icon

Snažilkujeme od marca 2013

gerci90
7. mar 2013

Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..

zuzu1104
30. sep 2013

@ciusinka No veru tak Lucka, malo to pre nás horší priebeh ako obyčajná jednodňová viróza a ja už od včera zas ležím so zapáleným močovým mechúrom, už som sa dnes aj objednala k lekárovi, pretože už ma bolia aj vaječníky a aj celý spodok krížov, mám z toho obavy. :( Tak radšej idem na vyšetrenie.
No tak náš malý je fakt expert 🙂. A aj ja keby som videla svoje dieťa oblepené intimkami asi by som kolaps od smiechu dostala 😀
Takže tie prsia budú asi PMS. Čo narobíš, je to fakt nepríjemné, ale veď musíme to nejako zvládnuť. Ja som si minulý cyklus myslela, že som tehotná hlavne kvôli tomu, že ma prsia veľmi boleli a hlavne bradavky a okrem toho ma aj hrozne svrbeli a vidíš, nič z toho. ☹
Tak vy ste mali celkom príjemný víkend. Vôbec nie nudný. O tých hodoch viem, lebo aj moja sestra bola a hovorila, že jej burčák vôbec nesadol, že celý deň potom doma len vracala a hovorila, že pritom vypila asi len 2 poháre. Asi nás v tom nechcela len tak nechať, tak sa pridala tiež so zvracaním 😀

ciusinka
30. sep 2013

@zuzu1104 Juj, no tak snad to nebudes mat nic vazne, urcite je lepsie ist k lekarovi, nech ta radsej vysetri a budes vediet na com si..No snad to bude len nejake prechladnutie a budes cim skor fit!

No bude to asi PMS, ale co je cudne, ze som to nikdy predtym nemavala, mam to mozno tak posledny rok maximalne a pritom HAK neberiem uz 2 roky..A po vysadeni ma tak neboleli..Takze tym hormonom nejako nerozumiem 😖 A teraz ma vlastne o tyzden prist mrcha a zatial nic neboli..No ved uvidime, necham sa prekvapit..

Jeeejda, tak to sestra asi vazne vas chcela podporit..alebo ste nejako dusevne prepojene, ze ked je zle tebe, tak je aj jej 🙂 no hlavne nech ste obe co najskor v poriadku..My sme praveze toho burcaku popili v sobotu habadej, urcite aj cez liter a to kazdy pohar v inom stanku a v jednom dokonca sme si dali namiesto bieleho ruzovy 😀 a bolo mi uplne v pohode 🙂 ale zase je pravda, ze sme si zabalili domov plnene lokse pecienkove, vcera sme si ich na veceru celi nateseni zohriali a po par sustach sme cih rovno vyhodili..Nechapeme preco, ale ta pecienka bola normalne nejaka taka kysla - som sa aj bala, ci aj my nestravime noc na zachode, ale nastastie nie, tak snad to nebolo pokazene, ale v poriadku to teda urcite nebolo 😖

ceresnicka1990
30. sep 2013

@uankab ja sa snazim na to na to nemysliet,lebo mi pukne hlava...uz som za tym, nemam rada tie moje depky.. ale myslim si ,ze na kazdu z nas vyjde 🙂

ceresnicka1990
30. sep 2013

@zuzu1104 presne to pocitujem aj ja....z jednej strany sa s nimi tesim a z druhej sa hnevam..sama na seba... :(

fidela86
30. sep 2013

@zuzu1104 vdaka 🙂 uvidime 🙂

jankaferancova
30. sep 2013

Ahojte moje zlate.Tak ja som sa nedavno vratila vsetko ok.Hcg sa vysplhalo z min.tyzdna 426,3 na 5606.Sme vraj o par dni vacsi,ale to je jedno 😉 poplakala som si od stastia ked som na monitore videla nadho drobceka.Baby moje som stastna,velmi stastna.Prajem Vam kazdej jednej tento pocit.Verim,ze coskoro sa budem tesit s Vasich dobrych sprav!Myslim na Vas a drzim palce!!!

fidela86
30. sep 2013

@jankaferancova jeeeeej moja, my sa tesime s tebou 🙂 Bozinku, to musi byt nieco 🙂Kedze som to v zivote este nezazila, pre mna je to doslova a dopismena nepredstavitelne....sme s tebou 🙂

jankaferancova
30. sep 2013

@fidela86 dakujem moja,ano je to nepredstavitelne,presne ako pises,neboj sa aj ty budes raz zazivat tento pocit,Vy všetky to zazijete,vsetkym Vam to zo srdca prajem!

zuzu1104
1. okt 2013

@jankaferancova Jani, neskutočne sa teším, prajem ti to zo srdca.🙂 Nech sa bábänko drží a samozrejme aj jeho maminka. 🙂

jankaferancova
1. okt 2013

@zuzu1104 Dakujem zuzik velmi pekne 😉 nech uz sa takto tesime vsetky spolu!

zuzu1104
1. okt 2013

@jankaferancova Uvidíme moja, my s mužom ideme o pár dní do ďalšieho boja. 🙂 Dnes som 8 DC cyklu, tak už sa pomaly ale isto blíži deň ovulky a ideme skúšať tú tvoju spomínanú polohu plodenia 😀 Meriam aj teplotu, tak som fakt zvedavá, ako to bude. Drž palce!

ceresnicka1990
1. okt 2013

Baby, dnes kraaaaasne dve ciarocky na OVU teste 🙂)))))))))))tak konecne...inofolic asi vazne robi zazraky 🙂)))))) drzte palce 🙂))

jankaferancova
1. okt 2013

@zuzu1104 Drzim palceky silno a veru vyskusajte,nech to len pomoze!Podari sa to,verim tomu!

jankaferancova
1. okt 2013

@ceresnicka1990 super skvele spravy!Drzim palce!

ceresnicka1990
1. okt 2013

@jankaferancova no uvidime ci sa postasti 🙂)))))al velmi sa tesim , to je asi prvy krat co bud ovulka 🙂

zuzu1104
1. okt 2013

@ceresnicka1990 parááááda, tak idete na to, držím palceee 🙂

zuzu1104
1. okt 2013

@jankaferancova dík moja zlatá, snáď budeš mať pravdu 🙂

ceresnicka1990
1. okt 2013

@zuzu1104 jj dneees to bude plne laaasky 🙂)))dufam,ze to nieje plany poplach

fidela86
1. okt 2013

@ceresnicka1990 jeeej moja, to je super 🙂 tak verim, ze pomoze aj mne, tento cyklus som s nim zacala 🙂

fidela86
1. okt 2013

@ceresnicka1990 ja si tu svoju netestujem pre klud duse, lebo mam pocit, ze ak by som zistila, ze ju nemavam (co je mozno aj pravda), tak by som to nepredychala...ale Inofolic je moja nadej ;) Ty ho ako dlho beries?

ceresnicka1990
2. okt 2013

@fidela86 ja si testujem teraz hlavne preto ,aby som zistila ,ci ju mam alebo nie...a meriam aj bazalnu 🙂 beriem inofolic uz 22den 🙂 2sacky denne🙂 a cvicim mojzisovej cviky....tak uvudime...dnes ciarocka este viac zosilnela, tal ocakavam ci ta ovulka dorazi,alebo nie 🙂

zuzu1104
2. okt 2013

@ciusinka no tak výter mi zobral, dnes som bola na krv, lebo mi dal urobiť celkový krvný obraz a aj hormonálny profil, tak som zvedavá, čo to bude. Už sa cítim lepšie, snažím sa mať kríže a brucho, čo najviac v teple, chodím naobliekana ako cibuľa.🙂
Ani som si nevšimla príspevok od teba.🙂
Ma tak napadlo, že som čítala, že kopec ženám, čo sa začali snažiť, tak sa úplne zmenil cyklus alebo aj príznaky sa zmenili, tak môže to byť aj tým. Ale väčšinou sa uvádza, že bolestivé prsia sú znakom predmenštruačného syndrómu alebo tehotenstva. Pri PMS sa odporúča extrakt z vitexu jahnacieho, ževraj to pomáha normalizovať hladiny hormónov. Ja som si to už kúpila, ale počkám ešte na výsledky, a potom sa rozhodnem či to budem brať alebo nie. Dnes som 9DC a dosť ma pobolievajú vaječníky a už mám aj taký hustejší výtok asi sa už vo mne niečo deje.
Včera sme si s manželom spravili super večer, sa mi to tak páčilo. Sme si dali domácu griotku, sprchu, ťuťumuťu🙂 a potom sme spolu lúštili krížovky, bolo to fakt super. A budúci týždeň ma mm pozval na večeru,t ak už sa tak teším. 🙂
No tá lokša bola asi fakt pokazená, teda tá pečienka, keď tak chutila, ale dobre, že vám z nej nebolo zle. Ste sa fakt mali fajne na tých hodoch, normálne závidím. Aj ja by som šla.🙂 Ale asi najbližšie až na vianočné trhy a na tie sa už fakt neskutočne teším🙂
Teraz v nedeľu môj synček oslavuje tri rôčky, tak v sobotu sa bude oslavovať, už sa celkom teším na to, že sa trošku odreagujem.🙂 Aký máš ty plán na víkend?

ciusinka
2. okt 2013

@zuzu1104 A kedy budes mat vysledky od lekara? No snad budes v pohodicke a nebude to nic zle 🙂

No ja teraz ocakavam v pondelok mrchu a zatial este nemam ziadne pocity, ani prsia nebolia, nic, no tak uvidime..Ved toto je to, ze ta bolest prs moze byt aj PMS aj tehu, takze z toho clovek vela nezisti, takisto ako bolesti podbruska mozu znacit to aj to..Takze len cakat, ci mrcha pride alebo nepride..

Tak to ste mali krasny romantikus vecer 😉

My sme na vikend planovali ist na Dni zela do Stupavy (obdova hodov a vinobrani 😀 ), no lenze manzel bol dnes u lekarky a je PN, uz 3 tyzdne stale smrkal, teda mal stale upchaty nos, ze ani dychat nemohol a nie a nie to prejst, tak sa uz dnes vybral k lekarke a ta mu hned dala antibiotika a vypisala ho..Takze teraz lezi doma, na kontrolu ma ist v stredu alebo ak sa bude citit dobre, tak moze uz v pondelok..Takze cez vikend budeme pekne vylihovat doma..

Jej to je super, tak budete mat velku oslavu, co pekne ste mu kupili? 🙂

ciusinka
2. okt 2013

@zuzu1104 No ja som teraz z toho jelen, bola som akurat na zachode a nasla som si na papieri taky hlien, aky byva pocas ovulky..Priesvitny, husty, natahovaci..A to som dnes 24 DC a co som aj minuly tyzden pozorovala hlien, tak som taky uz vtedy mala, takze ovulka podla mna prebehla vtedy 😕 Netusis nahodou, ci to je normalne alebo co by to mohlo znamenat?

zuzu1104
2. okt 2013

@ciusinka Výsledky budú v pondelok, veľmi si prajem, aby bolo všetko v norme, ale doktor nám nezakázal snažiť sa ani tento mesiac, tak pôjdeme na to. Ovulka vychádza na pondelok, tak som zvedavá, dúfam, že to stihneme, lebo muž od utorka odchádza na služobku.
Presne bolesti pŕs a také bolesti ako pred menzesom, človek sa z toho môže aj zblázniť. Veľmi budem držať palce, abysi už nedostala tú mrchu hnusnú. No a s tým hlienikom. Tak ja som presne to isté pozorovala v 7DC som ho mala, potom 14-15DC a potom opäť 18DC, som bola z toho tiež zmätená a tiež neviem, čo to znamená.
Včera sme boli na nákup prekvapení.🙂 Kúpili sme mu také smetiarske auto, o tom spieva hádam už mesiac a ešte novú rozprávkovú knižočku a ešte cd rozprávok na počúvanie. Iste sa tomu veľmi poteší. On je taký skromný chlapček, poteší sa hocičomu, dokonca aj oblečeniu. 🙂 Sme v hračkárstve videli také obrovské smetiarske auto, ale to sa nám zdalo moc obludné, tak sme zvolili radšej menší model, nech sa mu s tým dobre hrá. 🙂
Dnes idem upiecť prvý koláčik-linecké kolieska, zajtra sa chystám urobiť dva druhy-punčák a ešte medové rezy no a v piatok ta zaklincujem jablkovo-orechovou štrúdľou. 🙂 Už sa teším na to pečenie.
Nemáš nejaký nápad na chutné menu? Ja už týždeň premýšľam, že čo dobré pripraviť, aby mali všetci spokojné brušká.

ciusinka
2. okt 2013

@zuzu1104 Tak drzim palce, aby boli vysledky v pohode 🙂 No s tym hlienom to nechapem, predtym som ho vzdy pozorovala len v case ovulky a teraz sa mi zrazu objavil aj dnes..No neviem, co to moze znamenat, a tak ved uvidime, pondelok je tu o chvilu, tak uvidime, ci mrcha pride..Aj ked ten cyklus mavam niekedy aj dlhsi, vacsinou tak 28-30 dnovy, tak sa necham prekvapit..

Tak to bude mat urcite velku radost z toho smetiarskeho auta 🙂 a je super, ze je taky skromny a vdacny za vsetko 🙂 Je to naozaj super vlastnost, lebo nieco opacne mam v rodine ja - mojho brata, teraz mal 18 a z neho mama vychovala daco tak rozmaznane, ze to ani pekne nie je..Veci nosi jedine znackove aj to jednu konkretnu znacku najlepsie, kde jedna mikina stoji 100 eur..A mama ho v tom podporuje, na 18-ku dostal darceky cca. za 600 eur minimalne..A to sme sa aj cudovali, ze mu rovno nasi auto nekupili..

A budete mat oslavu normalne akoze obed alebo veceru ci len take posedenie, nieco studene- salaty, chlebicky atd? Lebo mam recept na jeden super salat studeny - len sa netreba zlaknut tych ingrediencii, lebo je to take dost blaznive 😀 ale chut je naozaj uzasna 🙂 Idu tam 2 konzervy kukurice, 2 konzervy mandariniek, 1 por, 1 kysla smotana, 1 majoneza. Z kukurice a mandariniek vyliat stavu (teda mandarinkovu naliat do pohara a nechat niekomu vypit 🙂 ), por sa nakraja na tenke kolieska a vsetko sa zmiesa dokopy aj so smotanou a majonezou a necha sa najlepsie cez noc odstat 🙂Chuti to vyborne, aj ked ta kombinacia je vazne neobvykla 🙂Alebo este som nedavno robila takych slimakov z listkoveho cesta - pizzovych a spenatovych, keby si chcela, poslem ti aj na to postup 🙂 tiez sa po tom len tak zaprasilo 🙂

andy04
2. okt 2013

@ciusinka ahojte niekedy si vás čítam a držím palce Ja som 22t mne sa stalo v mesiaci ked som otehotnela niečo podobne kedže som sa pozorovala prebehlo to asi takto Ovulka ako z knižky takze šťastný hups na vec... a asi po 4 dňoch presne ten istý ovulacny hlien znova bola som z toho dost vedľa a prečítala som čo sa dalo ale nic nezistila Nikdy sa mi to predtým nestalo zujimave bolo ze sme to vtedy už neskusali takze ovulacia musela byt predtým kedze som otehotnela. ale prečo ten hlien potom to neviem

ciusinka
2. okt 2013

@andy04 Ahoj, vdaka za prispevok..Takze tebe sa to vlastne stalo v tom mesiaci, ked si otehotnela, ze si videla znovu ten ovulacny hlien?Ze si mala ovulku, snazilkovali ste, otehotnela si, aj ked si to este nevedela a po par dnoch si mala znovu ten hlien? No kiezby to tak bolo aj u mna, ale moc tomu neverim ☹ tiez sa mi to predtym nestalo, vzdy som mala ten "spravny" hlien iba v case ovulky, potom uz nie..

andy04
2. okt 2013

@ciusinka Presne ako si to opísala tak si to vysvetlujem aj ja teraz... Ked som este nevedela ze som tehotná hladala som všetky informácie o dvoch ovulaciach za mesiac alebo skúsenosti ostatných bab ale nic podobne som nenašla Dost ma to vtedy zarazilo pretože prvá ovulka bola vážne presne na den a ukazkova doteraz to nechápem Az do testnutia som nemala žiadne imlantacne spinenie bodnutie ani nic podobne takze som moc neverila ze to vyšlo az pred očakávaním menzesom brucho viac nafuknute ako normálne Pre mna to niečo "iné" bol praveze ten hlien pár dni po ovulke Držím Vám všetkým palce nech to stíhate do konca roka 🙂

fidela86
2. okt 2013

@andy04 vdaka, kiezby sme stihli 🙂
Ja uzivam inofolic nejake dva tyzdne, necele teda- nevnimam ziadnu zmenu, ale uvidime...nechame sa prekvapit...ovu by mala byt v piatok, sobotu...drzte silno palce