icon

Snažilky - január 2014

nikolet_89
23. dec 2013

Ahojte babeny tak nam to nevyslo ani v novembri a ani v decembri nevadi hadam to vyde v january 😉 pridajte sa kocky

nikus20
7. jan 2014

@peterek414 tak je to dost skoro lebo uhniezdovanie je od 5DPO do 10 ale niektore to maju od 7 do 10 🙂 tak to bude skor take po ovulacne ja mam skor po ovu vytok🙂ale taketo osm amla aj minuly mesiac ajsom bola tehu teda no neudzrala sa.(

peterek414
7. jan 2014

@nikus20 aj vitok mam dost silni tak to bude len to ze skoncila ovulka tak len cakat a uvidime ci sa podarilo a ci budem 3 nasobna mamicka ......drzim ti palceky nech ti to vinde aby si mala drobceka 🙂

nikus20
7. jan 2014

@peterek414 to je krasne🙂 zavidim vtichosti :P mne moja dcerka odisla do nebicka :( je to uz sice rok ale len pred 4mes.sme sa zacali sa znova snazit 🙂 skorej to neislo🙂

peterek414
7. jan 2014

@nikus20 ja som potratila minuli rok v january a teraz v decembry to vsetko vychadzalo a aj meskala mrcha 8 dni a naraz dosla a byvalo mi zle,grcala som tak ale neudrzalo sa to tam tak sme prisli o to tak sa snazime teraz tak dufam ze to vinde 🙂

nikus20
7. jan 2014

@peterek414 hej najhorsi eje ze mozno aj vela krat sme votm otom ani nevieme ale odide :( nevadi stale lepsie nez prist o dieta uz v 8mes. to bych este raz asi psychicky neprezila ..ale drzim palce🙂

peterek414
7. jan 2014

@nikus20 to by som ani ja nezniesla stacilo mi ked som o babo prisla a to som bola v 10 tyzdny a to boli muky pre mna uz nikdy viac .....a drzim palceky s celeho srdca nech zace rast tvojom brusku to najkrajsie stvorenie nazivane babetko vela stastia 🙂 a daj urcite vediet ci sa podarilo

nikus20
7. jan 2014

@peterek414 dam napisem🙂 uvidime🙂...no ano takze ja si hovoirm radsej neh oddide hned nez neskor🙂

1aduliatko1
7. jan 2014

ahojte...my sa snažíme už rok ☹nakoľko sa mi tvoria cysty, tak mi nasadili clostilgebyt, tak dúfam,že to pomôže a dočkáme sa 😉

vehuhu
7. jan 2014

Ahojte dievcata, tak aj ja sa pridavam!! v nedelu 🙂 sme dospeli k rozhodnutiu, ze nie je na co cakat 🙂 a dokonca som mala plodne dni...kedze, ak sa podari, to bude nase prve babatko, som straasne nedockava a najradsej by som si hned urobila test...🙂

empathia
7. jan 2014

@1aduliatko1 ach jaj vidim že viaceré sa tu snažia už dosť dlho :/
ale zvládneme to 😉

beka25
7. jan 2014

@lucinka3289 poslala som ti internu postu.

zaira1407
7. jan 2014

ahoj ...mozem sa pridat ? ja uz ani neviem v ktorej teme vlastne som tak sa dam sem ze od januara ....ale snazime sa od jula min. roka .....

adus26
7. jan 2014

Aj ja by som sa snažit ale ešte momentalne nemozem bohužial musim cakat na visletki

lucinka3289
7. jan 2014

Baby ako sa stravujete?

empathia
8. jan 2014

@lucinka3289 po sviatkoch tak light 🙂 hihihi, a ty? Máš nejaký špeciálny jedálniček?

lucinka3289
8. jan 2014

@empathia namam ale asi by som potrebovala

empathia
8. jan 2014

@lucinka3289 aj ja 😉

lucinka3289
8. jan 2014

@empathia tak co spravime?

empathia
8. jan 2014

@lucinka3289 ja si davam teraz kuru tyzdnovu z paradajkovej stavy - obmedzujem jedlo (ale nie uplne), zacala som jest tmave pecivo, a viac strukovin. Je to šok pre moje telo lebo sa lubim napapkat, ale uz to zacinam zvladat 🙂 dnes si idem kupit detoxikacne bylinkove caje - je to super vec

lucinka3289
8. jan 2014

@empathia no tak ja jem zdravo uz par rokov a take kury sa mi zdaju zbytocne ale nic proti a ked telo neni zvyknute tak radikalne zmeny ked chces otehotniet asi nie su dobre

matkaroka1
8. jan 2014

Ahojte dievčatá... mám 28rokov takmer stále fungujem bez ochrany a nič...:/ už rok sa intenzívne snažíme a stále nič... Partner bol na vysetreniach ja tiež a vraj sme zdraví... Ja to nechápem... Ale mám novu nadej... Rozpravala som sa s pani od nas z dediny... Mala chlapca krasneho syna ked mala 19rokov... Potom sa snazili roky o dalsie dietatko su bohati absolvovali xy vysetreni a nic, snažili sa 17rokov... Tak isli za jednou babicou a ta im povedala, ze ak chcu dievcatko maju sa milovať za jasnej noci ked je mesiac vo faze prvá štvrť čiže v tvare pismena D... A ak chcu chlapca maju sa milovat za jasnej noci ked bude spln... Ale mesacny svit sa ich ma dotykat... A baby oni po 17 rokoch snazenia cakaju dievcatkoooo.... musim vyskušať... 🙂))

empathia
8. jan 2014

@lucinka3289 neni to taka radikalna zmena 🙂 len za poslednu dobu som sa dost rozožrala :D ale citim nasebe ze potrebujem si zaludok upokojit 🙂

sunshine85
8. jan 2014

ahojte dievcata, pridavam sa k vam, aj my sa snazime od decembra, teraz cakam svoje dni, takze ak ich v sobotu dostanem, tak najblizzsi plodny tyzden bude az okolo 21.-27. január, ak sa nemylim 😉 inak som si prave stiahla aj taku aplikaciu do mobilu 🙂 to su dnes vymozenosti 😀

empathia
8. jan 2014

@all dievčence dala som si urobit výpočet Jonášovou metódou 🙂 tak som zvedavá

empathia
8. jan 2014

@sunshine85 ahoj aku aplikaciu?

sunshine85
8. jan 2014

@empathia menstruacny kalendar 🙂 nastavis si cyklus a a potom ti ukazuje ovulku, plodne dni atd. ked mas cyklus inak, tak si to tam upravis sama. bez toho by som bola bezradna, lebo som sa tomuto nikdy nevonovala, kedze som nemala dovod 🙂
posielam link na tu, kt. mam ja a je super, ze je v SK jazyku.
https://play.google.com/store/apps/details?id=c...

empathia
8. jan 2014

@sunshine85 dakujem 🙂

manucao
8. jan 2014

@empathia
@sunshine85 Ahojte..JOnasovu metodu skusame od agugusta 2013..zatial neuspesne.Manzelm bol na speriomgram v oktobri a je OK.a ja som v decemrbi absovovala prefuk vajcovodov a mam ich ciste preichodne..primar a moj gyndos mi odporucili si kupit Inofolic..tak som si ho kupila tri balenia rovno a teraz beriem tretie balenie..dvasacky na den..Prave som po ovulke..tak snad..mala som ju dost citelnu..cyklus mam pravidelny 28-29 dni a ovulku mavam v strede..teraz v sobotu som ju mala citelnu..tak ma pichalo do vajecnikov..mala som ten hlien a strasnu chut na manzela..pichalo ma dva dni..a dost silno..dnes rano ma bolelo podbrusko ako na mrchu..dnes som cca 2 dni po ovulke..mrchu mam dostat 19.1 a tak dufam, ze nerpide....Milujeme sa podla chuti mali sme mesiace ked sme aj cez ovulacne dni nemali sex..jednoducho sme boli unaveni..a na silu to nie je ono...nie ze clovek sa musi milovat,ale to nefunguje..u nas nie...Takze tak..teraz som uz vysetyzdna doma..takze som odychnuta, vyspata..marodujem tak si uzivam dni volna..snad sa nam podarilo..lebo citi msa stastna co nechodim do prace..ja mams trasnu pracu...neznasam ju

manucao
8. jan 2014

@peterek414 ahoj co ti zacalo ked ti skocnili plodne dni???

manucao
8. jan 2014

@ckatka Ahoj..my sme nato mrovnako, len s rozdielom, ze uz dceru mame 7 rocnuslecnu...ale tiez sme kupili a rekonstruovali dom, kupili psika a teaz to babatko..nedari sa nam zatial..obaja sme zdravi podla vysetreni..aj vajcovody mam priechodne..kupilasom si na odporucanie inofolic, ak ho pijem dvakrat denne...a tiez sme chodili k jednej liecitelke...kupoivali sme si cajiky u nej, kvapky..boli sme pri nej trikrat stale vravela ze ma vidi tehotnu v letnych satach pri dome..zacali sme k nej chodit 2012 november a mysleli sme si, ze ma vidi v dome v lete a tak sme dufali ze to bude leto 2013..ale zial..doteraz nei som tehotna a u liecitelky sme nechali dokopy necelych 300 eciek..a to nepocitam benzin.. a kedf som jej volala , ze stale sa nam nedari, tak mi poveala, ze musime prist k nej..tak manzel povedal ze v ziadnom pripade..tak sme sa obratili na Dr. a sme zdravi a verim, ze to pride samo...milujeme sa s vasnou, nie ze musime..nemeriam si teplotu, len viem kedy mam plodne dni, lebo u mna je to dost vyrazna zmena..tak snad...drzim ti prsteky a nenechaj sa tahat za nos...