icon

Snažilky - december 2016

mona12071
7. dec 2016

Je to niekto kto sa snazi o malicke Tento mesiac a dufa ze bude mat pod stromcekom krasne //?

alilka
7. jan 2017

@milasik10 uz mi to zobrazuje 😂😂 ani neviem ako som sa k tomu dopracovala 😂😂 bozeeee mozem byť ja taký antitalent na takéto veci?😊😊😂

milasik10
7. jan 2017

@alilka no vidis🙂 potom ukaz aj tvoj graf 😃

mona12071
autor
7. jan 2017

@bea0802 Tak ty si nasa prva testovatelka tento mesiac

mona12071
autor
7. jan 2017

@vyhuelka preco myslis ? ver tomu ze nie

milasik10
7. jan 2017

@alilka no co myslis ? 🙄

alilka
7. jan 2017

@milasik10 také ako u mňa..Nič sa nemení..Ja dnes to isté..Test ako včera..😁 zajtra nebudem testovať skúsim potom v pondelok..

milasik10
7. jan 2017

@alilka mna zacina boliet brucho.... resp. Nie je to velka bolest..skor ho tak citim..

alilka
7. jan 2017

@milasik10 ja dnes vôbec nič..Na mňa je ešte na ovu skoro asi 😁 inak tu je môj graf..

milasik10
7. jan 2017

@alilka :D mame to presne opacne,tebe stupa,mne klesa :D

alilka
7. jan 2017

@milasik10 noo veď toto 😂😁

vyhuelka
7. jan 2017

@mona12071 ja by som rada verila ale nedá sa... proste tie bolesti cítim, už viem čo príde a som z toho zas na prášky 😩

liliputka23
7. jan 2017

Ahojte mam otazocku vcera som mala dostat ms ale uz 5 dni mam hnedy vytok a niekedy take ruzove ale to len sem tam pri utreti myslite zeby to mohlo znamenat tehotenstvo?

vyhuelka
7. jan 2017

@liliputka23 najpravdepodobnejšie je to, že si tehotná... odpoveď ti však dá len test 😉

liliputka23
7. jan 2017

@vyhuelka dakujem aj tak za odpoved dufam ze som ale tak test najskor az v pondelok

soncita22
7. jan 2017

@mona12071 ja mam 1DC od 20teho novembra...takze tak! 😅 Mam pocit,ze budem posledna,komu sa budu drzat palce...😒 No ale co uz...

sevcikovaanna
7. jan 2017

Baby vcera som mala ovulku no mna boli aj dnes vajecnik a začala aj trošku maternica..take pichnutie občas.. je to ok pred potratom som nemala takéto skusenosti...

alilka
7. jan 2017

@soncita22 a ty si ešte nedostala stále ms?

soncita22
7. jan 2017

@alilka ahoooj,o trochu vyssie som akurat pisala,ze som dostala dnes...od 20teho novembra...hmmm slusny cyklus! 😅

juliet86
7. jan 2017

Caute. Mne ma prist 10teho januara a sex sme mali 24.25.26. Dec. Kolko percent tomu davate odbornicky? ;) ;)

alilka
7. jan 2017

@soncita22 uuufff no ale konečne ze už dorazila ,😁😁

soncita22
7. jan 2017

@alilka no ved hej...Len to dost dlho trvalo! 😅 Uvidim ci mi Inofolic pomoze upravit cyklus...ak nie,tak pojdem na pokec ku dr...😉 Lebo ona sama povedala ze by mi to malo pomoct...Tak hadam mi to vyjde..a ak nie,tak nie...v novom bytiku isto! 👍

alilka
7. jan 2017

@soncita22 tak je..Držím palce nech sa ti úpravy ten cyklus..A nech si čím skôr tehu 😃 ja akurát čakám na ovu,tak dúfam že bude..Tiež neustále riešime ohľadom bytu.no ale do 2tyzdnov by sme sa už mali sťahovať 😁😁

alilka
8. jan 2017

@milasik10 ahoj..No ako dnes?BT?A ovu si robila?

milasik10
8. jan 2017

@alilka ahooj🙂 BT stupla oproti vcerajsku...dnes 36,50 a ovu test som robila,silneje ta ciarka oproti minulym testom. Ale z tej teploty som uz uplne mimo,vobec tomu systemu nerozumiem... 😤 a ty ako? Testovala si nakoniec ?

alilka
8. jan 2017

@milasik10 ja to iste..bt dnes 36,6..a ovu testy ani nevravim.. vies jak som vydržala..Že som došla z roboty a prvé čo som urobila som bežala na wc sa vyvíjať do fľaštičky 😂😂😂😂 aach tá moja "pevná" vola 😂😂 ale mne akosi slávnu tie testy 😕 brucho má dnes bolelo ako na ms..

milasik10
8. jan 2017

@alilka hm,tak to je zvlastne... mozno sa na to velmi sustredime a preto... ja uz od zajtra po sviatkoch "konecne" do prace,tak pridem mozno na ine myslienky :D

alilka
8. jan 2017

@milasik10 ja práveže nie..Veď my teraz riesime byt,milión vybavovačiek..Ako testy robím BT meral píšem tu s vami,alen žeby som ti nejak extra doma prežívala to nie 😁 tak ale uvidíme ako to celé bude 😛

soncita22
9. jan 2017

@alilka Ahoj moja,uz som uuuplne zufala-co som ti pisala,ze dorazila ms...len rano tri kvapky a odvtedy absolutne nic...ako mne sa vzdy rozbieha pomalsie,ale tak ze prvy den par kvapiek a hnedy vytok a druhy den uz normalne...teraz uz je treti den a nic... nerozumiem tomu...😕 Zeby to bolo tou chorobou?Este sa mi toto nestalo...vazne...😒

alilka
9. jan 2017

@soncita22 ahoj..Môže byť že je to Aj tou chorobou..Daj si ríbezľový džús,černice,alebo večer červené vínko,aby si tomu dopomohla..😉 a ak nie,tak smer lekárka 😃

mimi_3
9. jan 2017

ahojte baby, držím vám palce, ja pravdepodobne zase nič tento mesiac. Dnes 25 DC a som prechladnutá, z nosa mám hotový vodopád 😀 celé zle 😢😀 žiadne príznaky ani nič ...keksíku bolo až až.. 😀😇 ale nevadí ideme ďalej... 👍👏