Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
ahojte, po tyzdnovej pauze som tu 😎 zachytila som tu dake negativne vety 😠
@renimac dik ze si to drzala a hnala prec 😀 baby hlavne s usmevom ! no ako vyzva dopadla ? nikto sa nezapojil ? eeeejha. my sme tiez mali akcnu dovolenku / vikend.... take vypnutie som uz dlho nemala. az sa mi dnes nechce sediet v praci 😀
aj my sme mali akčný víkend, naše dieťa nie a nie spať 😀 takže tak vyzeralo aj naše snaženie... ale vyzerá, že ovulácia bude dnes, tak ešte by sme to mohli stihnúť...
@dragulka ved som Ti uz chcela pisat, ze kde sa flakas 🙂. Ja som sa aj zapojila, akurat som neodfotila. Ale robila som dobru morcacinku na prirodno, k tomu zeleninkove mexicke rizotko na salatovom hniezde, cervene vinko a sviecky. Vecer sa vydaril 😝. Manzel si nevie moje nove ja vynachvalit 😀. Tak dufam, ze mi to vydrzi az do porodu 😀. Hehehe... Baby, vsak hlavy hore, budeme vsetky tehule!
😀 my sme mali tiez akčný víkend , samé návštevy a dokonca 2 tehule medzi nimi 🙂
Dúfam, že som to od nich lapla 😀 haha
Dnes mi maju dojst "kamošky krámošky" a zatial žiadny náznak, uvidíme večer :-P Pýtam sa ráno muža, že myslíš, že by sa to hned podarilo a on z fleku: Určite nie...cc to je podpora :D
Ja mám v okolí tiež same babätka, tak dúfam, že nejaký bábätkovský bacil na mňa aj skočil... 😀
Baby a cez víkend sa mi podarilo v obchode rozbiť sklenenú sviečku, pritom som ju dala do police a neviem ako, ale spadla...hanba nehanba, ale snáď krstiny no nie? 😅
@ninus22 no keby to takto fungovalo tak uz som v tom 😀 boli sme cez vikend v aqualand moravia a cuduj sa svete v teplej virvke a saunach na hla tehotna 😕 tak som na nu kukala, neviem ci si dievcina aj namyslat nezacala 😀 😀 😀
@jeinabe tak uvidime ci sa zadarilo pred a ci po....moc tomu nadej nedavam kedze moj drahy chytil smrtelnu muzsku chorobu na 6 pismen....soplik..... to som este nezazila to vam teda poviem 😀 😀 😀 tyzden bol odpaleny 😎
@renimac mnaaaam hned by som si dala. nerob chute takto v pondelok rano. a ako citam uz vidim prve odozvy na pozitivnu mysel 😉 to sa mi paci, toto bol ciel mojej myslienky tak sup sem s dalsou vyzvou ! ktora sa prida ?
@jeinabe to je take krasne a tak to poznam, ako clovek hlada znamenia vo vsetkom 😉. Mne sa napr. snivalo este v auguste o bocianoch a aj na nastennom kalendari v praci boli bociany. No a cuduj sa svete, oktober takmer za nami a bociany sa uz asi aj odstahovali 😀. Ale prajem Ti, aby to vyslo 😉.
baby mam taku dilemu...co by ste spravili vy ? beriem prvy mesiac femibion, dnes koncim s poslednou tabletkou a premyslam ze ci mam pokracovat s femibion alebo si mam kupit radsej inofolic ? neviem totiz ci je lepsie pokracovat v tom istom aby to malo daky efekt alebo to mam zmenit za nieco ine.... dik za nazor
@jeinabe to už nášho dieťaťa nefunguje... už som skúšala nedať ho spať, ale on sám vie, keď je unavený, zoberie si svojho plyšového ježka, dovedie ma k postieľke a spí... a väčšinou sa budí pár minút pred tým, ako príde manžel z práce... no a večer ho potom naháňame do desiatej, aby už spal... nechce tú sestričku a nechce 😀
@jeinabe uplne ťa chápem..tak vždy budeme pochybovať aj keď to vyjde, koľko báb má pozitívny test a ešte furt tomu nemôžu uveriť , že je to tam...ty ma len pekne informuj ako sa citiš, či cítiš nejaké zmeny a tak...ja sa v tomto obdobi, kým čakám na MS, sledujem od rána do večera non stop..ako šiši 🙂
Baby, ked riesite ten inofolic... mne sa po nom strasne zlepsila plet. Vzdy som mavala hormonalne akne a teraz mam ksichtik jak babika 🙂 takze aspon v tomto zatial boduje 😀
@vierocka888 a nevies nahodou ci sa inofolic moze uzivat aj ked uz si tehotna ?
Caute zienky, neviem ci vyzva, ale ku podivu na nas stimulacne zaposobila navsteva kina! 😀 a neuverite, ale bol to 3D film Everest, ziadna romantika, ani za mak...takze sup sup do kina 😀 potom sme boli aj na filme Na lane, tiez 3D a rovnako, adrenalin rozprudeny a bolo to 😀 Muzik stimulovany vrcholovymi vykonmi, chcel tiez pridat trosku do ohna 😀 takze trosku na odreagovanie vecer po praci..a samozrejme nevarte, kupte si nejaku mnamku pred kinom 🙂
Ahojte, mne napriklad inofolic nezabral uplne mi rozhadzal cyklus...najlepsie je neuzivat nic iba obycajnu kyselinu listovu 🙂 a prpadne vyssie davky C a cca 200vku E a zistite si ci vam nechyba vit.D mne to zistilina reprodukcnej imunologii a nedostato vitaminu D moze sposobit ze sa nedari...je zbytocne brat nejaky preparat kde su podprahove davky vitaminov aspon moj nazor a skusenost 🙂
Mne inofolic zrejme tiez rozhadzal cyklus, lebo dovtedy som ho mala ako hodinky. Mala som pocit, ze som z neho pribrala, pricom vahu si drzim rovnaku uz 5 rokov. Mne na plet pomohla pupalka, ktoru mi odporucila gynekologicka na ten rozhadzany cyklus. Mam pocit, ze aj vdaka nej som mala lepsi, menej bolestivy menzes, navyse bez spinenia. Dam Vam vediet, ci to tak pokracuje aj dalej. Ak by mi chcel niekto odporucit alchemilku, tak nemusi, skusala som a priserne ma z nej boli zaludok 🙂.
@roxy80 môžem sa opýtať kde si bola na reprodukčnej imunológii? 🙂
@girlpowerm ahoj, ak by Ta zaujimalo, my sme boli v NR v centre Dzurilla, oni sa specializuju presne na toto. Hovori sa o nich, ze maju najpodrobnejsie vysetrenie.
@renimac ano, ich som nasla aj na nete..ked som hladala..ale neviem ci mam ist kvoli tomu do NR..robia testy na vlastnu ziadost? alebo treba nejake odporucanie?

@jeinabe my sme si tento vikend dali do tela - tolko vina som uz davno nevypila 🙂. Proste sme si povedali, ze tento mesiac kasleme na cele snazenie, ze si to ideme uzit, akoby to bol posledny mesiac, kedy mozeme. A poviem Vam, aj ten "keksik" bol lepsi. Tento mesiac nepocitam ani s ovulaciou, zmenila som doktora a ten mi po vysetreni povedal, ze mam male folikuly a ze tento mesiac asi nic. Ale uvidime, zajtra idem znovu. Tak prijemny zaciatok tyzdna. Papa 🙂