icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

zuzu1104
26. sep 2013

@ciusinka ma teraz napadlo si čítala fanúšikovskú verziu jednotky z pohľadu Edwarda? Midnight Sun sa to volá. Je to perfektné, ale škoda, že to nie je dokončené. Vždy som si predstavovala, že ako to vníma Edward a to vydanie mi úplne splnilo predstavy.
No s tým sivým máš pravdu, ten sa mi tiež nepáči, veď kvôli nemu som to prestala pozerávať, takže ani neviem, ako tá posledná séria skončila. Miami nepozerám vôbec, teda fakt len občas, ale už som premýšľala, že si to nasťahujem do počítača a budem po večeroch pozerať a aj Kosti. Lebo Kosti si pozriem, len keď mám čas, od začiatku som to vôbec nevidela. Keď budem napr. žehliť, tak by som to mohla pri tom pozerať. 🙂
Aj ja som veľa nakupovala a prežili sme to a dokonca nie len na rožkoch 😀, neboj, bude to OK, nech len príde bábätko a potom sa už všetko pohne tým správnym smerom, ver mi. A prezradím ti jednú vec, aj pri druhom bábätku sa chystám nakupovať a verím, že to prežijeme : -D
Ja mám zas obrovskú fantáziu. A nie len pri aranžérstve, ale napr aj pri varení a pečení. Rada robím slané torty, rada pečiam rôzne koláčiky a zákusky. Rada si vytváram ozdôbky do domácnosti, napr, teraz som si ulietla na stôl do obývačky košík z papiera a je podľa mňa krásny, som si do neho ušila výstelku z organzy a vyzerá to parádne. A mnoho takých vecí, toto ma fakt neskutočne baví.
A mimochodom niekto musí byť múdry a niekto zas zručný. Ja zas obdivujem ľudí, čo si dokážu veľa vecí zapamätať, keď sa učia. Ja som bola bifloško, ale stále, keď som sa niečo naučila, tak po skúške som zabudla. 😀

zuzu1104
26. sep 2013

@uankab Zuzi, teší ma🙂 Ja som Bree čítala, tiež sa mi to páčilo, malo tiež svoj šmrnc. Už som písala aj Lucke či čítala Midnight Sun(fanúšikovské spracovanie prvej časti Twilightu z pohľadu Edwarda). Je to úplne super napísané, mne sa to veľmi páčilo, len škoda, že to ten autor nedokončil.
Takže začína už 5 séria? Tak to musím potom nasťahovať, už sa teším .)
tá mrška ma mrzí, to je taká hnusobe, že ťa 4 dni vytrápila :(
Zuzi, pozerám, že ty už jedno dieťatko máš. Aj pri Magdalénke ste sa tak dlho snažili?

zuzu1104
26. sep 2013

@jankaferancova Jani, no tak musíme predsa rozvinúť debatu, keď tu bolo tak mŕtvo, nech to tu žije. 🙂 Sme tu od marca, ale až teraz sa začíname trošku viac spoznávať. 🙂

uankab
26. sep 2013

@zuzu1104 , pri Magduske to bolo asi 7 mesiacov.. potom sme prisli o babatko (o to sme sa snazili naozaj kratko,.. mne po porode zacal menzes az po 13 mesiacoch, ale az od januara/februara som ho mala pravidelny, ovulku som citila - ako keby ma rezalo dole a v aprili sa nam hned zadarilo).. super timing, lebo som chcela mat cca 2 rocny rozdiel medzi detickami.. akurat ze v maji sme o babatko prisli, od vtedy sa snazime, uz je to 2.5 roka a nic 🤐 .. 2x som bol na serii vysetreni, manzel na spermiograme a vsetko je ok.. neviem ci sa nieco stalo ako sme o babo prisli, alebo co je dovodom.. teraz velmi spolieham na ten fertility monitor, pisu ze to testovali na skupine 370 zien pocas dvoch mesiacov a 87% z nich otehotnelo.. tak tomu davam sancu!

ciusinka
27. sep 2013

@uankab A na Slovensku su vystudovala co? Inak v dobrom zavidim, ze ste odtialto odisli, my si tiez s muzom casto hovorime, ze keby sme boli mladsi, tak sa zbalime a odideme zo Slovenska..Len teraz to uz nejde, aj kvoli manzelovej praci, aj kvoli tomu, ze uz predsalen nie sme na to najmladsi a zacinat niekde uplne od nuly nas velmi uz nelaka..Skoda ze nas to nenapadlo pred tymi 8 rokmi aspon..No co uz, neskoro plakat nad rozliatym mliekom 🙂

ciusinka
27. sep 2013

@zuzu1104 Midnight sun som citala niekolkokrat 😀 Ale co som sa ja docitala na nete, tak to nie je fanusikovska verzia, ale to napisala priamo autorka Twilightu, ale ze ked mala napisanu tuto cast, tak ju poslala na precitanie nejakej svojej "kamaratke" a ta bola taka mila, ze to zverejnila na internete..Takze autorka sa nastvala a uz to nedopisala ☹ co mna osobne teda straaasne stve, lebo je to fakt perfektne napisane a chcela by som to poznat z toho Edwardovho pohladu cele 🙂 no co uz, snad sa niekedy dockame 😒

Tak to mas uplne paradne, ked si Miami a Kosti nevidela od zaciatku, to budes mat dllllhe tyzdne co pozerat ked si to postahujes 🙂 Ved len Miami teraz davaju tusim 10 seriu, Kosti skoncili osmu..A ked si vezmes, ze kazda seria ma okolo tych 22 dielov, tak to mas toho az az na pozeranie 🙂

No ja som strasne chcela byt uz tehu, ked pojdeme teraz v novembri do Londyna na vylet a to tam by som sa teda riadne plesla po vrecku a nakupila babatkovske vecicky 🙂 predsalen tam bude trosku iny vyber ako tu..No ale uvidime, to jedine ze by sa nam zadarilo teraz a tomu moc neverim 😒

Tak s tou fantaziou, to ta teda obdivujem 🙂 akoze ja navarit navarim, aj napeciem ked musim 😀 ale zeby som sa v tom nejako vyzivala nemozem povedat 😀 teda hlavne v tom peceni, to ma teda moc nebavi 🙂 Tak to si sikulka, ked si vyrobis aj vselijake take ozdoby, nechcela by si to aj predavat? 🙂 by som bola tvoja prva zakaznicka 😀

zuzu1104
27. sep 2013

@uankab to ma mrzí, že si prišla o bábo aj nám sa to stalo teraz v júni. Ne prvý šup sa bábätko podarilo a hneď aj odišlo :( takže teraz sme začali druhé kolo. Aj keď sa veľmi bojím toho, aby sa to nezopakovalo, veľmi verím, že nie.
Takže ste v poriadku, možno je tam blok len v tvojej psychike. Psychika je hnusná potvora a s nami ženami viem poriadne zamávať

zuzu1104
27. sep 2013

@ciusinka No asi po nete koluje niekoľko verzií toho, kto to napísal. Ale veď to je v podstate jedno, hlavne, že je to super napísané. Ale fakt škoda, že to nedokončila. Myslím, že by na tom riadne zarobila. Teda ja by som si to určite kúpila. 🙂
Včera som myslela, že niečo posťahujem, ale tá viróza, čo mal synátor, prešla aj na mňa, takže išlo to zo mňa všetkými otvormi, už som až plakala od zúfalstva, že kedy to prestane. Také niečo som ešte nezažila a už dúfam ani nikdy nezažijem :(
Idem asi teraz na to, začnem sťahovať Kosti.🙂
Tak to by bolo super, keby sa vám podarilo, by si sa riadne vyjašila v tom Londýne. Joooj prajem ti to, veľmi. Potom by si nám mohla poposielať fotky oblečka pre mimčo, by sme sa trošku pokochali. 🙂
Ďakujem, ale čosi, predávať to nie. Teda možno v budúcnosti, keď sa vycibrím a všetko bude dokonalé. Teraz som ešte len v začiatkoch. Učím sa, zdokonaľujem. 🙂

ciusinka
27. sep 2013

@zuzu1104 No ja by som si to niekde urcite stiahla 😀 Twilight mam vsetky casti iba v elektronickej podobe 🙂 No ved ja si tiez myslim, ze ked to dopise, tak sa to bude predavat ako teple rozky, tak snad sa toho niekedy dockame 🙂

Ja som si myslela, ze Kosti pozeravas pravidelne, ked si raz pisala, ze si ich pozerala na Joj plus 🙂 tak som ti asi nechtiac prezradila, ze spolu budu mat babo - prepac 😒 som bola v tom, ze to pozeravas od zaciatku 🙂

Tak tu virozu ti nezavidim a uz je ti dobre? Dufam, ze uz si v pohode, dnes najlepsie dat taky dietny den, aby to uplne preslo..Uplne viem, ake to je nanic, ja som nieco podobne zazila pred par rokmi, ked som bola v Parizi, ale to asi nebola viroza..Lebo sme mali na hoteli veceru, na ktoru sme sa dostali az o nejakej desiatej vecer a mali sme ako predjedlo vyprazane kalamare a hlavne jedlo lososa na grile..No a v noci som sa zobudila na neskutocne krce a az do rana som bola snad kazdu polhodinu na zachode a tiez to islo zovsadial, jedine moje stastie, ze rovno pred zachodom stalo umyvadlo, takze som na neho dociahla, kym som na nom sedela..Neviem, ci to bolo tym, ze sme to jedli tak neskoro alebo cim..No odvtedy nemozem ryby ani citit a to uz su 4 roky..A najhorsie bolo, ze na druhy den sme mali nabity program celodenny po pamiatkach v Parizi..No to bola hroza..

A malemu uz je dobre?

Noo, ved uvidime, ako to nakoniec vypali, dnes som 19 DC, snazilkovali sme usilovne predosle 3 dni, este aj dnes to asi "poistime" 😀 a budeme cakat, mrcha by mala prist az 7.10., tak to zase bude cakanie 😒 neznasam to cakanie uplne najviac 😠

zuzu1104
27. sep 2013

@ciusinka Ja mám zas všetky knihy, ale aj v elktronickej podobe ich mám. V Bratislave v Univerzitnej knižnici robia burzy kníh a tam mi ich sestra kúpila za babku. Mám rada, keď mi pribudne do knihovníčky nejaká kniha, milujem ten pohľad na police plné kníh. 🙂
Už mi je fakt lepšie, ďakujem, ale ešte ležím. Aj s malým, ale on je už skoro úplne v poho, aj keď má ešte občas riedku stolicu, ale už len tak mierne. Presne ako hovoríš ty. Ja som normálne musela mať na záchode lavór, lebo som sa z neho nemohla ani postaviť a do lavóra som grcala. Je to fakt hnusný pocit, nie? Som sa tak triasla, ako nejaká notorička. Oblieval ma raz pot, raz zimnica. Ja mám veľmi slabú imunitu, snažím sa jesť veľa ovocia a zeleniny a aj nejaké vitamíny papám, ale keď sa nejaká choroba v okruhu 200 m objaví, tak hneď je na mne nalepená. A ešte, keď syn teraz chodí do škôlky, tak odtiaľ vždy nejakú pliagu prinesie. Už nemám na to nervy. Uvažujem nad tým, že ho z tej škôlky zoberiem, keď to ešte tak dva mesiace pôjde tak, že bude viac chorý, ako zdravý, tak to asi vzdám a budem ho mať doma. Ale zas si hovorím, že je lepšie, keď teraz nachytá všetky choroby a vytvorí si imunitu, ako keď pôjde do školy a tam bude vkuse vynechávať.
No môže byť, že si tú večeru aj z chuti zjedla a bola aj dosť ťažká na večer, tak preto to šlo von. Mne sa to stáva často, že keď niečo z chuti a rýchlo zjem, tak potom hneď hnačkujem.
Ale nemaj výčitky, ja som nevidela všetky časti, ale už tie, čo čakajú dievčatko áno. Mne sa zo začiatku Kosti nepáčili, vadila mi Kosť, zdala sa mi šibnutá, ale už som zmenila názor. 🙂
A robíš si aj ovu testy alebo meriaš teplotu alebo sleduješ hlien, prípadne krčok? Alebo všetko dohromady? 🙂
Ja tiež neznášam to čakanie, to je vtedy fakt na mozog. Vtedy toľko príznakov na sebe nájdem, že až 🙂

ciusinka
27. sep 2013

@zuzu1104 Akoze ja mam rada aj normalne tlacene knihy, ale tie uz vacsinou dostavam len na vianoce alebo na nejaky sviatok od rodiny a aj to mi zvyknu len doplnat detektivkovu zbierku 😀

Tak to som rada, ze ti je uz lepsie, ano poznam dobre ten hnusny pocit a najhorsie to bolo pre mna vtedy, ked som proste vysla zo zachoda s tym, ze uz mi je celkom fajn, uz ani nema zo mna co vyjst von a zrazu za 5 minut znovu krce a uz som len utekala..A nechapala som, kde sa toho tolko vo mne berie..

S tou skolkou ti zodpovedne poradit neviem, vidim len ako to je v mojom okoli, kolegova dcerka mala teraz 5 rokov a stale maju problem s tym, ze zacne chodit do skolky, ochorie, potom len riesia, kto s nou ostane doma a to je proste stale dookola..A aj od inych kolegov to casto pocuvam..Takze neviem, ci fakt neni lepsie tym nejako prejst, nenechavat ho doma "v izolacii", ale nejako to prekonat, aby potom naozaj nemal problemy, ked nastupi do skoly a tam ochorie kazdy tyzden, lebo predsalen vynechat zo skolky nie je taka tragedia ako keby uz potom vynechaval z vyucovania v skole..

Tak ono Kost je sibnuta skrz naskrz 😀 ale mne sa praveze paci taka ta jej racionalnost, ze sa pozera na veci prakticky a nie cez city, aj ked niekedy to samozrejme dost prehana 🙂 ale tak zaklad ze sa uz dala dokopy s Boothom 😀

Vies co len sledujem hlien a podla tej folikulometrie co som bola v aprili viem, ze ovulaciu mam tak na 17-19 DC a aj podla toho hlienu mi to tak vychadza..No o tych priznakoch mi ani nehovor - tiez na sebe vzdy najdem vsetky priznaky ked uz cakam na mrchu..Len blbe je aj to, ze tie priznaky mrchy a tehu su skoro rovnake - bolest prs, bolest v podbrusku atd..Takze to moze znacit aj to aj to..No a kedze mna bolia prsia vzdy uz tak tyzden pred mrchou, ze ani na bruchu spat nemozem, tak to vzdy len cakam, co to bude znacit..No a vzdy len tu mrchu hnusnu 😠

fidela86
28. sep 2013

@ciusinka
@zuzu1104
@uankab
Ahojte kocky, ako ste sa mali? pozeram, ze ste sa rozpisali, super 🙂 Ja sa tesim na vikend, domov som dosla pomerne neskoro a mm odchadza zs zajtra na tyzden, tak si musime jeden druheho uzit 🙂 Pekny vikend prajem 🙂

ceresnicka1990
28. sep 2013

Caute baby...hm.l..mozno vy ma pochopite...kamoska mi oznamila,ze je tehotna...po 2 mesiacoch po vysadeni anti...ako tesim sa...ale...velmi ma to vzalo...ja jej prajem, som rada, ale neviem prekusnut, ze z kazdej strany pocujem ako kto otehotnie...a caka babo... :(

uankab
28. sep 2013

@ciusinka odist stale mozte 😉
my sme odisli ked sme boli zhruba vo vasom veku, teda ja som mala 27, manzel 29.. vtedy sme este neboli manzelia, rok na to sme sa zobrali, planovali sme svadbu z UK, co bola tiez zabava 🙂
dcerku som rodila ked som mala 29....
doma som vystudovala medzinarodne vztahy na EUBA.

@zuzu1104 , dufam ze sa vam podari co najskor.. vraj do pol roka je najvacsia sanca otehotniet.. moja kamoska prisla o babatko 2x v priebehu roka, vzdy sa im podarilo otehotniet po 4 mesiacoch a teraz sa im narodila krasna dcerka.

@ceresnicka1990 viem ako sa citits.. moje dve najlepsie kamosky porodili dievcatka v septembri, dnes som jednej poslala darcek postou a druha hrkalka je tu na stole a pojdeme ich pozriet zajtra alebo buduci vikend.. 3 kolegyne v robote su tehu tiez, termin maju v decembri... a my stale nic ☹

baby, ja som inak v piatok nic nestihala, v robote katastrofa, sefka odchadza, vela je,j zodpovednosti pada na mna a ja som nevedela co skor kedze mame mesacne zavierky ..
pekny vikend vsetkym, idem sa nieco poucit, pozriet si serial a spat !

inak celkom pekny je aj returned (to je francuzsky) a revenge, skuste pozriet 🙂

fidela86
28. sep 2013

@uankab Suhlasim s Tebou...my mame s mm 27 a nieco a tiez sa chystame odist...A revenge odporucam aj ja...Ten returned nepoznam, omrknem to a francuzstina je len plus ;) Inak, ked ste odchadzali do Uk, mali ste vopred pracu alebo...? Ak to tu nahodou vyssie padlo, tak sa ospravedlnujem vopred za duplicitu...

@ceresnicka1990 Rozumiem ti velmi dobre...ale...co my s tym...asi jednym uchot prijat a dalsim pustit takuto info...ak nas ma teda nejako zasadne negativne ovplyvnovat...

zuzu1104
29. sep 2013

@ciusinka Peknú nedeľu prajem Luci,
aj ja dostávam knihy len na nejaký sviatok, ale občas si kúpim aj sama nejakú 🙂
Už sa konečne dnes cítime lepšie. Môžem prehlásiť, že to nakoniec zasiahlo všetkých členov rodiny, ale ja s maminou sme to schytali asi najhoršie. Dokonca sme k mamine volali až záchranku, lebo jej dlhú dobu nezaberali lieky a už sa až triasla, ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Ja dnes však bojujem pravdepodobne so zápalom močového mechúra :( a som z toho smutná, že sa tak všetko na mňa hrnie. Ležím celý deň zabalená v teplej deke a uvažujem, že si večer urobím horúci kúpeľ asi v utorok sa pravdepodobne vyberiem ku gynekológovi, uvidíme, čo mi na to povie.
Ďakujem za radu ohľadne škôlky. 🙂 Vieš, čo mi dnes môj malý expert zahlásil, som sa z neho asi pol hodiny chichotala? Priniesol zo záchodu intimky a s a ma pýta či to sú nálepky na gaťky. A ja mu vravím, že áno a on mi ešte hovorí, že: nooo to používajú len mamky, aby boli zdravé. 😀 Je som myslela, že umriem. 🙂
No tak Kosť je fakt totálne šibnutá, ale aj mne sa páči ten jej racionálny pohľad na svet. 🙂 A Booth je naprosto úžasný, k tomu chlapovi nemám čo dodať, je veľmi zlatý a chutný. Páči sa mi jeho povaha. 🙂
Takže aj ty máš problém s prsiami? Ja tak isto. Ja už počas ovulky ich mám ako obrovské, Pamela môže ísť oproti mne do zadnej časti vtedy. 😀 A to pretrváva až do ovulky. Práve pred pár dňami som si na to objednala Agnucaston, ten pôsobí na to, aby sa vyrovnala hladina hormónov v tele a aby neboli prsia také napäté počas ovulky a pred. Vyskúšam a potom dám vedieť, ako to dopadlo.
Aký si mala víkend?

zuzu1104
29. sep 2013

@fidela86 ahojky 🙂, dobre sme sa mali, teda aspoň z časti, keď nepočítam tú nechutnú virózu, čo potrápila celú moju rodinu, tak dobre. 🙂 dnes mi skončila konečne mrcha, ale pre zmenu ma začal trápiť močový mechúr ☹ , už si pripadám, ako hypochonder.
Ty si sa ako mala na služobke? A manžela si dúfam poriadne v posteli pozvŕtala, keď si prišla domov. 🙂

zuzu1104
29. sep 2013

@uankab dík Zuzi, aj ja Tebe prajem presne to isté, nech sa čím skôr podarí. 🙂
Aký si mala víkend?

zuzu1104
29. sep 2013

@ceresnicka1990 Ja tiež viem, že čo prežívaš. Je to ťažké, ale musíš sa jednoducho cez to preniesť aj tak ti nič iné neostáva. Inak sa budeš len trápiť. Mne svokra pred dvoma týždňami volala celá vytešená, že obe manželove sesternice sú tehotné a skoro v rovnaký termín čakajú bábätká. Skoro ma strelilo o zem aj som si poplakala, ale nakoniec som si to urovnala trošku v hlave, no stále mi to nie je jedno a bude to ešte horšie, keď sa im tie deti narodia a ja ešte do vtedy nebudem tehotná. Ale pritom im to úplne zo srdca prajem.

fidela86
29. sep 2013

@zuzu1104 Ahoj, presne tak to aj bolo 🙂 A na sluzobke fajn, dnes na tu svoju siel aj MM, takze si vegetim sama doma- dnes to je super, kedze je slnecna nedela, na pracovny tyzden sa uz ale tesim menej....
Inak klasika...takisto mimoc v rodine...co vam budem baby hovorit, snad aj my sa raz dockame...
uvidime...
dnes to je tyzden co beriem inofolic, uvidime, co a ako...
majte este peknu nedelu, ahojte 🙂

zuzu1104
29. sep 2013

@fidela86 Takže si užívaš samotu, máš aspoň priestor pre seba 🙂 Niekedy je dobré, keď naše polovičky vypadnú, aspoň nám nežerú nervy 🙂
Ja som brala Inofolic 2 mesiace a nakoniec som sa na to vykašľala, keď to má prísť, tak príde aj bez toho hádam 🙂
Peknú nedeľu aj tebe

fidela86
29. sep 2013

@zuzu1104 ale ano, nie je to na zahodenie niekedy 🙂
A k tomu Inofolicu- tiez tomu velmi neverim, ale co som si citala zlozenie, vysledky testo a zavery konferencii, ktore som nasla na nete dosla som k zaveru, ze za pokus to minimalne stoji a poskodit mi takisto nemoze...tak vyskusam ho brat do konca roka, co to urobi a potom uvidime...

jankaferancova
29. sep 2013

Ahojte kočky,tu sa kecá vo veľkom 😉 super 😉 Ja som nemala čas ani Vás tu pozrieť,piekla som dve torty,takže väčšina času strávená v kuchyni 😉 Aký bol u Vás víkend?Dúfam,že dobrý.
Ja idem zajtra k lekárovi na kontrolu,potom podám info.Pekný večer želám všetkým 😉

fidela86
29. sep 2013

@jankaferancova jeeej, som rada, ze si sa ozvala a u toho lekara sa drz..a samozrejme, cakame nove infosky ;)
Pekny tyzden prajem dievcence 🙂

ohenplod
30. sep 2013

Ahojte predavam minipocitac na vypocet plodnych dni cyclotest so zlavou, kto ma zaujem nech pozrie do mojho bazaru. 🙂

ciusinka
30. sep 2013

@uankab No s tym odchodom by to u nas bolo dost tazke, totiz manzel je policajt a minuly rok dostudoval na Akademii Policajneho zboru a on to mal tak, ze prve 3 roky chodil na denne, ale dostaval normalne vyplatu, dalsie 2 roky externe, takze to uz aj robil..Lebo tam to brali ako nejake zvysovanie kvalifikacie alebo tak..No a musel sa upisat, ze minimalne 5 rokov po skonceni skoly ostane u policie, inak keby chcel odist, tak musim zaplatit za studium za celych 5 rokov..No a to by nas polozilo..A este zacinat niekde od nuly, ked tam nikoho nemame, nikoho nepozname, praca ziadna ani nic a ked chceme babo..Tak to je dost nerealne ☹ No ved co uz, nejako to tu budeme musiet prezit 😒

ciusinka
30. sep 2013

@zuzu1104 Ahoj Zuzi 🙂 Fuha, takze nakoniec to nebola len taka nejaka bezna jednodnova brusna prehanka? ☹ tak to ma mrzi, ale tak je dobre, ze sa uz citis lepsie 🙂

Tak tvoj maly je expert s tymi intimkami 😀 tak ja som tu citala uz aj take story, ako mamicka prisla na zachod a tam jej synacik bol tymi intimkami kompletne cely oblepeny 😀 to by som si vtedy asi cvrkla od smiechu, keby som nieco take zbadala 😀

No s prsiami je to u mna praveze tak, ze cez ovulku ich vobec necitim, ale tak cca. tyzden predtym, ako ma prist mrcha, ma zacnu strasne boliet, ale to fakt tak, ze nemozem ani spat na bruchu, ake mam bolesti..Potom ked uz pride mrcha, tak sa to trochu zmierni a po nej vobec nic..Ale co som citala, tak velke bolave prsia su priznakom aj bliziacej sa mrchy ale aj tehu, takze podla toho tazko nieco odpozorujem 😒 O tyzden by mala dojst mrcha, tak uvidime, fakt nenaaaaavidim toto cakanie 😠 a keby tak aspon na nieco bolo, ale vzdy potom ta svina mrcha pride a zase mozme zacat od zaciatku..Ach jaj 😖

Vikend bol v pohode, v sobotu sme upratovali, poobede sme boli u kamarata, lebo zaklada akvarko, ale take ze cez pol obyvacky - 3 tisic litrove a potreboval pomoct pri montovani svietidiel do akvarka, tak manzel pomahal a ja som ich dusevne podporovala 😀 a vecer sme isli s kamaratmi do mesta, boli u nas take mensie Ruzinovske hody, takze ciganska, lokse, burcak, cukrova vata 😀 no uplna parada 😀 a vcera sme len polihovali, ja som varila, poobede sme boli na prechadzke so psom a bolo po vikende 🙂

A ty si mala aky vikend? 🙂

ciusinka
30. sep 2013

@ceresnicka1990 Uplne chapem, ako ti je..Tiez mam pocit, ze vsade naokolo su same tehotne, tiez kamaratova frajerka bude onedlho rodit, on sa na dieta ani netesi, takze to mi je uplne najlepsie ked pocuvam jeho reci ☹ A nehovoriac este o priblblych reciach pribuznych a znamych, no kedy konecne uz aj my budeme mat dieta?? Ked sa ma to uz asi miliontykrat spytala minuly tyzden manzelova babka, tak som jej na to povedala, ze vtedy, ked sa bude babo dat kupit v obchode..Lebo uz toho mam plne zuby..Nehovoriac o tom, ze na jednej strane pozorujem okolo seba baby boom - vsetci su tehotni a ja stale nic a na druhej strane stale citam na nete, ako nejake matky zabili svoje deti..No a to ma ide uuuplne roztrhnut potom, ze tento svet je fakt uplne zvrateny, ze takym zenskym dopraje mat dieta a ony ho potom zabiju a my, co by sme tomu dietatu zniesli aj modre z neba, sa ho mozno ani nedockame ☹ je to uplne psycho..

zuzu1104
30. sep 2013

@fidela86 tak budem silno držať palce, aby Inofolic na teba zabral priam zázračne 🙂

zuzu1104
30. sep 2013

@jankaferancova Ahoj Janka, držím palce na dnešnej kontrole, dúfam, že dopadne dobre. 🙂