icon

Snažilky jeseň 2015

renimac
30. sep 2015

Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .

jeinabe
24. okt 2015

@lestate tak budeme všetky 4 dúfať...ja mám dostať budúcu nedeľu, ale určite to bude aj tak posunuté, ale toho mesiaca sme sa tak snažili, že aj mm verí, že sa podarí...zatiaľ nemám ešte ani príznaky na MS...teším sa, že nás toľko je v očakávaní...baby veď keď sa to podarí, tak ešte môžeme spolu aj rodiť 😀

renimac
autor
24. okt 2015

@jeinabe ja mam tiez dostat v nedelu, tak si drzme palce 🙂. Verime, ze aspon jednej z nas to tento mesiace vyjde, ked nie vsetkym 😀.

lestate
24. okt 2015

Ja sobota (ale vzdy je to neskor), lenze ja mam taky zly pocit, ze mam cystu nejaku... mam strasne podobne pichania ako ked som raz taku mala, co zmizla sama ... Na druhej strane by to bola uz aka nahoda, ze po vyse dvoch rokoch by som prave teraz mala zasa cystu ked prvykrat skusame, alebo nejaky zapal, ktory som este ani nikdy v zivote nemala... Kedy idete skusat prvy test inac? 🙂

evina89
24. okt 2015

@lestate mam už dve deti,,a mala som presne priznaky ako ked som bola predtym tehotna,meškal ms bolestive prsia,,,už sme sa tešili a nakoniec to bola cysta ☹

lestate
25. okt 2015

@evina89 ach, to je skoda, bojim sa ze to bude aj moj pripad.

renimac
autor
25. okt 2015

@lestate nezufaj, mas dalsi mesiac a potom dalsi 😉. Ani sa nenazdame a o chvilu sa budeme fotit aj s tehu bruskami.

paloma76
25. okt 2015

Ahojte, mam 39 r.,snažili sme sa 3 mesiace, ale nic. Zakúpili sme si Nosifol ( pre ženy) a partner ( určený pre mužov ) za cca 70€ . Užívali sme to mesiac a pol a huŕŕŕŕaaaaa, podarilo sa. 😍😍😍😍😍Či to pomohlo..., neviem. Ale asi ano, no urcite neľutujem tie peniažky. Tak držím všetkým snažilkam palčeky😉☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️😘

renimac
autor
25. okt 2015

@paloma76 je to velmi individualne, ja som brala Inofolic, co je to iste a tehu nie som. Mozno zabralo nieco ine, ale to uz nezistime 😉. 3 mesiace snazenia su kratka doba na to, aby sa to dalo s istotou povedat. Tebe drzim palce k uspesnemu tehulkovaniu 🙂.

lienka1987
25. okt 2015

Ja som dnes dako nemohla pokojne spať samé somarinky sa mi snívali ale jeden sen mi utkvel v pamäti.. snívalo sa mi, ze som tehotná, boli // v sne a normálne som premýšľala, ze ako to idem manželovi povedať 🙂 ..potom som sa zobudila s pocitom, ze hadam je to pravda...takze pre mna z toho vyplýva, ze ideme ďalej a snažíme sa nech sa sen stane skutočnosťou 😉 manžel teraz išiel do nemocnice na príjem, lebo mu idu krcovu žilu vyberať tak mam troska strach, uz sa ho neviem dockat 🙂 uz aby bol doma 🙂 peknú nedeľu prajem baby :-*.
PS: baby ani Vam nejdem vravieť, ze som hladná, ale za prvé samej sebe sa mi nechce ani len do kuchyne zajst a za druhé by som aj chladničku vyhrala 😀

lienka1987
25. okt 2015

Chladničku vyzrala a nie vyhrala 😀 😝 @lienka1987

lienka1987
25. okt 2015

@renimac ja beriem uz niečo vyše 2mesiacov Inofolic a tiez zatiaľ nic, naozaj je to idivindy, viem ze niektorým sa podarilo po kyseline listovej, po inofolicu, po nosifole, po calibrum baby plane..každému pomôže niečo iné kedže každý potrebuje niečo iné..základ je ze každá robíme vsetko preto aby sa naše prianie splnilo! 😉 musím sa priznať, ze manželovi som tiez zinok, Selen a kyselinu listovú naordinovala 😀

paloma76
25. okt 2015

renimac...ano je to malo 3 mesiace, ale dve deticky sa mi podarili hned na prvy šup☺️. Toto som pripisovala asi už aj veku a to ze každé dieťatko mam po 10-tich rokoch 😀😀😀. Tak dufam, že aj toto dobre dopadne. A už by to mohol byť aj synček ☺️☺️☺️. Som iba v 7 tt,tak dufam, že to dotiahneme do konca. Strašne sa tešim a neviem sa dočkať 😄. Pozitívne myslenie a laska robia zázraky, držím palce 😘😘😘😘😘😘

renimac
autor
25. okt 2015

@paloma76 po 2 rokoch sa niekedy tazko pozitivne mysli 😉. Prvy polrok sme to vobec neriesili, zacala som byt nervozna az poroku. Podla mna je to skor vec "nahody". Priroda je silnejsia ako my 😉 .

lienka1987
25. okt 2015

Mne lekár aj jeho sestrička a každý okolo opakuje, ze nemám na to myslieť, mame si len užívať jeden druhého a vsetko okolo toho, aby sa nestalo to, ze sa manžel bude cítiť ako stroj na plodenie deti..ja to vsetko beriem, ale keby mi este niekto povedal, ze kde je ten gombík ktorý moze zato, ze na to neviem prestať myslieť deň co deň, nech ho vypnem!

renimac
autor
25. okt 2015

@lienka1987 podla mna oni chcu dobre, len volia nespravny pristup. Mna to tiez nasiera, ked mi radia ludia, ktori nemaju ani paru o com hovoria. To ti nepovie nikto z tych, ktori sa snazili dlho. Cize sice dobre mienena rada, ale absolutne kontraproduktivna.

zuzka71291
25. okt 2015

Baby.ja teraz trosku od veci...uz patrim medzi snazilky,ale doteraz som sa liecila na endo.brala som hormonalne lieky a polroka som nemala ms.ale minuly tyzden som dostala ms,ale uplne slabulinku.myslite,ze tam mohli byt aj plodne dni?lebo to nie je mozne,co sa so mnou robi posledne tri dni...silne migreny,nechuti mi jest,ledva som dojedla polievku,az extremne ma bolia prsia,ze sa v noci budim....co si o tom myslite?

lienka1987
25. okt 2015

@renimac súhlasím s tebou! Viem, ze chcú dobre, ale aspon mne to dosiaľ nijak nepomohlo..myslím pozitívne a verím, ze sa nám splní sen a dáke drobciatko k nám pribudne..ale nepomáhajú mi žiadne ich rady a uz vôbec mi nerobí dobre ked sa nas niekto pýta a kedy bude dieťatko..nik si neuvedomuje, ze ani rady ani ich otázky nám nijak na psychickej pohode nepridávajú!

renimac
autor
25. okt 2015

@zuzka71291 no moze to byt cokolvek. Reakcia tela na hormony, choroba, ale nechcem ti robit nadeje, ze tehu. Ale priala by som Ti to 😉.

zuzka71291
25. okt 2015

@renimac to,ze som teraz tie lieky dobrala..ale uz si zacinam sama robit nadeje,tak som chcela pocut vas nazor 😃uz vidim ako mi bude harasit kazdy mesiac. 😃

renimac
autor
25. okt 2015

Kocky, idem von, kocikovat s kamoskami ich drobcov. Peknu nedelu 🙂

lestate
25. okt 2015

@lienka1987 ..inac ja som niekedy niekde raz citala, ze ked sa ti o tom sniva tak ze to casto je aj pravda 🙂 .. Tak drzim palce 🙂

renimac
autor
25. okt 2015

@lestate a necitala si nahodou co znamena rozsypana ryza a 5x do dna rozliata voda z pohara? 😀 Mne to vychadza tak, ze som gramblava 😝. Ozaj, snivalo sa mi uz o bocianoch aj // na teste. Ha a baby si dava na cas 😠. Hold, sila myslienok sa odzrkadluje aj v snoch, ale niekedy to znamena iba toto. Tuzime velmi 😉. Budeme skvele mamy 😵.

lestate
25. okt 2015

@renimac :D .. ta psychika, no .. ja ako som si zacala hovorit dopkola nech si nenamyslam a bude ako bude, tak som aj prestala mat vsetky mozne "priznaky" :D

lienka1987
25. okt 2015

@renimac súhlasím viem, ze sny su odrazom toho po com veľmi tuzime preto som to aj napísala.. 😉 ..pekný vecer baby, u mna ja, TV, pracka a žehlička 😀 ..a dam si aj jedno malé pivko, lebo uz druhý deň mam naň chuť 😀 no zabijem sa ked som krásna 😀 😎

e.vacka
26. okt 2015

Babyyy ja vôbec ale vôbec nemám tehotenské príznaky ☹ mám 5 dní do MS a nič

dragulka
26. okt 2015

no teeeda baby 2 dni tu nie som a vy debata ako na konferencii 😀 ako to tu citam tak tu je taka synchronizacia ze nielen myslienky a tuzby mame rovnake ale este aj cykly 😀 inak k tym priznakom co ste tu pisali...ja som to tak tiez mala ze pocit ako keby sa mi stahuje maternica, jemne ruzovy vytok ale tak ze len dve kvapky, citlive prsia, rano nevolnost, citlivy nos na vsetky vone, hlavne mäso surove, atd.... uz som si myslela ze som tehu ked do cca 5 dni prisla mrcha a bolo po radosti 😠 to uz podla mna bola sila sugescie a vlastneho presvedcenia... ako nechcem nikoho sklamat, urcite baby drim palce aby to vyslo, len ze to moze byt dost klamlive. ja navrhujem tento tyzden vyhlasit za "grepovy tyzden" na ranajky grep, na obed a cely den grepovy dzus a na veceru zase grep a do mesiaca sme v tom zeny 😎

michhaela
26. okt 2015

@dragulka ahoj prepáč za potvrdenie priateľstvo len som tu nová a NEVIEM jak stoho suvnut späť tak same ti ospravedlňujem 😅 😅 😅 dako mi ešte blbne mobil na 😖... Ja som tiež počula že grep a grepova šťava pomáha len mne to je ted na prt nasadil mi lekár silne ATB 🙄 už som stoho mimo či sa na to vykaslat hmmm no neviem ach

renimac
autor
26. okt 2015

@dragulka no mne je teraz grep vies co platny, ked mam pred menzesom 😀. Ale pridam sa dalsi tyzden, ked pride mrcha.

lestate
26. okt 2015

@e.vacka ja to iste.. :/ .. kedy sa chystas testovat?

monique89
26. okt 2015

@dragulka ak sa mozem opytat, aky vyznam ma grep? podporuje ovu, ci ako? inak asi to je taka babska rada, ale vraj na muzske spermie dobre robi zasa ananas a ananasovy dzus 🙂 tak maminy grep, tatinovia ananas a narodi sa maly ovocnicek :D