Snažilky - december 2016
Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?
Ahojte mam otazocku vcera som mala dostat ms ale uz 5 dni mam hnedy vytok a niekedy take ruzove ale to len sem tam pri utreti myslite zeby to mohlo znamenat tehotenstvo?
@liliputka23 najpravdepodobnejšie je to, že si tehotná... odpoveď ti však dá len test 😉
@vyhuelka dakujem aj tak za odpoved dufam ze som ale tak test najskor az v pondelok
Baby vcera som mala ovulku no mna boli aj dnes vajecnik a začala aj trošku maternica..take pichnutie občas.. je to ok pred potratom som nemala takéto skusenosti...
Caute. Mne ma prist 10teho januara a sex sme mali 24.25.26. Dec. Kolko percent tomu davate odbornicky? ;) ;)
@alilka Ahoj moja,uz som uuuplne zufala-co som ti pisala,ze dorazila ms...len rano tri kvapky a odvtedy absolutne nic...ako mne sa vzdy rozbieha pomalsie,ale tak ze prvy den par kvapiek a hnedy vytok a druhy den uz normalne...teraz uz je treti den a nic... nerozumiem tomu...😕 Zeby to bolo tou chorobou?Este sa mi toto nestalo...vazne...😒
ahojte baby, držím vám palce, ja pravdepodobne zase nič tento mesiac. Dnes 25 DC a som prechladnutá, z nosa mám hotový vodopád 😀 celé zle 😢😀 žiadne príznaky ani nič ...keksíku bolo až až.. 😀😇 ale nevadí ideme ďalej... 👍👏

@milasik10 uz mi to zobrazuje 😂😂 ani neviem ako som sa k tomu dopracovala 😂😂 bozeeee mozem byť ja taký antitalent na takéto veci?😊😊😂