Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@jaannah Pouzivam ovu testiky a meriam bazalnu teplotu uz rok 🙂 Uz zacinam spinit, takze sa mi rozbieha novy cyklus a dalsia nadej😎
@petulik1991 to je Tvoje babatko na tej fotke? Sa mi zdalo, ze tiez este nemas deticky ako ja. Ale je chutnucke 🙂.
@renimac Nie, to je moj milovany synovcek 🙂 Kiezby som mala raz take podarene dietatko 😊
@petulik1991 pristane ti 😉. Aj ty budes mat take 😉.
@renimac Jejo aka zlata, dakujem 😊 On je taka mala trasoritka, vsade ho je plno az pokym nezaspi 😆 A ako sa citis? Uz lepsie?
@petulik1991 dnes mi vyberali stehy, myslela som, ze tam porodim od bolesti. A tie rany su dost velke, tak som zvedava, ako to bude vyzerat. Inak celkom fajn, zjedla som uz vyse polovicu kytice 😀. OK, s malou pomocou 😉.
@renimac To bolo od nich velice pekne gesto, musela velmi potesit 🙂 Zlate su tu vsetky baby!! Ked som ju videla, vravim si: "Mnam!" Hned by som ti pomohla 😆 Pekne si obal nervicky sladkym, to pomaha 🙂 Drzim ti velmi palce, aby si sa zotavila (najma psychicky) cim skor, nenechaj sa odradit...Lebo zazraky existuju :*
@petulik1991 ja si ozaj pockam na zazrak, lebo snazit sa sama od seba nebudem 😀. A ano, baby su super, hlavne tie moje 😉 😉 😉. Ak mas chut, dojdi, este mi dost ostalo 😀.
@renimac Hned by som prisla!! Ale byvam v Holandsku 😠 Boze, aka som ja bola ale naivna, ked som si myslela, ze otehotniem na prvy sup😆😆 Vitaj 15.cyklus! Inak nerozmyslala si uz o CARku?
@petulik1991 my sme tam uz boli na vysetreniach, a vsetko je v poriadku. Na umele ist nechcem, kvoli hormonom, vzdy som na ne velmi zle reagovala. Moje telo sa nevedelo spamatat rok. Takze tudy asi cesta nevede. To by som si asi radsej adoptovala. Viem, vyznie to sialene. Tuzim po detoch najviac na Zemi, ale viem, co so mnou robia hormony...
@renimac Aspon IUI, keby ste skusili? Tam by ta nemuseli trapit hormonmi. My planujeme CAR na leto, snad dovtedy..Tiez sa moc nechcem hormonami ladovat, sibe mi aj bez nich. Ale keby nebolo moznosti, sla by som do toho. Aspon vies, ze si zdrava. Ale ten cas velmi ubija...
@petulik1991 mozno, teraz to aj tak riesit nebudem, lebo sa na dalsie snazenie necitim. Ale Vam ostatnym budem drzat palce 😉.
@petulik1991 tak ja dnes 1 DC... a ty ako?
Kocky, tak ja tiez nic ☹ 1DC
Pridam sa k vam baby, ani ja tento mesiac nic. Clostil nepomohol. Uz mam 3DC ale tak ideme dalej ;) hlavu hore, my sa uz snazime cca 10 mesiacov a obcas mam tazke chvilky ale treba ist dalej. Nic nam to nepomoze ak budeme smutit, treba si uzivat. O chvilku budu pri nas deticky ❤️
Dievcence ja mam dnes 36 dni DC ale aj minule mi mrcha prisla az na 39 DC,lebo vzdy mi velmi meska..takze som velmi zvedava..ale ziadne naznaky..
@jaannah Ja tiez vcera presne 1DC..dnes na plne obratky 😩 Vzdy som cez ms plna entuziazmu a nadeje v to, ze sa to tentoraz isto podari. Tak drz palce 😆 Ja budem zase tebe!
@miminkaaa Nemas PCOs?
petulik1991 co je to prosim ta ?
@miminkaaa3 Je to Syndrom polycystickych vajecnikov a dlhe anovulacne cykly je najbeznejsi priznak
@petulik1991 tak drzme si palce navzájom
Dievcata, nejaka cerstva tehulka??? Nech sa mam z koho tesit 🙂. PS: prajem vsetkym, ale najviac tym dlhodobym 😉.
No ja si zajtra budem robit test..meska mi 2 tyzdne, tak drzte palce 😃

@petulik1991 no ja mám test dnes tiež biely... už som skeptická... a ako zisťuješ ovuláciu?