icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

miminkavi
31. jan 2016

@renimac dufam, ze je to znamenie a podarilo sa vam to 😉 juuuuj 😊

renimac
autor
31. jan 2016

@miminkavi no sama sa necham prekvapit 🙂

zabka12
31. jan 2016

@renimac ty si aka dobra😉 budem drzat palce😊

zuzka71291
31. jan 2016

@salmas no,mam ponechane vajecniky.nastastie.ani mi dr nehovorila o ich funkcii,len to,ze som mala mnoho zrastov.ja si myslim,ze ju uz musim mat dlho.lebo bolesti mam uz dost dlhu dobu.ale vselicim som prechadzala,lebo nevedeli z coho.az nakoniec ta laparka,ktora ukazala endo.a nemame este dietatko.tak dufam,ze sa nam podari coskoro.aj kamoske zistili presne po porode.

zuzka71291
31. jan 2016

@renimac to je parada! Hadam to je dobre znamenie 😉

renimac
autor
31. jan 2016

@zuzka71291 uvidime 😉. Inac, ake bolesti si mavala, ked ti zistili endo? Moj doktor mi odporucal laparoskopiu, ze ked sa tak dlho snazime, ze mozno tam nieco je. Ja som nemavala nejake problemy okrem bolesti 1-2 den menzesu, ale posledny polrok citim bolesti mimo menzesu, ma niekedy akoby dole bodlo.

zuzka71291
31. jan 2016

@renimac ja som mavala bolesti stale napravo.ze ma bolelo v oblasti vajecnikov.bud ma pichlo alebo tahalo vpravo dole.a ku koncu uz tak,ze sme isli na turu a ja ako som dlho chodila,tak ma bolelo napravo.vzdy som si myslela,ze to budu zrasty zo zapalov a pod.az kym som nebola na laparke...a nakoniec to boli zrasty,ale z endo.ja som specificky pripad.lebo napr sa endo prejavuje tym,ze mas silne bolesti pri ms alebo aj pri sexe.ja vobec.mna pre zmenu bolelo vpravo dole hocikedy.niekedy dva tyzdne.potom nic a potom zase.a tak..teraz je to kus lepsie.ale aj tak obcas zaboli.lebo nemam rozrusene ani vsetky zrasty.nebolo to mozne.

renimac
autor
31. jan 2016

@zuzka71291 hmmm, viem, ze nie kazda bolest znamena endo, ale jeden nikdy nevie. No uvidime, dam tomu este par mesiacov/ pokusov. A mala si nejake komplikacie po laparo?

zuzka71291
31. jan 2016

@renimac jasne,ze nie.ale poviem ti,ze som z tych bolesti bola strasne nervozna.a ty si nad laparkou este neuvazovala? Alebo prefuky a pod? Ci uz si nieco podstupila? Nemala som vobec.mala som byt ak kratucko v nemocnici,len ironia bola,ze som tam bola dlhsie,lebo som sa len postupne dozvedala,co mi je...ale inak to bolo ok.rany sa v pohode a dobre zotavili a aj ja som bola ok.proste ziadne komplikacie...

zuzka71291
31. jan 2016

@renimac a teba kde pobolieva obcas?

zabka12
31. jan 2016

@renimac ty pocuvaj si nevymyslaj diagnozy... 😒 Ty si zdrava jak repa a poniektore ti v dobrom zavidime cyklus...😉 Tak si to len pekne neskrab!!! 😉

salmas
31. jan 2016

@renimac Ja som napríklad nemala pri endo vôbec žiadne bolesti ani pri MS, MS bola krátka a slabá. Jedine som mala kratšie cykly. Takže aj ja som v tomto špeci. A tá laparka nie je vôbec taka strašná, na 3 deň som už išla domov a ostanú ti len 3 jazvičky, ak by to bola len diagnostická tak len 2.

renimac
autor
31. jan 2016

@zuzka71291 mna dole, akoby to bol mechur, ale ten mam urcite v poriadku a niekedy hmmm, ako to povedat, proste vzadu, ma tam pichne a potom prestane. Na cinskej medicine mi hovorili, ze mam vela chladu v tej oblasti, ze to preto. Na laparo som este nebola, stale to odkladame, lebo moja fyzioterapeutka z Mojzisovej ma presviedca, ze som zdrava a nemam si tam dat zasahovat. Povedali sme si, ze pockame do jari a ked nic, tak potom ju absolvujem.

renimac
autor
31. jan 2016

@zabka12 dobre, nebudem sa uz skrabat 😀 😀 😀

zuzka71291
31. jan 2016

@salmas presne tak.hoci ja som mala diagnosticku a mam tiez tri.ale jedna je len taka bodka malicka...
@renimac dufam,ze ju uz nebudes musiet absolvovat. A nemozes na nic zle myslliet,lebo ja mam niekedy pocit,ze som si tu endo aj sama privolala.furt som stresovala,co ma boli...

renimac
autor
31. jan 2016

@zuzka71291 mas svatu pravdu 😵 😵 😵

jaannah
1. feb 2016

Kuknite baby čo mi na 27 dc ukazuje ovu test. Včera aj pred včerom bol biely ako snehu. Čo to znamená?

zuzka71291
1. feb 2016

@jaannah ako co ukazuje? Podla mna neukazuje nic.vsak je negativny...slabulinka ciarka sa tam vacsinou ukaze vzdy.aj ja som vcera mala.ale to nic neznamena 😊

zabka12
1. feb 2016

Baby, dnes ma brutalne boli v oblasti praveho vajecnika... Ale pochybujem,ze by to mal byt znak ovu😒 a dnes som sa rozhodla,ze na laparku asi fakt pojdem, nech to tam pokukaju... Som zvedava,co v pondelok povie moja nova gyndoska😐 dufam,ze to nebudu jobovky...😎

renimac
autor
2. feb 2016

@zabka12 a ovu testy si si nahodou nerobila? Ci predsa...

hranoska
2. feb 2016

@zabka12 a nechceš skúsiť radšej niečo menej invazívne, napr. hysteroskopiu? si síce chvíľu v narkóze, ale nie je to taký zásah..

jaannah
2. feb 2016

@zuzka71291 už som pochopila, že je negatívny... stále sa len učím

zabka12
2. feb 2016

@hranoska uvidime co povie doktorka v pondelok, ale ak uz pojdem pod narkozu,tak nech to vsetko uz kuknu a porobia co treba😉 @renimac od isteho casu netestujem😃 aj ked bojujem sama so sebou..😉

renimac
autor
2. feb 2016

@zabka12 ani tehu testy??? Ze ci nepojdes zbytocne 😀

renimac
autor
2. feb 2016

Caute baby, uziva tu niekto Duphaston alebo Estrofem? Ostalo mi 13 ks D (expiracia 2018) a 7ks E (expiracia 12/2016). Zabudla som, ze ich mam doma, novy gynekolog mi to zakazal uzivat. Posuniem zadarmo. Som v BA.

zuzka71291
2. feb 2016

@jaannah jasne,aj ja sa stale ucim nove veci ohladom tychto nasich problemov.ja som to nemyslela v zlom.ovu je pozitivny ak su dve silne ciarky.

zabka12
2. feb 2016

@renimac písala som ti v skupne, že pred týždňom negat.... a jedine, že by ma potom osvietilo... 😀 a samozrejme neviem o tom 🤐

renimac
autor
3. feb 2016

@zabka12 jj, vsimla som si neskoro 😉

zuzka71291
4. feb 2016

Baby,ako sa mate? Co nove?necaka niektora z vas ms teraz? Nejako stagnujeme zase,tak ze co nove...

laura851
4. feb 2016

@zuzka71291 ja dnes, zatiaľ nič 😅