Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@monicka79 dakujem,aspon som sa ukludnila,pri prvom som ju mala uplne v pohode a tak ako ma byt,otehotnela som na druhy sup 🙂 teraz mi moj gynekolog radi polohu zozadu,prave preto,aby sa spermie lahsie dostali ku krcku,hmm...som zvedava 😉
@bimba01 tak uz je to jasne,nech sa len bublinka zvacsuje,drzte sa a GRATULUJEM este raz!nech sa nam tu ten baby-boom rozbehne,ze baby 😉
tak ja som dnes testla,4dni pred MS,nic ani naznak 😒 takže ideme dalej
Ahojte dievcata.neda mi to neprispiet.my sa snazime 4-ty mesiac,mrchu (ne)ocakavam zajtra.test som este neskusala,ani nemam doma ziadny,tak ma to nepokusa.drzim palce vsetkym cakatelkam na // a gratulujem tehulkam.
@zuzika18 nie, žeby som niekomu priala niečo zlé, ale je fajn vedieť, že s podobným problémom sa pasujú aj iní...či lepšie, iné 😉 ja už sa cítim ako Bermudský trojuholník. Zhodou okolností mi vyšla návšteva u dokyho v ovu čase, takže som krásne videla čakajúcu a pripravenú folikulku...vystrelili sme náboje....a doteraz neviem, či boli ostré či slepé 😅 Príznaky z času na čas u mňa nejaké sú, ale len na deň a navyše, sú tak podobné PMS, že netuším, čo sa chystá. Nevidieť na sone guličku, povedala by som si, že tento mesiac ovu nebola a bola by som happy, že ušetrím na vložkách a budem mať 8 týždňov rajský pokoj od ms. No takto teda riešim otázku, či ísť k dokymu pred, či po sviatkoch. Na jednej strane, nechcem vyzerať ako panikárka, na druhej strane, celé sviatky tŕpnuť, že čo sa deje, sa mi moc nechce 😠 no ako sa poznám, vo štvrtok k nemu naklušem...ak dovtedy nenakluše niečo iné ku mne 😉
@tahivka ja byt tebou tak by som nesla. Ked som ostala ja tehotna tak som isla k dr. par mesiacov po sebe sledoval ovu atd robil graf. Povedal ze to nevyzera vobec dobre ze len tak bez pomoci tehotna nezostanem. Nato som si isla oci vyplakat. o 2 tyzdne som nasla pozitivny tehu test. Takze netreba sa stresovat.
@cawes ľahko sa povie, ťažšie sa koná :D myslím to NESTRESOVANIE sa. Ale viem, o čom hovoríš. Pred 4 mesiacmi som totiž už tehu bola, ale doky ma tak vystresoval, že aj keby bolo všetko ok, pri ňom by to tehotenstvo nevydržalo...a aj sa tak stalo. Každý druhý deň u neho, na PRVEJ návšteve ma objednal hneď na zákrok, čo som odmietla, potom sa zdalo, že je všetko dobré, potom zas mu niečo nesedelo v tabuľkách - proste hotový pesimisticko-stresový 10-dňový kolotoč. Pri odchodoch z jeho ordinácie som mohla rovno zaklopať na psychiatriu 😒 Preto vlastne váham...no vraj aj 2-týždňové meškanie ms je v celku normálne, tak asi ten týždeň ešte nejako vydržím. Vďaka za radu, myslím, že máš pravdu.
ms už tu mala dááááávno byť, som v 35DC ( a asi 17DPO), normálne mávam od 26-30DC,no väčšinou sa trafím do ideálnej 28-ky :D ...a testujem sa poctivo, každý druhý deň, už mám červenú čiarku pred očami stále 😉 stále však len jednu...neviem, či to je tým, že prijímam priveľa tekutín, denne asi 4-5 litrov, no kvôli iným zdr. problémom to menej nemôže byť a tým pádom aj koncentrácia HCG je nižšia a test ju nevie zachytiť.
@jankaferancova dakujeme bodaj by sa v pondelok si spravim test...
beriete nejake vitaminy, caje alebo nieco podobne? Ja som zacala pit caj s alchemilkou a vitex jahnaci, ale je to bleee
@tahivka Dakujem za upozornenie, citala som to na jednej stranke a tam bola taka kombinacia, alchemilka vraj posilňuje produkciu hormónov
http://www.otehotniet-cyclotest.sk/planovanie-t...
@simonne1 mnohí ju doporučujú, i ja som ju pila, ale nerobila mi dobre...no dávnejšie som natrafila na info, že s ňou treba opatrne a tak som ju radšej vyradila. Na oplátku http://www.ekoporadna.sk/poradca-ekospotrebitel..., takže asi ako podpora je super, ale v tehu radšej nie. Len neviem, či alchemilka končistolaločná, žltozelená a alchemilka obyčajná majú ten istý účinok...to by chcelo nejakú bylinkárku 😉
ja som to tiez uz nevydrzala a otestovala, a nic. :( som uz 36DC, ovu ani neviem ci som vobec mala, som aj nachladnuta, tak asi to bude zato meskat, takze pokracujem dalsi mesiac. pozeram ze je nas tu takych viac, asi fakt plati ze cim viac sa na to clovek sustredi, tym horsie :(
dobré ránko, kočenky, dnešok začínam slovom - JUPÍ. Konečne sa uráčilo pani ms doklusať, takže aspoň viem, na čom som 😅 A snažilkovanie môže o pár dní zas pokračovať, to sa polovička poteší 😀
Dobre ranko, babule.
Sem s tym virusom, aj ja sa chcem nakazit
😀
@tahivka no to mas presne ako ja tento mesiac. Kramy meskali a to clovek potom nevie na com sme. V sobotu doklusali, teraz koncia, tak sa ide na vec. Najhorsie na tom je, ze ja ani neviem, kedy mavam ovu a testovat sa mi nechce, ja na to fakt nemam nervy. No a muzik je kazdy mesiac jeden cely tyzden (vzdy od ca. 15steho) v Saudskej Arabii, tak ak je to niekedy v tom case, tak sa mozem s baby rozlucit. To nebude potom nikdyyyyy. Ma svihne. Sice nas nic nenahana, chceli sme to tak ci tak aby sa narodilo az niekedy 2014, ale naplanovat sa aj tak nic neda. Hlavne v nasom veku. Mat tak znova 20 😅
Dobre ranko babenky,tak ja som konecne po dlhych dnoch prisla z prace a hned moja prva cesta viedla na wc urobit si test.Dnes je to vlastne 13 den co mi to meska....a test je pozitivny....tesim sa bojim sa,nemozem tomu uverit,ze by sa to podarilo na prvy sup...dnes idem k lekarovi,lebo ma strasne boli a picha pod bruskom...tak mi drzte palceky....ostatnym snazilkam prajem vela stasticka..... 🙂
@slniecko2551 krásny testík,GRATULUJEM!!!Nech je všetko v poriadku,daj vedieť ako si pochodila,držím palce!
@simonne1 ja som tiez tento cyklus zacala pit alchemilku,ale iba do ovulacie,potom sa uz nemoze,zevraj skodi v pripadnom tehotenstve.mrchu cakam dnes,ale zatial sa jej
nejako nechce.dufam,ze ani nepride 🙂
@slniecko2551 gratulujem k ciarockam,su teda riadne silne.
@slniecko2551 gratulka 🙂
baby inak chcela som sa spytat, vy ste testovali aj pred meskanim ms,,lebo ja som testla, ale tak nic nebolo,,,,je este skoro MS cakam az o 10 dni, len ja som nevydrzala,,,,,haha co narobim :D :D :D
@slniecko2551 gratulujem krasne ciarky 🙂 a to sa ti fakt podarilo hned na prvy krat? super 🙂
@kuko7 jasne ze skusali 🙂 ak mam doma test, tak to nutkanie pouzit ho je obrovske...
aj ja mam negativny a ms nikde :(

@bimba01 Gratulujem a držím palčeky 🙂 ! Aj ja chceeem // ...