Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
@milasik10 ja som po potrate tak my kontroluje sliznicu aj ovulaciu...normalne chod za svojim lekarom a popros ho o to ..mne to sam navrhol ze to je lepsie ako testy a meranie teploty..je pravda ze tam chodim ako blba ale snad to pomoze ...idealna velkost na oplodnenie je 18-24mm
ak nebude ochotny najdi si ineho lekara
@alilka
ja som s toho jelen hlien mam druhy den a este neprasklo tak to uz nejdem riesit
@alilka aha...a ako sa to meria? Cez ultrazvuk ci ako? Tak tento mesiac to necham tak a pockam , ked sa nepodari,tak buduci pojdem. Ja mam lekara trosku dalej a pracu mam este dalej opacnym smerom :D dufam,ze to pojde aj bez toho...ale tak teoreticky by som si to mohla sledovat cca podla teba kedze mame takmer rovnake DC :D
len ja som akurat dost prechladena,mam uplne plny nos a aj hrdlo ma pobolieva 😥 bola som si kupit sinupret a stepfen...myslite,ze by to mohlo nejako ovplyvnit cyklus? 😥
@alilka mala som dr.max ale dneska som kupila od jednej baby, ktoru mi odporucili tu na MK... je z KE ako aj ja,cize som si bola osobne zobrat🙂 oplati sa,lebo dr max ma v jednom baleni 5 kusov a stoja 8 eur a ta kocka predava kus po 0,40 ,cize som si zobrala 15 ks 🙂 a daala mi aj jeden tehu test zdarma... one step znacka
@alilka ja som chvalabohu ziadne problemy nikdy nemala. Moj drahy stale vravel,ze sa nemam nicoho bat,ze ako si naplanujeme,tak hned to aj vyjde na prvykrat😃 sebavedomy 😀😀😀 vtedy este asi nemal ani sajnu o tom co je ovulacia,ovulacny test, bazalny teplomer atd ... posledny mesiac sa toho pri mne dost naucil :D
@milasik10 hustá krv..Môže sa vytrorit zrazenina krvy ktorá akoby preruší prítok pre bábo a to odumrie..Veľa žien to má čo počúvam..Ale všetky to zistili skrz týchto zlých skúseností v prvom rade..Ale týmto sa nechcem veľmi zaoberať..Ja verím že to bude teraz dobre 😁 mám lepšieho partnera a predtým možno aj Boh vedel prečo to tak celé zariadil že sme bábo nemali 😉😊
Baby,pridavam sa k vám,snažili sme sa cca od júna a 1.1.2016 som zistila,že som tehu😍a už nám to aj dr potvrdil pretože sa nám to krásne ukázalo na ultrazvuku. Takze držím vám palce aby nás septembroviek bolo viac! Nech nám to dobre dopadne!
@milasik10
@alilka baby sranda ja žijem v KE už skoro 5r ale pochádzam z MI takže caute 😂 drzim vám palce
@alilka inak fraxik som si pichala cele tehu 2x denne po 0.6ml dobre ze o tom vieš vopred ja som pri prvom tehu nevedela a v 9tt som začala krvácať zrazenina našťastie to všetko dobre dopadlo ale ten strach neprajem nikomu ....teraz mám krv ok takže zatiaľ nepicham no hneď ako zistím ze som tehu musím letieť na gyndu
@milasik10 kiežby sa zadarilo..My sme teraz kúpili väčší byt takže behom dvoch tyzdnov nás čaká sťahovanie..To bude kopec srandy 😁😁 tiež by som už rada zariadovala detskú izbičku 😁😁
@bea0802 tak čau spolumestkacka 😂😂 ako si to celé prežívala s tým pichanim..Mne pichá síce priateľ ale ešte len týždeň a pol a brucho mám už pomodrete 😁😁 v júny som bola po operácii a tam som pichala mesiac a mala som dosť..Vraj sa dá aj inde ako do brucha ale mňa to napr.do ruky bolelo príšerné. Urobila som to len jediný raz 😂😂
@alilka takže takto ....ako mi našli zrazeninu hneď mi zobrali krv a zistili ze mám hustu v ten den nasadili mi fraxik 0.3 o dva týždne prišli výsledky z genetiky a tam už rôzne mutácie veď to poznáš ...no kontrola každé 3tyzdne a kazdu kontrolu som mala horšie zvýšenie na 0.6 a nakoniec 2x po 0.6 tam sa to už udržalo este trochu stúpol d-dimer ale už nie rapídne ...mne píchal len manžel ja som si sama nepichla ani jednu 😀 do 15tt som dávala do brucha ale už som mala take hrce ze to nešlo plus mi veľmi rychlo vybehlo brucho a riasu sme už ledva urobili tak teda prechod na nohy vydržala som to len tyzden revala som ako pavian pri každej injekcií tak už ostali len ruky no tiež žiadna výhra (najmenej boli brucho určite ) no do rúk sme pichali až do konca ráno prava večer ľavá boli čierne hrbolate boľavé otras ruky sa mi dali dokopy až pár mesiacov po pôrode fotky ti radšej nedám ale STOJI TO ZATO ....veď aj preto to chcem opäť podstúpiť 😀 po pôrode som hrozne krvavala (mala som pichať cele 600nedelie) ale cítila som ze takto by som krvácať nemala keďže boli sviatky (rodila som 2 dni pred Vianocami ) moja hemato nastupovala až 7.januara hneď 7 som letela na hemato a krv ukazkova teda čo sa hustoty týka preriedena až okamzite prestať pichať odvtedy aj 600nedelie bolo ok a nie ze som myslela ze vykrvacam ...uff ale som sa rozpisala 😀

@milasik10 no my sa snažíme tiež teraz druhý mesiac ako vy 😉alá som byť dnes 10dc no doki povedala že vraj 9DC tá neviem 😁 dnes som skúšala ovu test tak mne tam už čosi nabehlo ale je to negatívne ešte.. Folikumetria je že ti doki mera ovarie-vajicka ako dozrievajú a či prasknú..Aby ovu prebehla ako má..Navrhla mi to doki že ak chceme babo..bt som merala len dnes ale už budem asi každý deň teraz a hlien sa mi začal objavovať už dnes..Zajtra skúsim zasa ovu test aby som videla rozdiel..