icon

Snažilky 2017

zuzu2901
10. dec 2016

Ahojte snazilky .Zakladam novu diskusiu pre tie zienky ktore uz tohto roku nestihli otehotniet .Mozme sa podelit vzajomne o rady,typy .Pomoct a podporit jedna druhu .Bez rozdielu ktora sa kolko snazi .Vsetky z nas tuzime,byt matkami .Drzme si palce aby rok 2017 bol pre vsetky ten naj a aby sme si vsetky nasli na teste // ciarocky .Tak sup sem vsetky zienky ktore snazilkuju 😉 .Drzme si navzajom palce a podporujme sa .🤰❤👍

sticker
alilka
10. jan 2017

Baby dnes som si už kúpila ten grepovy džús..Ako sa to má piť??Koľko na deň?😊

bienennest
10. jan 2017
lili2015
Autor odpoveď zmazal
lili2015
Autor odpoveď zmazal
nita216
10. jan 2017

@tifinka ano je to mozne!mne nic nie je!

myskahryzka
10. jan 2017

@alilka Vraj jeden pohar denne cerstvej. Ak mas dzus, pila by som viac. Aj liter 😉

myskahryzka
10. jan 2017

@lili2015 praveze v lekarni som to ziadnej nenasla. Pohladam teda este. Dik.

tifinka
10. jan 2017

@bienennest
@tamarka9
@nita216 dakujem dievcata...ja este neviem ci sa to podarilo...este som netestovala..mam len cely cas bolesti v podbrusku, inak nic..ale take akoby "pichlave"..obcas v strede a obcas na jednej a na druhej strane..neviem to presne identifikovat..no uvidime..este mam par dni do testovania 😎

tamarka9
10. jan 2017

@tifinka a kolko ti chyba do ms? Ja som mala presne take pichave a akoby tahave bolesti,obcas take tupe ako na ms. Ja pred ms nemam bolesti,az v ten den zacnu,tak mi to aj bolo divne,pretoze v case tehotenstva mi zacali cca tyzden pred ms,este som si hovorila ze super,to co tak rychlo pride mrcha...a to uz maternica zacala pracovat...

tifinka
10. jan 2017

@tamarka9 to prave neviem..ale asi tak medzi piatkom a utorkom..ja mam strasne zly cyklus ale som po clostile a po pregnyle...cize neviem kedy presne ma to caka..ale testovat mozem najskor v piatok kvoli pregnylu...

tamarka9
10. jan 2017

@tifinka hm t je zle,ked mas rozhadzany cyklus,tazko sa potom orientuje, cize treba len cakat. Mozno v nedelu testnut,alebo ak nevydrzis tak v piatok rano a potom nedelu 🙂

ejuska2586
10. jan 2017

@katyav urcite ano. Aspon u mna bola rano vzdy vyraznejsia ako vecer.

ejuska2586
10. jan 2017

@katyav K lekarovi chod podla toho, ci si zdrava. Ak hej, staci ist vtedy, ked ti bude menzes meskat 2 tyzdne. Ak beries nejake lieky-akekolvek-tak chod radsej cim skor. Aj ked na sone asi este nic neuvidi, z krvi ti uz vie zistit, ze si tehulka a podla toho ti upravi aj uzivanie liekov. Vela zdravicka vam obom prajem a krasne tehulkovanie.

katyav
10. jan 2017

@ejuska2586 Ďakujem ešte raz 😉 ... Ja som inak zdravá, žiadne lieky, nikdy žiadne problémy. A mrcha mi mešká cez 40 dní... tak som aj prekvapená, že taká slabá čiarka. Ale nič ma nebolí, cítim sa super. Pre istotu pôjdem, nech som kľudná a nech je všetko v poriadku 🙂

alilka
11. jan 2017

@tamarka9
@myskahryzka babule sledujte to..Graf a ovu test z rána..😁 dnes 16dc..

myskahryzka
11. jan 2017

@alilka No super. Dufam, ze nemas nocnu. 😉

tamarka9
11. jan 2017

@alilka brutalita,uplne nic a potom prask,zena moja,otváraj úrad a dnes tahaj pekne aj po uradnych hodinach 😂 takže ked dnes pozitív test,zajtra by mohol prasknúť,cize ja by som este aj v piatok skúsila,aby si zajtra chlapci oddýchni a silu nabrali.

nina4
11. jan 2017

@alilka no moja neni očom šup na draheho 😉

@katyav blahozelam a uz len krasne tehulkovanie
@nita216 no tehulky ako ste nam to tu krasne porozbiehali teraz uz len my ostatne aby sme sa postupne popridavali 😊

alilka
11. jan 2017

@myskahryzka
@tamarka9
@nina4 nieee nemám dnes nočnú 😂😂 ale v piatok áno 😊 včera sme neuradovali lebo dráhy odkvecol do hodiny,charakteristika bol vymrznuty..😁 ale dnes isto záhradujeme .V piatok kontrola u doki..😁 ale mne je dnes tak blbo..Mám zvýšenú aj telesnú teplotu,akoby na mňa niečo liezlo 😁 ale nieje to mužského pohlavia 😂😂 myslíte že môžem teraz čaj z čerstvého zázvoru?A čo poviete robiť test aj poobede či prdkat už na to?😂😂

nina4
11. jan 2017

@alilka teraz by ti este ten zavor asi nemal uškodit.A ak mas dost testou tak skus ale myslim ze henten ovu testik hovori za vsetko.Ja mam dve ciarky cel

nina4
11. jan 2017

@alilka joj aj s mobilom.pokracujem 😄 ja mam dve ciarky cely cyklus len su raz silnejsi raz slabsie a cez ovu su take ako treba 😉

alilka
11. jan 2017

@nina4 ja som to tak mala aj minulý mesiac..nic nič a zrazu bum..A asi o 2 dní nato nastala ovulácia 😁 noo že keď ich mám dosť. Nemám ,už iba posledný mám😁😁

ejuska2586
11. jan 2017

@katyav Mrcha ti meska cez 40 dni, alebo od poslednej mrchy si viac ako 40 dni? V kazdom pripade zbehni k lekarovi a uvidis, co ti povie.

nina4
11. jan 2017

@alilka ale ved tento uz pozitivny je a kedze si bola aj na foliky kuk tak to urcite bude snazilkujte a ak to bude tento mesiac sudene tak sa bublinka zadari a ja ti silno drzim palceky aby to tak bolo a coskoro sa tu popysila s // 😘

alilka
11. jan 2017

@nina4 tak tak máš pravdu 😁 budeme snazilkovat a uvidíme čo to dá 😁 snáď budú vytúžené 2// ..😊 a ak nie ideme ďalej..Veď len druhý mesiac skúšame 😁

myskahryzka
11. jan 2017

@alilka Ja by som nepila teraz nic. Ziadne byliny. Nikdy nevies, co tej ovulacii, alebo uhniezdovaniu moze uskodit. Ked uz si si podstupila tu liekovu torturu, tak to neriskuj. A test by som robila zajtra. Dnes to je uz jasne. 😀

alilka
11. jan 2017

@myskahryzka tak je..Ďakujem 😉 ležím v posteli a sa dnes ani nepohnem 😁 noo len večer pri uradovani😂😂😂 snáď to vylezim..Ale na nervy ja malo kedy som vôbec chorá..A teraz..Jooj v robote máme chladno tak to tak aj vyzerá 😁

myskahryzka
11. jan 2017

@alilka No ked nemusis nic robit, pekne len oddychuj. Vonku zima jak v Rusku. Teda neviem odkial si, no tu v Nitre neradno ani zhlboka dychat vonku 😀

alilka
11. jan 2017

@myskahryzka no trebalo by porobiť,veď vieš že robota sa vždy nájde 😁 ale tak navarené mám a zvyšok porobim poobede,keď mi troška poda,lebo sa cítim ako prejdena traktorom 😂😂 v noci som blbo spala kvôli splnu .Jooj jak ja ten spln nemám rada,😁 mám večne problém zo spánkom..😎 u nás dnes svieti slnko a celkom vyzerá Okey,ale ukázuje -15,takže jar to nebude 😂😂 ja som z Michaloviec 😉

myskahryzka
11. jan 2017

@alilka Juuj moja, ale spln je zajtra. Kto vie preco si ty nespala 😀 A aj si zavijala na mesiac? michalovce.. tak tam mate asi viac snehu, ako tu. U nas tiez bolo rano -15, ked som isla do roboty. Teraz -12, ale slniecko svieti. Ale v kancli mam 19-20, co tiez nieje bohvieco, ked cely den len sedim. No ale co sa stazujem, mohlo by to byt aj horsie 😀 Tak sa pekne liec, pusti si telku, rano na markize je zamena manzeliek 😀 Ved robota nieje zajac.. 🙂