 🙂

ciusinka
23. sep 2013

@uankab Tak ja sa mam celkom ok, noha sa da, ale stale boli..A uz to radsej ani nikomu nehovorim, lebo sa uz citim ako taky hypochonder..Aj v sobotu sme boli u svokrovcov a bola tam manzelova babka a ked sme sa nieco bavili aj o nohe a som povedala, ze stale ma boli, tak ona na to, ze to snad nemyslim vazne, ved som este mladaaaaa, ako ma to moze este boliet, ona to chape, ked stari ludia maju problemy, ale ako to mna mladu moze este boliet?? Tak radsej uz drzim hubu a krok..Jeden kolega, co mal zlomenu nohu, mi povedal, ze to je normalne, ze to ma este aj rok bude boliet..Moj sef, co mal zlomenu nohu, mi povedal, ze to je normalne a bude ma to boliet este aj 2 roky..a manzelova kolegyna to zabila tym, ze to uz ma bude boliet do konca zivota..ona mala uz 5 zlomenin a ze ked je nejaka zmena pocasia, tak to vtedy ide umret od bolesti..Takze sa tesim..a tak ved co uz, ked som teliatko..V sobotu som uz aspon vyhodila tie topanky, ktore mi to sposobili..

Ja som dnes inak 15 DC, takze sa blizi nase obdobie, sledovala som hlien, este zatial nic, u mna by to malo byt tak 17-19 DC, tak teraz sa budeme intenzivne snazit a uvidime..ale ja uz neverim tomu, ze sa nam niekedy vobec zadari..Este z piatka na sobotu sa mi v noci snivalo, ze som tehotna, aj ze som uz porodila, mali sme dcerku, taka bola nadherna..a potom som sa musela zobudit ☹

zuzu1104
23. sep 2013

@nelinkabublinka ďakujem ti veľmi pekne, si zlatá 🙂
tak menzes včera nedošiel, dnes som testovala, ale bola len jedna čiarka, tak ja som už z toho jeleň asi budem radšej testovať až o týždeň ak teda mrcha nakoniec nedorazí

ceresnicka1990
23. sep 2013

@jankaferancova kraaaaaasa moja 🙂))))

uankab
23. sep 2013

@zuzu1104 ja som na tom podobne.. mrcha mala prist vcera/dnes, obvykle spinim aj 3-4 dni pred a teraz nic.. som 26DC, obvykle mam cyklus okolo 24 dni.. rano som si robila test a uplne biely ☹ tak nechapem co sa deje...

@ciusinka .. a boli ta zmenou pocasia, ci konstantne boli? ja si pamatam, ako dieta som mala zlomenu ruku v zapasti.. chodila som na elektroliecby atd a ruka stale bolela ked som nou hybala.. nakoniec ma mamina zobrala k nejakemu "samanovi" a ten jej povedat ze mam prehodene zilky na ruke a preto to boli... mala som 10 rokov, ani si nepamatam co spravit, len premasiroval to miesto ci co, vobec to nebolelo, kazdopadne odvtedy ma ruka neboli... aj ked bola zlomena v kosti, nereaguje na pocasie vobec.. akurat tam mam jazvu, lebo mi kost trcala von z ruky a to miesto mi zostalo necitlive..
drzim palce aby sa sen splnil 😵 😵 😵

zuzu1104
23. sep 2013

@uankab to čakanie je na prášky, však? Ja stále cítim, že už by mohla prísť mrcha, ale nič a vždy pri mrche mávam také biele výtoky a teraz ani náznak, možno to ešte len príde, počkám ešte týždeň, keď menzes nepríde, tak vtedy otestujem

ciusinka
23. sep 2013

@uankab Vies co boliet to zacalo dost pri tej zmene pocasia, ked sme prisli z Turecka sem a po par dnoch sa ochladilo..ale odvtedy to bolieva aj tak konstantne, niekedy ked lezim na sedacke a vstanem ze idem napr. do kuchyne, tak chvilku pokrivkavam, kym to rozchodim..Alebo pri niektorych pohyboch to tiez boli..No ja neviem..a tak neostane mi nic ine, len sa s tym zmierit, chodim, to je zaklad, tak uz to musim nejako pretrpiet..

uankab
23. sep 2013

@zuzu1104 , ja praveze mam taky divny biely vytok, ako ked mavam spinenie pred, ale teraz nie je ziaden naznak krvi.. je taky husty biely, nie je ho vela... ale je to na prasky, to ti teda poviem.. hlavne ked som si robila ovulacne testy pocas mesiaca a mala som ich cisto biele, ani len naznak ducha tam nebol..

@ciusinka a doktori na to co hovoria? lebo chapem, ze napr po operacii kolena ta to boli este aj rok, ale ty si mala zlomeninu, neoperovali to, vsak? inak mam kamosku ktora si zlomila patu.. tvrdila ze noha jej opucha vecer, doktori tvrdili ze je to vsetko ok a ze si to len namysla a posielali ju ku psychlogovi... nakoniec vystvitlo, ked jej noha cela opuchla a zmodrela, ze nejaka mala kosticka jej robila sarapatu, museli ju urychlene operavat, skoro prisla o nohu.. nechcem ta strasit tymto, kazdopadne ak to boli, tak to ries a nenechaj sa odradit a uz vobec sa necit ako hypochonder... ona je uz na marodke vyse roka..

ciusinka
23. sep 2013

@uankab Nie neoperovali ma, k lekarovi uz nechodim, uz nebolo treba, aj tak uz ku koncu vzdy len kukol, povedal mi, co mam robit a isla som prec a to som cakala v cakarni 2,5 hodiny..Ako mne uz ta noha nastastie nemodra, opuchnutu ju uz mam len trosicku - ale to mi aj lekar povedal, ze to este aj rok bude trvat, teda ze aj rok mi to moze puchnut, to mi hovorila aj primarka na rehabilitacnom..Tak ja dufam, ze sa to bude postupne zlepsovat..

zuzu1104
23. sep 2013

@uankab no tak hustý biely by mohol teda značiť tehu, ja som mala pri oboch tehu taký hustý žlto-biely

fidela86
23. sep 2013

@jankaferancova jezis, to je uplne uzasneee, krasne kolajnicky 🙂
Tak som strasne rada s tebou 🙂 Drzkaj sa a davaj na seba preveliky pozor 🙂
Cize ako, si junovka alebo ako?
@nelinkabublinka
@uankab
@fidela86
@ceresnicka1900
@ciusinka
A ostatne baby ako ste na tom, ktory ste DC alebo tak vseobecne?

U mna nic nove, som 4DC, dnes som nasadila po dlhej uvahe a citani prispevkov tuna Iofolic, ale zazraky od toho urcite necakam, ale snad poskodit nemoze tiez ;)
Takze my sme v novom "kole" ako sa to u mna uz zauzivalo hovorit...MM dojde zo sluzobky az vecer 15DC,,,takze tazko povedat, ci tento mesiac vobec stihat budeme...ale to uz neovplyvnime, tak sa aspon budeme snazit, pokial sa to bude dat 🙂
Inak, pekny tyzden vam vsetkym prajem a nech sa (za)dari ;)

ceresnicka1990
23. sep 2013

@fidela86 ja som dnes 14DC...BT 36,8 cize nic moc...14den berieim Inofolic 2krat denne a od soboty cvicim mojzisovej cviky...takze uvidime..este musim kupit ovu testy a testovat...po prvom dni co som cvicila mojzisovej cviky cele podbrusko ma bolelo 🙂 dufam,ze to bude mat dobre ucinky.. 🙂niekey uz velmi pochybujem,ze sa nam zadari...viem,ze nemozem mysliet negativne, ale tak niekedy to aj na mna dolahne...