Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@zuzka71291 a vktorom si tyzdni? je zbytocne ist vlemi skoro na zaciatku max vidi gestacny vacok trosku neskor zltkovy vacok ale babatko az okolo 8 tyzdna
@butterfly333 druhý rok??? pre pána Jána, ja som z toho na nič po 3/4 ročnom snažení. Určite ti oddych v kupeľoch prospeje. ja sa spolieham na jarné prázdniny, vychádzaju mi plodné dni a chystáme sa do Tatier, tak snáď keď zmeníme vzduch, tak nám to pomôže.
@renimac a kedy si mala mat ms? a kedy si mala poslednu? lebo mne tiez ukazuje presne 5t plus 0 :D a idem v piatok, to bude tyzden aj dva dni, co mi ms meska...poslednu som mala 13. januara.
@lenkaoravcova ja viem, ze to je este skoro. chcela by som mat aspon istotu, ze som fakt tehu a ze je babatko v maternici..obcas ma pichne napravo a vtedy sa zlaknem...presne tam mi odstranovali zrasty na laparke, tak ci sa dostalo az do ciela...kedze ovulka bola napravo...
@e.vacka ano už druhý rok aj sme malli pol roka pauzu lebo mi operovali nohu aj koleno preto tie kupele,robila som ovu testy brala gynex femi kvapky no všetko možne,už ovu nerobim len Bt meriam.lebo som brala clostil ale nebudem už ani merat,Beriem femibion vit E vit C tak uvidím ja som dnes asi 5dpo ,moc sexu sme tento cyklus nedali ale v den ovu ano po ovu nie tak uvidime,Ja si tiež myslim že kupele oddych nám prospeju,a hlavne pomožu,A ty ako ste natom ste obaja ok beriete niečo??Ja si idem ešte kupit čaj Gynastan čo mi tu jedna kamoška poradila,
@zuzka71291 mne mešká 5.deň, posledný MS som mala 18.1., ale ja mám kratšie cykly, t.j. 25 dní.
@renimac mne dnes tyzden v podtsate...ale ja tam zbehnem aj tak, nech viem na com som...
@zuzka71291 jasneeee, mňa to tiež ťahá, ale ak nebude problém, počkám ten týždeň 😉
@renimac a picha ta obcas vpravo, vlavo? .akoze..viem, ze to je normalne..ale po tych vsetkych mojich diagnozach..akoze, fakt tam budem ako trubka...ale nevadi :Dze v piatok objednana ja sa dotrepem dnes :D
@renimac
@zuzka71291
Velmi vam zo srdca gratulujem!!! Prajem vam, aby ste to uspesne dotiahli az do konca a babenko ste mali zdravucke od prveho dna tehu 🙂
@zuzka71291 picha má asi všade 😀. Najviac večer, to mám niekedy aj kŕče... Že vraj malé a štíhle ženy to citia viac, tak sa utesujem tým 😀.
Uz odvcera citim ovulku na pravom vajecniku, co je u mna vynimocne, kedze mi na pravom vajecniku na folikulometrii diagnostikovala PCOs, aj ked mam akotak pravidelne cykly. Ale uz roky som necitila ovulku na tom vajecniku tak, ako tento cyklus. Vsetko vdaka Inozitolu!! Drzte palce, ovu test vyzera, ze uz dnes vecer by mohol byt pozitivny. Bude sa sportovat vecer 😎
@petulik1991 ďakujeme 😘😙
@renimac moja a kedy si asi zistilaže to vyšlo?mala si po ovu nejake priznaky či nie?ja viem 😉 každá sme iná no zvedavost. 😉
@butterfly333 no prvý krát som testovala v pondelok, lebo cez víkend som mala zimnicu a nič som nevládala. Stále som cikala a spala. Test bol biely, no nešlo mi to do hlavy. Prsia ma neboleli, čo pred MS aj dva týždne. O náladovosti nebudem hovoriť 😀. A srdce mi začalo strašne silno biť, aj muž sa čudoval. A priserne ma boleli krize. Tak si hovorím, že ak nie teraz, tak som už fakt blázon.
@butterfly333 ozaj, tak som si odmerala teplotu a tam 37, to som mala za 28 mesiacov 2x. Reku možno konečne 😉.
@renimac no mna nikdy prsia nebolia ani pred ms ani brucho tak ved uvidím do ms daleko.Bt meriam a stale mávam okolo 37,0-37,3
@renimac ozaj ,a co doki, ked si mu volala, potesil sa? 😵
@butterfly333 ja som mala 36,6- 36,8 max..
@senselinka hovorila som len so sestrickou, tak neviem 😉 ale osobne si ho vychutnám 😀
@butterfly333 ja beriem femibion, rybí olej si dávkujem, vraj je to dobré a drahému som nasadila selén. Hlavne sa snažím jesť veľa ovocia a zeleniny. Ten Gynastan som si aj ja dnes dala kupiť, uškodiť nemôže, hádam pomôže. Mne dnes druhý deň mešká , čakám kedy sa mrcha mrchavá spustí....
@e.vacka možno sa nespustíí držím palce.
@renimac to mám ja taku zas pred ovu.takže una je 37,2 normálne aj v den ms.
@butterfly333 a ešte som zabudla, keď som bola na preventívke u gynekológa, povedal, že sa môžme snažiť , že je všetko u mňa v poriadku. Tak mu verím... Prvé dieťa som mala ako 24 ročná, teraz mám 31..kadečo sa mohlo zmeniť. Ale hlavne som zmenila partnera 🙂 tak možno preto to dlhšie trvá. 🙂 Ja stále verím, že je skoro na paniku a že sa nám to podarí pekne prirodzene a čoskoro...
@butterfly333 jooj tomu neverím, uplne cítim , že už už vybuchnem 🙂 tento mesiac sme sa snažili veľmi veľmi málo...
@e.vacka no ja som prve mala teda ostala som tehu ked som mala 20r ale to bolo po 4potratoch a dvoch operaciach maternice,to bolo s exmm to druhe dcera tu mam zo sučasným mm a podarila sa na druhy mesiac ked som mala 26r,no teraz budem mat v lete 37 preto by somto chcela ešte tento rok stihnut.
@butterfly333 nám sa to podarí... 🙂 všetky baby sú tu pomaly tehotné, čo mi zostaneme na ocot?? to rozhodne nie...
@renimac ja som tam nakoniec bezala.moja bublinka je tam kde ma byt . 😊ale verte mi,ze by ste sa v cakarni vo mne krvi nedorezali. 😃o tyzden by uz mala pocut srdiecko. 😊
@e.vacka jasne že nie my to dáme tomu verím.

@zuzka71291 mne začiatok 5tt 😉. Volala som dokimu a že mám prísť, ked budu meskat 2 týždne. Čiže budúcu piatok tam idem! 😀 tiež by som najradšej hneď utekala 😉.