icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

zuzu1104
25. sep 2013

@ciusinka ja by som zas brala Roberta aj keď nie je až taký príťažlivý, ale proste tá jeho charizma ma neskutočne priťahuje, ale aj celkovo to jeho správanie v tom filme ma uchvátilo 🙂, ale aj Taylor nie je na zahodenie 🙂
Keď si nečítala Hostiteľa, tak si ho prečítaj, mne sa to veľmi páčilo. Ťažko sa to vysvetľuje, ale asi tak by som to zhrnula, že mimozemské duše napadli ľudské telá a usídlili sa na zemi, nie sú vôbec zlé, sú to mierne bytosti, príbeh je o dvoch mladých ľuďoch. Muž je človekom a do ženy sa dostala tá mimozemská bytosť, ale zároveň v nej ostala aj duša človeka. No a tá mimozemská duša je ovplyvnená citmi k tomu mužovi a tak sa ho rozhodne hľadať. Všetci ľudia, čo prežili inváziu mimozemšťanov sa skrývajú v jednej takej jaskyni ( fakt keď sa rozhodneš čítať tú knihu a budeš čítať opisy tej jaskyne, tak budeš mať takú fantáziu, že si to ani nevieš predstaviť). Nechcem ti tu napísať celý obsah, ale som si istá, že by sa ti to páčilo. Stiahneš si ju v pohode na nete.
Upírske denníky ako seriál sú totálne odlišné od knihy, vôbec sa nezhodujú s ich obsahom. Mne sa zas veľmi páčil Damon, ten sa mi zdal neskutočne príťažlivý asi kvôli tomu, že bol taký frajer, ale napriek tomu vo vnútri citlivý.
Máš nejakú knihu, ktorú by si mi mohla odporúčať, niečo by som si prečítala a doma už mám všetko prelúskané a vlastne nie. Teraz som si spomenula, že v počítači mám 50 odtieňov slobody. Neviem či poznáš, ale to je tiež riadna trilógia 🙂. Je tam síce kopu sexu(niekedy až moc na môj vkus), ale veľmi dobre sa mi to čítalo.
Dík za predstavenie čítačky 🙂
Budem držať palce, aby to už čoskoro vyšlo a aby si sa aj ty mohla už konečne tešiť z bábätka. 🙂
No to je milé, že je tá vaša fenka taká prítulná, mne sa to veľmi páči, ja by som tiež chcela takého maznáčika, lebo ten náš mini jazvečík je taký malý expert, nie je až taký priateľský, ako by som chcela.

ciusinka
25. sep 2013

@zuzu1104 No ved ako keby som si mala vyberat podla toho filmu, tak chcem tiez Roberta, lebo v Twilighte bol neskutocne sexi, hlavne v tej prvej casti, s tymi rozcuchanymi vlasmi a taaak 😀 ale aj v ostatnych castiach bol paradny 😀 no ale ked vidim niekedy jeho fotky z nejakych akcii alebo tak, alebo ked ho niekde odfotia paparazzi, proste fotky z bezneho zivota, tak to az taka slava nie je, zatial co Taylor vyzera aj vtedy uchvatne 😀 No to su ale toto uvahy 😀 a tak co, aspon myslim na ine veci 😀

Uz som si toho Hostitela stiahla, tak uvidim, kedy sa k tomu dostanem 🙂 50 odtienov sivej som citala akurat asi pred mesiacom, teda celu trilogiu, narazila som na to akurat tu na MK, jedna baba posielala vsetky diely, tak poslala aj mne a tiez sa mi to super citalo, teraz sa ma podla toho nakrucat film, ale premiera az v auguste 2014, no to sa nacakam a hlavne neviem, s kym by som na to isla, lebo manzelovi som sa nepochvalila s tym, ze som to citala 😀 no len som taka nejaka rozcarovana z toho herca, co vybrali na rolu Christiana, akoze na niektorych fotkach vyzera fakt dobre a na niektorych pomaly ako bezdomovec..No snad ho dobre nastajluju 🙂

No pokial ide o knizky, neviem, co by som ti tak odporucila, ja totiz naozaj citam takmer vylucne len detektivky, Twilight a tych 50 odtienov boli len vynimky, ked som si precitala nieco ine 🙂 Ja som velky fanda Agathy Christie - Hercule Poirot, to je moj Boh 🙂 a potom aj Sherlocka Holmesa mozem, alebo Perry Masona, proste detektivky 🙂 Teraz mam niekedy v plane si precitat nieco od Dominika Dana, tak som zvedava, ake to bude 🙂

Dakujem za drzanie palcov, tajne dufam, ze by to mohlo ist, no uvidime..Akurat som bola na zachode a uz som nasla "ten spravny" hlien, som 17 DC, vcera sme snazilkovali, budeme aj dnes, zajtra, pozajtra, nech to neprepasneme 🙂 a uvidime, ci z toho nieco bude..

zuzu1104
25. sep 2013

@ciusinka No asi tak, ako si napísala, vo filme úchvatný, na fotkách z bežného života žiadna sláva 🙂. Mne vôbec nevadí, že sa tu tak bavíme, možno to pre niekoho príde naivné, ale mne sa páči, že sa nebavíme len o dňoch cyklu, hliene, teplote, to už mám všetko prelúskané od predu do zadu a chcem sa baviť aj o normálnych veciach a vidím, že ty si moja krvná skupina. .) Aspoň prídeme na iné myšlienky. 🙂
Počuj, ten hostiteľ je zo začiatku strašne nudný a hlavne asi nebudeš chápať o čom sa píše na prvých stranách, ale potom pochopíš a začne to byť zaujímavé. Len tie prvé strany sú nudné, potom to už má grády. 🙂 Prajem ti príjemné čítanie.
No o tom hercovi, čo bude hrať Christiána, tak to ako keby si mi z jazyka ukradla. Ja som to isté hovorila sestra, že mohli aj krajšie vybrať. Mne sa páčil tej, čo bol v trailery, čo si vytvorili fanúšikovia, neviem či si videla, fakt taký sexi chlap 🙂. No a ja sa už tiež veľmi teším na ten film, som zvedavá , ako tie scény natočia, lebo tam sú fakt pikantné sexuálne zážitky. 🙂 Ja sa chystám so sestrou do kina na ten film, lebo môjho muža asi nevytiahnem aj na Twilight nechcel ísť, tak som šla s mamkou.
No tak, keď dnes dobrý hlienik, tak to poriadne poistite, že sa o pár dní budeme tešiť z tvojich dvoch čiarok. 🙂 Ja som dnes objednala Agnucaston, pretože mám zvýšený prolaktín a pomocou hormónov sa mi neznížil, tak skúsim niečo prírodné, hádam to pomôže.
Kde pracuješ alebo teda, čo robíš?

ciusinka
25. sep 2013

@zuzu1104 No ved to, ze ja sa tiez rada o Twilighte bavim, len nemam vacsinou s kym, lebo manzel je na to uplne alergicky, ked som to nahodou pozerala a on prisiel a videl moj zasneny pohlad pri zizani na Edwarda, tak uplne zuril 😀 v robote mam samych chlapov, ti tomu tiez nerozumeju 😀 tak som rada, ze konecne niekto 😀

Myslis Matta Bomera co mal hrat Christiana? No toho ked som prvykrat videla, tak uuuuplne presne vystihoval to, ako som si Christiana podla knihy predstavovala..Len co som citala, ze niektori pindali, ze je gay a nebude to vediet presvedcivo zahrat, co je podla mna blbost, kedze vraj hral aj v nejakom seriali veeelkeho zvodcu zien a islo mu to dobre 🙂 Takze som ratala s tym, ze to proste musi byt on..A zrazu tuto nejaky zarasteny dlhovlasy chlap..No co ja viem..Akoze na niektorych fotkach v pohode, len musi mat teda kratke vlasy a ani to strnisko by mi az tak nevadilo, ved aj v knihe ho niekedy mal..Ale ked ma dlhe vlasy tak mu to robi nejaku taku gulatu hlavu az prilis..No ved nechame sa prekvapit, pevne verim, ze z neho urobia takeho sexi chlapa, ze nam vyrazi vo filme dych 😀 ale napr. nechapem aj tu babu, co vybrali, podla mna tiez mohli vybrat lepsie a hlavne nechapem, preco nevybrali rovno modrooku, ved v knihe je jednoznacne napisane, ze ma mat modre oci a oni vyberu hnedooku, aby jej museli davat sosovky..To akoze neni dost tmavovlasych modrookych mladych hereciek? To presne aj ako Bella v Twilighte, v skutocnosti zelene oci, celu dobu vo filme musela mat sosovky..a zeby som teda z jej hereckych vykonov padala na zadok, nemozem povedat..Tiez mohli vybrat nejaku inu..No tiez som zvedava na ten film, ako velmi detailne ukazu tie eroticke sceny a na niektore sceny som fakt zvedava - napr. koniec prveho dielu, kde ju vymlati tym bicikom a ona od neho odide..To by som teda natacat nechcela..

Btw. ked uz rozoberame tieto dve knihy - aj ty si si vsimla, ze 50 odtienov je az veeelmi napadne podobnych s Twilightom? A niektore veci uuuplne okopirovane? Napr. ta Anastasiina nesikovnost, uplne ako Bella, ako milovala Christianov "pokriveny" usmev - presne ako Bella Edwardov, este aj ten vyraz pokriveny bol presne aj v Twilighte, ten Christianov ochranitelsky instinkt - presne ako Edward a uz len to samotne, ze na hlavnej hrdinke nie je nic specialne a hlavny hrdina sa do nej aj tak zamiluje ako blazon..Trosku dost podobne podla mna 🙂

No uvidim, kedy sa k tomu Hostitelovi dostanem, stiahnuty uz je, este ho dat do citacky, tu mam doma a najst si na to cas 🙂 Ked mal moj muz denne a nocne zmeny, tak to bolo jednoduchsie, lebo ked nebol trebars v sobotu doma, tak som mohla citat 🙂 Teraz led robi na osmicky, tak je doma vzdy ked ja a to sa radsej venujem jemu ako citaniu 🙂

Ja som pravnicka, pracujem v jednej IT firme, teda my sme taka skupina 8 IT firiem a ja robim pre vsetky firmy firemneho pravnika, pisem zmluvy, organizujem valne zhromazdenia a podobne 🙂 A ty co robis? Alebo ak si este na materskej, tak co si robila? 🙂 a budes robit? 🙂

fidela86
25. sep 2013

@ciusinka aale, kolegyna? Takze aj ty mas pekne stresujuce povolanie teda...No nic, uz si len drzme palce kocky...Ja vas do vikendu takto virtualne opustam, ale budem na vas vsetky mysliet, drzte sa a nech sa (za)dari..ja odchadzam na sluzobku, tak uvidime, v akom rozpolozeni sa z nej vratim 🙂majte sa krasne 🙂

ciusinka
25. sep 2013

@uankab Fuuha, tak ten sen musel byt hrozny ☹ ale neboj sa, nic take sa nestane!! Neznasam taketo negativne sny, ja mavam niekedy take zle sny, ze sa musim normalne sama nasilu zobudit a potom aspon 5 minut pozerat do plafona, kym znovu zaspim, lebo keby som zaspala hned po zobudeni, tak ten sen by mi pokracoval tam, kde prestal ☹

Tak to ma mrzi s tou mrchou, dobre poznam ten hnusny pocit 😒 ako to zacne len spinenim, to este dufam, ze snad to neprepukne a bum, o den-dva je to tu 😒 musime mysliet pozitivne a verit tomu, ze sa to coskoro podari!

ciusinka
25. sep 2013

@fidela86 Aj ty si pravnicka? 🙂 No su to stresy, ale nastastie nie az take ako napr. v advokatskej kancelarii - teda neviem, ci ty robis v advokatskej alebo niekde vo firme..Lebo ja beriem vsetko straasne zodpovedne a vsetko hrozne prezivam, tak to keby som robila v advokatskej, tak by som bola ako uzlicek nervov..Na to nemam povahu..No ale kazdopadne by som bola najradsej, keby som isla na matersku 😀

Tak stastnu cestu prajem 🙂

fidela86
25. sep 2013

@ciusinka vdaka 🙂 Ano, ja to mam presne takto, ako ty a tak rozmyslam, ze sporovu agendu dlhodobo robit veru nie je zrejme nic pre mna...
Ta materksa by bola doslova a dopismena vykupenim...tak uvidime...
Kazdopadne, musime nejako ten boj medzi pracovnymi povinostami, zodpovednostou a eliminaciou stresu nejako vyvazit k zdarnemu koncu, no nie?;) Snad sa nam to raz podari (najlepsie do Vianoc;) )

ciusinka
25. sep 2013

@fidela86 Ano ano, ja si to tiez vravim, ze do tych Vianoc sa to snad podari 🙂 Nech tie dalsie uz stravime aj s babom 🙂 uvidime, musime si vsetky navzajom drzat palce a snad sa to podari 🙂

uankab
25. sep 2013

@ciusinka
@zuzu1104 baby trosku som zostala zmatena ze akeho roberta myslite 😀 ja ho tiez mozem 😀
videla som inak jeden uzasny film s nim, volal sa Water for Elefants... vrelo odporucam..
co sa tyka dennikov, necitala som, ale ako serial to je celkom dobra oddychovka... sranda ze Damon vo filme je ten bezcitny upir, ktory nema "dusu a city" a je sebecky egoista.. a Stefan je ten dobry ktory sa chce stat clovekom... ted tiez zalezi ktory diel, lebo aj on ma temne obdobie 🙂

ciusinka
25. sep 2013

@uankab Tu vodu pre slony mam stiahnutu uz asi rok, ale este som to nevidela..Sa to bojim doma navrhnut, aby sme si to kukli, ze ma moj muz posle kade lahsie vzhladom na jeho negativny vztah k Robertovi 😀 😀

K tym dennikom sa neviem zodpovedne vyjadrit, kedze som fakt videla len asi 5 casti a uprimne som vlastne ani nevedela, ze to je podla nejakych kniziek 😀

uankab
25. sep 2013

@ciusinka , moj manzel si so mnou upirov pozrie, ale tiez to nemusi pozerat viac krat 😀 .. naposledy ked jeho sestra detmi u nas bola u nas, ulozili sme deti do postele (teda povedali sme im ze nam zacina o osmej program v telke 😀 ), pustili sme si DVD a pozerali tri veceri za radom.. na treti vecer nas uz podorzrievali 😀 .. nastastie moj manzel bol v robote a jej doma 🙂
ale tie slony su fakt dobre! nie je to take sladke ako upiry, je to o cirkuse, to by sa mohlo aj manzelovi pacit 🙂 ... upiri viem ze su podla kniziek, aj ich mam vsetky stiahnute na kindli, ale nemam cas na citanie... tak si aspon serial raz tyzdenne pozriem 😉

zuzu1104
25. sep 2013

@ciusinka No ja som na tom podobne, aj môj manžel nechce o Twilighte nič vedieť a ani počuť, keď vidí, že opäť čítam niektorú z častí, tak len prevráti oči. Keď som to čítala prvý raz, tak sa mi smial, že sa zo mňa stane upír. 😀
Áno presne toho myslím, strašneeee krásny chlap to je a ten druhý, teda ten, čo je oficiálne hlavný hrdina je aj podľa mňa príťažlivý len vtedy, keď je ostrihaný, ale aj oholený.
Tiež som našla vo Fifty shades kopec spojitostí s Twiligtom, ale aj Upírske denníky, hlavne prvá čas, ako keby boli písané cez kopirák s Twilightom. Asi tieto novodobé bestsellery sú písané v rovnakom štýle. Všetko je na jedno kopyto, ale aj napriek tomu sa mi to všetko páči 🙂. Vo všetkom nájdem niečo nové a výnimočné.
Ja detektívky moc nemusím, aj keď mám rada adrenalín, ale jednoducho ma to nebaví. Aj v telke rada pozeráš tie detektívky? Alebo len čítaš?
No ani nepremýšľaj a žiadne čítanie, určite sa radšej venuj mužíčkovi. 🙂 Keď budeš mať čas, tak potom budeš čítať.
Ako dlho ste manželia? My sme 3,5 roka a už si spoločné chvíle nevieme tak vychutnať. On má veľa práce(papierovačky) každý večer a ja si rada pozriem aspoň večer niečo v telke a tak sa naše spoločné chvíle zužujú len na rýchlovkový sex, čo je dosť smutné. Teraz premýšľam, že náš vzťah by som mala trošku okoreniť a možno práve potom príde mimčo, keď budeme opäť na svet pozerať s ružovými okuliarmi.
Cez deň väčšinou venujem synovi a žiada sa mi pozrieť si telku, pritom trošku poštrikovať a tak. Ale teraz mi syn nastúpil do škôlky, ale tento prvý mesiac bol viac doma, ako v škôlke, vždy tam niečo chytí, tak sa mu venujem doma. Dnes od tretej rána hrozne grckal a aj silnú hnačku mal, som z toho taká nešťastná. Ale už teraz ku večeru sa to konečne polepšilo.
No a s nami je to tak, že ja nepracujem, teraz v októbri mi končí materská a idem na UP. Otehotnela som ešte na vysokej škole(neplánovane) a ostala som teda na materskej, s manželom sme sa dohodli, že skúsime druhé dieťatko a až potom pôjdem ja do práce. Ale žiaľ druhý pokus skončil potratom a teraz sa pokúšame opäť. Dúfam, že sa zadarí a hlavne, aby sa bábätko už udržalo. Robota počká, manžel stíha utiahnuť so svojim platom celú domácnosť, takže to nás až netrápi.
Študovala som Slovenský jazyk-vedecký smer, chcela som si urobiť doktorát, ale človek mieni Pán Boh mení, a tak sa zo mňa stala žienka domáca 🙂
Mimochodom, ja som vždy túžila byť právničkou, ale akosi som sa bála podať si prihlášku na právo. 🙂 Takže obdivujem tvoju prácu.

zuzu1104
25. sep 2013

@uankab myslíme Roberta Patinsona alias Edwarda Cullena. Vodu pre slony už mám dlhší čas stiahnutú, ale setra mi povedala, že je to somarina, tak som nepozerala, ale keď hovoríš, že je to fajn film, tak si ho pozriem. 🙂
V knihách je to úplne ináč ako vo filme. Knihy sú vždy lepšie a platí to aj pri Upírskych denníkoch. Ale aj film je fajn. Si videla poslednú časť 4 série? Mňa tak štve ako to blbo skončilo!

zuzu1104
25. sep 2013

@uankab hehe takže aj švagriná je upíromaniačka? 😀
Ja som si teraz kúpila do obývačky takú vytrinu a do nej si neukladám všetky moje upírske knihy nech všetci vidia, čo mám rada. 🙂

ciusinka
26. sep 2013

@uankab No moj manzel zacal so mnou pozerat vtedy tu jednotku Twilight, ked som to aj ja pozerala prvykrat a nejako ho to nenadchlo 🙂 no a potom ked ma videl, ako sa pri tom vzdy rozplyvam, tak uz chytil na Roberta averziu, ktora sa tiahne az doteraz 😀 😀 takze odvtedy uz Twilight pozeram zasadne sama ked nie je doma 😀 teda teraz uz nie, lebo uz nebyvam sama doma, to skor predtym, ked robil na zmeny a bol v robote aj cez vikendy a ja som nemala co robit 🙂

ciusinka
26. sep 2013

@zuzu1104 No podla mna ten Matt Bomer bol idealny herec na rolu Christiana, neskutocne krasny a sexi, neviem, preco ho nevybrali 😠 no dufam, ze toho, co to bude hrat, aspon pekne ostrihaju a oholia 😀

Vies co ja mam detektivky rada hlavne kvoli tomu, ze ma to nuti co najrychlejsie tu knihu precitat..Lebo chcem rychlo rychlo vediet, kto je vrah, tak citam a citam 😀 lebo ked som niekedy citala nieco ine - napr. Da Vinciho kod alebo Anjeli a demoni (tych som ani nedocitala), tak to som citala aj niekolko tyzdnov, lebo ma to nejako netlacilo sa co najskor dozvediet, ako to dopadne 🙂 A detektivky rada aj pozeram, co su natocene na motivy Agahthy Christie s Herculom Poirotom alebo slecnou Marplovou, tie som videla uz vsetky, no a milujem kriminalky 🙂 Najlepsie obdobie bolo pred par rokmi, ked na JOJke chodili vsetky - Kriminalka Miami, New York, Las Vegas, Kosti 😀 A zboznujem aj Castla 🙂 Aj take klasiky ako Columbo a podobne 🙂 No som proste detektivkovy typ 😀

My sme manzelia 4 roky, dokopy sme spolu 8..A tak urcite to uz je ine ako na zaciatku, no my mame v tomto este tu "vyhodu", ze sme len dvaja, verim tomu, ze ked budeme mat dieta, tak bude toho spolocneho casu osamote ooovela ovela menej, ak vobec nejaky..Ale tak to patri k zivotu 🙂 Chodievame aspon na dovolenky, tam sme spolu 24 hodin denne, ze mi to aj niekedy uz trochu na nervy ide 😀 ale uzivam si to, ze nie su ziadne starosti vtedy - s robotou, domacnostou a podobne..Skoda ze na taku dovolenku nemozeme chodit aj kazdy mesiac 🙂

Tak to si uplne viem predstavit so synom a skolkou, tiez to v praci casto pocuvam od kolegov - zacnu im deti chodit do skolky a hned su chore, neriesia nic ine, len kto s nimi bude, ked musia ostat doma..Tak dufam, ze syn bude co najskor uplne v poriadku!

To je super, ze manzel dokaze potiahnut celu domacnost, my by sme to az take ruzove nemali, mame nasetrene peniaze na to obdobie, ked budem na materskej, ale neplanujem byt na materskej urcite 3 roky, lebo ako sa poznam, tak to ja budem potom staaale nakupovat nieco pre babo a na to by nam iba manzelov plat a rodicak urcite nestacil 😀 este ked splacame aj hypoteku..Ale tak to je hudba buducnosti, aj ked rada by som uz riesila taketo veci 😒

Neboj sa, dalsi krat sa vam uz urcite podari dotiahnut tehotenstvo do vitazneho konca 🙂 A co by si chcela potom robit, ked nebudes na materskej, myslim teda ked uz budes chciet ist do prace?

Ja som pravnickou chcela byt od 13 rokov, odkedy som sa stala obetou prepadu, vtedy som si povedala, ze dostanem vsetkych takych ludi za mreze..A naozaj som tam isla s tym, ze chcem robit trestne pravo, ze chcem byt prokuratorkou a potom sudkynou..Lenze bohuzial, v nasom "pravnom" state to je velmi tazko a kedze chcem mat rodinu, nechcem kazdy den trpnut, ci nejake individua neublizia mojim blizkym..Videla som to napr. pri babkinej susede, ona je prokuratorka a to bolo pomaly dennodenne, vyhrazne listy, podpalene auto atd..Manzel ked chodil na vysoku a mal kriminalistiku, vyucoval ich jeden byvaly kriminalista a ten im povedal, ze to bolo uplne bezne, ze tak minimalne raz do mesiaca ho niekto zbil..Takze touto cestou som nakoniec nesla..Ono pravo je dobre aj pre bezny zivot, ze clovek ma prehlad, vie, co ma kde hladat, v ktorom zakone a tak..Len mi teda moc nevyhovuje, ze tie zakony sa stale novelizuju, to aby sa clovek stale ucil nanovo 🙂

nelinkabublinka
26. sep 2013

@ciusinka
@uankab
@zuzu1104
Baby aby to nedopadlo tak, ze sa zo skupiny Snazilkujeme od marca 2013 premenujeme na Chlastame od septembra 2013 🙂
S tym Twilightom ste ma normalne nalakali, priznam sa, ja som ho este stale nevidela ani necitala. Uz to mam doma stiahnute neviem kolko, ale akosi vsetci z toho saleli a ja som taka divna povaha, ze ma to skor odradilo, ako navnadilo 🙂 Ale ked to tu uz tak chvalite, tak to asi pozriem 🙂

ciusinka
26. sep 2013

@nelinkabublinka 😀 😀 😀 Ale tak snad sa z nas alkoholici pri snazilkovani nestanu 😀 😀 😀

No ved ja som tiez bola taka - Twilight knihy uz boli daaavno vydane, uz aj 3 filmy v kinach boli a islo to uplne mimo mna 🙂 az kym nedavali jednotku na Markize, tak ze ved si to nahram a kuknem ked sa mi bude chciet a bum, uz som v tom lietala 😀

habrnka
26. sep 2013

@jankaferancova Ahoj Janka, vdaka za reakciu. Bola som aj u lekara... bol pozitivny, ale nakoniec som mala cystu.. takze pozitivny bol z cysti. Ale snad sa podari 🙂

zuzu1104
26. sep 2013

@ciusinka presneeee Bomer bol ideálny aj mne sa zdá neskutočne sexii, ale fakt verím v to, čo ty, že nakoniec toho bezďáka zmenia na krásavca a my sa budeme v kine roztekať nad jeho vzhľadom 😀
Počuj, ako sa vlastne voláš, lebo ťa chcem občas osloviť a stále musím len moja alebo proste neoslovím nijako? 😀 Ja som Zuzana.
Ja tiež milujem kriminálky, včera som pozerala Kosti na Joj plus a tuším tam chodia aj všetky kriminálky. Ja najviac milujem Las Vegas a najviac tie časti, keď tam ešte šéfoval Gil Grissom, ten bol peeerfektný. Som ho žrala, za jeho múdrosť a neskutočný rozhľad. Najviac sa mi páčila časť, pri ktorej som ani nedýchala, keď nejaký cvok zajal Nicka a zakopal ho v takej drevenej truhle do zeme a všetci na kriminálne sledovali prostredníctvom kamery, ako mu dochádza vzduch a Grissom už skoro pred koncom ho našiel na základe toho, že videl na kamere jedného mravca, ktorý žil len v tej oblasti, kde bol Nick zakopaný. To bol fakt napinák. 🙂
Áno je to fajn a preto chceme, aby bábätko prišlo teraz, kým manžel celkom fajn zarába a ja môžem byť na materskej. Uvidíš aj vy to zvládnete z mužovho platu. Jednoducho už nebudete tak zameraní na seba, ale skôr na detičky. Vidím to podľa seba. Niekedy som strašne rada nakupovala a stále si niečo dopriala, ale teraz si už skoro nič nekúpim, radšej peniažky použijem na to, že kúpim niečo synovi.
ďakujem, snáď máš pravdu a zvládneme to. 🙂 Ja by som strašne chcela pracovať v knižnici, to je môj sen alebo v nejakom archíve, ale pochybujem, že sa mi to raz splní. Ja som sa už na vysokej venovala staršej slovenskej literatúre a v tom som chcela pokračovať, škoda, že mi to nevyšlo. No a okrem toho veľmi rada aranžujem, silne uvažuje, že si urobím aranžérsky kurz a skúsim sa zamestnať niekde v kvetinárstve, možno sa mi postupne podarí vypracovať sa na súkromníčku. Od niečoho sa musím odpichnúť. Ale ešte neviem celkom. Mňa veľmi bavia tvorivé práce, ale môj ocino furt trepe, že s vysokou školou budem robiť také piplačky. Ale mne to vôbec nebude vadiť, hlavne, aby som mala svoju prácu rada, po tom túžim najviac.
Máš úplnú pravdu s tým trestným právom aj mňa práve toto právo najviac fascinovalo, občianske ma vôbec nebavilo, ale trestné bola parádička. Som sa rozprávala so ženou môjho krstného a ona sa venuje trestnému právu. Tiež hovorila, že má niekedy obavy, ale že ju to veľmi baví. Ja by som asi tiež neriskovala životy svojich blízkych, a preto ti úplne kvitujem, že si zvolila niečo bezpečnejšie.

zuzu1104
26. sep 2013

@nelinkabublinka ale čosi, žiadni alkoholici z nás nebudú, za to ti ručím, teda aspoň zo mňa nie. 🙂 Ja pijem fakt len ojedinele. 🙂
A Twilight ja vrelo odporúčam, mňa to neskutočne chytilo. Knihy sú perfektné, ale aj filmy sú celkom dobré. Ja si myslím, že sa to bude páčiť aj tebe. Ale najskôr odporúčam prečítať knihu a až potom pozrieť film.
Ja som tiež bola taká, že som začala čítať Twiligt až vtedy, keď už boli dávno zabudnuté a film som si pozrela prvý raz, presne ako napísala ciusinka, keď ho dávali na Markíze.

ciusinka
26. sep 2013

@zuzu1104 Ja som Lucia 🙂

No urcite z toho bezdaka urobia uplneho krasavca, ze nam slinky potecu, ved aj z Roberta urobili v Twilighte sexsymbol a na niektorych fotkach z bezneho zivota vyzera ako bezdak alebo narkoman 😀

Ano ano, tu cast Las Vegas si pamatam, ja som mala najradsej asi Miami, lebo ja proste milujem Horatia 😀 😀 akoze ja viem, ze vyzera strasne, ale ked ja si nemozem pomoct a ja ho proste zeriem 😀 a teraz na Jojke davaju novu seriu, ktora este v telke nechodila, tak sa vytesujem 🙂 Mne v Las Vegas ide trochu na nervy Catherine, pride mi taka nejaka namyslena a povysenecka,tu teda moc nemusim..A stve ma, ze tu jednu serie tak ukoncili-neukoncili, ked tam bol ten Langston a vypocuvali ho v suvislosti s tym masovym vrahom, ktoreho nakoniec zhodil zo schodov a zabil, uz neviem, ako sa volal..No a seria skoncila tak, ze sa ho spytali, ci ho zabil umyselne alebo v sebaobrane..No a koniec dielu bez odpovede a v dalsej serii uz ani chyru ani slychu, uz si clovek len vydedukoval,ze v base nesedi, tak ho asi nesudili pre vrazdu..No a ked tam dali v tych novych castiach toho stareho sediveho chudeho ako hlavneho, tak ten mi tam teda voooobec nesedel..Mi pripadal tak trochu retardovany v niektorych momentoch..A Kosti milujem, ved Booth je taky na zozratie 😀 len co ma stvalo, ako staaaale natahovali, kym sa dali s Temperance dokopy..normalne, ked som videla tu cast, ze mu povedala, ze spolu cakaju dieta, tak som sa pri tom rozplakala, aka som bola stastna, ze konecne 😀 Teraz len cakam na novu seriu, ci uz konecne znicia toho pocitacoveho experta, nemam moc rada tieto natahovacky, ked proste jedneho cloveka riesia v X castiach pocas viacerych serii kym ho dostanu..

No ved ja sa praveze bojim toho, ze ked budeme mat babo, tak sa nebudem vediet krotit v nakupoch pre neho 😀 ja uz normalne planujem, ked budem snad raz tehotna, ze budem nehorazne najazdy na obchody robit 😀 tak aby nam na to tie peniaze vystacili 😀

Juuuj, tak v tom kvetinarstve by to bolo super, ja som si tiez uz X-krat hovorila, ake by to bolo super robit v kvetinarstve 🙂 len ja praveze nie som voobec kreativna..obdivujem ludi, co maju taku predstavivost a stale nieco majstruju a vyrabaju a vymyslaju, na toto ja praveze nie som, ja som bola odjakziva skor na biflenie 🙂 ale keby si sa raz dopracovala k svojmu kvetinarstvu, tak to by bolo fakt krasne 🙂

jankaferancova
26. sep 2013

Babuľky moje,ale ste sa Vy tu rozkecali 😉 Dobre,dobre,aspon vieme,že to tu žije 😉

uankab
26. sep 2013

@ciusinka
@zuzu1104 baby ja som tiez Zuzka 🙂

citali ste inak pockrovanie upirov o Brie? to je tiez zaujimava knizka, jej pohlad na svet 🙂
zuzi, skoncilo to hlupo, to fakt.. ale dalsia seria vraj zacina tento vikend, tak sa tesim 😵

Luci, tak obdivujem ze ta pravo bavi.. ja teraz mam skusku z prava, lenze to je case pravo a to je odlisne od naseho... ale ucit sa tie cases a potom to aplikovat, jaj to bude tvrdy oriesok pre mna...

uankab
26. sep 2013

a inak sa mi dnes po 4dnoch meskania rozbehla mrcha 😠 .. takze mozme zacat odznova... 😢

ciusinka
26. sep 2013

@uankab Myslis ten Kratky druhy zivot Bree neviem akej? 🙂 to som necitala, nejako ma to nelaka, ked viem, ako v Twilighte skoncila 🙂

A na aku skolu chodis?

Tak to s tou mrchou ma mrzi, svina jedna ze zase dorazila ☹

uankab
26. sep 2013

@ciusinka , hej tu.. vies ako skoncila, ale je to pekna kniha.. pretoze tam zase opisuje cim vsetkym presla, ako to u nej zacalo atd.. viac menej nie je to len o nej, ale o celej tej "armade" co tvorili...
ja som v UK, robim si tu kvalifikaciu ACCA, kedze moj titul tu zial vela neznamena 🙄 ... mam 14 skusok ktore musim spravit, uz mam 5 za sebou.. kedze popri praci sa mi vela neda, tak robim len dve rocne... viac casu tomu nedokazem zial venovat..

ciusinka
26. sep 2013

@uankab Ahaa a kde presne v UK byvas? My sa chystame 1. novembra do Londyna, milujeme ho, prvykrat sme tam boli pred dvomi rokmi a bola to laska na prvy pohlad 🙂 takze minuly rok sme tam boli znovu a teraz sa tam chystame zase 🙂 A mas manzela z UK? A kde pracujes? 🙂 Kopa otazok, som zvedava 😀

uankab
26. sep 2013

@ciusinka , vidim 😀
byvame kusok od Gatwicku... do Londyna sme zvykli chodievat pomerne casto (hlavne ked sme tu nezili), ale uz sa to zmenilo... teraz som rada, ked z tadial vypadnem 😀 .. je prilis rusny, vsade kopec ludi atd.. ale muzea su dobre, ked bude Magduska trosku starsia, tak ju tam urcite zoberieme... (mozno aj teraz na jesen, ak sa nam podari).
pracujem v Sony, pre finance ako management accountant, mame tu totiz fabriku na vyrobu CD and DVD.. manzela mam slovaka, on tu bude v januari 7 rokov, ja som skoncila v robote doma a prisla par mesiacov po nom 🙂
utekam sa zacvicit, a potom sa zase ozvem.. 😉