Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@zuzka71291 ooo, to uz na take neveriiim 😉 ale keby si mala pravdu, rada sa zmylim 😉
@renimac ved to, ze je to tazke, ale ono to vsetko pride v ten spravny cas. idem sa pokusit zit v tomto :D
Ale baby budte v pohode, ze aspon cyklus mate..... ja uz ani neviem co to je 😠 😖 naposledy prišla mrcha 14.11. ehmm a tehotná niesom a až vo feb. moze nova gyn. zacat riesit, lebo este nema ani moju kartu... 😒 takže ja by som bola momentálne rada aj za mrchu.... 😉
@renimac ahojte.som rada ze sa vratili dievcata ktore to tu zacali spolu s tebou. Tak ja nieco nove aj mam. Ked som si pred dvoma dnami robila clearblue, tak som si vsimla ze je 25 ml.U. a mamatest ktory som mala doma je 10 ml.U. ako uz vies clearblue som mala neg. no na mamateste bola slabunka ciarka. Ja som si spravila aj ten lebo ja mam naozaj pocit ze sa somnou nieco deje. Neviem to vysvetlit ale citim to. Tak som 2 dni pockala a dnes som testla znova.aaa je tam duch no silnejsi. Myslis ze to mohlo vyst?? Len nechapem preco mi clearblue vysiel negat. Myslis ze mamatesty robia falos.duchov?? Lebo mne to zatial nikdy neurobil..a nepisala som nic preto lebo nechcem zbytocne provokovat..mne sa to tiez nepacilo ked som vas citala a daka sem ako naschval dala foto s pozit. testom.. Tak teraz tisko dufam...
@miminkavi no hod ho sem pozrieme poradime.
@butterfly333 ked pridem domov odfotim ho a dam ho sem..cca za hodku som doma 😉
Ahojte baby, nechcem tu kazit naladu. Ale potrebujem to dat zo seba von, inak explodujem. Ani neviem, kde zacat. Chcela by som plakat, ale uz sa mi neda. Prave som sa dozvedela od mojho kamarata, ze jeho 25.rocna (ak vobec) frajerka je tehotna. Samozrejme, ze chapem, ze teraz sa svet kvoli mne nezastavi. Ale ved oni to ani neplanovali ☹. Oznamil mi to medzi recou popri debate o kine, pricom vie, ze sa snazime uz vyse dvoch rokov. A ta jeho .... si zo mna este robila v novembri srandu, ze kedy uz budem konecne tehotna. Baby moje, preco to tak je, preco?!
@renimac nepytaj sa preco ...ta otazka ta zozerie ...a odpoved prosto nepride ...ani spravodlivost nehladaj ...proste to tak je a nic ine neostava len tu horkost akosi prehltnut a fungovat dalej ...tak prijemny piatkovy vecer aj pekny vikend ☺
@renimac uplne ta chapen ja som taky mala december ... najprv prisla stym ze je tehotna sestra (smaozrejme na prvy pokus) a pridem k nasim na vianoce a hned ze sesternica je zasa v tom pricom prve nema ani rok takze tipujem ze tiez neplanovane lebo ani nieje vydata a uz behom dvoch rokov druhykrat tehotna :-/ a este do mna svokra podpichovala ze kedy chceme my ... no to boli vyhovorky ze preco nechceme lebo povedat jej ze sa takmer rok nedari posle ma na milion vysetreni a zburcuje celu nemocnicu kedze tam pracuje.... no cele vianoce a novy rok mi bolo do placu z toho ....a zda sa ze presne na novy rok sa podarilo a v sobotu uz vysli aj mne 2 ciarky takze teraz sa tesim ze snad budu v rodine 3 babatka ak vsetko bude v poriadku kedze cakam ked bude dlhsie meskat aby som zasla k dr. 🙂
pri otehotneni plati jedno pravidlo, a to, ze cim viac mate vsetko na salame, tym skor otehotniete. Zena, ktora planuje, tesi sa, je zodpovedna, spravidla otehotnie tazsie (cest vynimkam).. teda aspon co ja vidim v okoli, ze baby, ktore ani nikdy nepracovali a vsetko dostali ako na striebornom podnose a z nicoho si nerobia tazku hlavu, otehotnia velmi skoro, neplanovane, a tie zeny, ktore su fakt zodpovedne staraju sa, chodia do prace, otehotnia neskor alebo sa im niekolko rokov/mesiacov nedari.... s tym sa musime zmierit, a zacat pracovat hlavne na psychike....
@angela5 ach, akoby sme to vsetky nevedeli!!!
A ako lahko sa to hovori... Lenze rozkaz hlave, ked srdce umiera tuzbou 😔
@angela5 nieco na tom pravdy bude...a sama sa chcem donutit na to nemysliet a neriesit to...najprv sme tomu chceli nechat volny priebeh..a potom mi zistili endometriozu.a teraz nech to clovek neriiesi,ked kazdy jedeb cyklus mi ju zhorsuje...
@angela5 a tehotenstvo by mi ju utlmilo na devat mesiacov...
@miminkavi no na prvom a poslednom nieco slabulinke vidim ale nerozoznam farbu ci je to ruzove... kolko si dpo? inak mne sa raz stalo ze mamatest mal falosneho ducha ale snad to nebude tvoj pripad 🙂 a to ze ti clearblue vysiel negativne moze byt ze si testovala prilis skoro lebo ako si pisala je len 25 ml.U. (takze ked ti na 10-tkovom vysiel duch tento to este nemohol zachytit) tam sa pise ze testovat az ked meska tak ja aj ked uz mam testiky celkom pekne este cakam na meskanie kym ho vyskusam 😉
@cickamon ja teraz neviem na com som lebo ms som mala pred 8 dnami no trvala dva dni a bola slaba...tak teraz neviem ako si to mam ratat..myslim ze je skoro..no mam nadej lebo pred 2 dnami som mala slabucku ciarku na ktoru som musela skulit a tuto uz vidim pekne..len na foto to zle vidno..a farba mi pride do ruzova..asi mam nekvalitny fotak..no uvidim skusim znova o 2 dni..ale dakujem 😊
@miminkavi dakujem tak mne uz by urcite vysiel pozitivne aj teraz lebo obycajne testy uz maju silnu druhu ciarku a som dost vela dpo (myslim ze okolo 15-16) len posledne mesiace som mala dhly cyklus az 33 dnovy tak cakam a skusam len pasiky zatial 🙂 snad aj tebe budu ciarky dalej tmavnut a pridas sa mozno este k septembrovkam 🙂
@angela5 cize tvoja rada je dat vypoved a cakat, kym ma bude niekto zivit? 😀 neuraz sa, asi chapem ako si to myslela, ale momentalne reagujem na taketo veci podrazdene, lebo hoci som prvy rok bola psychicky uplne v pohode, nic to nemeni na skutocnosti, ze som sa za ten cas mamou nestala. A ano, druhy rok to uz bolo na prasky, ale to podla mna preziva kazda zena, ktora sa tak dlho snazi. Hold, slecnam "mamvpi.." drzim palce, s tymto pristupom to maju v zivote vyhrate, my ostatne sa trosku popasujeme, ale nakoniec odideme ako vitazky 😉 😉 😉 . Baby, pripijam na nas zodpovedne, cest nasej depke! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Hahahahahahahahahahaha 😵 😵 😵
Baby mam teraz tie plodne dni,ale dnes ma boli tak strasne spodok brucha,ze hruza 😄moze to tak byt?
@renimac ja mam 32, nedari sa a vyzera to tak, ze tento mesiac ani nebude ovulka... To cakanie ma ubija, navyse mam dost stresovu pracu, vstavam o 4 rano a fyzicky pracujem.. (v sklade, kde sa vobec nekuri a je tam zima..) a ked odidem z prace, nielenze moj partner bude musiet platit najom a ucty, ale nedostanem ani matersku... (ja zijem mimo slovenska)... Je to strasne nespravodlive, hlavne ked vidim susedky kamosky a zname, ktore si z nicoho nerobia hlavu, sedia doma, otehotnia a tu matersku dostanu.. Tu nic take ako PNka kvoli tehotenstvu neexistuje a pokial si vacsinu tehotentsva na PNke tak proste nedostanes od statu nic, ani cent.. Uz ma prestava vsetko bavit, stale myslim len na to, ze chcem mat dieta plus do toho ten moj vek 32, zachvilu 33... priatel robi poobedne zmeny, ja robim ranne takze aj ked ovulka je, je tazke to nacasovat tak aby sme sa snazili presne vtedy kedy sa mame... je to taka bezvychodiskova situacia... Ale nestracam nadej, len je tazke pre mna na to nemysliet, chyta ma depka uz... a do toho rodicia, stari rodicia, co cakaju na prve vnuca.. a potom si niekde precitam,ze mam byt v pohode lebo psychika robi svoje... nech niekto radsej napise, ako sa to robi... aby clovek nemyslel na nieco, co si tak strasne zela a nemoze to mat..
@angela5 tak tak... ja mam za necele 4 mesiace 30 rokov, vsetci do nas hucia, nemam uz ani pomaly s kym ist normalne von, lebo vsetky moje kamaratky maju dieta, vacsinou uz dve. Neviem, ake plany s nami ten hore ma, mozno budeme naozaj pokojnejsie matky, deti budu lepsie... neviem...
@miminkavi Ja dom mala presne taketo iste testiky na 10DPO 🙂 Skusaj, ci tmavnu. Drzim palceky 🙂

@renimac ja som 3DC, cize len teraz zaciname, akurát si idem objednavat ovu testy.aj ked som z toho zmatena, neviem, ci zacat pit alchemilku, grep.alebo sa na to vykaslat a nechat to len tak plynut...a nemysli na to, ze pride. ja uz ani priznakom neverim, nicomu :D tento mesiac ma neboleli prsia, tak som si nahovarala a nic. to telo si z nas obcas striela asi.tak mozno aj pobolievanie je o inom tentokrat ;)