Snažilkujeme od marca 2013
Cawte snažilky od marca 🙂 už je tu založena otázka na marec 2013 ale to sa neda komunikovať ako sa vam dari ,ci sa zadarilo a podobne..tak podte komunikovať radsej tu 🙂
My sa ideme do toho pustit teraz v marci som zvedava toto bude nase druhe mimčo 🙂 keby to vyslo cez cca plodne dni TP by bol na mužove narodky 😵 😵
Vela stastia vsetkym snažilkám..
@slniecko2551 gratulujeeeeeeeeeeeeem.. :D
ahojte, rada by som sa pridala a podelila s mojimi pocitmi 🙂 s partnerom sme sa asi pred mesiacom rozhodli, že hlavne nebudeme nič plánovať, ale už ani ničomu brániť a tak sme si to začali užívať "naplno". Poslednú MS som mala 24.2., cez jarné prázdniny sme boli na dovolenke, úplne sme vypli - slniečko, lyžovačka, prechádzky, lenošenie, proste pohodička 😎 cca týždeň po návrate som začala cítiť bolesti v prsiach, mierne pichanie v podbrušku ako pri MS (len slabšie, ale zase takmer "non-stop"), no a keď sa k tomu pridalo pálenie záhy, ktoré som NIKDY nemala, čoraz častejšie návštevy WC + žiadne "obvyklé" príznaky príchodu MS, urobila som si v nedeľu poobede testík (28 DC) a do minúty vyšli krásne 2 // 🙂 i keď jedna slabšia, ale "nepomýliteľná". No a keďže som vôbec nepočítala s tým, že by to mohlo vyjsť hneď na 1.krát, v pondelok som ihneď bežala k doktorke, ktorá mi to potvrdila 🙂 na sone toho však ešte nebolo veľa vidno, i doktorka povedala, že 4+1tt je veľmi skoro, ale vraj, ak všetko dobre pôjde, o 2 týždne, kedy mám prísť znova, budeme "múdrejší". Tak sa stráááááááášne tešíme, ale zatiaľ len tak potichu, ale veríme, že všetko bude ok 🙂 Držím moc palce aj ostatným "marcovkám" a verím, že sa asap stretneme v "decembrovkách"!!! 🙂
@ciusinka ja som mala 5 rokov nehormonalne teliesko,,,takze som nesledovala vobec nic 🙂 prva dcerka sa zadarila na 4 mesiac, ale to som chodievala aktivne behat kazdy den a az ked som si kotnik vytkla, tak sa zadarilo,,,tak som si teraz dala pauzu od zumby, lebo chodievam a my tam dost skaceme a tak, tak cvicim len pilates,,,ale ako my sme dokopy sexovali tak 7 krat :D tak to nejako neriesim, bude ako bude, nebude, bude priiiste :D :D :D
@livv juj.... gratulácia.. :D a nech je všetko ok.. 🙂
a inak baby... tá bolesť pŕs už prestala.... vlastne cú už "len citlivé na dotyk".... zatiaľ žiadne náznaky ms... ale nooo veď uvidíme... 🙂 no u nás doma už niekto tehotný je... môj manželík.... pretože včera večer dal nasledovnú kombináciu: cesnakovo-syrová pomazánka so 4 hriankami.... dva pomaranče..... čokoláda.....pikantné kyslé uhorky.... to všetko v rozmedzí cca 40 minút.... 🙂 úchvat... 🙂
@livv gratulujem,drzkajte sa!
@kuko7 no ja som nutkanie mala,asi ako kazda a samozrejme vysiel negat.par dni MS meskala,tak som spravila a druha ciarka bola slabsia,o 2 dni uz bola pekne viditelna.takze vydrz moja,vydrz 😉 aj ked je to tazke 😉
@jankaferancova ja vydrzim o to pokoj 🙂 pri malej som to viac riesila :D ale ked uz mam jedno baby, tak to je ine, cele to inak vnimam,ale toto testovanie je fakt ako droga :D :D :D
@kuko7 tak to hej,ja cakam manzela zajtra,ovulacia uz zacala,uvidime ci sa zadari,neboj sa ja sa uz vidim,ze budem nedockava a budem testovat a testovat a testovat 😉 dr.mi povedal,ze mam prist hned na krv a ze budem do hodiny vediet,ze to je lacnejsie ako testy 🙂 ale co ja viem,aj tak sa dopredu otestujem 😀
@jankaferancova to som ani nevedela ze sa to tak skoro da 🙂 ved ale aj tak to je jedno,,,si si , nie si budes neskor :D
Rada by som sa k vam pridala, baby. Zajtra by som mala mat ovu, takze by som sa rada s manzelikom posnazila, ale pred vyse mesiacom som bola na kyrete. Spontanny potrat v 6tt, takze ma museli cistit. Dr povedala, ze by sme mali aspon 3 mesiace pockat, ale mne sa tak dlho nechce cakat... Ten prvy pokus ani nebol nejak planovany, ale potesil a hlavne o to viac napasmal a teraz nemyslim na nic ine, len kedy to zase skusime. Nemate niekto skusenosti, ci naozaj treba tak dlho vydrzat?
to si tiez hovorim, len sa bojim, aby to zas nedopadl zle. Ale presne ako tu pisete, uz mi sibe z toho ratania plodnych dni a cakania na mrsku. Totiz, s manzelom furt len cakame. Najskor som nemala pracu, takze pockame, kym budem zamestnana, aby som mala aspon nejaku matersku. Potom zase, kym skonci skusobka. Uz ma to nebavi...
@kuko7 jasne da sa z krvi ti to zistia,len jedna vec,ktoru nezistia je,ze ci ide o mimomaternicove....jasne mas pravdu,ked nebudem teraz,budem neskor,ale vies ako kazda zena,chcela by co najskor 😉
@livv ahoj liw a gratulujem ;) som na tom podobne ako ty. s priatelom sme si zacali uzivat naplno od silvestra, januar sa nezadaril a vo februari som mala menzes 14.2. a tuto nedelu som si nasla 2 ciarky... u doktora bola vidno len mala bublinka a tiez mam prist o 2 tyzdne. drzim palce a verim, ze sa stretneme v decembrovkach ;)
@slniecko2551 jeeeej, no super! gratulujem.... to bolo jasne..... tehulka....
tak uz sme tu 3... jupiiiiii 🙂
@slniecko2551 gratulujem, vidis, pisala som ti, ze isto budes tehu😉 mech vsetko dobre dopadne🙂
Tiež sa pridávam ku gratulantom, kočky, užívajte si tehuľkovanie 😉
@zuzika18 preto som včera použila to JUPÍ...napriek tomu, že sa o mimi snažíme už takmer rok, som rada, že konečne tá neistota je preč, fakt to bolo hrozné. Rapidky ukazovali stále neg., ale mamatest mal dušíka, takže som bola na pokraji nervového kolapsu, že čo je pravda 😒 Tebe držím pästičky. Kým ms nedorazí, stále je šanca 😉 Každopádne, ak nemávaš dlhé cykly a bude Ti meškať 2 týždne, určite by som na Tvojom mieste k dokymu nabehla. Možno bude mať pre Teba milú správičku 😵
noooo moje telo si so mňou robí čo chce.. :D asi došla mrcha.... neviem... ale čo potom tá bolesť pŕs?.... to som teda naozaj nepochopila... a dokonca teraz sa rozhodla mrcha prísť presne na 28dc?.. nechápačky... ale tak nič sa nedeje.... snažíme sa ďalej.. 🙂
@tahivka Aj ja som zatial používala rapidky a dnes som si kupila mamatest, tak som zvedavá, zajtra asi vyskušam,. Robím si test každé dva dni. Občas ma pichne v podbrušku inak nič a som nejaká unavenejšia, ale to može byt aj tým počasím.. Cyklus som mávala 28 až 31 dnový. Uvidíme, ked tak buduci týžden sa objednám k doktorke.

@kuko7 Ja som akurat vcera rano robila test 😀 a to som bola 20DC..lebo totiz ja som poslednu MS mala taku divnu..3 dni meskala, 3 dni som mala len spinenie, 2 dni som krvacala a potom zase 3 dni spinenie..a mala som take cudne pocity v bruchu, na vracanie atd..tak som vyskusala, ze ci nahodou..ale nic samozrejme..Teraz MS cakam az buduci stvrtok, tak uvidime..ja si nejako neviem ani moc odsledovat ovu, nemeriam teplotu ani si nerobim ovu testy, len sa snazime tak kazde 2- 3 dni..