Snažilky jeseň 2015
Ahojte dievčatá, viem, že je tu veľa podobných diskusíí, ale sú to tisíce stránok, z ktorých je mnoho pasívnych. Rada by som tu s Vami zdieľala naše pocity a skúsenosti pri snažilkovaní a verím, že aj šťastné príbehy, na konci ktorých je výtúžené bábätko 🙂 . Pozývam sem všetky, ktoré sa dlho/ale aj krátko, no zatiaľ bezúspešne, snažia o bábätko a potrebujú tieto chvíle stráviť s niekým, kto im rozumie. Prosím však tie, ktoré nás chcú poučovať a navážať sa do nás, aby si našli inú diskusnú skupinu. Teším sa na Vaše príspevky 🙂 .
@renimac neboj bude to pecka 😀 hlavne ak tam zahrnies masaz v spalni pri svieckach alebo naozaj obyc veci ako vecer bez tv a mobilov a netu, len tak pri svieckach alebo hrat daku detsku hru, atd. zial som si aj ja vsimla ze sme v dnesnej dobe uponahlani a z prace rychlo domov, navarit, upratat, sprcha, sex a spat a rano to iste a uz zacina byt nuda ☹ musime spomalit zeny a mozno prave to co vratime do nasho vztahu nam pomoze k tomu po com tuzime 😎
@dragulka celkom fajn tipy... http://najmama.aktuality.sk/clanok/234017/fotoi...
@renimac jaaaj nedepkuj...ja viem ze je to tazke, 2 roky je dlhsia doba, ale nevzdavat sa a bojovat...neboj pride ten spravny den, len treba verit...my poriadne snazilkujeme 2 mesiac a uz uz by som chcela byt tehu, takze ta uplne chapem...ale drzim palceky a tuj tuj tuj, aby ti to vyslo do Vianoc... 😉
Baby ja zatial tiez ziadne priznaky, druhykrat uz ma strasne bolia prsia, ale dnes rano uz 2 vyrazky na tvari, a sem tam pobolievaju vajecniky. Ale pri prvom tehu som mala normalne priznaky na ms, nemala som pravidelnu...pamatam si presne ako som testovala na moje narodky u nasich potajomky, vysla som z wc a len mm som zakyvala ze nic z toho...a ked sme uz odchadzali, v aute som vybrala test a tam akoby zazrakom 2 ciarky...hned sme bezali kupit dalsi test a bolo to tam...fakt som necakala, ale vtslo tona sup.
Caute aj dnes,baby 😊smejem sa uz sama zo seba,lebo ako som citala cez den v praci vase diskusie,tak z prace som sa vracala so sackom grepov a s grepovym dzusom 😃bola som dnes aj pri dr,ta sa mi snazila povedat plodne dni,ale kedze som po liecbe,tak to tazko teraz.podla sona to vidi na 4.den cyklu,podla mojej akoze "ms" by to mal byt 10.den cyklu.a ja ako spravna snazilka si vyratam plodne aj podla toho,aj toho 😃nech nestracam cas.odporucila mi aj Inofolic...tak sa chcem opytat...je jedno kedy ho budem brat,ci je lepsie vzdy v rovnakom case? A pomohol niektorej z vas? 😊
@zuzka71291 možno to bola čistá náhoda, ale ja som začala inofolic užívať po 2 mesiacoch snaženia a v tretí som otehotnela. Pokiaľ mi to má len ,,v hlave" pomôcť, začnem aj teraz 🙂
@zuzka71291 ja som brala inofolic este vo februari, po mesiaci mi ani cyklus nenabehol ani som tehotna nebola tak som to akosi vynechala. teraz beriem femibion. ci mi ne/pomohol ti s istotou nepovie asi nikto. treba len vyskusat ake ucinky to na teba bude mat. kazdopadne kedy to brat si nastav tak aby si to brala kazdy den v cca rovnaky cas. je to tak dobre pre kazdy liek, ked sa telo nauci ze ide prave hodinka kedy dostane vitaminy a ide ukladat 😉
jeejha, no ten grepovy dzus musim vyskusat tusim aj ja 🙂
aj my sme hned povedali,že to skusime,,,:D :D raz si tu z nas niekto vystreli s nejaku kravinku,aj to budeme skušat :D
@baja28 ja beriem femibion. ako som pisala vyssie inofolic som uz niekedy vo februari skusila a po mesacnej davke skoncila s tym. teraz zacinam druhe balenie femibionu. ako aj baby pisali je potrebne vydrzat pri jednej veci aspon tri mesiace, takze som sa rozhodla nemixovat ale zotrvat, tak uvidime a dufam ze tento cyklus to bude uspesne 🙂
dnes rano som si spravila test ale teda jedna negativna palica jak svet ... tak smer gynekolog .... bud piatok alebo az pondelok ... 29 dni mi meska MS tak mi asi pichne injekciu na vyvolanie a uvidime co dalej .. a taka zla nalada uplne depresivna ma pochytila pritom som vedela ze to bude nagativne ...ale to su tieto moje konce mesiaca bliziace sa dušičky k tomu ... ach ...ja som toto nemala riešiť snaženie sa ..ja som mala riešiť kojenie, prebaľovanie ...ach Max môj ...sorry za výlev ☹
@trdielko149 v pohode, ja som tu vcera pisala, ze mam depku ako svet. Dnes uz je lepsie. Zbehni za tym gynekologom. Drzim palce, aby to dalsi cyklus vyslo 😉. Zapoj sa do tej tvorby adventneho kalendara, aspon budes mat myslienky zacielene inym smerom. A mozno jedno okienko nechaj prazdne... ved co ak? 😉
@trdielko149 ber to v dobrom. naozaj si po tazkom zakroku, v tvojom pripade bude lepsie ak sa ti maternica zotavi. takze si povedz vsetko zle je na nieco dobre. to ze teraz nie si tehotna je lepsie ako keby si otehotnela a maternica by nebola ok a opat by si prisla o babo..... hlavu hore usmev na tvar, vsetko bude, si ovela mladsia od nas a mas uz jedno dieta. chce to len cas na zotavenie. a presne ako pise @renimac pod s nami do vyroby kalendara. ty to budes mat o to zaujimavejsie ze mas aj dcerku ktorej tam mozes popchat aktivity co zamestnaju aj teba a uvidis pride to. len netlac na to lebo tym sama sa zdepkujes
Neviem, kto mi poslal srdiecko, ale dakujem. Dnes same mile gesta. V cinskej restike na mna pozeral ujo kuchar, ktory prave obedoval, asi preto, ze som jedla palickami. A ked som dojedla, doniesol mi pohar horuceho praveho zeleneho caju. Skoro som odpadla. Nadherny den. Dakujem 😵.
inofolic je vhodny pre zeny s polycystickymi vajecnikmi, normalny cyklus moze rozhadzat 🙂 je to tak 😉
@trdielko149 presne ako vravi @dragulka, trošku sa tvoje telo zotavi a pride aj babatko.....inac krasne video.....mas nadherneho anjelicka tam hore, neboj on je uz doma a urcite vypocuje tvoje prosby a postara sa o všetko az pride vhodny cas......
No ja som bola uz 2 krat na laparoskopii s cystou, tak ja len dúfam, ze mam ich zdrave...... 😒
@renimac no maju s nim uspech hlavne tie polycysticke vajecniky. ja som ho zacala na odporucanie dr. uzivat..ma mrzi ze to tebe takto ale negativne zaucinkovalo---my snazilky skusame cokolvek 🙂
mna caka zistenie priechodnosti vajcovodov v blizkej dobe, len keby sa mi chcel cyklus spustit...aach cakanie jak na godota..treti den meska...
@jeinabe dakujem Ti ..ved ja viem ze vsetko pride v pravy cas len tie dušičky ma rozhadzali ...
@dragulka ja viem ja to vsetko viem aj preto som pred par stranami tejto diskusie pisala ze dvojicky si neprosim lebo sa bojim po sekcii tehotenstva s 2 detmi ... viem ze vsetko raz pride ... proste zly toto den ..zly ...idu dušičky a zosypala som sa ...
@renimac ked ja so lava na vyroby adventheho kalendara 😀 ale december sme vzdy v plnom prude nakolko ja veeela a rada peciem a tak nie je zvlastnostou ze sa u nas nazbiera aj 15 druhov kolacikov tak mam co robit 😀 dakujem ti ...

@dragulka Skusim aj ja nieco vygooglit a keby som nieco nasla, dam Ti vediet 😉. Tesim sa na manzelovu reakciu 😀.