Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@trdielko149 maš pravdu moja ja ta chápem viem ake to je,mne nezáleží či to bude dievča čichlapec hlavne je aby bolo a bolo zdravé na tom jedinom najviac záleží.
@lenkaoravcova nemusis sa ospravedlnovat 😉
@butterfly333 😉
@trdielko149 @renimac vitajte naspäť baby, som rada, že ste opäť tu...
ze aky comeback dnes 🙂
@trdielko149 @renimac @e.vacka @butterfly333 @lenkaoravcova uz sme tu dlho neboli takto po kope 🙂
pomeeee nato sem s tehu bacilmi
Jeej, baby, cauteeee, rada vas tu opat vidim 😘
tak ja som sem obcas zavitala ale moc som nemala chut zapajat sa do debaty ked sa to tu v jeden moment zaplnilo dvomi megaakcnymi snazilkami jednak triafajuc mimo realitu a jednak az moc afektovanie riesili prvy mesiac snazenia resp. prve dni 🙂 a dalsie ktore sem prisli prvy a posledny krat len aby sem hodili foto pozitivneho tehu testu. to bol ten spravny cas na oddych a vypnutie od kona, snazenia atd 🙂 ale je fajn Vas tu opat vsetky stare / zname vidiet 😎
@dragulka great! velmi dobre si to vystihla! v spravny cas sme vypli kona a vykaslali sa na to ...a veru treba to opat zaplnit nasim humorom! 😀 comeback nie je nadlho damy !!! ved predsa tento rok sa staneme mamamiiiii 😉 🙂 😵 a potom uz budeme diskutovat o inom na sex nepomyslime dlho 😀
@senselinka @lenkaoravcova @e.vacka @butterfly333 @renimac
Dievcata, ked som zakladala tuto temu, nedovolila som si ani dufat, ze sem bude prispievat tolko skvelych zien. Sme na 111-ej strane - jednotky su velmi silne cislo z duchovneho pohladu. Plus je Januar, prvy mesiac, dalsia jednotka. Nech tento mesiac rozprudi pozitivne vibracie a dopraje nam coskoro drzat nas uzlik lasky v naruci. @senselinka @lenkaoravcova @butterfly333 @dragulka @trdielko149 @e.vacka @zabka12 @girlpowerm a aj vsetky ostatne 😉
@renimac 😘😘😘
@renimac ja mam jednotky velmi rada vydavala som sa 11.6.2011 😵 jaaaj moja Bohdaj aby sme takto o rok držali v náručí naše pokladíky 🙂
@trdielko149 ten toho moc neda ale urcite dohliadne 😉 baby uvidite bude to tak !
@renimac velmi pekne si to napísala moja verím že sa nám totu všetkým splní. 😉 😉 😉 😉
Aj ja si prosim 😒
Jeeej, ja som tu písala dávno dávno, ešte medzi prvými stránkami tuším, tiež som tu dnes nakukla, tak vás všetky aspoň pekne ZDRAVÍM 🙂
@renimac @senselinka @lenkaoravcova @butterfly333 @dragulka @trdielko149 @e.vacka @zabka12 @girlpowerm dievčence aj ja Vás rada vidím aj keď ste poniektoré na mňa pozabudli ;( je Vám odpustené 😉 áno, áno aj ja tomu verím, že už čoskoro to musí prísť na každú !!! u mňa to bude určite až po dovolenke (cítim to tak) 😉 , takže dovtedy budem sledovať poctivo vaše snaženie, fandiť a gratulovať 🙂
dievčence, taká som akčná, že kľudne aj seba som označila... že aká hviezda jasná som 😉 nuž nevadí 😵
@zabka12 ahoj no vitaj po dlhej dobe.
@butterfly333 inak priznávam ja mám všetko prečítané ;) a teba sledujem aj na iných témach... BTW pekná kerka ;)
@zabka12 no ja tu tak behám všelikde,zberám skusenosti rady atd 😀 😀 😀 ved dali sme sa na IUI už nebudem behat po gyn a nič nove ved už nemám 20r,tak v utorok ideme na IUI na vstupný pohovor.
@butterfly333 držím ti palúchy, nech nakoniec tu IUI ani nepotrebuješ a tento mesiac si to dala ;)
@zabka12 no moja neviem či som to tento mesiac dala ale snád hej,ved uvidíme.Som myslela že tento mesiac po tom clostile ani ovu nebude sa jej nejak nechcelo prišla až na 20Dc si myslím kedže včera BT 36,6 a dnes 37,0
@butterfly333 a na IUI mozes ist aj ked predtym si mala dve deti ake su nato podmienky? kolko sa uz nedari tebe
Inak vitajte kocky pridem domov otvorim konika a nestiham citat 🙂
@lenkaoravcova ahoj,na IUI nemusíš spĺňať žiadne podmienky,je to len inseminacia a neuhradí to poisťovňa..vačšinou to je tak,ze pár dni počas ms berieš tabletky na stimuláciu vaječníkov a potom ideš na 10-11 DC na folikulometriu..ked bude správny čas,povedia ti kedy si máš pichnúť pregnyl na prasknutie folikulov a 36 hodín po tom ideš na zákrok keď ti premyte spermie "vstreknu" .. 10 minút polezis a ideš domov.. A čakáš 🙂
Jej Dakujem za 💙 😚
Jednej, Aj ja som dostala 💙 Ďakujem @trdielko149

@trdielko149 jasne prepac moja a dakujem za info 🙂