Snažilky 2012/2013
Ahojte uz rok sa snažime o miminko ,4 roky nahodne rok intenzivne, lekar mi nerobi nic len folikulometriu, poradte neake triky dakujem
ahoj ahoj,
ten polip?
to je na maternici, a mam cakat ze mozno odide s ms
neboli, nekrvacam ako ine nic a nebol tam pred 2 tyz , tak nechapem...
tak dufam ze ani nebude po ms!
inak hmm uz ani neviem uvidim co mi povie dk, este asi pockaj jeden cyklus z clostylom a ak stale nic a polip zmyzne pojdem asi na ten prefuk...
ako sa mas ty??
kolko sa po laparoskopii nemoze skusat?
@seraa na maternici? ja ze na vajecniku.....neviem, preco som myslela, ze na vajecniku. ja som mala cystu 3x 3 na vajecniku teraz... tak asi preto som si pomylila, ze aj ty mas na vajecniku, aj ked viem, ze ty nemas cystu.... a kedy ides k doktorovi? a uz muzik bol na spmg...? lebo velakrat je aj tam problem, tak by nebolo na skodu zistit aj to. po laparke mozes hned skusat, ked ti nic nerobia, iba ten prefuk akoby. mne davali prec aj zrasty a.......... poslem ip, lebo si asi zabudla 😀
@seraa tak hadam laparka nie. hadam sa podari uz aj teraz. . aj ked laparka ti tiez da vela odpovedi. a netreba odkladat, ked sa tolko snazite.... len u teba je ten problem aj tym klesajucim hormonom. ale lepsie je asi ist na tu laparku, nech vies, ze je to tam ok....;) .... poslala som ti aj ip 😉
@salome51 ahoj,akurát sa teraz sestra liečila na ten streptokok a dr. jej povedal,že je to zo stolice a že by ženy nemali nosiť tangá a že by sa malo umyť po každej stolici,no len neviem ako to myslel,keď vačšina z nás chodí do práce a ešte dostala také lieky,že krvácala z konečníka,tak ale treba vydržať a poriadne sa vyliečiť,držím palec
@zuzanarichard ahoj,aj ja som potratila koncom januára,mne radila dr. počkať 3 mes.,sice pri čistení netrebalo násilne otvárať maternicu,ale že nemusíme,len kvôli tým vírusom a chrípkam čo bolo túto zimu dosť časté.Teraz som končila s 2 MS,ale už nemám nervy čakať.Tiež mi navrhuje duphaston,jooj,len nemám rada tabletky a hlavne keď som si prečítala informácie k lieku.Strašne sa bojím,ešte raz by som to nevydržala,tú prázdnotu 😢 .
@ercsikek hm akurat som sa zamyslela nad tym duphastonom. Tiez mam hrozu ked pocujem biochemicke tehotenstvo a odmietam zatial akukolvek liecbu, vitaminy alebo meranie BT. Mne dr povedala, ze mam jest inofolic-kyselinu listovu ked nechcem zacat so stimulaciou. Tak som si tie prasky kupila a dooost som teda vyvadzala, ze to jest nechcem. Ale teraz som si uvedomila, ze uz pol roka jem duphaston a vobec si neuvedomujem, ze aj to je liek. Hm nastastie mam popri nom skoro presne cykly. To ja len, ze toho duphastonu by som sa asi nebala, ci si citala nieco zle??
@ercsikek ahoj🙂nám sa tento mesiac nepodarilo,ale skúšame zase,dúfam,že teraz už to bude úspešné...a neboj,bude to dobré a na začiatku nového roka si tu budeme vymieňať fotky našich bábätiek!!!🙂)držím palce!!!ja ten duphaston zatial neberiem,na hematológii mi povedala,že stačí,až otehotniem,že teraz je to úplne zbytočné...
ahoj leni, dnes som bola na konzultaci u lekara kvoli hp a tak
a povedal ze moj cyklus je perfektny, ukazkovy ze nebol zly ani rpedtym ale teraz je "krasny"
asi klostyl a ani mi nezvisil davku ze mam este brat tento mesiac tak ako minule
no a ze to na sliznici co videl povedal ze to nie je nic ze to zmyzne s ms
takze to bolo na sliznici a nie na maternici cize to oddie s ms
a ze sa nemam na to moc sustredit ze to je vatsinou pricina a blok
celkom ma pozotivne naladil , dufam ze mi to ostane
tak nam drzim palce nech uz len dobre spravy nas cakaju 🙂
ahoj leni,
nie ja nemeram bt, z lenivosti a aj neverim na to ,teda akoze nie ze neverim ale je to troksu
take ze raz zle odmeras a nabura to cel graf a nevies na com si
takze nemeram
ovulku ja mam a mala som vzdy , nie vsetky hormony 100 eprcente ale stale ok, prave preto sa bojim vies
ze teda kde je problem ale ako povedal doktor pockam este dva cykly s klostylom a uvidime potom
@evijan Ahoj, ako ste dopali? tehuľkujete? ... konečne som sa sem dostala, už som sa vyhádzala z veľkého projektu, tak mám teraz taký normálny osem-deväťhodinový pracovný režim, tak mi je zas dobre 🙂 MS som nemala od januára 🙂 a ešte som nebola u dr., nemala som čas. Mám 27 rokov, Sofia Viktoria má 7 a Sintia Izabela má 5 rokov.... ako sa vy máte?
@mrva Ahoj Mrva. Samé problémy....
Pred rokom bolo všetko v poriadku, a teraz samé problémy odkedy sme sa rozhodli pre ďalšie dieťatko....
zas mám blbé stery z krčka maternice..... ale už kašlem na to.....
Ty si nemala MS od januára????? Tak bež k doktorovi niesi zvedavá???? Držím Ti palce nech Ti to vyjde.
Napíš potom či tehuľkuješ 🙂))
ahojte 🙂 o babatko sa snazime 10 mesiacov, tento mesiac som si myslela, ze uz to vyslo a predsa prisla :// som sklamana... sme obaja zdravi... mame za sebou spermiogram, ja vysetrenia na infekciE a bludy, horm. profil... vsetko je v poriadku, tak preco??? chce to iba cas??? neviem, chceme az tak vela??? ;(
@seraa ja viem, ze je dolezita psychicka pohoda, ale myslim, ze to poznas podla seba, ci? niekedy ta to proste prepadne a nemozes si pomoct... ale bude dobre, ja to viem 🙂 chce to len cas.... zacala som cvicit a snazim nemysliet sa na to... zit zivot uzivat si 😵 aj ja vam drzim palusky, vsetko dobre
Ahoj, nemyslela som, ze sa pridam medzi "snazilky" uz tento rok, povodne sme planovali tak o dva tri roky. Pri minulotyzdnovej preventivke mi vsak lekarka spisala zoznam diagnoz ktore nasla a v podstate mi dava dva roky na prirodzeny priebeh. Takze sa pridavam ku vam a dufam ze sa behom tohto roka zadari 🙂
Čaute baby.. verím vám, že sa nedá nemyslieť nato.. tiež som to nedokázala 7 mesiacov.... no potom som si vycapila do skrine obrázok tehotnej Pariškovej keďže som zástanca toho, že keď na niečo intenzívne myslíš, splní sa to..a do mesiaca som otehotnela ... no a do ďaľšieho potratila... lenže som nestratila nádej a o dva mesiace sa nám znova zadarilo a už sme ok 🙂 držím vám palce , myslite pozitívne...ozaj!
@zuzanarichard
@domin85
Ahojte aj ostatné baby čo sa snažíte o bábo.Ako ste na tom tento mesiac?Podarilo sa otehotnieť niektorej?Ja som taká nedočkavá.Začiatkom týždňa som mala ovulku a teraz už len čakať či sa podarilo.
@ercsikek ahoj🙂))ja veru neviem,26.5.mám dostať mrchu,tak ak nepríde,tak hádam vyšlo,uvidíme,dám vedieť🙂)

@seraa ako pokracujes? daju ti ho von? aj ta to pobolieva na vajecniku?