Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@luckalucinka to by bola riadna irónia života 😉
@nera123 Dakujem ti :* Samozrejme, ze sa tu snazim rozosievat co najviac bacilov!! No kinderko je este chore, ale snad prekvapko v brusku rastie a je zdravucke 🙂
Baby,ja len taku info...nwm,ci niektora citavate evitu,ale ja som sa tam dnes napr docitala,ze zdrava strava nema vplyv na nasu plodnost. Je tam celkom zaujimavy clanok s psychogynekologickou...
@petulik1991 gratulujeeeeem. 👍
@zuzka71291 Kujem 🙂
@zuzka71291 tomu verim, lebo keby mala, mame uz doma tri deti 🙂.
@renimac 16.5. ma moj maly 4. narodky. 🙂
To by teda bola ironia... 😀 Ale uz chcem robit mimo domu, lebo doteraz som pomahala v kancelarii svokre. Robim u nej na dohodu a zajtra idem na pohovor konecne.
@luckalucinka super, tak drzim palce 😉
@renimac ďakujem 😉
@luckalucinka ako pohovor? 🙂
@renimac ahoj. 🙂 od zajtra nastupujem zatiaľ na skusobnu dobu na dohodu a potom na TPP. Aspon tak mi bolo povedane. Tak uvidím. A ty ako? Nemala som cas velmi citat. Pozdáva sa ti tvoja nova práca?
@luckalucinka tak super, nech ti to vyde 😉. Ja uvidím keď nastúpim toho 16-ho 😉.
@renimac ďakujem. 🙂 držím ti palce 😉
@petulik1991 @e.vacka tak svata trojka asi nebude spolu v januarovkach ☹ drzte sa baby.
@martinaj berieš ten inofoilic??a ako sa citiš bola už ovu?
@butterfly333 ano beriem, dnes 14dc a zatial nie ale bude, citim to ☺️
@martinaj Ja som len 10Dc no necítim nič.
@renimac Skus urobit tak ako ja. Uplne sa otoc o 360° akokeby si ani babo nechcela, chodievaj sa bavit, vypi si, zapal si..uplna ignoracia. Za vyskusanie nic nedas, mne to pomohlo 🙂
@petulik1991 Peti, ved ale mna uz nebavi chodit na zurky, zacala som s tym v 12-ich... Vinko si dame s muzom skoro kazdy vecer a cigarety dakujem, je mi z nich na zvracanie. Skor si vymazem kona. Ale vdaka za snahu.

@salmas tak u mna tiez toho orgazmu po tych rokoch vela nie je, dokonca ani v januari, ked sa mi podarilo otehotniet... Tiez to nedopadlo dobre. Asi sa na to uz tento mesiac vybodnem. Nech si nekazim narodky...